bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum
maşallah ablama40 yaş sendromumu oda neymiş bize pek güzel uyum sağladın bunca zamandır.söylemesen anlamazdık yaşını
kızlarrrrrrrrrrrrrrhem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum
bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum
cancağızlarım bugünkü menüm:
sabah 2 yumurtayla menemen,1 avuç fındık,3 zeytin,2 dilim peynir,salatalık,1 bardak tarcınlı yeşilcay
öğle,bi tabak keşkek,biraz salata bi bardak 5i bi yerde
ara bi ıhlamur
akşam;bi kase mercimek corbası,salataibi dilim ıspanaklı börek.
kızlar ben karatay diyetine girdim.iki gündür uyguluyorum.bugün ufak bi fazlalık var oda bi börek.yarına oda olmayacak inşallah.araları kaldırdım.kadının dediğine göre acıkmadan yemek yemek sürekli insülin salgılanmasına neden oluyormuş.peplit hormonu acıkınca salgılanıyomuş oda zayıflamamızı sağlıyomuş.
diğer bi kuralda 7 den sonra bişey yemek yasak :)
ama iki gündür bi sorun yok.her doktor farklı bişeylr sölyor.bide bunu deneyim bakalım:)
sizi sevyrm cokkkk
Karatay Hoca'yı bu akşam TV'de çok sıkıştırdılar yine diğer doktorlar.
Aslında bilindik Protein ağırlıklı diyetlerle ana çizgilerle örtüşüyor ki bu tür diyetlerden iyi sonuç alındığı biliniyor ama nedense bayağı tartışma yarattı.
Ofisten bir arkadaşım da bu diyetle ciddi kilo verdi o sadece protein ağırlıklı yendiği için ağız kokusu yaptığını söylemişti.
İnşallah istediğin gibi kolayca verirsin kilolarını:)
kızlar kusuruma bakmayın ben kyınvalidemde oldugum için bugün giremedim nete..
bugunki menüm..
sabah:
2dilim kızarmış ekmek ve peynir
2 bardak açık çay
öğlen:
atladım maalesef
akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
ben daha aranıza katıldıgım için artık önümüzdeki hafta cuma günü kilomu bildireceğim..insallah güzel sonuçlardan haberdar ederim sizi..
şimdilik iyi geceler güzeller...
İlk günüm başarı ile bitti:)
Menüm şöyleydi;
Sabah uyandığımda oda sıcaklığında 2 bardak su içtim, 1 ceviz ve 3 adet kuru kayısı yedim.
Kahvaltı; şekersiz çay, peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalık
Ara; yemedim.
Öğle; haşlanmış tavuk, yeşil salata
Ara;1 adet elma
Akşam;zeytinyağlı barbunya ve 2 dilim kepekli ekmek, 1 bardak ayran
Yatmadan;1 bardak ılık süt
2 litre su ve 1 şişe maden suyu içtim.
Spor yapamıyorum biliyorsunuz ama ilk günden en azından midemi son derece hafif hissediyorum:)
Sıra yarında:)
İyi geceler...
maaşalah hiç de 4 kız annesi gibi gelmedin bana...yok canımm ne sakıncası olacak tammm 40yaşındayımmmm...aman nazar değmesin diye boncuğumuda ekledim.15 ve 13 yaşında iki kızım,6 aylık bi kızım daha yani tarçın ve 2 yaşında yeşil yaniii kuşum ,anlıycağın toplamda 4 kız annesiyim eee işimde hep kızlarla olunca kendimi en fazla 30 görüyorum . 2 cadıya yetişebilmek için çoğu zaman onların yaşında oluyorum .40 yaş sendromunu atlatmaya çalışıyorummmm
kızlarrrrrrrrrrrrrrhem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum
bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum
oleyyyy tutmayın bizi 4.takım geliyor.yürüyün cıtırlar...sesimizi yer gök su dinlesin sert adımlarla yer gök inlesin inlesin yuppiiiiiiii
lilililililişşşş :)))
bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum
anabu gün ki menüm
sabah
2 dilim tam bugday
3 zeytin
az peynir
ara 2ceviz
öğle 1 tabak keşkek az salata
ara bir elma
akşam az patlıcan yemeği ve yoğurt
cancağızlarım bugünkü menüm:
sabah 2 yumurtayla menemen,1 avuç fındık,3 zeytin,2 dilim peynir,salatalık,1 bardak tarcınlı yeşilcay
öğle,bi tabak keşkek,biraz salata bi bardak 5i bi yerde
ara bi ıhlamur
akşam;bi kase mercimek corbası,salataibi dilim ıspanaklı börek.
kızlar ben karatay diyetine girdim.iki gündür uyguluyorum.bugün ufak bi fazlalık var oda bi börek.yarına oda olmayacak inşallah.araları kaldırdım.kadının dediğine göre acıkmadan yemek yemek sürekli insülin salgılanmasına neden oluyormuş.peplit hormonu acıkınca salgılanıyomuş oda zayıflamamızı sağlıyomuş.
diğer bi kuralda 7 den sonra bişey yemek yasak :)
ama iki gündür bi sorun yok.her doktor farklı bişeylr sölyor.bide bunu deneyim bakalım:)
sizi sevyrm cokkkk
inşallah canım ...hepinizi tebrik ediyorum.
bluemoon seni de ayrıca tebrik ederim.
gerçekten sayenizde veriyorum kiloları.
bu haftamızda süper geçsin inşallah.
kısıtlanmış anne menüsü
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
ara: 1 kıvırma tatlısı (küçük ve şerbetsiz),orta şeker Türk kahvesi
öğle:1 dilim su böreği, yoğurt
ara: 2 zeytinyağlı yaprak dolma
akşam:1 dilim somon , bir kaç dilim patates, salata, 5 zeytinyağlı yaprak dolma
ara: 1 avuç fındık
maaşallahİlk günüm başarı ile bitti:)
Menüm şöyleydi;
Sabah uyandığımda oda sıcaklığında 2 bardak su içtim, 1 ceviz ve 3 adet kuru kayısı yedim.
Kahvaltı; şekersiz çay, peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalık
Ara; yemedim.
Ara;1 adet elma
Spor yapamıyorum biliyorsunuz ama ilk günden en azından midemi son derece hafif hissediyorum:)
İyi geceler...
inşallaaaaaahNazar değimesin,harikasınız, maşallah maşallah diyeyim:)
İnşallah her hafta böyle olur:)
bugunki menüm..
sabah:
2 bardak açık çay
öğlen:
atladım maalesef
akşam:
1 tabak çorba
ben daha aranıza katıldıgım için artık önümüzdeki hafta cuma günü kilomu bildireceğim..insallah güzel sonuçlardan haberdar ederim sizi..
tüm gün baya az yemişsin.bunlar sana yettiyse ne güzel hızlı hızlı vereceksin kiloalrını demek.kaç kilosun ve kaç kilo vermek istiyosun?
İlk günüm başarı ile bitti:)
Menüm şöyleydi;
Kahvaltı; şekersiz çay, peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalık.
Ara; yemedim.
Ara;1 adet elma
İyi geceler...
bugunki menüm..
sabah:
2 bardak açık çay
öğlen:
atladım maalesef
akşam:
1 tabak çorba
sulecim;inşallah ii gelir.tam olarak karatay olmasada yapmaya calışıyorum.meyvede yiycem ama yemekle birlikte katmaya calışacam bugün yemedim.yarın sabah kahvaltıda yiycem inşallah.sennde menü dolmalı patatesli maşallah .ben biraz taviz verdiğimde devamı geliyor.bu yüzden hedefime ulaşana kadar bi züre ara verecem kacamaklarıma(rafeello bile dolapta bana bakıo üstelik)
arkadaşlar ben bu günkü menümü yazıpta gece gece sizi deli etmeyeyim..o yüzden kendi ipimi kendim kesip cezamı çekiyorum...
bugün diyeti biraz çozuttum o yüzden şimdi leslie 5 nilimi yapıyorum...hatta 2 milim bitti..nefes nefese kaldım mola verdim...
birazdan devam edicem...hepinizi öpüyorum...
canım oğluşumuda babasını da uyuttum hemen lesliemi yapiim diye...3 mil bitti şimdi...istersen kal sohbet edelimoğluşun ayakta mı benimki hala ayakta blue.çıkıyom. iyi geceler
az kaldı bende bitiricem ama çıkmam heralde netten hemöen...bak bak şımarma hemen bakım.
ben de yeni bitirdim. duşa gircem
de şu sayfayı bi kapatabilsem.
yarın güzel bir menü bekliyorum senden.
evet yaa bende 23 yaşımdayım ama hem iri yapılıyım hemde bu kilolar yaşıma yaş katıyo...ama azimliyim bu sefer bitecek bu iş...yaş konusunda şunu söylemek istiyorum.
kilolu olduğumda yaşımı gösteriyorum. zayıfken hiç kimse yaşımı pat diye söyleyemezdi.
bir eksisi daha yani şu kiloların.
leslie deki grili kadın da bi sonraki videoda zayıflamış 6-7 yaş genç görünüyor valla.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?