diğer takımlardan tranfer teklifleri var ona göre kaptanın kuş yuvadan uçmadan kafese koy takıma al istersen...tabiki alalım böle bi cıtır üye kaçırılırmı prenses:)
diğer takımlardan tranfer teklifleri var ona göre kaptanın kuş yuvadan uçmadan kafese koy takıma al istersen...
bu gidişle takıma giricem belki ama pc nin başında durmaya devam edersem ablam beni kardeşlikten terfi ettirecek hadi çıtır kuşlarım ben kaçar size tatlı sohbetler..inşallah birinci 4. takım olur...
vayyyy mevlütler falan etkilememiş seni.leslielerde yaramıs süpersin
canım zaten ilk hafta çok gider bir dahaki haftalarda bu kadar düşüş görmezsin.1-1,5 arasında değişir kaybın.onlarda kalıcı olur
takım blue yi listeye dahil ediyormuyuz fikirlerinizi alayım..
blue ben istiyorum takımda çok güzel kilo vemiş ve güzel paylaşımları ben tuğba zeynepten yazıyorum ve zeyneple beraber onu yakın takibe aldık bu kadar kilo vermesinin sırırnı araştırıyoruz iki tane bulduk bir fazla su içmesi iki akşamı hafif geçirmesi
ama gerçekten çok az oranlarda yiyordum o yüzden olabilir birde eve gelince hemen leslie yapıp yediklerimi yakıyodum...
benim korkumda o ilk hafta çok sıkmadımki az ve öz gitsin kilolar diye ama yine ani düşüşle başladım inşallah devamını getirebilirimm..
alın beni takıma noluyy noluyy noluyy
benim gittiğim endokrinoloji doktorum ve dahiliyecim kesinlikle özel liste yapmadan evdeki pişenlerden ama fazla yağlı ve tuzlu olmayanlardan...abartmadan ve ölçülü yememi tavsiye etmişti..
una uydum ve 2 ayda 11 kilo verdim ben.. şimdide öyle aolsam keşke....
canım kahvenin vücutta su tutup ödem yaptığını biliyormusun ..hatırlatmakta fayda görüyorum ben...
:44::44::44: :26::26::26:
hiç bişey anlamdım......tam fıransızım şu anda...
diğer takımlardan tranfer teklifleri var ona göre kaptanın kuş yuvadan uçmadan kafese koy takıma al istersen...
bu kızı ben de istiyorum: EVET EVET EVET
anne keyfim yaa
neyse prenses hallediyor. yazmış yolunu da.
alemsin alem.
tuğba ve zeynep öncelikle teşekkürler...blue ben istiyorum takımda çok güzel kilo vemiş ve güzel paylaşımları ben tuğba zeynepten yazıyorum ve zeyneple beraber onu yakın takibe aldık bu kadar kilo vermesinin sırırnı araştırıyoruz iki tane bulduk bir fazla su içmesi iki akşamı hafif geçirmesi
öyle oldu dimiiievet doğru noktaları yakalamıssınızbende kflakesle bir hafta geçirmek istiyorum bakalım kaç olacak kilom :44:
blue oyların 2 oldu
kaptanım oylar üçe yükseldi...bu kızı ben de istiyorum: EVET EVET EVET
anne keyfim yaa.
neyse prenses hallediyor. yazmış yolunu da.
alemsin alem.
teşekkürler canlarım ben sizlerle varım,........blue oy çogunlugu ile bu hafta listemizdehayırlı olsun
4.takım 233. Etap
mersa(80,5
PrensesPeri(81,7/81,7/0,0/%0,00)
doksanaltmışdoksan (69,7 :83:
tugba8424(103,8/101,7/2,1/ %2,02)
zeynepece2009 (78,3/77,8/0,5/%0,64 ):128:
suleoz(68,6/67,7/0,9/1,31):129:
BLUEmoon2009(70,6/67,9/2,7/%3,82)
4.Takim toplam yüzdesi
oleyyyyyyyyyyyyyyy yupppiiiiiii-smileylerim yok anladınız siz onu...-
listeyi ekledim inş. doğrudur ..kızlar sizde bakın paylaşıma hesabım doğrumu...onaya sunamadım....çok acelem var.....
amin pericim hep beraber inşallah..
hadi hayırlı olsuninşallah en kısa sürede ideal kg na ulaşırsın
mersa doksanlatmısdoksan nerdesiniz öğlen oldu..bende çalışıyorum malum.zaman zaman girip bakabiliyorum.sizin yüzünüzden aklım hep burda.daha dün uyarı verdim size ama napacam ben sizinle
geçmiş olsun...prenses peri canım çok özür dilerim.dün hasta olduğumu söylemiştim ya inanki az önce kalkabildim yataktan ve hemen oturdum ama geç kalmışım.şu andan itibaren tekrar eskisi gibi düzenli paylaşımlara başlıycam söz veriyorum sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?