süper canım sen kaç kilogramla başlamıştın kilo vermeye benim çok zayıf hallerimin fotorafı yok ya pcde yani böyle boydan bak bende koyardım şimdi
allah gönlünüze göre versin...öncelikle hoşgeldin duygu bende çocuk konusunda sana katılıyorum kaç yıllık evlisin canım bendede adet düzensizliği var bende bebek istiyorum
güzel olmuşbu arada bu gün ki menüm
sabah
2 adet haşlama yumurta az peynir 3 zeytin
ara
bir bardak süt
öğle
küçük bir tabak patlıcan yemeği
az yoğurt
ara 5 badem nar
akşam
2 kepçe kurufasülye az yoğurt
ayrıca 30 dk yürüdüm az oldu bu gün ama çok yorgunum yarın onu bir saat yaparım inş
inşallah seninde olur bebeğin..çok zor bilirim..2. seneye gircez canım..bende çok istiyorum bebeğim olmasını..o olsada ben yine alsam yine versem kiloları umurumda değil..allah bizede nasip eder insallah en kısa zamanda bi melek canım..sen ne kdr zamandır istiyosun bebek?
canım yaa bende pco luyum ve hatta yumurtlama takibiyle oldu bebişim ve kilo verdim 2 ayda 11 kilo...2. seneye gircez canım..bende çok istiyorum bebeğim olmasını..o olsada ben yine alsam yine versem kiloları umurumda değil..allah bizede nasip eder insallah en kısa zamanda bi melek canım..sen ne kdr zamandır istiyosun bebek?[/Q
ben evleneli 3 yıl bitti ama ben hiç korunmadım polikistik over olduğu için ama olmadı şimdi yumurta takibi yaptırmaya başladım bakalım 2 tane yumurtam göründü cuma günü salı günü tam olarak belli olacak oluştu mu yumurtam kaç yaşındasın ben 27 yaşındayım istanbulda oturuyrum aslen ankaralıyım istanbula iş icabı geldim sınıf öğretmeniyim
amiinnnnnnn...canım bende 24 yaşındayım..istanbuldan sinoba gelin geldim..suanda çalışmıyorum evdeyim..7-8 aydır korunmuyorum bende ondan önce d.kontrol hapı kullanıyodum.onu bıraktıktan sora adetllerim düzensizleşti.bu süre içerisinde 2 kere kimyasal gebelik yaşadımöle henüz dr kontrolüne başlamadım dr henüz onun için erken dedi bi sıkıntı görmedi.insallah beklemedeyiz anlıycann..insallah en kısa zamanda sende güzel haberler alırsın canım yaa allah kimseye böle dert vermesin..
evet yaa bende evlendikten sonra 3 ayda 22 kilo aldım ...amin canım benimde tahlillerim falan normal çıkıyor işte adetlerimin düzensiz olması bide evlendikden sonra çok kilo almam etkiledi heralde bende doktor tedavisine yeni başladım ama çok zor bi süreç gerçekden bu arada doğum kontrol hapı ile adetinin düzenli olması normal çünkü o adeti düzenliyor
slm kızlarrrrrrr.
sabah 2 zeytinyağında kızarmış yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1 avuç fındık,bi salatalık 1 elma
öğlen bi lahmacun,1 avuç fındık,bi ayran
ara;1 külah dondurma
akşam 1 elma
günümü kapattım kızlar ağrı kesici aldım kızlar başımın ağrısı geçsin yürüyüşümü de yapacam.
bu arada leslie hangi siteden önerirsiniz?
buda güzel olmuş..maaşallah...
bende o civardayım prenses sende maşallah boyluymuşsun zayıflayınca süper oluyor
evt tubacım kızımda benim gibi tombiş.çok üzülüyorum görüntü olarak ben ondan daha zayıf duruyorum.tabi buda bir sürü sorun oluyor.ama o da vermeye başladı bakalım sendeki gibi kızımdada polikover kist çıktı sonra tedaviyle kayboldu ama doktorlar bu kısır döngü diyolar kilo kisti kist kiloyu etkiliyor .tek çare kilo vermesi dediler.daha önce bahsetmiştim komşumun kızı istanbulda çok iyi bir hastanenin diyetisyeni sıralamadilk 10 a girmiş kızımı o takip ediyor.reglinin düzene girmesi için civanperçemini önerdi ve biz faydasını gördük aylardır regli olmuyordu geçen hafta oldu.ben mersindeyim canımmm:))
annem de bana civanperçemi , hayıt tohumu içinde bir çok otun olduğu bi karışım gönderdi içiyorum ama daha yeni içmeye başladım inş faydasını görürüm
bu polikistik overi kimsenin başına vermesin allah benim annemde gayet normal herşeyi adeti kilosu ben kendimi bildim bileli annem benden zayıftırbenim annemde 45 yaşında ve benden güzel
evet yine 67 lere dönmek istiyorumsüper güzel kızlar olacagız yeterki biraz dişimizi sıkalım
göze batan hiiiç bişey yok çok güzel menüüüpeki hemen :)
sabah:
2 dilim kızarmış ekmek
birascık peynir
3 zaytin
2minicik bardak çay
arada;
ılık büyük bardak süt
öğlen:
1 porsiyon z.yağlı pırasa
yoğurt
bol su
akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon bamya
yogurt
yarım dilim kepek ekmeği
işte böle güzeller..
evet canım yaaablumon bu polikistikoverlerde evlilik çok kilo yapıyor heralde ama zayıflamakda çok faydalı ben bu genleri halamdan almışım halam da polikistik 24 kilo verdi 6 ayda ve arkasına hamile kaldı
ben az geçmişi okuyayım canlar
bu arada geçmişi okuyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorummenüler süper gidiyor.bu cuma birincilik yine bizim olmalı
kahvaltı menüm arkadaşlar saat 11 de yaptım akşama kadar bişey yemeyeceğim...inşallah...
5 yeşil zeytin
5 dilim patates kızartma
7 dilim turp
1 yumurta kızartma -yağsız-
2 bardak şekersiz çay
3 bardak su
3 ay yumurtlama takibinden sonra tedaviyi bıraktım 4. ay kendisi oldu çok şükür...hastalığın genetik olduğuna katılıyorum ama sadece bizim ailede yok ben istisnai hastalardanım canım..blumoon sana şöyle söyleyim bizim okulda bi öğretmen arkadaş vardı oda 45 kiloydu ve bu hastalık vardı o kadar çok uğraştı ki 7 sene olmadı çocuğu takip yaptırdı aşılama tüp bebek sonra kendiliğinden oldu ve hep şöyle dua ediyordu genetik geçtiği için bu hastalık onada annesinden geçmiş inş kızım olmaz diyordu ben çok çektim o çekmesin derdi hep ama şimdi çok şükür hamile
1 kaymaklı bisküvi
1 eti puff
1 ısırımlık madlen çikolata
akşam
1 tabak yayla çorba
2 yk pırasa yemeği
1 dilim ekmek
yarım armut
çeyrek nar
1 mandalina
bol su
3 ay yumurtlama takibinden sonra tedaviyi bıraktım 4. ay kendisi oldu çok şükür...hastalığın genetik olduğuna katılıyorum ama sadece bizim ailede yok ben istisnai hastalardanım canım..
toparla garibisküviler puflar çıksın menüden
çıksın bakalım oda gitsin kuş gibi olayım...
toparla garibisküviler puflar çıksın menüden
sormama gerek yok canım seni gayet iyi anlayabiliyorum o yollardan geçmiş biri olarak...benim yumurta takibimde bu ilk ayım cuma yumurtaya baktırmaya gittim sağ ve sol tarafda iki yumurta gözüküyor dedi salı tekrardan bakcak inş büyürler yumurtalar çok heycanlanıyorum yumurta için bile bide hamile kalsam onu bırak ben adet olunca sevinçten uyamıyorum zeynebe sorabilirsin
1 tanecikti ama ...kızartmalarda ufacıktı...bencede sabah ki kızartmaların üstüne bide püskevit olmamış
benim yumurta takibimde bu ilk ayım cuma yumurtaya baktırmaya gittim sağ ve sol tarafda iki yumurta gözüküyor dedi salı tekrardan bakcak inş büyürler yumurtalar çok heycanlanıyorum yumurta için bile bide hamile kalsam onu bırak ben adet olunca sevinçten uyamıyorum zeynebe sorabilirsin
çıksın bakalım oda gitsin kuş gibi olayım...
canlarım benim çıkmam lazım kocacığım not gircek öpüldünüz hepiniz
aaaah ah ben hem zor yımırtlıyom hemde zor çatlıyo nolcek benim bu halim....kankam yumurtaların çatır çatır çatlayada hayırlşısylan al meleğini kucağına..Allah çaresiz dert vermesin kızlar.çok şükürki yumurtalarınız var ve çatlıyolar :))
kuş gibi ol tabi hepimiz olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?