alda geçmiş sayfalarda kuralları okudugun için tekrarlamadım.2 hafta deneme süren var paylaşımına ve diyetine göre bu süre kısalabiliyor
sevgili 4. takım ve bitanecik çıtır adayı arkadaşları hatta çıtırlarım...
beni takımınıza alırsanız takıma türlü türlü aerobik ve fitness aletleri getirteceğim..
baraj yaptıracağım zeynep ve ece size okul yaptıracağım..
leslie bacımla konuşup takıma özel ders verdireceğim..
yurt dışından size leslie ithal edeceğim..
herkes bi ayda 15 kilo verecek ...buraya bi bina yaptıracağım kendi elektiriğini kendisi üretecekk..
ayrıca tatlıyım sevecenim sempatikim beni takıma alın oy verin bu hafta bilirim yapayım .....+
oylar bluemoon2009 a
tam seçim vaadine benzedi şimdi...
mersilerden beş demet canım benim...süpersin yaaa hakkaten takıma renk getirecek sin galiba benim oyumda senden yana evetttttt........
prenses peri canım çok özür dilerim.dün hasta olduğumu söylemiştim ya inanki az önce kalkabildim yataktan ve hemen oturdum ama geç kalmışım.şu andan itibaren tekrar eskisi gibi düzenli paylaşımlara başlıycam söz veriyorum sanaaa
takım kaptanının dikkatine
bizim takımda bir arkadaş baskülünü değiştirdi ve yeni basküle göre 2.5 kilo fazla çıkıyor
baskül değişikliğinde düzenleme yapılıyor diye biliyorum ama aradaki fark çok olmayınca belki aklınızda gerçekten 2.5 kilo almıştır diye geçebilir diye düşündüm o yüzden fikrinizi almak istiyorum arkadaş nerdeyse aç geziyor 2.5 kilo alması imkansız bence ama ben yine size sormak istedim
bana hemen bir cevap verirseniz listeyi hazırlayacam okuldan 3 den sonra geliyorum paylaşım alanınada yazdım mesaj orda bana cevap verirseniz sevinirim
:44:bak şimdi merak ettim kaç yaşındasın eğer sormamda sakınca yoksa:44:prensesimmmm ,seni yorduğum ve üzdüğüm için özür diliyorummm.beni hoşgörün bakın hepinizin ablasıyım bennnnn
prensesimmmm ,seni yorduğum ve üzdüğüm için özür diliyorummm.beni hoşgörün bakın hepinizin ablasıyım bennnnn
:44:bak şimdi merak ettim kaç yaşındasın eğer sormamda sakınca yoksa:44:
yok canımm ne sakıncası olacak tammm 40yaşındayımmmm...aman nazar değmesin diye boncuğumuda ekledim.15 ve 13 yaşında iki kızım,6 aylık bi kızım daha yani tarçın ve 2 yaşında yeşil yaniii kuşum ,anlıycağın toplamda 4 kız annesiyim eee işimde hep kızlarla olunca kendimi en fazla 30 görüyorum . 2 cadıya yetişebilmek için çoğu zaman onların yaşında oluyorum .40 yaş sendromunu atlatmaya çalışıyorummmm
233. Etap Takım Dereceleri
25 Kasım - 2 Aralık 2011
Etap Birincisi: 4. Takım (1.02%)
Etap İkincisi: 1. Takım (0,95%):81:
Etap Üçüncüsü 14. Takım (0,94):128:
233. Etap Bireysel Dereceler
25 Kasım - 2 Aralık 2011
Etap Birincisi 4. Takımdan BLUEmoon2009(3,82%)
Etap İkincisi 3. Takımdan se_zen (3,45%):81:
Etap Üçüncüsü 13. Takımdan Aysecig (3,23%):128:
kızlarrrrrrrrrrrrrrhem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum
bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum
kızlarrrrrrrrrrrrrrhem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum
bu gün ki menüm
sabah
2 dilim tam bugday
3 zeytin
az peynir
ara 2ceviz
öğle 1 tabak keşkek az salata
ara bir elma
akşam az patlıcan yemeği ve yoğurt
cancağızlarım bugünkü menüm:
sabah 2 yumurtayla menemen,1 avuç fındık,3 zeytin,2 dilim peynir,salatalık,1 bardak tarcınlı yeşilcay
öğle,bi tabak keşkek,biraz salata bi bardak 5i bi yerde
ara bi ıhlamur
akşam;bi kase mercimek corbası,salataibi dilim ıspanaklı börek.
kızlar ben karatay diyetine girdim.iki gündür uyguluyorum.bugün ufak bi fazlalık var oda bi börek.yarına oda olmayacak inşallah.araları kaldırdım.kadının dediğine göre acıkmadan yemek yemek sürekli insülin salgılanmasına neden oluyormuş.peplit hormonu acıkınca salgılanıyomuş oda zayıflamamızı sağlıyomuş.
diğer bi kuralda 7 den sonra bişey yemek yasak :)
ama iki gündür bi sorun yok.her doktor farklı bişeylr sölyor.bide bunu deneyim bakalım:)
sizi sevyrm cokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?