Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bazı temel kurallar koyalım kendimize..psiklojik olarak da hazırlamalıyız kendimizi.nacizane fikirlerim:

biz tamam diyet yapıyoruz ama bir yaşam tarzımız var eşimiz dostumuz var.öyle ortamlara giriyoruz ki yemeden diyetteyim deyip çekilmek olmuyor.

böyle durumlarda diyette oldugunu söylemeden sofradaki yemeklerden tabaklarımızdakilerden az yemek, oyalanarak yemek.ekmek tüketmemek.yada sofraya oturmadan önce imkan olursa 2 bardak su içmek taktiklerini seçebiliriz.ve sonrasında tamam bugun bunu yiyorum ama diyetimin sonu değil deyip yediğinden keyif almak önemli.gözümüz doydugunda midemiz daha çabuk doyuyor.eğer ki suçluluk duyarsanız sizi daha çok yemeye iter bu.nasılsa kaçamak yaptım battı balık yan gider deyip daha çok yemeye sevk eder.sonraki öğünde nasılsa kaçırdım deyip dahada yersiniz.ve toparlamanız zor olabilir

kaçamaklar..hepimiz kaçamak yapacagız.robot değilizki nefsimiz var.aklımıza hep diyeti yerleştirdiğimiz için herşeyi yasaklıyoruz kendimize sonrasında yasak olan herşey cazip geliyor..bunun yerine kaçamak yapacagımız zamanı belirleyebiliriz.sabah ara öğünü yada öğleden sonraki ara öğünde tüketilebilir.şunu diyebiliriz.bu hafta hedefim 1 kg bunu verirsem ödül olarak şunu yiyeceğim diye kendimize bunun sözünü verebiliriz.tabi bahsettiğim kaçamakları abartmamak lazım.kaçamaga yönlendirmek istemem bu yazdıklarımla.mesela dün zeynep dondurma yemiş.öğleden sonraki ara öğünde.akşamda dengelemiş.diyet yapacagız diye böyle anları da kaçırmamız lazım.keyifle yiyerek zayıflamanın yollarını geliştirmeliyiz

en sık yaptıgımız hatalardan biri hafta sonları..ya eslerimiz evde oldugu için yada çalışanlar evde oldugu için hafta sonları ipin ucu kaçıyor.hafta içi de toparlamaya çalışıyoruz ama olmuyor.hafta sonlarını da en az zararla atlatmanın yoluna bakmalıyız..

ekleme yapmak isteyenlerden de görüşler bekliyorum..

kızlar ben sözde saat 6 dan sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım içim bi hoş oldu bende armut yedim sizce kötü mü etmişim.........saat 20 de yedim hemde

6 da erken canım. meve için 8 iyi . yattığın saatte önemli.3-4 saat öncesine kadar yeniebilir.

günaydın kızlar.önce geçmişi okudum geldim

bugun sabah yine 06,00 da uyandım.yeşilçayımı içtim.ders çalıştım baya bi.sonrasında kahvaltı yaptım.menülerimi yazamıyorum kızlar.kaptanım bide ama kötü örnek olmak istemiyorum.bugunlerde sadece yaşacak kadar yiyorum o yüzden utandıgıma yazamıyorum ama bugun güzel kahvaltı ettim onu yazabilirim

1 haşlanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 çorba kaşıgı acı sos
1 çorba kaşıgı maydonozlu çörek otlu peynir
3 zeytin

önceki mesajımda yazdıgım gibi keyfi kahvaltı ettim yavaş yavaş tadına vara vara yedim

günaydın
güne dünden kalma sporumu yaparak başladım.
zindeyiz yani.

süpersin canım bende öğleden sonra yapacagım

kızlar günaydın bende şöyle bir geçmişi okudum şimdi spor yapcam ondan sonra kahvaltı sonra yine girerim canlarım

afiyet olsun canım.iyi pazarlar

bende çıkayım.temizlik yapacagım.leslie yapacagım.20 dk yakında alışveriş merkezi var.oraya yürüyerek gidip gezsemmi diyorum ya bakalım.öğleden sonraki ruh halime bakar

glucophage kullanıyorum canım uzun zamandır ve bende insilün direnci olduğu için onu bir ömür boyu kullanacağım klomen vermedi ama onun bi değişiğini verdi
bende aynı senin gibiyim işteee..glucophage ı bende kullandım aslında kilo vermemde de önemli rol oynadı hamile kalınca bıraktırdı doktor doğumdan sonrada yeniden başlamadım .........

6 da erken canım. meve için 8 iyi . yattığın saatte önemli.3-4 saat öncesine kadar yeniebilir.

gece 3 ten sonra yattım uyumuyor oğlum gece uyku düzenimiz allak bullak oldu...

şimdilik menüm -yediklerim

öğlen

biraz patates kızartma
3 tane yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz pekmez

3 bardak şekersiz çay

boool su çeyrek nar
ara 1 armut

sana katılıyorum prenses.zevk almadan sadece zayıflamak için onu kıs bunu kıs insanın piskolojisi bozuluyor.kaçamağı bile zevk almak için yapmak lazım.
mesela eşim pazarları mesaiden gelince yemeğini getiriyor.lokantadan pilav kanat patates kızartma közlenmiş patates ve pilav.normalde olsa sırf canm istedi die bikaç patates atardım ağzıma.ama bugün baktım ona ve kendi kendime dedimki:bu diyetimi bozabileceğim kalitede bi yiyecek deil,nasıl bi yağla yapıldığı bile belli deil.yediğine değmez dedim ve bıraktım.
kaçamak bile yapsak dozunu aşmadan bizi mutlu edebilecek sevdiğim bişey olmalı diyorum.
5sene önce diyetisyene gittim.karboksi terapi yaptırdım.kulak mezayeropisi aldım ve 15 kilo verdim.ama inanılmaz mutsuzdum bi listeye uymak cok zor geldi bana.herkez dilediği gibi yerken ben bi listeye uymak zorundaydım.üniversitedeydim ve psikolojim inanılmaz bozuldu.
geçen sene 10 kilo aldım ve bunun sebebi güzel yada değil zevk vermişş yada vermemiş önüme gelen her hamur işini löp löp götürmekti.
ondan önceki sene 15 kilo vermiştim.üstelik belli bi listem yoktu.tokken yemiyodum ve sevdiğim şeylerle besleniyodum.
şuan onu tekrar yakalamaya calışıyorum.
inşallah öle yada böle hepimiz kurtuluruz bu illetten.
hayatımı böle geçirmeye hiç niyetim yok.bu kilolarımdan kurtulup bi daha onlara yaklaşmamak üzere veda edicem onlara.bütün büyük beden kıyafetlerimide atacam..

kızlar ben sözde saat 6 dan sonra bişey yemeyecektim ama dayanamadım içim bi hoş oldu bende armut yedim sizce kötü mü etmişim.........saat 20 de yedim hemde

ya sorma dün ben 2 de yemek yemiştim.akşam başım ağırmaya başladı bi elma yemiştim halbuki sonra ve dondurma.ama akşam yemek yemeyince ağrı kesici bi yere kadar etkiledi gece 12 de başım çatlıyodu açım die dolandım ama yemedim.yatmanın en güsel çare olduğunu düşündüm ve zorla uyuttum kendimi:))

zeynep tamda anlamak istediğim şeyleri yazmıssın.patates kızartmasını bırakman helede diyetimi bozacak kalitede bir yiyecek diyerek bırakman büyük başarı Nazar bende senin gibi ne güzel 67 kg indim.evlendikten sonra iş bulamadım uzun süre.hergün canım ne istiyorsa onu yaptım.bol hamurişi.çıktıgım en üst kg şimdiye kadar 78 ken 84 lere ulaştım.zevkle yiyerek vereceğim bu kg ve bir dahada dikkat edip almayacagım.1 kg alsam hemen vereceğim.az kg almısken önüne geçeceğim bu zamanlara bırakmayacagım..

dün akşam bende öyle zorla uyuttum acıktım ama saat 12 ydi.yok dedim bu saatten sonra olmaz.kalk yat en iyisi.gün içinde aç kalmamız önemli.ama gece yatmadan önce yemezsek asıl başarımız bundan kaynaklanır

dün senin listen gayet iyiydi.akşam keşke yemek çorba salata falan yeseydin.kötü olmus tühh

dışarı çıkmak canım istemedi.temizlik yaptım şimdide leslie mi yapacagım.radyo açmak için nete baglandım sizede bakayım dedim.akşam gelmem artık.bugun tv keyfi yapacagım.şarkı yarışmasını izleyeceğim sonra da behsat ç. izleyeceğim.yarın görüşürüz.öpüorum hepinizi

görüşürüz canm tadını cıkar hayatın

başarı bizim olacak bu defa inşallah.bende şuan leslieye bakacam sarmassa zumba yapacam dans etmeyi seviyrm.temizliğim bitti benm çok şükür halı kadr koy ellrimin hali kalmadı

zumbayı ben beceremedim ya çok hızlı bende dans etmeyi seviyorum ama tempo çok yüksek.eğer başarabilirsen süper ter attırır daha bulamazsan istersen ben cd ye çekip yollayabilirim sana

Güzel düşünün, güzel olsun:)
Ben 7 kez tüp bebek denedim ama umudum hep vardı, şükürlerki oldu:) Hem de 40 yaşımda,yani olunca oluyor, Allah'ın izniyle isteyen herkesin de kucağı dolsun inşallah.
Umutsuzluk yooooook:)
Bir dahaki kontrol sonucunuda da yaz lütfen.

Haftasonunun 2.günü, ben yine geç geldim:)
3.gün diyetim;

Sabah-Öğle arası;Şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
domates-salatalık-yeşil biber

Geç kahvaltı edince ara yemedim.

Akşam;4-5 yemek kaşığı z.yağlı barbunya
1 kase yoğurt
1 kase çorba

İyi geçti çok şükür:)
Geçmişi de okuyacağım şimdi, yarın evde ve yalnızım, daha sık ve düzenli yazarım.
Umarım pazar sizin için de güzel geçmiştir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…