Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu gidişle takıma giricem belki ama pc nin başında durmaya devam edersem ablam beni kardeşlikten terfi ettirecek hadi çıtır kuşlarım ben kaçar size tatlı sohbetler..inşallah birinci 4. takım olur...

diğer takımlardan tranfer teklifleri var ona göre kaptanın kuş yuvadan uçmadan kafese koy takıma al istersen...

çok geç 4. takıma geldin birkere bırakmayız artık

bu gidişle takıma giricem belki ama pc nin başında durmaya devam edersem ablam beni kardeşlikten terfi ettirecek hadi çıtır kuşlarım ben kaçar size tatlı sohbetler..inşallah birinci 4. takım olur...

sen git canım ablanla güzel vakit geçir zeynepten bir evet oyun var.birkaç kişi daha yorum yapsın ona göre

blue ben istiyorum takımda çok güzel kilo vemiş ve güzel paylaşımları ben tuğba zeynepten yazıyorum ve zeyneple beraber onu yakın takibe aldık bu kadar kilo vermesinin sırırnı araştırıyoruz iki tane bulduk bir fazla su içmesi iki akşamı hafif geçirmesi

evet doğru noktaları yakalamıssınız bende kflakesle bir hafta geçirmek istiyorum bakalım kaç olacak kilom :44:

blue oyların 2 oldu

mersa doksanlatmısdoksan nerdesiniz öğlen oldu..bende çalışıyorum malum.zaman zaman girip bakabiliyorum.sizin yüzünüzden aklım hep burda.daha dün uyarı verdim size ama napacam ben sizinle

bu kızı ben de istiyorum: EVET EVET EVET

anne keyfim yaa.

:44::44::44::26::26::26:
hiç bişey anlamdım......tam fıransızım şu anda...

neyse prenses hallediyor. yazmış yolunu da.

diğer takımlardan tranfer teklifleri var ona göre kaptanın kuş yuvadan uçmadan kafese koy takıma al istersen...

alemsin alem.

4.takım 233. Etap

mersa(80,5 :83:
PrensesPeri(81,7/81,7/0,0/%0,00)
doksanaltmışdoksan (69,7 :83:
tugba8424(103,8/101,7/2,1/ %2,02)
zeynepece2009 (78,3/77,8/0,5/%0,64 ) :128:
suleoz(68,6/67,7/0,9/1,31) :129:
BLUEmoon2009(70,6/67,9/2,7/%3,82)

4.Takim toplam yüzdesi

alda geçmiş sayfalarda kuralları okudugun için tekrarlamadım.2 hafta deneme süren var paylaşımına ve diyetine göre bu süre kısalabiliyor

tuğba ve zeynep öncelikle teşekkürler...
şunu söyleyeyim hiperaktif bi oğlum var
sürekli koşturuyo beni döküyo saçıyo ...
birde bende aktifim ama bu düşüş ilk haftadan dolayı ben hep böyleyim diyete ilk başladığım zaman düşüşüm çok olur inşallah önümüzdeki haftalarda da aynı olmasada yakın sonuçlar alırım ve mahçup olmam..
evet doğru noktaları yakalamıssınız bende kflakesle bir hafta geçirmek istiyorum bakalım kaç olacak kilom :44:

blue oyların 2 oldu
öyle oldu dimiii

bu kızı ben de istiyorum: EVET EVET EVET

anne keyfim yaa.

neyse prenses hallediyor. yazmış yolunu da.

alemsin alem.
kaptanım oylar üçe yükseldi...
blue oy çogunlugu ile bu hafta listemizde hayırlı olsun
teşekkürler canlarım ben sizlerle varım,........

oleyyyyyyyyyyyyyyy yupppiiiiiii-smileylerim yok anladınız siz onu...-

listeyi ekledim inş. doğrudur ..kızlar sizde bakın paylaşıma hesabım doğrumu...onaya sunamadım....çok acelem var.....

kahvaltımı yazayım hemen
4 tane zeytin
1 kk dan az beyaz peynir
5 tane kızarmış patates
yarım dilim ekmek
biraz kahvaltılık ezme
1 kaşık domates sos

3 bardak su
3 ç bardağı şekersiz çay

takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim

mersa doksanlatmısdoksan nerdesiniz öğlen oldu..bende çalışıyorum malum.zaman zaman girip bakabiliyorum.sizin yüzünüzden aklım hep burda.daha dün uyarı verdim size ama napacam ben sizinle

prenses peri canım çok özür dilerim.dün hasta olduğumu söylemiştim ya inanki az önce kalkabildim yataktan ve hemen oturdum ama geç kalmışım.şu andan itibaren tekrar eskisi gibi düzenli paylaşımlara başlıycam söz veriyorum sanaaa

geçmiş olsun...
sen yinede bildirimde bulun istersen belki çokda geç kalmamışsındır ..ne dersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…