Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İlk günüm başarı ile bitti:)
Menüm şöyleydi;

Sabah uyandığımda oda sıcaklığında 2 bardak su içtim, 1 ceviz ve 3 adet kuru kayısı yedim.
Kahvaltı; şekersiz çay, peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalık
Ara; yemedim.
Öğle; haşlanmış tavuk, yeşil salata
Ara;1 adet elma
Akşam;zeytinyağlı barbunya ve 2 dilim kepekli ekmek, 1 bardak ayran
Yatmadan;1 bardak ılık süt

2 litre su ve 1 şişe maden suyu içtim.

Spor yapamıyorum biliyorsunuz ama ilk günden en azından midemi son derece hafif hissediyorum:)

Sıra yarında:)
İyi geceler...

maşallah ablama 40 yaş sendromumu oda neymiş bize pek güzel uyum sağladın bunca zamandır.söylemesen anlamazdık yaşını

40 yaş sendromu olsa olsa "Allah'ım en güzel yaşlarımdayım, ne kadar kendimden emin, ne kadar tecrübeli ve mutluyum "demenin getirdiği bir sendrom olabilir bence:))41 yaşındaki birinin sözleri bunlar,inanınız,tecrübeye güveniniz:))

kızlarrrrrrrrrrrrrr hem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum

bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum

Nazar değimesin,harikasınız, maşallah maşallah diyeyim:)
İnşallah her hafta böyle olur:)

kızlar kusuruma bakmayın ben kyınvalidemde oldugum için bugün giremedim nete..
bugunki menüm..
sabah:
2dilim kızarmış ekmek ve peynir
2 bardak açık çay

öğlen:
atladım maalesef

akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa

ben daha aranıza katıldıgım için artık önümüzdeki hafta cuma günü kilomu bildireceğim..insallah güzel sonuçlardan haberdar ederim sizi..
şimdilik iyi geceler güzeller...

Karatay Hoca'yı bu akşam TV'de çok sıkıştırdılar yine diğer doktorlar.
Aslında bilindik Protein ağırlıklı diyetlerle ana çizgilerle örtüşüyor ki bu tür diyetlerden iyi sonuç alındığı biliniyor ama nedense bayağı tartışma yarattı.
Ofisten bir arkadaşım da bu diyetle ciddi kilo verdi o sadece protein ağırlıklı yendiği için ağız kokusu yaptığını söylemişti.
İnşallah istediğin gibi kolayca verirsin kilolarını:)

duygu ve alda hoşgeldiniz kızlar:))tam gazlı halimizdeyken aramıza katıldınız.inşallah sizde kolayca kurtulursunuz kara yağlarınızdan.:)ii gedceler olsun

inşallah canm ya.biraz zor veriyodum bunu deneyim dedim.tam olarak karbonhitratsız sayılmaz aslında.yediğim bütün gıdalarda karbonhidrat var.arada birda bi dilim ekmek yemeyi düşünüyorum ama pasta pustadan kesin elimi çektim.yaza kadar bi cıtır olmak sanırım bana en ii gelecek olan şey..:))kolay gelir umarım hepimize..netten bi bakıp izlemeye çalışacam hangi yönden eleştirildiğini merak ettim.kendimde analiz ettim diyeti mantığıma yattığı kadarıyla yapıyorum umarım faydası olur

tüm gün baya az yemişsin.bunlar sana yettiyse ne güzel hızlı hızlı vereceksin kiloalrını demek.kaç kilosun ve kaç kilo vermek istiyosun?

seninde menün çok güsel olmuş maş.inşallah böle azimle devam edersin arkadaşım

zeynepcim, sana iyi gelir inş.arkadaşım verdi bu karatayla. zor geliyo bana, sebzeci-meyveci olduğum için belkide.[/QUOTE]

sulecim;inşallah ii gelir.tam olarak karatay olmasada yapmaya calışıyorum.meyvede yiycem ama yemekle birlikte katmaya calışacam bugün yemedim.yarın sabah kahvaltıda yiycem inşallah.sennde menü dolmalı patatesli maşallah .ben biraz taviz verdiğimde devamı geliyor.bu yüzden hedefime ulaşana kadar bi züre ara verecem kacamaklarıma(rafeello bile dolapta bana bakıo üstelik)

maaşalah hiç de 4 kız annesi gibi gelmedin bana...
bence kişi olduğı yaşta değil hissettiği yaştadır..........
30 yaşımdayım diyosan odur 40 yaş sendromunu da duymayayım bi daha...
her yaşın bir güzelliği var en güzel çağımdayım...

kızlarrrrrrrrrrrrrr hem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum

bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum

bende tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum..
teşekkür ederim periiiii

oleyyyy tutmayın bizi 4.takım geliyor.yürüyün cıtırlar...sesimizi yer gök su dinlesin sert adımlarla yer gök inlesin inlesin yuppiiiiiiii
lilililililişşşş :)))

bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum

bu gün ki menüm

sabah

2 dilim tam bugday
3 zeytin
az peynir

ara 2ceviz

öğle 1 tabak keşkek az salata

ara bir elma

akşam az patlıcan yemeği ve yoğurt
ana keşkekminerdesin sen yoksa tokatmı...:44:

ahanda bi keşkekçi dahakız toprağımmısınız yoksa

hepinizi tebrik ediyorum.
bluemoon seni de ayrıca tebrik ederim.
gerçekten sayenizde veriyorum kiloları.
bu haftamızda süper geçsin inşallah.
inşallah canım ...
teşekkür ederim

hımmm sarmalara dikkat diyorum benkahve ödem yapar demedimmi..yinede güzel ama..

maaşallahmenün çok güzel olmuş ama maden suyu faydalı olduğu kadar zararlı da vücutta tuz tutulumu yapıyor dikkat derim ben

Nazar değimesin,harikasınız, maşallah maşallah diyeyim:)
İnşallah her hafta böyle olur:)
inşallaaaaaah

bu menüde çok güzel bence..

tüm gün baya az yemişsin.bunlar sana yettiyse ne güzel hızlı hızlı vereceksin kiloalrını demek.kaç kilosun ve kaç kilo vermek istiyosun?

canım valla zaten normaldede çok yiyen birideğilim beni yakan abur cubur ve cola..şimdi onlardan vazgeçip biraz daha dikkat edip vermeye çalışacagım kilolarımı bide tabiiki sizin desteklerinizlede..suanda 82 kiloyum ama 50leri görmek istiyorum hayırlısıyla
bluemoon2009 canım yaa msjlarını okudum ama cvpyazamadım evde değildim..tabiiki birbiirimize yaren olabiliriz çok sevinirim :)

arkadaşlar ben bu günkü menümü yazıpta gece gece sizi deli etmeyeyim..o yüzden kendi ipimi kendim kesip cezamı çekiyorum...
bugün diyeti biraz çozuttum o yüzden şimdi leslie 5 nilimi yapıyorum...hatta 2 milim bitti..nefes nefese kaldım mola verdim...
birazdan devam edicem...hepinizi öpüyorum...

çok güzel bir menü olmuş.hiç barışamadım bu maden suyuyla.

hiç bişi yememişsin nerdeyse, daha düzenli olmakta fayda var bence

evdeki menü bu şekilde oluştu. miktarla ayarlamaya çalıştım. bi de oydu buydu sıktıkça stres oluyorum, yapamıyom diyet falan. her defasında başlamak da daha zorlaşıyor.

Son düzenleme:
oğluşun ayakta mı benimki hala ayakta blue.çıkıyom. iyi geceler

Son düzenleme:

bak bak şımarma hemen bakım.
ben de yeni bitirdim. duşa gircem
de şu sayfayı bi kapatabilsem.
yarın güzel bir menü bekliyorum senden.

yaş konusunda şunu söylemek istiyorum.
kilolu olduğumda yaşımı gösteriyorum. zayıfken hiç kimse yaşımı pat diye söyleyemezdi.
bir eksisi daha yani şu kiloların.
leslie deki grili kadın da bi sonraki videoda zayıflamış 6-7 yaş genç görünüyor valla.

yoksa yaş neymiş harbiden.

Son düzenleme:
oğluşun ayakta mı benimki hala ayakta blue.çıkıyom. iyi geceler
canım oğluşumuda babasını da uyuttum hemen lesliemi yapiim diye...3 mil bitti şimdi...istersen kal sohbet edelim

bak bak şımarma hemen bakım.
ben de yeni bitirdim. duşa gircem
de şu sayfayı bi kapatabilsem.
yarın güzel bir menü bekliyorum senden.
az kaldı bende bitiricem ama çıkmam heralde netten hemöen...

evet yaa bende 23 yaşımdayım ama hem iri yapılıyım hemde bu kilolar yaşıma yaş katıyo...ama azimliyim bu sefer bitecek bu iş...
yoksa yaş neymiş harbiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…