Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ama gerçekten çok az oranlarda yiyordum o yüzden olabilir birde eve gelince hemen leslie yapıp yediklerimi yakıyodum...

benim korkumda o ilk hafta çok sıkmadımki az ve öz gitsin kilolar diye ama yine ani düşüşle başladım inşallah devamını getirebilirimm..

alın beni takıma noluyy noluyy noluyy

rica ederim canım burda birbirmize destek olarak kurtulacagız inşallah bu kilolardan

inşallah güzel sonuçlar alırsın

prensesperim 67.7 oldum canım.
(68.6/67.7/0.9/%1.3)
ay süperiz kızlar, süperizzz.
tuğba'ya, blue' ya da ayrıca bravo .

şuleciğim harikasın azmin hep böyle devam etsin inşallah

sağol canımda yüzdeleri bizmi hesaplayıpda veriyoruz...:44:

eğer öyleyse ben nasıl hesaplicağımı bilmiyorum kiii

canım ben bir ara yazarım nasıl hesaplandıgını.şuan için sorun yok ben yüzde hesabını yapabilirim

geçen yıl benim diyetisyenimde öyle sebze meyve olarak vermişti.hep kg lar yagdan gitti..bu senede gitmek istiyorum ama cumartesi öğlene kadar çalışıyorum doktorumda öyle

benim gittiğim endokrinoloji doktorum ve dahiliyecim kesinlikle özel liste yapmadan evdeki pişenlerden ama fazla yağlı ve tuzlu olmayanlardan...abartmadan ve ölçülü yememi tavsiye etmişti..
una uydum ve 2 ayda 11 kilo verdim ben.. şimdide öyle aolsam keşke....

kızlar kahve keyfine gidiyorum şimdi.
canım kahvenin vücutta su tutup ödem yaptığını biliyormusun ..hatırlatmakta fayda görüyorum ben...

diyet yapacak olan paylaşımda bulunacak olan aslında hemen kendini belli ediyor.düşüsün harika.ama takım ne derse o

Hoşbuldum:)
Bir diyet listesi hazırladım evet ama özel bir diyet listesinden ziyade hem tüm besin gruplarını hem de çeşitliliği içeren bir liste olmasıydı amacım, hem böylece "bugün ne pişireyim "stresinden de 1 hafta kurtulacağımı hesapladım.

Yani bugün öğle yemeğim için hazırlayacağım yemek, akşam eşimle de yiyeceğim yemek olacak gibi. Tek farkı menüde tavuk var, önce haşlayacağım ve kendime ayıracağım ardından onun için ayırdığım kısmı salçalı sosla fırına vereceğim gibi. Yoksa birebir ,çok keskin,sıkıcı bir liste değil:) Yapamam zaten öylesini.

Hem beyin de, "diyet yapıyorum "dediğin an kendini kitliyormuş zaten, diyet yaptığımı değil doğru yemek yemeyi öğrendiğimi düşünüyor ve söylüyorum kendime:)
Eski bir resmimi astım buzdolabına , zayıf olduğum günlere ait olanlardan, imajinasyon çalışması için:)

sağol canımda yüzdeleri bizmi hesaplayıpda veriyoruz...:44:

eğer öyleyse ben nasıl hesaplicağımı bilmiyorum kiii

ben de tam bilmiyorum aslında. sadece yapılanlara bakarak kendi tahminim bu.
68.6 100 ise
67.7 x kaçtır...
100-x i alıyorum sonra
doğru mu prenses

sevgili 4. takım ve bitanecik çıtır adayı arkadaşları hatta çıtırlarım...
beni takımınıza alırsanız takıma türlü türlü aerobik ve fitness aletleri getirteceğim..
baraj yaptıracağım zeynep ve ece size okul yaptıracağım..
leslie bacımla konuşup takıma özel ders verdireceğim..
yurt dışından size leslie ithal edeceğim..

herkes bi ayda 15 kilo verecek ...buraya bi bina yaptıracağım kendi elektiriğini kendisi üretecekk..
ayrıca tatlıyım sevecenim sempatikim beni takıma alın oy verin bu hafta bilirim yapayım .....+
oylar bluemoon2009 a
tam seçim vaadine benzedi şimdi...

Allah senin iyiliği versin inşallah beni güldürdün Allahta seni güldürsün

kilo yüzdesi hesaplama bu şekilde canlar

geçen hafta 80 kiloyduk diyelim bu hafta 78....giden 2 kilo verdiğimiz kiloyu 100sayısıyla çarpıyoruz 2x100=200

çıkan sonuçu geçen haftaki kiloya bölüyoruz 200/80=%2.5...........işte yüzde sonucumuz......pc nin hesap makinasıyla kolayca yapıyoruuuz..................

4.takım 233. Etap

mersa(80,5
PrensesPeri(81,7/81,7/0,0/%0,00)
doksanaltmışdoksan (69,7
tugba8424(103,8/101,7/2,1/ %2,02)
zeynepece2009 (78,3/77,8/0,5/%0,64 )
suleoz(68,6/67,7/0,9/1,31)

4.Takim toplam yüzdesi

tabiki alalım böle bi cıtır üye kaçırılırmı prenses:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…