Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

darısı tugba ve tüm isteyenlerin başına inşallah Allah bebegine uzun ömür versin

kanka gördün prensesin koyduğu fotorafı bende yaparım bende yapacağım benimkide herkese örnek olacak

kanka göremedim ya kalkmış sanırım foto.ece ve kaan ikilisinden dolayı tam gelemiyorum.kaan sinir yaptı nezman gelsem nettesin ayağına.yalan halbuki geçip yatıp gece kalkıp behlülün yanına gidecek bu gece o nöbetçi ondan.sinir oldm daha spor bile yapamadım.geçmişi şşimdi okuyom

darısı tugba ve tüm isteyenlerin başına inşallah Allah bebegine uzun ömür versin
aminnn canım...
ya ne geliyor aklıma benim...
takıma ilk girdiğim gün var ya o gün bir resmiyet bir mesafe bir soğukluk hissettimki takımdan ama dedim yılmak caymak yok ben bensem bu takımı kırar geçiririm..dedim ve oldu çok şükür şimdi dertlerimizi paylaşır olduk gibi...

ama cidden çok sevdim ben sizleri çıtır bacılarım benim.........bu arada bana yarın tam 1 hafta oldu takıma gireli......

maaşallah 4.takımıma...

bende bugun şu hızlı leslieyi deneyeceğim

senin geldiğinde hafta sonuydu ondan takım böyle olur her açıdan birbirimize destek olmalıyız.bide ben sıkıntılarımı anlatabilsem ahh ahh..burda kuzenler arkadaşlar var.onlar olmasa size ağlar rahatlarım da olmuyor işte

bende bugun şu hızlı leslieyi deneyeceğim
onu ben bulamadım indirmek için yaaa..

ben o tanıdıklar yüzünden önceki üyeliğimi iptal ettirdim canım benim...
dertleşeceğim zaman arkadaşlarımla açıyoz msn i başlıyoz karşılıklı sıkıntıları atmaya.......kk dan 1-2 arkadaşımla...

canım özelden mailini yazsana hazır evdeyken pc başındayken göndermeyi deneyeyim

süper mesacıgım süperrrr akapunktura da gidiyorsun.az dişini sık ver şu kgları kızında verir inşallah

tarçına çok üzüldüm.kıyamam ya.inşallah oda atlatır kolayca

saol canım bende okuldan yeni geldim cumartesileri de kursum var benim sabhdan öğleye kadar saymaya oturmuştum msjını görünce sevindiim

canım sayfa sayısına bak.ben sürekli mesajları takipteyim zaten.her mesajı okuyorum.sayfa sayısı azsa mesaj azsa öyle say.amaç paylaşımın az oludgunu gözler önüne sermek.bugunlerde maşallahımız var

ahh o eşler yokmu onlara inat çıtır olacagız

tugbacıgım harikasın tek kelime ile

senin menünde güzel olmus ama az olmus yine de güzel bu arada dondurma kaçamak listesinde değil.sık olmamakla birlikte ara öğün olarak tüketilebilir

pko zor.Allahım yardımcın olsun .yine 60 larına dönecek ve çok güzel bir anne olacaksın inşallah

süper

ben de 67 kilo iken 36 bedene bile giriyordum benim vucudum da kas oranıda çok yüksek yağsız kilom 64 kilo düşün

bende geçen yıl diyetisyene gittiğimde 7 kg yagım çıkmıstı.benimde etim kemiğim ağır

Son düzenleme:
olsun canım ilgilenmen yeterli sağol yinede........
yaa ben leslie yapıcamda kaç mil yapsam acaba sabah 1 mil yapmıştım....:44::44:

yapabildiğin kadar yap canım.bende kalkıyorum pc başından bende yapacagım şimdi

ben bıcı bıcı yapanı çok seviyorum da diğer topikteki kızlar beğenmedi şimdilik bu olsun sonra değiştiririm....

oda güzel buda güzel.seviyorum hareketli avatarı

zeynep leslie için link istemişsin ama link yok malesef.benim pc deki bir özellik sayesinde indirebildim.bu videoyu indir diyorsun kendi iniyor.videoları youtubeden buldum.eğer netiniz kotalı değilse ordan online açıp yapabilirsiniz

ben hızlaya başlıyorum şimdi.bitirince yazarım

tugba ben sana gelmeyenleri yazayım sule yok alda abla yok.geri kalanlar burda hele akşam üstü hepimizin burda olması süper oldu ne güzel sohbet ettik

Haftasonu ya, ancak bana kaldı pc, kusura bakmayın lütfen
Kim ne yapmış ne etmiş okuyup geleceğim.
Programımı bozmadım, bugün bitmeden ne yiyip içtiğimi de yazarım:)

canım şimdi evime geldim geçmişi okudum söle bi..
sen gene uzunmuşsun tatlım yaa bnm boyumda kısa 1.58 im ben

uzunum ama 82 kg yum vereceğiz canım sadece sabır ve zaman gerekli

Haftasonu ya, ancak bana kaldı pc, kusura bakmayın lütfen
Kim ne yapmış ne etmiş okuyup geleceğim.
Programımı bozmadım, bugün bitmeden ne yiyip içtiğimi de yazarım:)

süpersin alda menünü bekliyorum.sen hergün gel geç olsada önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…