Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kahvaltı menüm arkadaşlar saat 11 de yaptım akşama kadar bişey yemeyeceğim...inşallah...

5 yeşil zeytin
5 dilim patates kızartma
7 dilim turp
1 yumurta kızartma -yağsız-
2 bardak şekersiz çay

3 bardak su

bu sabah 1 mil de leslie yaptım eşim evde o yüzden fazla yapamadım akşama 1 mil fazla yaparım artık...

kızlarrrrrrrrrrrrrr hem bireyselde hemde takım listesinde 1. olduk..hepinizi kocaman kocaman öpüyorum..tebrik ediyorum

bireyselde birincimiz blue yide kocaman tebrik ediyorum

süper yaaa benim yarım kilo fazla yazılmama rağmen takım birinci olmuş hepinizi özelliklede bluemoon u çok tebrik ediyorummm

bugün kilo vermem ve hastaneden de güzel sonuç almam sebebiyle okulda musmutluydum gülerek nöbet tuttum

ayyne kadar güzel ,insan kendini ne kadar iyi hissediyor dimiiiii:))))

kızlarrrrr,
bendednde iyi haberler var bu gün.sabah akupunktura gittik kilo aldığımı sanıyordum hiç tartılmak istemedim doktor zorla tarttı 15 günlük bir sürede çok az ama ben kilo aldığımı düşünürken 600 gram normal kilo 300 gramda yağ vermişim.kızımda 1 kilo vermiş .doktorda bir teyzede kızımla bana kardeşmisiniz deyince ben hastaneden uçarak çıktımmmmm.
yanlız bizi dünden beri üzen bir olay tarçının yani köpeğimizin boynunda bezeler farkettik bu gün onuda veterinere götürdük yağ bezesiymiş bide iltahap olabilir dedi veteriner 3 gün iğne olacak.kızlar veterinerdeki halini bir görseydiniz zangır zangır titriyor korkudan bana sokuluyor kurtar beni diyor sanki çoook üzüldük ama neyseki ilaç tedavisiyle geçecekmiş.

tarçına üzüldüm rabbim şifasını verir inş kilo vermenizede çok sevindim kızında mı tombiş sen hangi ildesin

kızlar öğlen yemeğimi yeedim az önce..

1 porsiyon z.yağlı pırasa
1 kase yoğurt
ve bol su içtim..

oh acıkmıştım rahatladım valla kendimi motive ediyorum masadankalkarken amanda ne cok yedim oh cok doydum :) nasılda yalan :):)..

süper yaaa benim yarım kilo fazla yazılmama rağmen takım birinci olmuş hepinizi özelliklede bluemoon u çok tebrik ediyorummm

ayyne kadar güzel ,insan kendini ne kadar iyi hissediyor dimiiiii:))))
teşekkürler ablacım.....

oooooyyyy senin adına çok sevindim resminede baktım hakketen hoş bir hatunmuşsun be ablacım......
tarçına da acil şifalarrr...

hiiiiiiii yalancı seniiii
ama bunlar güzel ve masum yalanlar bence hiç sakıncası yok hatta bana da söyle incecik oldun de çıtır oldun de ne dersen de çok iyi geliyor insana...
bu arada menün güzel su içmen daha da güzeeeeelll

canım yaaaaa
sorma eşim dün akşam gelmiş sen süzüldünmü diyo dalga geiyo benle sen dedim görürsün bi kaç ay sonra konusucaz senle dedim bakalım böle istikrarlı devam etmem lasım.bi evime gidiyim sporada baaşlıcam insallah kararlıyım bu sefer..

eşine bravo destek kuvvet olmuş ne güzel benim eşim inanmıyo bile bide utanmadan ekmeğin ucunu koparıp veriyo ye diye-ben pek severim de ekmeğin ucunu-
ama ben ne diyorum caydırıcı baskılar yıldıramaz
şakası bi yana heleki bugün çok azimliyim inşallah gene çozutmam....

bak sen hele şu adamlara yaa kulaklarımızı tıkıyalım canım en iyisi

valla bende çok azimliyim canım şimdi hasta olucam oda olsun bitsin şişkinliğim gitsin tartılacam bakalım neler olmus gerçi çok yeni benim ama hayırlısı cozutmamak için evden çıkmıycam yeminle..

benim çozutmam için evde olmam yeterli bile birazdan meyvelere dalıcam az kaldımı kendimi zor tutuyorum...
bu arada benim günüm geçti

hadi yaaaaistiyomuydunuz kız test yapsana ne duruyon...
anam ikimizde hamiş olursak gebe topiğine çeviririz burayı....
bu arada ben hamiş kalsamda 2 ay diyete devam etmeyi düşünüyorum doktora danışıpta...

walla canım hayırlısıyla istiyorum tabiiki.ama adetim biras düzensiz oldugu için pek üstünde durmuyorum şimdilik canım..olsada bak ben burayı neye çeviriyorum
siz istiyomuydunuz canım?

walla canım hayırlısıyla istiyorum tabiiki.ama adetim biras düzensiz oldugu için pek üstünde durmuyorum şimdilik canım..olsada bak ben burayı neye çeviriyorum
siz istiyomuydunuz canım?
eweeeettttttttt
şükür allaha bir oğlum var birde kızım olsa daha ne isteyeyim ben......tabi takdir allahın......

hmm..allah bağışlasın senın bi tane oğluşun var allah analı babalı büyütsün insallah..
kaç yaşındasın sen canım?
bnm daha bebişim yok allah nasip ederse insallahh bende istiyorum..

hmm..allah bağışlasın senın bi tane oğluşun var allah analı babalı büyütsün insallah..
kaç yaşındasın sen canım?
bnm daha bebişim yok allah nasip ederse insallahh bende istiyorum..

yav bide o varya benmde bi tane kızım var.şimdi olmasa bile ilerde bi tane daha istiyecem.yine kilo al yine ver aynı şeyler tekrar dönecek.of anam offff.

çok güzel tatlım tebrikler..bide seni doğru yazsaydık tam fark atardık diğer takımlara:)) geçmiş olusn tarçınada..

ana keşkekminerdesin sen yoksa tokatmı...:44:

ahanda bi keşkekçi dahakız toprağımmısınız yoksa

yok tatlım biz tokatlı değiliz hataylıyım aslında.biz yapmıyoruz.kantinci hemşerim bi apla var komşusundan öğrenmiş tokat keşkeki yapıyor arada bi bize.
bizde o günler cozutuyozzzz:))
bizde keşkek aşur diyolar ve biber salçasıyla yapılıyo.ama doğruyu sölemek gerekirse sizin keşkeği daha çok sevdim.7 yıldır istanbula gelip gidiyorum.4 yıldır burda yaşıyorum.damak zevkim değişti baya bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…