aaaah ah ben hem zor yımırtlıyom hemde zor çatlıyo nolcek benim bu halim....
rabbim kimseyi arattırmasın ve yüzümü güldürüp dünya tatlısı bir bebek vardiği için sonsuz şükürler olsun...
darısı tüm isteyenlerin başına......
kanka gördün prensesin koyduğu fotorafı bende yaparım bende yapacağım benimkide herkese örnek olacak
darısı tugba ve tüm isteyenlerin başına inşallahAllah bebegine uzun ömür versin
aminnn canım...darısı tugba ve tüm isteyenlerin başına inşallahAllah bebegine uzun ömür versin
kanka göremedim ya kalkmış sanırım foto.ece ve kaan ikilisinden dolayı tam gelemiyorum.kaan sinir yaptı nezman gelsem nettesin ayağına.yalan halbuki geçip yatıp gece kalkıp behlülün yanına gidecek bu gece o nöbetçi ondan.sinir oldm daha spor bile yapamadım.geçmişi şşimdi okuyom
aminnn canım...
ya ne geliyor aklıma benim...
takıma ilk girdiğim gün var ya o gün bir resmiyet bir mesafe bir soğukluk hissettimki takımdan ama dedim yılmak caymak yok ben bensem bu takımı kırar geçiririm..dedim ve oldu çok şükür şimdi dertlerimizi paylaşır olduk gibi...
ama cidden çok sevdim ben sizleri çıtır bacılarım benim.........bu arada bana yarın tam 1 hafta oldu takıma gireli......
maaşallah 4.takımıma...
onu ben bulamadım indirmek için yaaa..bende bugun şu hızlı leslieyi deneyeceğim
ben o tanıdıklar yüzünden önceki üyeliğimi iptal ettirdim canım benim...senin geldiğinde hafta sonuydu ondantakım böyle olur her açıdan birbirimize destek olmalıyız.bide ben sıkıntılarımı anlatabilsem ahh ahh..burda kuzenler arkadaşlar var.onlar olmasa size ağlar rahatlarım da olmuyor işte
onu ben bulamadım indirmek için yaaa..
ben o tanıdıklar yüzünden önceki üyeliğimi iptal ettirdim canım benim...
dertleşeceğim zaman arkadaşlarımla açıyoz msn i başlıyoz karşılıklı sıkıntıları atmaya.......kk dan 1-2 arkadaşımla...
canım özelden mailini yazsana hazır evdeyken pc başındayken göndermeyi deneyeyim
yazdım canım.............
olsun canım ilgilenmen yeterli sağol yinede........olmadı canım ya25 mb büyük dedi.sıkıştırdım yine olmadı
kızlarrrrr,
bendednde iyi haberler var bu gün.sabah akupunktura gittik kilo aldığımı sanıyordum hiç tartılmak istemedim doktor zorla tarttı 15 günlük bir sürede çok az ama ben kilo aldığımı düşünürken 600 gram normal kilo 300 gramda yağ vermişim.kızımda 1 kilo vermiş .doktorda bir teyzede kızımla bana kardeşmisiniz deyince ben hastaneden uçarak çıktımmmmm.
yanlız bizi dünden beri üzen bir olay tarçının yani köpeğimizin boynunda bezeler farkettik bu gün onuda veterinere götürdük yağ bezesiymiş bide iltahap olabilir dedi veteriner 3 gün iğne olacak.kızlar veterinerdeki halini bir görseydiniz zangır zangır titriyor korkudan bana sokuluyor kurtar beni diyor sanki çoook üzüldük ama neyseki ilaç tedavisiyle geçecekmiş.
saol canım bende okuldan yeni geldim cumartesileri de kursum var benim sabhdan öğleye kadar saymaya oturmuştum msjını görünce sevindiim
canım yaaaaa
sorma eşim dün akşam gelmiş sen süzüldünmü diyo dalga geiyo benlesen dedim görürsün bi kaç ay sonra konusucaz senle dedim bakalım böle istikrarlı devam etmem lasım.bi evime gidiyim sporada baaşlıcam insallah kararlıyım bu sefer..
eşine bravo destek kuvvet olmuş ne güzel benim eşim inanmıyo bile bide utanmadan ekmeğin ucunu koparıp veriyo ye diye-ben pek severim de ekmeğin ucunu-
ama ben ne diyorum caydırıcı baskılar yıldıramaz
şakası bi yana heleki bugün çok azimliyim inşallah gene çozutmam....
bu arada bu gün ki menüm
sabah
2 adet haşlama yumurta az peynir 3 zeytin
ara
bir bardak süt
öğle
küçük bir tabak patlıcan yemeği
az yoğurt
ara 5 badem nar
akşam
2 kepçe kurufasülye az yoğurt
ayrıca 30 dk yürüdüm az oldu bu gün ama çok yorgunum yarın onu bir saat yaparım inş
slm kızlarrrrrrr.
sabah 2 zeytinyağında kızarmış yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1 avuç fındık,bi salatalık 1 elma
öğlen bi lahmacun,1 avuç fındık,bi ayran
ara;1 külah dondurma
akşam 1 elma
günümü kapattım kızlar ağrı kesici aldım kızlar başımın ağrısı geçsin yürüyüşümü de yapacam.
bu arada leslie hangi siteden önerirsiniz?
benim kilom çok canım ben evlendiğimde 78 kiloydum sonra ala ala bazı haftalar 2 kilo alıyordum düşün 112 kiloya çıktım
psikolojim bozuldu sonra bunun normal olmadığını söyledi doktor ve bi tahlil verdi insilün direncim yüksek çıktı onla ilgili bi ilaç verdi ondan sonra kilo almam durdu sonra bi müddet aldım verdim en son işte 10,3 gram verdim şimdi 101,7 kiloyum ama bundan 5 yıl önce 60 kiloydum benim hikayem çok kötü yani anlocan
peki hemen :)
sabah:
2 dilim kızarmış ekmek
birascık peynir
3 zaytin
2minicik bardak çay
arada;
ılık büyük bardak süt
öğlen:
1 porsiyon z.yağlı pırasa
yoğurt
bol su
akşam:
1 tabak çorba
1 porsiyon bamya
yogurt
yarım dilim kepek ekmeği
işte böle güzeller..
ben de 67 kilo iken 36 bedene bile giriyordum benim vucudum da kas oranıda çok yüksek yağsız kilom 64 kilo düşün
ben bıcı bıcı yapanı çok seviyorum da diğer topikteki kızlar beğenmedi şimdilik bu olsun sonra değiştiririm....şu başarı hikayesinede bir göz atınbikinili fotosu favorim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...inin-basari-oykusu-resimli-31-kilo-verdi.html
blue bu arada şu çamaşır asan avatar güzel olmustu yakışmıstı sana
olsun canım ilgilenmen yeterli sağol yinede........
yaa ben leslie yapıcamda kaç mil yapsam acaba sabah 1 mil yapmıştım....:44::44:
ben bıcı bıcı yapanı çok seviyorum da diğer topikteki kızlar beğenmedi şimdilik bu olsun sonra değiştiririm....
canım senin boyun kaç?aynı kg dayız..ben 170 im
canım şimdi evime geldim geçmişi okudum söle bi..
sen gene uzunmuşsun tatlım yaa bnm boyumda kısa 1.58 im ben
Haftasonu ya, ancak bana kaldı pc, kusura bakmayın lütfen
Kim ne yapmış ne etmiş okuyup geleceğim.
Programımı bozmadım, bugün bitmeden ne yiyip içtiğimi de yazarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?