Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu arada bu gün ki menüm

sabah

2 adet haşlama yumurta az peynir 3 zeytin

ara

bir bardak süt

öğle

küçük bir tabak patlıcan yemeği
az yoğurt

ara 5 badem nar

akşam

2 kepçe kurufasülye az yoğurt

ayrıca 30 dk yürüdüm az oldu bu gün ama çok yorgunum yarın onu bir saat yaparım inş

öncelikle hoşgeldin duygu bende çocuk konusunda sana katılıyorum kaç yıllık evlisin canım bendede adet düzensizliği var bende bebek istiyorum

2. seneye gircez canım..bende çok istiyorum bebeğim olmasını..o olsada ben yine alsam yine versem kiloları umurumda değil..allah bizede nasip eder insallah en kısa zamanda bi melek canım..sen ne kdr zamandır istiyosun bebek?

slm kızlarrrrrrr.
sabah 2 zeytinyağında kızarmış yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1 avuç fındık,bi salatalık 1 elma

öğlen bi lahmacun,1 avuç fındık,bi ayran

ara;1 külah dondurma

akşam 1 elma

günümü kapattım kızlar ağrı kesici aldım kızlar başımın ağrısı geçsin yürüyüşümü de yapacam.
bu arada leslie hangi siteden önerirsiniz?

kankam süper ooolmuş menün cok beğendim

akşamki menüm:

1 tabak çorba
1 porsiyon bamya
yogurt
yarım dilim kepek ekmeği..

bende böle kapattım günümü kızlar..
sizlerede afiet olsunnnn...

öyle tabi canm onlar için değer.olunca daha ii anlarsın varlıkları bir dert yoklukları ayrı bi dert.
kanka ece bugün avm de yine beni rezil etti.ama aynı durumda 3 çocuğa rastladım içim biraz rahatladı:))

beni ettiği gibi mi etti seni de rezil allahım kabus kabus yine neye zırladı düşürdün mü yoksa

senin kg larındayken su an 54 kg falan sanırım.bu fotoda pantolonlu tüm yazı beyaz sortlarla geçirdi.öğretmen oda.artık tüm fotolarda öğrencileri ve mini etekleriyle sende böyle olacaksın inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…