vayyyy mevlütler falan etkilememiş seni.leslielerde yaramıs süpersin
canım zaten ilk hafta çok gider bir dahaki haftalarda bu kadar düşüş görmezsin.1-1,5 arasında değişir kaybın.onlarda kalıcı olur
takım blue yi listeye dahil ediyormuyuz fikirlerinizi alayım..
Herkese günaydın :)
Sağol Peri'ciğim, motive edici mesajın için de çok teşekkürler.
Bugün büyük gün, çook uzun zaman sonra ilk kez yemek düzenimi değiştiriyorum:))
Kahvaltımı tamamladım, su gibi geçsin inşallah bugün de diğer günler de:)
Ben de herkesin kilo bildirimlerini sabırsızlıkla bekleyenlerdenim:)
prensesperim 67.7 oldum canım.
(68.6/67.7/0.9/%1.3)
ay süperiz kızlar, süperizzz.
tuğba'ya, blue' ya da ayrıca bravo .
sağol canımda yüzdeleri bizmi hesaplayıpda veriyoruz...:44:
eğer öyleyse ben nasıl hesaplicağımı bilmiyorum kiii
ALDA hoşgeldin.
diyet listesimi hazırladın kendine.
ben evde ne pişirirsem onla gidiyorum. miktarları ayarlıyorum. heralde çoğumuz da öyle yapıyor.
merak ettiğim şey diyetisyenlerin birebir öğünlük hazırladıkları kilo da ne kadar fark ettiriyor.
geçensen gittiğim diyetisyemin o yemek bu yemek demiyordu, sebze, meyve diye geçiyordu kağıtta.
benim gittiğim endokrinoloji doktorum ve dahiliyecim kesinlikle özel liste yapmadan evdeki pişenlerden ama fazla yağlı ve tuzlu olmayanlardan...abartmadan ve ölçülü yememi tavsiye etmişti..ALDA hoşgeldin.
ben evde ne pişirirsem onla gidiyorum. miktarları ayarlıyorum. heralde çoğumuz da öyle yapıyor.
merak ettiğim şey diyetisyenlerin birebir öğünlük hazırladıkları kilo da ne kadar fark ettiriyor.
geçensen gittiğim diyetisyemin o yemek bu yemek demiyordu, sebze, meyve diye geçiyordu kağıtta.
canım kahvenin vücutta su tutup ödem yaptığını biliyormusun ..hatırlatmakta fayda görüyorum ben...kızlar kahve keyfine gidiyorum şimdi.
ama gerçekten çok az oranlarda yiyordum o yüzden olabilir birde eve gelince hemen leslie yapıp yediklerimi yakıyodum...
benim korkumda o ilk hafta çok sıkmadımki az ve öz gitsin kilolar diye ama yine ani düşüşle başladım inşallah devamını getirebilirimm..
alın beni takıma noluyy noluyy noluyy
ALDA hoşgeldin.
sağol canımda yüzdeleri bizmi hesaplayıpda veriyoruz...:44:
eğer öyleyse ben nasıl hesaplicağımı bilmiyorum kiii
ben de tam bilmiyorum aslında. sadece yapılanlara bakarak kendi tahminim bu.
68.6 100 ise
67.7 x kaçtır...
100-x i alıyorum sonra
doğru mu prenses
sevgili 4. takım ve bitanecik çıtır adayı arkadaşları hatta çıtırlarım...
beni takımınıza alırsanız takıma türlü türlü aerobik ve fitness aletleri getirteceğim..
baraj yaptıracağım zeynep ve ece size okul yaptıracağım..
leslie bacımla konuşup takıma özel ders verdireceğim..
yurt dışından size leslie ithal edeceğim..
herkes bi ayda 15 kilo verecek ...buraya bi bina yaptıracağım kendi elektiriğini kendisi üretecekk..
ayrıca tatlıyım sevecenim sempatikim beni takıma alın oy verin bu hafta bilirim yapayım .....+
oylar bluemoon2009 a
tam seçim vaadine benzedi şimdi...
Allah senin iyiliği versin inşallahbeni güldürdün Allahta seni güldürsün
zeynep seni az önce aşağıda gördüm kilonu bildirmeden çıkmıssın..
canım geldimde markete gitmem gerekti şimdi ancak geldim.77,8 im.yarım kilo verdim..çok şükür:)
hedeflenen kilo:63
başlangıç kilom:70.600
bu haftaki kilom:67.900
giden:2.700
vayyyy mevlütler falan etkilememiş seni.leslielerde yaramıs süpersin
canım zaten ilk hafta çok gider bir dahaki haftalarda bu kadar düşüş görmezsin.1-1,5 arasında değişir kaybın.onlarda kalıcı olur
takım blue yi listeye dahil ediyormuyuz fikirlerinizi alayım..
teşekkür ederim canım ama kaptan beni takıma almiii..hadi oy verin bana...vuvvvvvvvvvvvvvvvvvvv maşalllah diyoruz kankamla sana süpersin.
tabiki alalım böle bi cıtır üye kaçırılırmı prenses:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?