Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

prensesim canım doğal olarak tartılamadım.sen beni aynı geç yada yarım kilo almış olarak geç eminim kilo almışımdır ama az önce ilaç içmek için yedim su içtim tartılırsam şimdi çok moralim bozulacak.sen beni 81 olarak yaz eniyisi:))

alda geçmiş sayfalarda kuralları okudugun için tekrarlamadım.2 hafta deneme süren var paylaşımına ve diyetine göre bu süre kısalabiliyor

Ok'dir Periciğim sorun yok:)
Kuralları okumuş ve anlamış olmama rağmen eksik / yanlış yaptığım birşey olursa da,uyar lütfen:) Şimdilik yazdıklarınızı geriden gelerek okuyorum, aklıma takılan olursa da sorarım, sağol:)

süpersin yaaa hakkaten takıma renk getirecek sin galiba benim oyumda senden yana evetttttt........

önemli değil canım.dün zaten gelemem belki demiştin.sizi bekliyorum daha listeyi paylaşmadım zaten

tam olarak ne sormak istediğini anlamadım :44:

4.takım 233. Etap

mersa(80,5/81,0/-0,5/%-0,62)
PrensesPeri(81,7/81,7/0,0/%0,00)
doksanaltmışdoksan (69,7)Kilo bildirimi ve paylaşım yapmadığı için takımdan çıkarıldı
tugba8424(103,8/101,7/2,1/ %2,02)
zeynepece2009 (78,3/77,8/0,5/%0,64 ) :128:
suleoz(68,6/67,7/0,9/1,31) :129:
BLUEmoon2009(70,6/67,9/2,7/%3,82)

4.Takim toplam yüzdesi 1,18

:44:bak şimdi merak ettim kaç yaşındasın eğer sormamda sakınca yoksa:44:

yok canımm ne sakıncası olacak tammm 40 yaşındayımmmm...aman nazar değmesin diye boncuğumuda ekledim.15 ve 13 yaşında iki kızım,6 aylık bi kızım daha yani tarçın ve 2 yaşında yeşil yaniii kuşum ,anlıycağın toplamda 4 kız annesiyim eee işimde hep kızlarla olunca kendimi en fazla 30 görüyorum . 2 cadıya yetişebilmek için çoğu zaman onların yaşında oluyorum .40 yaş sendromunu atlatmaya çalışıyorummmm

maşallah ablama 40 yaş sendromumu oda neymiş bize pek güzel uyum sağladın bunca zamandır.söylemesen anlamazdık yaşını

kızlarrrrrrrrrrrrrr hem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum

bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum

kızlarrrrrrrrrrrrrr hem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum

oleyyyy tutmayın bizi 4.takım geliyor.yürüyün cıtırlar...sesimizi yer gök su dinlesin sert adımlarla yer gök inlesin inlesin yuppiiiiiiii
lilililililişşşş :)))

bu gün ki menüm

sabah

2 dilim tam bugday
3 zeytin
az peynir

ara 2ceviz

öğle 1 tabak keşkek az salata

ara bir elma

akşam az patlıcan yemeği ve yoğurt

cancağızlarım bugünkü menüm:

sabah 2 yumurtayla menemen,1 avuç fındık,3 zeytin,2 dilim peynir,salatalık,1 bardak tarcınlı yeşilcay

öğle,bi tabak keşkek,biraz salata bi bardak 5i bi yerde

ara bi ıhlamur

akşam;bi kase mercimek corbası,salataibi dilim ıspanaklı börek.

kızlar ben karatay diyetine girdim.iki gündür uyguluyorum.bugün ufak bi fazlalık var oda bi börek.yarına oda olmayacak inşallah.araları kaldırdım.kadının dediğine göre acıkmadan yemek yemek sürekli insülin salgılanmasına neden oluyormuş.peplit hormonu acıkınca salgılanıyomuş oda zayıflamamızı sağlıyomuş.

diğer bi kuralda 7 den sonra bişey yemek yasak :)

ama iki gündür bi sorun yok.her doktor farklı bişeylr sölyor.bide bunu deneyim bakalım:)

sizi sevyrm cokkkk

hepinizi tebrik ediyorum.
bluemoon seni de ayrıca tebrik ederim.
gerçekten sayenizde veriyorum kiloları.
bu haftamızda süper geçsin inşallah.

bu gün ki menüm

sabah

2 dilim tam bugday
3 zeytin
az peynir

ara 2ceviz

öğle 1 tabak keşkek az salata

ara bir elma

akşam az patlıcan yemeği ve yoğurt

sizi gidi keşkekciler sizi.
tuğbacım menün güzel.
zeynepcim, sana iyi gelir inş.arkadaşım verdi bu karatayla. zor geliyo bana, sebzeci-meyveci olduğum için belkide.

kısıtlanmış anne menüsü

sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
ara: 1 kıvırma tatlısı (küçük ve şerbetsiz),orta şeker Türk kahvesi
öğle:1 dilim su böreği, yoğurt
ara: 2 zeytinyağlı yaprak dolma
akşam:1 dilim somon , bir kaç dilim patates, salata, 5 zeytinyağlı yaprak dolma
ara: 1 avuç fındık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…