Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

heheee benim eşim bana inanmıyor aksine kayışlarımın koptuğuna da emin ama ben onu pişman edicem inşallah...

süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye
bunların hepsimi aynı kafadan canım yaa..al benimkini vur seninkine ...hepsi beter KÖSTEK TAKIMI BUNLAR...
..............4. TAKIM ERKEK KÖSTEKLİK GURUPLARI........

evet yaa o neydi öyle bi allahın kulu hoşgeldin deme nezaketi göstermedi bana bazı arkadaşlar hariç onlar belli zaten...
bi giriyorum ne yorum var ne msj var bak bugünde haftasonuydu ama sayfalar akıp geçti paylaşım şahane maaşallah..
demekki isteyince oluyomuş..sadece çakmak lazımmış...oda benim sanırsam..
abboooow nilü senin ne işin var güzelim yaaa
bacım hoşgeldin takıma mı girecen yoksa

hoşgeldin tatlım.hele sen bir başla devamı da gelir inşallah.kendine inan.takıma bol bol uğra.bak nasıl adapte oluyosun:)
:44::44::44::44::44::44:

ya evet aslında dediğin doğru hergün az az artırsam iyi olacak
ya eşime aldırana kadar başının etini yedim alındı
yaptığım bi tek üzerinin tozunu almak
sanki süs eşyası
hahaha
he heee üstüne de dantel örttünmü canım benim tam biblo olurdu o zaman.....

evet canım
indiğimde resmen yürüyemiyorum
iyice hareketsizlikten
yağ bağlamışım

nilü o hastalımk bende de var daha kola aldırmicam kocamada şimdide canım acayip turşu kavurma istiyo.........oooooooooooyyyyyyyyyyyyyy

napıyosunuz kızlar?

geçmişe bakıyodum canım sen napıyosun başladınmı spora bende leslie mi yapıcam birazdan...

kızlar ben sözde saat 6 dan sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım içim bi hoş oldu bende armut yedim sizce kötü mü etmişim.........saat 20 de yedim hemde

yok canım yaa daha başlamadım..
leslie de indiremedim
artık p.tesinden itibaren atlama ipine başlıcam bide aksamları kocayla yürüyüş yapıcaz..bakalım hayırlısı :)

yarım saattir okuyom valla.

şule ben çizelgemi güncelleyemedim yardımcı olurmusun lütfen bana...nasıl olucak...:44:

üst sağda kontrol paneli var ona tıkla.açılan pencerede sol tarafta menüler var ayarlarımda profil düzenle var.oraya tıkla.çizelge denen yere

tickerfactory deki .png ile biten satırı yapıştır.

ben seviyorum soğuk sütü de ılık içmek gerekiyormuş bağırsaklar için.

dediğiniz gibi kilo insanı yaşlı gösteriyor.haydi kızlar.zayıflayıp hem güzelleşip hem gençleşeceğiz.bence güzel bir takım olduk aynen bu hızda devam.birbirmizide diyetlerimizide bırakmayalım

kesinlikle güzel bir takımız.

kahvaltı yapıncada insan cabuk acıkıyo nedense yahuu..

suya sardım şimdi su içipiçip lavobaya taşınıyorum :)

ikinci kısım beni de hasta ediyor helekii okulda.

senin adına sevindim. kızında, sen de bizde kurtulcaz bu kilolardan. tarçın şanslı bir köpek bence seninle çünkü.geçmiş olsun.

göster ona canım.

menüm

sabah: bol pırasalı 1 yumurta, 1 dilim ekmek, peynir
öğle: 1 dilim kıvırma tatlısı,pırasalı 1 yumurta, peynir, 10 fındık, 1 dilim ekmek
akşam: 3 kepçe kara lahana çorbası, çok az ekmek,salata
ara: 10 fındık

leslie de yapacaktım ama, oğlum bensiz yatmıyor. bu saatte geri kalkıp yapacam demek yalan olur.
yarın sabah leslie mi tamamlıcam.

şulecim yine olmuyor bilgileri giriyorum ama kaydedip te o png ile biten kısıma geçemiyorum yani o sayfa çıkmıyor

ben az geçmişi okuyayım canlar

bu arada geçmişi okuyan arkadaşlara ayrıca teşekkür ediyorum menüler süper gidiyor.bu cuma birincilik yine bizim olmalı

prensesim herkesin yazdığını tek tek okuyorum valla takıma can geldi hepimiz canlandık daha bir hevesli giriyorum artık takıma.pazartesiden itibaren bende sporumu arttıracam.hem biliyomusun ben 600 gram normal 300 gramda yağ vermişimmmmmm

söz pazartesi bende spora başlıyorummmm

valla tadı yeni cıkmaya başladı takımın bağımlılık yaptı bende.sende iiki varsın tatlım:)

bencede takım ruhu şimdi başladı .sayfalar o kadar hızlı akıyorki oku oku bitmiyor.

hoş geldin canım takıma.farkettiysen kıpır kıpır bir takım bence hiç pişman olmuycaksın.

teşekkür ederim canım.bir sorumluluğun altına girince en iyisini yapmak zorunda insan bende sadece onu yapıyorum ve tarçınııı çokk seviyorummmmm

çok az değilmibunlarla dayanabiliyorsan bravo sana maaşallah

sen bebgin dolayı mı spor yapamıyordun.inşallah gönlüne göre bakıcı bulursun bakımda yapıyormussun zayıflayınca en az 10 yaş gençleşeceksin şimdiden söylüyorum.süper olacaksın

Gözümden kaçtığını sanma bu arada, neden sıkkın canın,işle mi ilgili?

yok canım eşimle ilgili.burda yazarsam annemlere gidebilir.önce benden duysunlar istiyorum.tahmin ediyorsunuzdur ne demek istediğimi az çok zaten..

güzel lafmıs gerçekten tozu dumana katmamız lazım başka yolu yok

süpersin ya kayış meselesine bayıldım:)))
benmki direk bağırıp çağırdı.kendine bakmıyo tabi arkadaşlarıyla saatlerce oturuyo.bana gelince hakkım yok tabi kendime bakmaya gezmeye nete geçmeye

sizin eşlerinizde alışır kk ya yakında.ben 2007 den beri nerdeyse hergün bu sitede olunca artık çok doğal geliyor sesi çıkmıyor

prenses yetti bugünlük.sucluluk duygusundan yiyemedim dondurmadan dolayı.az demene sevindim benm gözüme yazınca cok yemiş gibi geldim.

yok canım gönül rahatlıgıyla ye.sonuçta sütlü tatlı gibi birşey.tabi abartmamak lazım

evet bende yazı düşünüyorum..elbiselerimin pantolonlarımın içine girebilmek.begendiğim kıyafetler üzerime giyince güzel durmuyor alamıyorum.her istediğimi alıp giymek istiyorum sevgi giibi bizde bikinilerle poz veririz inşallah

glucophage kullanıyorum canım uzun zamandır ve bende insilün direnci olduğu için onu bir ömür boyu kullanacağım klomen vermedi ama onun bi değişiğini verdi

ben bunu hiç duymamıstım bir bakayım netten.atlayınca aşağıya çok ses gidermi acaba.5. kattaym ben :44:

teşekkürler canım asıl siz bana iyi geldiniz canım hemen pes etmek yok hemen gitmek olurmu bırakırmıyım hiç.inşallah daha güzel günler göreceğiz beraber

bence kendini zorlamadan 5 dakka yapabiliyosan öle başla.sonra hergün 1 dakka arttır.ozaman gözündede büyümez.yarım saate kaadr çıkarabilirsin bi ayda.

güzel fikir

evet canım
indiğimde resmen yürüyemiyorum
iyice hareketsizlikten
yağ bağlamışım

canım kasların açılmadıgı için öyle oluyor şimdi.leslie ye başladıgımda bende öyle oldum.yaptıkça daha iyi oldum zeynebin önerisi süper bence

vereceksin hepimiz vereceğiz inşallah

maaşallah kaptanım sana...

hadi gözün aydın darısı bizlere beni şimdiden bi telaş aldı artık 5 mille devam edicem yola ...

geçen haftanın birincisisin bu haftada güzel sonuç alman şart 5 mil süper olur

bunların hepsimi aynı kafadan canım yaa..al benimkini vur seninkine ...hepsi beter KÖSTEK TAKIMI BUNLAR...
..............4. TAKIM ERKEK KÖSTEKLİK GURUPLARI........

kızlar ben sözde saat 6 dan sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım içim bi hoş oldu bende armut yedim sizce kötü mü etmişim.........saat 20 de yedim hemde

canım ekmek bisküvi tarzı şeyler yememen önemli.meyve yiyebilirsin.saat 8 yemişsin.bence güzel olmus.acıktıkça böyle şeyler yemezsek o da metabolizmayı yavaşlatıyor

leslie de off günün olmus.bugun yaparsın menün güzel.gün içine de ara koyabilirsen süper olur

bende daha hevesliyim sizler sayesinde şuan diyete full konstreyim

öncelikle hoşgeldin canım menün güzel olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…