Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper canım sen kaç kilogramla başlamıştın kilo vermeye benim çok zayıf hallerimin fotorafı yok ya pcde yani böyle boydan bak bende koyardım şimdi

78 le başlamıstım o zaman.5-6 ayda 11 kg verdim.bu kadar çokta ugraşmamıstım o zaman üstelik.sabah akşam işe yürüyerek gidip geliyordum yarımşar saatten 1 saat yaptıgım tek spor buydu.ama gidiyordu.şimdi birsürü uğraşıyorum zorluyor sen bir tane çektir şimdi.zayıflayınca senide yanyana koyarız

öncelikle hoşgeldin duygu bende çocuk konusunda sana katılıyorum kaç yıllık evlisin canım bendede adet düzensizliği var bende bebek istiyorum
allah gönlünüze göre versin...

güzel olmuş

inşallah seninde olur bebeğin..çok zor bilirim..

blumon bu polikistikoverlerde evlilik çok kilo yapıyor heralde ama zayıflamakda çok faydalı ben bu genleri halamdan almışım halam da polikistik 24 kilo verdi 6 ayda ve arkasına hamile kaldı

ben az geçmişi okuyayım canlar

bu arada geçmişi okuyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum menüler süper gidiyor.bu cuma birincilik yine bizim olmalı

göze batan hiiiç bişey yok çok güzel menüüü

blumon bu polikistikoverlerde evlilik çok kilo yapıyor heralde ama zayıflamakda çok faydalı ben bu genleri halamdan almışım halam da polikistik 24 kilo verdi 6 ayda ve arkasına hamile kaldı
evet canım yaaa
ben 55 kiloyla gelin oldum 3 ayda 72 yi gördüm ama bebek için 11 kiloyuverdim ve 63 kiloyla hamile kaldım bebek için kilo vermen şart canım bizde kimsede yok bu hastalık bi bende var...umarım sende yakın zamanda anne olursun...

ben az geçmişi okuyayım canlar

bu arada geçmişi okuyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum menüler süper gidiyor.bu cuma birincilik yine bizim olmalı

blumoon sana şöyle söyleyim bizim okulda bi öğretmen arkadaş vardı oda 45 kiloydu ve bu hastalık vardı o kadar çok uğraştı ki 7 sene olmadı çocuğu takip yaptırdı aşılama tüp bebek sonra kendiliğinden oldu ve hep şöyle dua ediyordu genetik geçtiği için bu hastalık onada annesinden geçmiş inş kızım olmaz diyordu ben çok çektim o çekmesin derdi hep ama şimdi çok şükür hamile

kahvaltı menüm arkadaşlar saat 11 de yaptım akşama kadar bişey yemeyeceğim...inşallah...

5 yeşil zeytin
5 dilim patates kızartma
7 dilim turp
1 yumurta kızartma -yağsız-
2 bardak şekersiz çay

3 bardak su

1 kaymaklı bisküvi
1 eti puff
1 ısırımlık madlen çikolata

akşam
1 tabak yayla çorba
2 yk pırasa yemeği
1 dilim ekmek

yarım armut
çeyrek nar
1 mandalina
bol su

3 ay yumurtlama takibinden sonra tedaviyi bıraktım 4. ay kendisi oldu çok şükür...hastalığın genetik olduğuna katılıyorum ama sadece bizim ailede yok ben istisnai hastalardanım canım..

3 ay yumurtlama takibinden sonra tedaviyi bıraktım 4. ay kendisi oldu çok şükür...hastalığın genetik olduğuna katılıyorum ama sadece bizim ailede yok ben istisnai hastalardanım canım..

benim yumurta takibimde bu ilk ayım cuma yumurtaya baktırmaya gittim sağ ve sol tarafda iki yumurta gözüküyor dedi salı tekrardan bakcak inş büyürler yumurtalar çok heycanlanıyorum yumurta için bile bide hamile kalsam onu bırak ben adet olunca sevinçten uyamıyorum zeynebe sorabilirsin

toparla gari bisküviler puflar çıksın menüden
çıksın bakalım oda gitsin kuş gibi olayım...

sormama gerek yok canım seni gayet iyi anlayabiliyorum o yollardan geçmiş biri olarak...

bencede sabah ki kızartmaların üstüne bide püskevit olmamış
1 tanecikti ama ...kızartmalarda ufacıktı...

kankam yumurtaların çatır çatır çatlayada hayırlşısylan al meleğini kucağına..Allah çaresiz dert vermesin kızlar.çok şükürki yumurtalarınız var ve çatlıyolar :))

tuğbacım sana klomen yada gonaphene verdimi doktorun yumurtlama takibinde ...
ayrıca glucophage adında bir ilaç kullanıyormusun eğer kullanmıyorsan doktoruna söyle rmisin bak çok faydalı bir ilaç yumurtalıklara kan gitmesini sağlıyo....

canlarım benim çıkmam lazım kocacığım not gircek öpüldünüz hepiniz

kankam yumurtaların çatır çatır çatlayada hayırlşısylan al meleğini kucağına..Allah çaresiz dert vermesin kızlar.çok şükürki yumurtalarınız var ve çatlıyolar :))
aaaah ah ben hem zor yımırtlıyom hemde zor çatlıyo nolcek benim bu halim....
rabbim kimseyi arattırmasın ve yüzümü güldürüp dünya tatlısı bir bebek vardiği için sonsuz şükürler olsun...
darısı tüm isteyenlerin başına......
kuş gibi ol tabi hepimiz olalım

olalım bakalım olanlardan nemiz eksik öyle değilmi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…