Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

2 mil hızlı leslie yaptım.bacaklarım yoruldu sadece.normal leslie de sonlarda koşunca sanki daha güzel ısınmıştım.30 dk 2 mil leslie yaptım.şimdide 100 mekik 100 bacak indir kaldır yapacagım.belimi döndürürüm 10 dk.artık kalkayım pc başından.herkese iyi geceler.yarın görüşürüz

ben az önce tartıldım 81 olmusum
ay ne kdr güzel hahahaayyyttt...
evimdeyim şimdi p.tesi sporada başlıcam durmak yok yola devam..
şimdi yeşil çayımıda içiyorum :)

Bu kadar doğal özeleştiri yapabilen birinin başaramaması mümkün değil:) Bence bu takımın en güzel yanı kimse birşey demeden herkes kendini eleştirebiliyor zaten Blue'nun "ipimi kendim keseyim bari "dediği gibi:)

teşekkürler canım.desteğim sizlersiniz.ne zamandır canım sıkkın cuma günü birincilikleri alınca uçtum havaya.tugbaya ayrı sevindim blue ye ayrı sevindimç.o gün az da olsa kafam dağıldım mutluluktan uçtum resmen

2.gün menüsü;

Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.

Gece;1 bardak süt

Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)

Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....

öğlen yoğurt ve pirinç olduğu için ekmek yememiş olman çok güzel.menün çok güzel.seninde dediğin gibi su az olmus sadece onun dışında süper yürümüşsünde

öğlen yoğurt ve pirinç olduğu için ekmek yememiş olman çok güzel.menün çok güzel.seninde dediğin gibi su az olmus sadece onun dışında süper yürümüşsünde

Evet evet,uzun süreden sonra yürüyüş o kadar iyi geldi ki:)
Adam gibi bir bakıcı bulsam bebeği bırakma sıkıntım olmasa, ağır ağır yürüyeceğim en azından 20-25 dakika.
Bugünlerde halledersem bakıcı işini, yürüyüşle destekleyeceğim, şu an için tek hareket iznim olan o.

Diğer bakım konularında da paket programa giriştiğim için kilolarımı vermeyi çok istiyorum,kendi küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum yani:)

Yüzüme maske yaptım öyle oturuyorum pc nin başında, eşim gidip gelip bakıyor kaşının altından, kayışı koparmama az kaldığını düşündüğüne eminim:))))

Gözümden kaçtığını sanma bu arada, neden sıkkın canın,işle mi ilgili?

vuv süpersin tebrikler..bu hafta daha bi azimliyiz takımaca oratalığı tozu dumana katacaz.mümin sekmanın lafıydı sanırım ya tozu dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacaksın.

ben az önce tartıldım 81 olmusum
ay ne kdr güzel hahahaayyyttt...
evimdeyim şimdi p.tesi sporada başlıcam durmak yok yola devam..
şimdi yeşil çayımıda içiyorum :)

gitsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrr hiç gerek yok kendilerineee

süpersin tebrikler.gitsin karayağlarımızzzz

çok çok teşekkürler canım..dahasıda gitsin burada 50 küsür kiloyum diyebilelim insallah :)

süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye

valla tadı yeni cıkmaya başladı takımın bağımlılık yaptı bende.sende iiki varsın tatlım:)

senin menünde güzel olmus ama az olmus yine de güzel bu arada dondurma kaçamak listesinde değil.sık olmamakla birlikte ara öğün olarak tüketilebilir

prenses yetti bugünlük.sucluluk duygusundan yiyemedim dondurmadan dolayı.az demene sevindim benm gözüme yazınca cok yemiş gibi geldim.

süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye

Farkları yok birbirlerinden:) 3 saat aralıksız nette sörf yaptı, az önce tam ben nete gireceğim "okuyacağım raporlar vardı da" diyor, eeeee kusura bakmayacak sırayla bu işler:))) Şu an hiç bakmıyorum bile ondan yana:)

çok çok teşekkürler canım..dahasıda gitsin burada 50 küsür kiloyum diyebilelim insallah :)

İstedikten sonra olmayacak ne var :) Ben en çok yazı düşünerek kilo vermek istiyorum, yazın sıcaklarda deliriyorum, deniz kıyısına gidiyorum, eskiden el kadar bikiniyle arzı endam ederdim, bu sene hamile mayosu almak zorunda kaldım, ığğğk ,kesinlikle bu ağırlıkları, safraları atıp hafiflememiz lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…