ben az önce tartıldım 81 olmusum
ay ne kdr güzel hahahaayyyttt...
evimdeyim şimdi p.tesi sporada başlıcam durmak yok yola devam..
şimdi yeşil çayımıda içiyorum :)
mersa bu hafta birincilikte katkısı olmaya bir sen bir ben vardık.bu hafta ikimizden de güzel sonuçlar bekliyorum.tarçınla yürüyüşü ikiyemi katlarsın aç mı gezersin bilmem bu hafta bizde eksi rakamlarda çıkacagız ona göre
Bu kadar doğal özeleştiri yapabilen birinin başaramaması mümkün değil:) Bence bu takımın en güzel yanı kimse birşey demeden herkes kendini eleştirebiliyor zaten Blue'nun "ipimi kendim keseyim bari "dediği gibi:)
hemen farketmiş harikabide akşam sabaha daha az çıkarsın inşallah spoarada başlayınca gitsin karayaglar
Tebrik ediyorum:) Güzel haberler alacağız anlaşılan:)
2.gün menüsü;
Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
Gece;1 bardak süt
Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)
Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....
öğlen yoğurt ve pirinç olduğu için ekmek yememiş olman çok güzel.menün çok güzel.seninde dediğin gibi su az olmus sadece onun dışında süperyürümüşsünde
teşekkürler canım.desteğim sizlersiniz.ne zamandır canım sıkkın cuma günü birincilikleri alınca uçtum havaya.tugbaya ayrı sevindim blue ye ayrı sevindimç.o gün az da olsa kafam dağıldım mutluluktan uçtum resmen
2 mil hızlı leslie yaptım.bacaklarım yoruldu sadece.normal leslie de sonlarda koşunca sanki daha güzel ısınmıştım.30 dk 2 mil leslie yaptım.şimdide 100 mekik 100 bacak indir kaldır yapacagım.belimi döndürürüm 10 dk.artık kalkayım pc başından.herkese iyi geceler.yarın görüşürüz
gitsinlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrhiç gerek yok kendilerineee
vuv süpersin tebrikler..bu hafta daha bi azimliyiz takımaca oratalığı tozu dumana katacaz.mümin sekmanın lafıydı sanırım ya tozu dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacaksın.
süpersin tebrikler.gitsin karayağlarımızzzz
Evet evet,uzun süreden sonra yürüyüş o kadar iyi geldi ki:)
Adam gibi bir bakıcı bulsam bebeği bırakma sıkıntım olmasa, ağır ağır yürüyeceğim en azından 20-25 dakika.
Bugünlerde halledersem bakıcı işini, yürüyüşle destekleyeceğim, şu an için tek hareket iznim olan o.
Diğer bakım konularında da paket programa giriştiğim için kilolarımı vermeyi çok istiyorum,kendi küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum yani:)
Yüzüme maske yaptım öyle oturuyorum pc nin başında, eşim gidip gelip bakıyor kaşının altından, kayışı koparmama az kaldığını düşündüğüne eminim:))))
çok çok teşekkürler canım..dahasıda gitsin burada 50 küsür kiloyum diyebilelim insallah :)
2.gün menüsü;
Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
Gece;1 bardak süt
Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)
Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....
süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye
çok çok teşekkürler canım..dahasıda gitsin burada 50 küsür kiloyum diyebilelim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?