güzel olmuş ama menülerin bir bütün olarak yaz öyle daha güzel yorum yaparız canım
süper süper çok güzel inş ya çok süper olmuş kaç kilo verdi bu bayan çok güzel olmuş fiziği
kanka gördün prensesin koyduğu fotorafı bende yaparım bende yapacağım benimkide herkese örnek olacak
kanka gördün prensesin koyduğu fotorafı bende yaparım bende yapacağım benimkide herkese örnek olacak
tugba sana özellikle göstermek istedim.aklında hep bu foto olsun.sende böyle olacaksın.yeterki bu şekilde devam etistikrarlı diyet ve spor sonuç bu
tabiki yapacaksın beraber yapacagız..kendi zayıflamıs halimide koyayım size
alıntı yapmayın tugbam sana zahmet sende düzeltiver burdan fotolar silinmiyor sonra
23 yaşımdayım ve 6 yıllık evliyim canım...oğlumda 2.5 yaşında...hmm..allah bağışlasın senın bi tane oğluşun var allah analı babalı büyütsün insallah..
kaç yaşındasın sen canım?
bnm daha bebişim yokallah nasip ederse insallahh bende istiyorum..
evet canım yaa bari biraz kilo versemde öyle olsa ne olacaksa ...hayırlısı artık napalım vericez elimiz mahkum...yav bide o varya benmde bi tane kızım var.şimdi olmasa bile ilerde bi tane daha istiyecem.yine kilo al yine ver aynı şeyler tekrar dönecek.of anam offff.
anakeşkekmi nerdesin sen yoksa tokatmı...:44:
ahanda bi keşkekçi daha kız toprağımmısınız yoksa
yok tatlım biz tokatlı değiliz hataylıyım aslında.biz yapmıyoruz.kantinci hemşerim bi apla var komşusundan öğrenmiş tokat keşkeki yapıyor arada bi bize.
bizde o günler cozutuyozzzz:))
bizde keşkek aşur diyolar ve biber salçasıyla yapılıyo.ama doğruyu sölemek gerekirse sizin keşkeği daha çok sevdim.7 yıldır istanbula gelip gidiyorum.4 yıldır burda yaşıyorum.damak zevkim değişti baya bi
tugba sana özellikle göstermek istedim.aklında hep bu foto olsun.sende böyle olacaksın.yeterki bu şekilde devam etistikrarlı diyet ve spor sonuç bu
haydi koy koy
bende bu kilomla bi resim çektiriyim sonra istediğim kiloya düşünce bende gururla deşifre edebilirim kendimi
tarçına üzüldüm rabbim şifasını verir inş kilo vermenizede çok sevindim kızında mı tombiş sen hangi ildesin
teşekkürler ablacım.....
oooooyyyy senin adına çok sevindim resminede baktım hakketen hoş bir hatunmuşsun be ablacım......
tarçına da acil şifalarrr...
eweeeettttttttt
şükür allaha bir oğlum var birde kızım olsa daha ne isteyeyim ben......tabi takdir allahın......
çok güzel tatlım tebrikler..bide seni doğru yazsaydık tam fark atardık diğer takımlara:)) geçmiş olusn tarçınada..
2. seneye gircez canım..bende çok istiyorum bebeğim olmasını..o olsada ben yine alsam yine versem kiloları umurumda değil..allah bizede nasip eder insallah en kısa zamanda bi melek canım..sen ne kdr zamandır istiyosun bebek?[/Q
ben evleneli 3 yıl bitti ama ben hiç korunmadım polikistik over olduğu için ama olmadı şimdi yumurta takibi yaptırmaya başladım bakalım 2 tane yumurtam göründü cuma günü salı günü tam olarak belli olacak oluştu mu yumurtam kaç yaşındasın ben 27 yaşındayım istanbulda oturuyrum aslen ankaralıyım istanbula iş icabı geldim sınıf öğretmeniyim
tubacım inşallah en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına istersen söylediğim otu dene ...
alıntıyı düzelttim canım sanırım oldu
canım senin boyun kaç?aynı kg dayız..ben 170 im
olmus canım teşekkürler.sonuçta foto başkasının olunca hoş değil sürekli kalması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?