Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

allah yardımcımız olsun valla
bi anda olmadı ya bu kdr kilo hemende bırakmıycak heralde yakamızı ama biz yaşımızı göstermicemiz günlerin hasretiyle çabalamaya DEVAM..

allah yardımcımız olsun valla
bi anda olmadı ya bu kdr kilo hemende bırakmıycak heralde yakamızı ama biz yaşımızı göstermicemiz günlerin hasretiyle çabalamaya DEVAM..
valla benimki 3 ayda oldu bir oldu pir oldu kadrolu fazlalıklarım oldu...onlar greve gitmeden ben lokavt yapıcam inşallahhh:88:
dile kolay 3 ayda 22 kilo rekor....

bende çok mutlu oldum takımımız birinci olmuş artık birinciliği kimseye kaptırmamız lazım

evet canım aynen.inşallah daha nice birincilikler görürüz

oleyyyy tutmayın bizi 4.takım geliyor.yürüyün cıtırlar...sesimizi yer gök su dinlesin sert adımlarla yer gök inlesin inlesin yuppiiiiiiii
lilililililişşşş :)))

bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum

menün gayet güzel canım karatay diyetine bende baktım ama şartlarım pek elvermiyor diye yapamadım kk da ayrıca bir konusu var.vaktin olursa göz at istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

canım öğlen börek akşam patates sarmanın içindeki pirinç hepsi aynı güne denk gelmiş.inşallah yakmıssındır.leslie yapıyormusun?birkaç gündür ben yapamıyorm malesef.kafam o kadar dolu ki

menün harika güzel bir başlangıç oldu

bencede en güzel yaşlar.bazı şeyleri görüp geçiriyorsun.şimdi ağladığımız şeyler eminim o zaman garip gelecek bize

Nazar değimesin,harikasınız, maşallah maşallah diyeyim:)
İnşallah her hafta böyle olur:)

sizlerle daha da güçlü olacagız

yoklugunu farkettim menün az olmus.kendi evinde olmayınca düzenin bozuluyor tahmin edebiliyorum.çok olmasından iyidir.en azından gönül rahatlıgıyla ilk günü atlatmıssın

kız birinci oldun oldugun günde cozuttun mu bugun toparlanmıs menü bekliyorum senden

aslında şımarmak değilde ne bileyim kalabalıkta bende kaynadım sanırımmm

dediğiniz gibi kilo insanı yaşlı gösteriyor.haydi kızlar.zayıflayıp hem güzelleşip hem gençleşeceğiz.bence güzel bir takım olduk aynen bu hızda devam.birbirmizide diyetlerimizide bırakmayalım

mersa bu hafta birincilikte katkısı olmaya bir sen bir ben vardık.bu hafta ikimizden de güzel sonuçlar bekliyorum.tarçınla yürüyüşü ikiyemi katlarsın aç mı gezersin bilmem bu hafta bizde eksi rakamlarda çıkacagız ona göre

kız birinci oldun oldugun günde cozuttun mu bugun toparlanmıs menü bekliyorum senden

onu sorma canım cozuttum ama 1. likten değil bütün aile bi araya toplandık gelsin yemek gitsin yemek olduk bi yere kadar dayandım ama bi yerden sonrasını hatırlamıyorum bile....
o yüzden eve gelir gelmez 5 mil lesli yaptım ceza olarak...

dediğiniz gibi kilo insanı yaşlı gösteriyor.haydi kızlar.zayıflayıp hem güzelleşip hem gençleşeceğiz.bence güzel bir takım olduk aynen bu hızda devam.birbirmizide diyetlerimizide bırakmayalım

aynennnnnnnnn en güzel 4.takım...

merhaba fıstıklar..nasılsınız bugun bakalım??
bugun kahvaltıda..
2 dilim kızarmış ekmek
biras peynir
3 zeytin
2 küçücük bardak çay :)

az sonra ılık bi bardak süt içicem insallah hiç sevmemde kendilerini :)

kahvaltın güzel olmus sütü bende sevmem ama faydalı oldugu için mecburen tüketiyorum

güzel ve az olmuş canım bence..

BLUEmoon2009 naber canım napıyosun sesın solugun cıkmıyo..
iyiyim canım sen eşim netteydi kk sayfam açıktı ama ben yoktum ondan göremedim msjını kusura bakma...
sen napıyosun nasılsın...

kahvaltın güzel olmus sütü bende sevmem ama faydalı oldugu için mecburen tüketiyorum
sütü bende sevmem ama oğlumun içmesi için yanında bende içiyorum ona iyi örnek olmam gerekiyor...

kahvaltı yapıncada insan cabuk acıkıyo nedense yahuu..

suya sardım şimdi su içipiçip lavobaya taşınıyorum :)
bende çok acıktım biraz zaman geçsin ara yapıcam meyveyle..su içimekle çok iyi yapıyorsun sana bir tavsiye afedersin ama ........İDRARININ RENGİ NE KADAR BERRAK VE TEMİZ OLURSA İÇTİĞİN SU O KADAR YETERLİ OLUR VE KİLO VERDİĞİNİ GÖSTERİR ...İDRARIN KOYU VE BULANIK OLUNCA BOOOL SU TÜKET..... bende çok su içerim günde 3 lt kadar...

kızlar nerelerdesiniz yaa ne kdr sessiz kimsecikler yok...
ben geldim siz nerdesiniz...
biri gelene kadar kahvaltı menümü yazayım da gelen olursa yorum yapacak bişeyler olsun ortada.........

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…