Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

güzel olmuş ama menülerin bir bütün olarak yaz öyle daha güzel yorum yaparız canım

peki hemen :)

sabah:
2 dilim kızarmış ekmek
birascık peynir
3 zaytin
2minicik bardak çay

arada;
ılık büyük bardak süt

öğlen:
1 porsiyon z.yağlı pırasa
yoğurt
bol su

akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon bamya
yogurt
yarım dilim kepek ekmeği

işte böle güzeller..

senin kg larındayken su an 54 kg falan sanırım.bu fotoda pantolonlu tüm yazı beyaz sortlarla geçirdi.öğretmen oda.artık tüm fotolarda öğrencileri ve mini etekleriyle sende böyle olacaksın inşallah [/QUOTE]

süper süper çok güzel inş ya çok süper olmuş kaç kilo verdi bu bayan çok güzel olmuş fiziği

Son düzenleme:
süper süper çok güzel inş ya çok süper olmuş kaç kilo verdi bu bayan çok güzel olmuş fiziği

canım mesajını düzelt deyip alıntı kısmını silermisin.haberi olmadan koydum kaldıracagım

100 ün üzerindeydi kg su ama tam bilmiyorum.50 kg rahat varda üzerini bilmiyorum gördüğün gibi hiç sarkması yok.sürekli spor yaptı.aynı böyle bir takımdan arkadaşım.biz tanıştıgımızda 70 li kg lardaydı.daha da verdi ben hala yerimde sayıyorum o ayrı

tugba sana özellikle göstermek istedim.aklında hep bu foto olsun.sende böyle olacaksın.yeterki bu şekilde devam et istikrarlı diyet ve spor sonuç bu

düğünüm için 67 kg ya düşmüştüm.burda biraz göbeklide çıkmısım ama yoktu aslında yine öyle olmak istiyorum

Son düzenleme:
hmm..allah bağışlasın senın bi tane oğluşun var allah analı babalı büyütsün insallah..
kaç yaşındasın sen canım?
bnm daha bebişim yok allah nasip ederse insallahh bende istiyorum..
23 yaşımdayım ve 6 yıllık evliyim canım...oğlumda 2.5 yaşında...

yav bide o varya benmde bi tane kızım var.şimdi olmasa bile ilerde bi tane daha istiyecem.yine kilo al yine ver aynı şeyler tekrar dönecek.of anam offff.
evet canım yaa bari biraz kilo versemde öyle olsa ne olacaksa ...hayırlısı artık napalım vericez elimiz mahkum...

yani ama gerçektender güzeldir tokat keşkeği ayy olsada yeseydik bi güzel şimdi....

süper canım sen kaç kilogramla başlamıştın kilo vermeye benim çok zayıf hallerimin fotorafı yok ya pcde yani böyle boydan bak bende koyardım şimdi

tarçına üzüldüm rabbim şifasını verir inş kilo vermenizede çok sevindim kızında mı tombiş sen hangi ildesin

evt tubacım kızımda benim gibi tombiş.çok üzülüyorum görüntü olarak ben ondan daha zayıf duruyorum.tabi buda bir sürü sorun oluyor.ama o da vermeye başladı bakalım sendeki gibi kızımdada polikover kist çıktı sonra tedaviyle kayboldu ama doktorlar bu kısır döngü diyolar kilo kisti kist kiloyu etkiliyor .tek çare kilo vermesi dediler.daha önce bahsetmiştim komşumun kızı istanbulda çok iyi bir hastanenin diyetisyeni sıralamadilk 10 a girmiş kızımı o takip ediyor.reglinin düzene girmesi için civanperçemini önerdi ve biz faydasını gördük aylardır regli olmuyordu geçen hafta oldu.ben mersindeyim canımmm:))

teşekkürler ablacım.....

oooooyyyy senin adına çok sevindim resminede baktım hakketen hoş bir hatunmuşsun be ablacım......
tarçına da acil şifalarrr...

teşekkür ederim ablacımmmmmmm:)))

eweeeettttttttt
şükür allaha bir oğlum var birde kızım olsa daha ne isteyeyim ben......tabi takdir allahın......

inşallah allahım duyar sesinizi kızlar hepinize söylüyorum adet düzensizliğiniz varsa civanperçemini deneyin.....

çok güzel tatlım tebrikler..bide seni doğru yazsaydık tam fark atardık diğer takımlara:)) geçmiş olusn tarçınada..

teşekkür ederim canımmm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…