aslında şımarmak değilde ne bileyim kalabalıkta bende kaynadım sanırımmmbak bak şımarma hemen bakım.
ben de yeni bitirdim. duşa gircem
de şu sayfayı bi kapatabilsem.
yarın güzel bir menü bekliyorum senden.
hımmm sarmalara dikkat diyorum benkahve ödem yapar demedimmi.. yinede güzel ama..
aslında şımarmak değilde ne bileyim kalabalıkta bende kaynadım sanırımmm
ayyyyykendin kaynıyosun burayı da kaynatıyosun sen var ya....
çok şekersin.
valla benimki 3 ayda oldu bir oldu pir oldu kadrolu fazlalıklarım oldu...onlar greve gitmeden ben lokavt yapıcam inşallahhh:88:allah yardımcımız olsun valla
bi anda olmadı ya bu kdr kilo hemende bırakmıycak heralde yakamızı ama biz yaşımızı göstermicemiz günlerin hasretiyle çabalamaya DEVAM..
bende çok mutlu oldum takımımız birinci olmuş artık birinciliği kimseye kaptırmamız lazım
oleyyyy tutmayın bizi 4.takım geliyor.yürüyün cıtırlar...sesimizi yer gök su dinlesin sert adımlarla yer gök inlesin inlesin yuppiiiiiiii
lilililililişşşş :)))
bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum
cancağızlarım bugünkü menüm:
sabah 2 yumurtayla menemen,1 avuç fındık,3 zeytin,2 dilim peynir,salatalık,1 bardak tarcınlı yeşilcay
öğle,bi tabak keşkek,biraz salata bi bardak 5i bi yerde
ara bi ıhlamur
akşam;bi kase mercimek corbası,salataibi dilim ıspanaklı börek.
kızlar ben karatay diyetine girdim.iki gündür uyguluyorum.bugün ufak bi fazlalık var oda bi börek.yarına oda olmayacak inşallah.araları kaldırdım.kadının dediğine göre acıkmadan yemek yemek sürekli insülin salgılanmasına neden oluyormuş.peplit hormonu acıkınca salgılanıyomuş oda zayıflamamızı sağlıyomuş.
diğer bi kuralda 7 den sonra bişey yemek yasak :)
ama iki gündür bi sorun yok.her doktor farklı bişeylr sölyor.bide bunu deneyim bakalım:)
sizi sevyrm cokkkk
kısıtlanmış anne menüsü
sabah: 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir, 5 zeytin
ara: 1 kıvırma tatlısı (küçük ve şerbetsiz),orta şeker Türk kahvesi
öğle:1 dilim su böreği, yoğurt
ara: 2 zeytinyağlı yaprak dolma
akşam:1 dilim somon , bir kaç dilim patates, salata, 5 zeytinyağlı yaprak dolma
ara: 1 avuç fındık
İlk günüm başarı ile bitti:)
Menüm şöyleydi;
Sabah uyandığımda oda sıcaklığında 2 bardak su içtim, 1 ceviz ve 3 adet kuru kayısı yedim.
Kahvaltı; şekersiz çay, peynir,3-4 zeytin,domates ve salatalık
Ara; yemedim.
Öğle; haşlanmış tavuk, yeşil salata
Ara;1 adet elma
Akşam;zeytinyağlı barbunya ve 2 dilim kepekli ekmek, 1 bardak ayran
Yatmadan;1 bardak ılık süt
2 litre su ve 1 şişe maden suyu içtim.
Spor yapamıyorum biliyorsunuz ama ilk günden en azından midemi son derece hafif hissediyorum:)
Sıra yarında:)
İyi geceler...
40 yaş sendromu olsa olsa "Allah'ım en güzel yaşlarımdayım, ne kadar kendimden emin, ne kadar tecrübeli ve mutluyum "demenin getirdiği bir sendrom olabilir bence:))41 yaşındaki birinin sözleri bunlar,inanınız,tecrübeye güveniniz:))
Nazar değimesin,harikasınız, maşallah maşallah diyeyim:)
İnşallah her hafta böyle olur:)
kızlar kusuruma bakmayın ben kyınvalidemde oldugum için bugün giremedim nete..
bugunki menüm..
sabah:
2dilim kızarmış ekmek ve peynir
2 bardak açık çay
öğlen:
atladım maalesef
akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon zeytinyağlı pırasa
ben daha aranıza katıldıgım için artık önümüzdeki hafta cuma günü kilomu bildireceğim..insallah güzel sonuçlardan haberdar ederim sizi..
şimdilik iyi geceler güzeller...
arkadaşlar ben bu günkü menümü yazıpta gece gece sizi deli etmeyeyim..o yüzden kendi ipimi kendim kesip cezamı çekiyorum...
bugün diyeti biraz çozuttum o yüzden şimdi leslie 5 nilimi yapıyorum...hatta 2 milim bitti..nefes nefese kaldım mola verdim...
birazdan devam edicem...hepinizi öpüyorum...
aslında şımarmak değilde ne bileyim kalabalıkta bende kaynadım sanırımmm
onu sorma canım cozuttum ama 1. likten değil bütün aile bi araya toplandık gelsin yemek gitsin yemek olduk bi yere kadar dayandım ama bi yerden sonrasını hatırlamıyorum bile....kız birinci oldun oldugun günde cozuttun mubugun toparlanmıs menü bekliyorum senden
dediğiniz gibi kilo insanı yaşlı gösteriyor.haydi kızlar.zayıflayıp hem güzelleşip hem gençleşeceğiz.bence güzel bir takım oldukaynen bu hızda devam.birbirmizide diyetlerimizide bırakmayalım
merhaba fıstıklar..nasılsınız bugun bakalım??
bugun kahvaltıda..
2 dilim kızarmış ekmek
biras peynir
3 zeytin
2 küçücük bardak çay :)
az sonra ılık bi bardak süt içicem insallah hiç sevmemde kendilerini :)
kahvaltın güzel olmussütü bende sevmem ama faydalı oldugu için mecburen tüketiyorum
güzel ve az olmuş canım bence..merhaba fıstıklar..nasılsınız bugun bakalım??
bugun kahvaltıda..
2 dilim kızarmış ekmek
biras peynir
3 zeytin
2 küçücük bardak çay :)
az sonra ılık bi bardak süt içicem insallah hiç sevmemde kendilerini :)
iyiyim canım sen eşim netteydi kk sayfam açıktı ama ben yoktum ondan göremedim msjını kusura bakma...BLUEmoon2009 naber canım napıyosun sesın solugun cıkmıyo..
sütü bende sevmem ama oğlumun içmesi için yanında bende içiyorum ona iyi örnek olmam gerekiyor...kahvaltın güzel olmussütü bende sevmem ama faydalı oldugu için mecburen tüketiyorum
bende çok acıktım biraz zaman geçsin ara yapıcam meyveyle..su içimekle çok iyi yapıyorsun sana bir tavsiye afedersin ama ........İDRARININ RENGİ NE KADAR BERRAK VE TEMİZ OLURSA İÇTİĞİN SU O KADAR YETERLİ OLUR VE KİLO VERDİĞİNİ GÖSTERİR ...İDRARIN KOYU VE BULANIK OLUNCA BOOOL SU TÜKET..... bende çok su içerim günde 3 lt kadar...kahvaltı yapıncada insan cabuk acıkıyo nedense yahuu..
suya sardım şimdi su içipiçip lavobaya taşınıyorum :)
ben geldim siz nerdesiniz...kızlar nerelerdesiniz yaane kdr sessiz kimsecikler yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?