senin geldiğinde hafta sonuydu ondantakım böyle olur her açıdan birbirimize destek olmalıyız.bide ben sıkıntılarımı anlatabilsem ahh ahh..burda kuzenler arkadaşlar var.onlar olmasa size ağlar rahatlarım da olmuyor işte
beni ettiği gibi mi etti seni de rezil allahım kabus kabus yine neye zırladı düşürdün mü yoksa
kızlar merhaba
bende dün başladım
leslie
indirdim
bugün 3 mil yaptım
aslında 5 mil yapmayı istedim de yok ilk günden olmuyo
bakalım
işe yarıcakmı
daha diyete başlamadım
yarında boğazımı tıtmaya başlıcam
yaza kioları bırakıp girmek istiyorum
ya kızlar
bende kondüsyon bisikleti var
ama 5 dakikadan fazla yapamıyorum
bacaklarım resmen et kesiyo
bakalım bu leslie de alışayım sonra bisikletede binecem
bisiklete kaç dakika yapmak lazım
hoşgeldin tatlım.hele sen bir başla devamı da gelir inşallah.kendine inan.takıma bol bol uğra.bak nasıl adapte oluyosun:)
ya kızlar
bende kondüsyon bisikleti var
ama 5 dakikadan fazla yapamıyorum
bacaklarım resmen et kesiyo
bakalım bu leslie de alışayım sonra bisikletede binecem
bisiklete kaç dakika yapmak lazım
bence kendini zorlamadan 5 dakka yapabiliyosan öle başla.sonra hergün 1 dakka arttır.ozaman gözündede büyümez.yarım saate kaadr çıkarabilirsin bi ayda.
Bence de belli bir idman seviyesine varınca bisiklet binmeye başla, kondüsyon tutmadan kaslarını da, bacaklarını da zorlar...
sağol canım
ya ben daha öncede yanlız ekmek yerine grisini yiyerek
normal yemeğe devem 20kilo vermiştim
ama doğumdan sonra gram gitmedi daha çok aldım
54 kiloydum evlendiğimde
60kiloyla hamile kaldım
25 kilo hamilelikte aldım doktor sezeryana aldı
ama yok bacım yapıştı kaldı kilolar
of sıkıldım
İnşallah bu kez istediğin kiloya varırsın, bazen gerçekten inatlaşır gibi direniyor vücut kilo vermek konusunda ama buradakiler zehir gibiler maşallah bana bile müthiş bir istek ve hırs aşıladılar:) Ben de 20 kg vereceğim,kararlıyım:)
sağol canım
ya ben daha öncede yanlız ekmek yerine grisini yiyerek
normal yemeğe devem 20kilo vermiştim
ama doğumdan sonra gram gitmedi daha çok aldım
54 kiloydum evlendiğimde
60kiloyla hamile kaldım
25 kilo hamilelikte aldım doktor sezeryana aldı
ama yok bacım yapıştı kaldı kilolar
of sıkıldım
fıstıklarım eşim bilgisayarı istiyo şimdilik birasda o takılsın.sonra gene görüşürüz emi?
şimdilik iyi geceler canlarım..öptüüümmm....
sorma ya ben 70 kiloyla hamilşe kaldım21 kilo aldım.geçen sene doğumdan sonra verdiğim kiloların10 kilosunu geri aldım 79 olmuştum.şimdi yavaş yavaş gidiyor.şimdi idealim o karayağları temmuza kaadar verip 60 kilo kalmak.kendime bi sürü ödülüm var.dolabımı yenileyecem.lens alıcam sacımı boyatacam.dar etek giyip salınacam ortalardaP
fıstıklarım eşim bilgisayarı istiyo şimdilik birasda o takılsın.sonra gene görüşürüz emi?
şimdilik iyi geceler canlarım..öptüüümmm....
maaşallah kaptanım sana...2 mil hızlı leslie yaptım.bacaklarım yoruldu sadece.normal leslie de sonlarda koşunca sanki daha güzel ısınmıştım.30 dk 2 mil leslie yaptım.şimdide 100 mekik 100 bacak indir kaldır yapacagım.belimi döndürürüm 10 dk.artık kalkayım pc başından.herkese iyi geceler.yarın görüşürüz
hadi gözün aydın darısı bizlere beni şimdiden bi telaş aldı artık 5 mille devam edicem yola ...ben az önce tartıldım 81 olmusum
ay ne kdr güzel hahahaayyyttt...
evimdeyim şimdi p.tesi sporada başlıcam durmak yok yola devam..
şimdi yeşil çayımıda içiyorum :)
Bu kadar doğal özeleştiri yapabilen birinin başaramaması mümkün değil:) Bence bu takımın en güzel yanı kimse birşey demeden herkes kendini eleştirebiliyor zaten Blue'nun "ipimi kendim keseyim bari "dediği gibi:)
2.gün menüsü;
Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
Gece;1 bardak süt
Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)
Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?