heheee benim eşim bana inanmıyor aksine kayışlarımın koptuğuna da emin ama ben onu pişman edicem inşallah...Evet evet,uzun süreden sonra yürüyüş o kadar iyi geldi ki:)
Adam gibi bir bakıcı bulsam bebeği bırakma sıkıntım olmasa, ağır ağır yürüyeceğim en azından 20-25 dakika.
Bugünlerde halledersem bakıcı işini, yürüyüşle destekleyeceğim, şu an için tek hareket iznim olan o.
Diğer bakım konularında da paket programa giriştiğim için kilolarımı vermeyi çok istiyorum,kendi küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum yani:)
Yüzüme maske yaptım öyle oturuyorum pc nin başında, eşim gidip gelip bakıyor kaşının altından, kayışı koparmama az kaldığını düşündüğüne eminim:))))
bunların hepsimi aynı kafadan canım yaa..al benimkini vur seninkine ...hepsi beter KÖSTEK TAKIMI BUNLAR...süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye
evet yaa o neydi öyle bi allahın kulu hoşgeldin deme nezaketi göstermedi bana bazı arkadaşlar hariç onlar belli zaten...sana katılıyorum bloom.bu takıma cok faydan oldu.canlandırdın ortalığı girmeden bütün geçmişi okumdan duramaz oldum tam cıkmaya karar vermişken.ddiyetede sıkı sıkı sarıldım perşembeden beeri:) seviyorum ya sizleri..
kızlar merhaba
bende dün başladım
leslie
indirdim
bugün 3 mil yaptım
aslında 5 mil yapmayı istedim de yok ilk günden olmuyo
bakalım
işe yarıcakmı
daha diyete başlamadım
yarında boğazımı tıtmaya başlıcam
yaza kioları bırakıp girmek istiyorum
:44::44::44::44::44::44:hoşgeldin tatlım.hele sen bir başla devamı da gelir inşallah.kendine inan.takıma bol bol uğra.bak nasıl adapte oluyosun:)
he heee üstüne de dantel örttünmü canım benim tam biblo olurdu o zaman.....ya evet aslında dediğin doğru hergün az az artırsam iyi olacak
ya eşime aldırana kadar başının etini yedim alındı
yaptığım bi tek üzerinin tozunu almak
sanki süs eşyası
hahaha
evet canım
indiğimde resmen yürüyemiyorum
iyice hareketsizlikten
yağ bağlamışım
işallah canım
hayırlısıyla bi gitse şu kilolar
eşim diyo iyice saldın
ya sen böyle miydin
nerde düşük bel pantolanların yanından bile geçmeden gidiyom
amanın kcaman göbekle nasıl alırım
ya ben takım elbise giymeyi kısa ceket giymedi özledim
nilü o hastalımk bende de var daha kola aldırmicam kocamada şimdide canım acayip turşu kavurma istiyo.........oooooooooooyyyyyyyyyyyyyyoy kuzum işallah
ya resmen yağ oldular sanki
gitmiyolar
ben bide kola ve cips hastasıyım
ondanda çok kilo aldım
şimdi kola ve cips tüketmiyorum 2 -3 aydır bakalım
ama beyaz gazoza sardım şimdide
napayım asitli bişey içmeden yapamıyorum
napıyosunuz kızlar?
nilü o hastalımk bende de var daha kola aldırmicam kocamada şimdide canım acayip turşu kavurma istiyo.........oooooooooooyyyyyyyyyyyyyy
geçmişe bakıyodum canım sen napıyosun başladınmı spora bende leslie mi yapıcam birazdan...
hayırlısı canım ama yinede aklının bi köşesinde dursun leslie faydası varda...yok canım yaa daha başlamadım..
leslie de indiremedim
artık p.tesinden itibaren atlama ipine başlıcam bide aksamları kocayla yürüyüş yapıcaz..bakalım hayırlısı :)
şule ben çizelgemi güncelleyemedim yardımcı olurmusun lütfen bana...nasıl olucak...:44:
canım öğlen börek akşam patates sarmanın içindeki pirinç hepsi aynı güne denk gelmiş.inşallah yakmıssındır.leslie yapıyormusun?birkaç gündür ben yapamıyorm malesef.kafam o kadar dolu ki
senin geldiğinde hafta sonuydu ondantakım böyle olur her açıdan birbirimize destek olmalıyız.bide ben sıkıntılarımı anlatabilsem ahh ahh..burda kuzenler arkadaşlar var.onlar olmasa size ağlar rahatlarım da olmuyor işte
yaa kabul etmiyorum valla kaptanım.
ben de birazdan yapcam.
haftaya da süper bir 4. takım çıkmalı.dediğin gibi katkılarınla
o özel mesajı ben de bekliyorum artık
merhaba fıstıklar..nasılsınız bugun bakalım??
bugun kahvaltıda..
2 dilim kızarmış ekmek
biras peynir
3 zeytin
2 küçücük bardak çay :)
az sonra ılık bi bardak süt içicem insallah hiç sevmemde kendilerini :)
dediğiniz gibi kilo insanı yaşlı gösteriyor.haydi kızlar.zayıflayıp hem güzelleşip hem gençleşeceğiz.bence güzel bir takım oldukaynen bu hızda devam.birbirmizide diyetlerimizide bırakmayalım
kahvaltı yapıncada insan cabuk acıkıyo nedense yahuu..
suya sardım şimdi su içipiçip lavobaya taşınıyorum :)
kızlarrrrr,
bendednde iyi haberler var bu gün.sabah akupunktura gittik kilo aldığımı sanıyordum hiç tartılmak istemedim doktor zorla tarttı 15 günlük bir sürede çok az ama ben kilo aldığımı düşünürken 600 gram normal kilo 300 gramda yağ vermişim.kızımda 1 kilo vermiş .doktorda bir teyzede kızımla bana kardeşmisiniz deyince ben hastaneden uçarak çıktımmmmm.
yanlız bizi dünden beri üzen bir olay tarçının yani köpeğimizin boynunda bezeler farkettik bu gün onuda veterinere götürdük yağ bezesiymiş bide iltahap olabilir dedi veteriner 3 gün iğne olacak.kızlar veterinerdeki halini bir görseydiniz zangır zangır titriyor korkudan bana sokuluyor kurtar beni diyor sanki çoook üzüldük ama neyseki ilaç tedavisiyle geçecekmiş.
canım yaaaaa
sorma eşim dün akşam gelmiş sen süzüldünmü diyo dalga geiyo benlesen dedim görürsün bi kaç ay sonra konusucaz senle dedim bakalım böle istikrarlı devam etmem lasım.bi evime gidiyim sporada baaşlıcam insallah kararlıyım bu sefer..
2. seneye gircez canım..bende çok istiyorum bebeğim olmasını..o olsada ben yine alsam yine versem kiloları umurumda değil..allah bizede nasip eder insallah en kısa zamanda bi melek canım..sen ne kdr zamandır istiyosun bebek?[/Q
ben evleneli 3 yıl bitti ama ben hiç korunmadım polikistik over olduğu için ama olmadı şimdi yumurta takibi yaptırmaya başladım bakalım 2 tane yumurtam göründü cuma günü salı günü tam olarak belli olacak oluştu mu yumurtam kaç yaşındasın ben 27 yaşındayım istanbulda oturuyrum aslen ankaralıyım istanbula iş icabı geldim sınıf öğretmeniyim
Allah sana ve tüm isteyenlere bebiş versin inş.
slm kızlarrrrrrr.
sabah 2 zeytinyağında kızarmış yumurta,1 dilim peynir,6 zeytin,1 avuç fındık,bi salatalık 1 elma
öğlen bi lahmacun,1 avuç fındık,bi ayran
ara;1 külah dondurma
akşam 1 elma
günümü kapattım kızlar ağrı kesici aldım kızlar başımın ağrısı geçsin yürüyüşümü de yapacam.
bu arada leslie hangi siteden önerirsiniz?
akşamla gün iyi bitmiş.darısı yarınımıza.
benim kilom çok canım ben evlendiğimde 78 kiloydum sonra ala ala bazı haftalar 2 kilo alıyordum düşün 112 kiloya çıktım
psikolojim bozuldu sonra bunun normal olmadığını söyledi doktor ve bi tahlil verdi insilün direncim yüksek çıktı onla ilgili bi ilaç verdi ondan sonra kilo almam durdu sonra bi müddet aldım verdim en son işte 10,3 gram verdim şimdi 101,7 kiloyum ama bundan 5 yıl önce 60 kiloydum benim hikayem çok kötü yani anlocan
çok azimlisin sen ya. kim kurtulmuş azmin elinden.
öyle tabi canm onlar için değer.olunca daha ii anlarsın varlıkları bir dert yoklukları ayrı bi dert.
kanka ece bugün avm de yine beni rezil etti.ama aynı durumda 3 çocuğa rastladım içim biraz rahatladı:))
çok iyi anlıyorum seni. ayrıntılandırırız bu konuyu sonra.
ben az önce tartıldım 81 olmusum
ay ne kdr güzel hahahaayyyttt...
evimdeyim şimdi p.tesi sporada başlıcam durmak yok yola devam..
şimdi yeşil çayımıda içiyorum :)
2.gün menüsü;
Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
Gece;1 bardak süt
Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)
Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....
süper menü
işallah canım
hayırlısıyla bi gitse şu kilolar
eşim diyo iyice saldın
ya sen böyle miydin
nerde düşük bel pantolanların yanından bile geçmeden gidiyom
amanın kcaman göbekle nasıl alırım
ya ben takım elbise giymeyi kısa ceket giymedi özledim
ben de şımşık ceket giymek istiyorum . vericez vericez bak burdayız bu saatlerde bilem.
şulecim yine olmuyor bilgileri giriyorum ama kaydedip te o png ile biten kısıma geçemiyorum yani o sayfa çıkmıyor
kaçıncı denemem ama yok yok yooookkkkkkkbendede olddu bidaqha dene
ben az geçmişi okuyayım canlar
bu arada geçmişi okuyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorummenüler süper gidiyor.bu cuma birincilik yine bizim olmalı
söz pazartesi bende spora başlıyorummmm2 mil hızlı leslie yaptım.bacaklarım yoruldu sadece.normal leslie de sonlarda koşunca sanki daha güzel ısınmıştım.30 dk 2 mil leslie yaptım.şimdide 100 mekik 100 bacak indir kaldır yapacagım.belimi döndürürüm 10 dk.artık kalkayım pc başından.herkese iyi geceler.yarın görüşürüz
valla tadı yeni cıkmaya başladı takımın bağımlılık yaptı bende.sende iiki varsın tatlım:)
kızlar merhaba
bende dün başladım
leslie
indirdim
bugün 3 mil yaptım
bakalım
işe yarıcakmı
daha diyete başlamadım
yarım saattir okuyom valla.
üst sağda kontrol paneli var ona tıkla.açılan pencerede sol tarafta menüler var ayarlarımda profil düzenle var.oraya tıkla.çizelge denen yere
tickerfactory deki .png ile biten satırı yapıştır.
ben seviyorum soğuk sütü de ılık içmek gerekiyormuş bağırsaklar için.
kesinlikle güzel bir takımız.
ikinci kısım beni de hasta ediyor helekii okulda.
senin adına sevindim. kızında, sen de bizde kurtulcaz bu kilolardan. tarçın şanslı bir köpek bence seninle çünkü.geçmiş olsun.
çok az değilmimenüm
sabah: bol pırasalı 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
öğle: 1 dilim kıvırma tatlısı,pırasalı 1 yumurta, peynir, 10 fındık, 1 dilim ekmek
akşam: 3 kepçe kara lahana çorbası, çok az ekmek,salata
ara: 10 fındık
leslie de yapacaktım ama, oğlum bensiz yatmıyor. bu saatte geri kalkıp yapacam demek yalan olur.
yarın sabah leslie mi tamamlıcam.
Evet evet,uzun süreden sonra yürüyüş o kadar iyi geldi ki:)
Adam gibi bir bakıcı bulsam bebeği bırakma sıkıntım olmasa, ağır ağır yürüyeceğim en azından 20-25 dakika.
Bugünlerde halledersem bakıcı işini, yürüyüşle destekleyeceğim, şu an için tek hareket iznim olan o.
Diğer bakım konularında da paket programa giriştiğim için kilolarımı vermeyi çok istiyorum,kendi küllerimden yeniden doğmaya çalışıyorum yani:)
Yüzüme maske yaptım öyle oturuyorum pc nin başında, eşim gidip gelip bakıyor kaşının altından, kayışı koparmama az kaldığını düşündüğüne eminim:))))
Gözümden kaçtığını sanma bu arada, neden sıkkın canın,işle mi ilgili?
vuv süpersin tebrikler..bu hafta daha bi azimliyiz takımaca oratalığı tozu dumana katacaz.mümin sekmanın lafıydı sanırım ya tozu dumana katacaksın yada tozu dumanı yutacaksın.
süpersin tebrikler.gitsin karayağlarımızzzz
süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye
Farkları yok birbirlerinden:) 3 saat aralıksız nette sörf yaptı, az önce tam ben nete gireceğim "okuyacağım raporlar vardı da" diyor, eeeee kusura bakmayacak sırayla bu işler:))) Şu an hiç bakmıyorum bile ondan yana:)
prenses yetti bugünlük.sucluluk duygusundan yiyemedim dondurmadan dolayı.az demene sevindim benm gözüme yazınca cok yemiş gibi geldim.
İstedikten sonra olmayacak ne var :) Ben en çok yazı düşünerek kilo vermek istiyorum, yazın sıcaklarda deliriyorum, deniz kıyısına gidiyorum, eskiden el kadar bikiniyle arzı endam ederdim, bu sene hamile mayosu almak zorunda kaldım, ığğğk ,kesinlikle bu ağırlıkları, safraları atıp hafiflememiz lazım:)
tuğbacım sana klomen yada gonaphene verdimi doktorun yumurtlama takibinde ...
ayrıca glucophage adında bir ilaç kullanıyormusun eğer kullanmıyorsan doktoruna söyle rmisin bak çok faydalı bir ilaç yumurtalıklara kan gitmesini sağlıyo....
internetten dijital göstergeli atlama ipi sipariş edicem hem uygun hemde işe yarar bişey.evimin koridorunda atlıycam günde 2 kere bide akşamınada eşimi koluma takıp yürüyüş yapıcam insallah sonuçları güzel olur canlarrr :)
sana katılıyorum bloom.bu takıma cok faydan oldu.canlandırdın ortalığı girmeden bütün geçmişi okumdan duramaz oldum tam cıkmaya karar vermişken.ddiyetede sıkı sıkı sarıldım perşembeden beeri:) seviyorum ya sizleri..
kızlar merhaba
bende dün başladım
leslie
indirdim
bugün 3 mil yaptım
bakalım
işe yarıcakmı
daha diyete başlamadım
bence kendini zorlamadan 5 dakka yapabiliyosan öle başla.sonra hergün 1 dakka arttır.ozaman gözündede büyümez.yarım saate kaadr çıkarabilirsin bi ayda.
evet canım
indiğimde resmen yürüyemiyorum
iyice hareketsizlikten
yağ bağlamışım
İnşallah bu kez istediğin kiloya varırsın, bazen gerçekten inatlaşır gibi direniyor vücut kilo vermek konusunda ama buradakiler zehir gibiler maşallah bana bile müthiş bir istek ve hırs aşıladılar:) Ben de 20 kg vereceğim,kararlıyım:)
maaşallah kaptanım sana...
hadi gözün aydın darısı bizlere beni şimdiden bi telaş aldı artık 5 mille devam edicem yola ...
bunların hepsimi aynı kafadan canım yaa..al benimkini vur seninkine ...hepsi beter KÖSTEK TAKIMI BUNLAR...
..............4. TAKIM ERKEK KÖSTEKLİK GURUPLARI........
kızlar ben sözde saat 6 dan sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım içim bi hoş oldu bende armut yedim sizce kötü mü etmişim.........saat 20 de yedim hemde
menüm
sabah: bol pırasalı 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
öğle: 1 dilim kıvırma tatlısı,pırasalı 1 yumurta, peynir, 10 fındık, 1 dilim ekmek
akşam: 3 kepçe kara lahana çorbası, çok az ekmek,salata
ara: 10 fındık
leslie de yapacaktım ama, oğlum bensiz yatmıyor. bu saatte geri kalkıp yapacam demek yalan olur.
yarın sabah leslie mi tamamlıcam.
prensesim herkesin yazdığını tek tek okuyorum valla takıma can geldi hepimiz canlandık daha bir hevesli giriyorum artık takıma.pazartesiden itibaren bende sporumu arttıracam.hem biliyomusun ben 600 gram normal 300 gramda yağ vermişimmmmmm
söz pazartesi bende spora başlıyorummmm
teşekkür ederim canım.bir sorumluluğun altına girince en iyisini yapmak zorunda insan bende sadece onu yapıyorum ve tarçınııı çokk seviyorummmmm
2.gün menüsü;
Kahvaltı:1 haş.yumurta, beyaz peynir,2 adet zeytin, domates,maydanoz,1 dilim kepekli ekmek
Ara;1 portakal
Öğle;1 kase yuvalama çorbası(içinde yoğurt ve pirinç olduğu için) bu öğünde ek birşey yemedim.
Ara; light ekmekle hazırlanmış peynirli ,yağsız tost, 1 bardak şekersiz çay
Akşam;Közlenmiş patlıcan,üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm.
Gece;1 bardak süt
Suyu bugün sadece 1 litre içebildim ama 20 dakika yürüdüm:)
Sizinle kesinlikle çok keyifli bu iş,iyi ki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?