Haftasonunun 2.günü, ben yine geç geldim:)
3.gün diyetim;
Sabah-Öğle arası;Şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
Geç kahvaltı edince ara yemedim.
Akşam;4-5 yemek kaşığı z.yağlı barbunya
1 kase yoğurt
1 kase çorba
İyi geçti çok şükür:)
Geçmişi de okuyacağım şimdi, yarın evde ve yalnızım, daha sık ve düzenli yazarım.
Umarım pazar sizin için de güzel geçmiştir:)
Güzel düşünün, güzel olsun:)
Ben 7 kez tüp bebek denedim ama umudum hep vardı, şükürlerki oldu:) Hem de 40 yaşımda,yani olunca oluyor, Allah'ın izniyle isteyen herkesin de kucağı dolsun inşallah.
Umutsuzluk yooooook:)
Bir dahaki kontrol sonucunuda da yaz lütfen.
ben bunu hiç duymamıstım bir bakayım netten.atlayınca aşağıya çok ses gidermi acaba.5. kattaym ben :44:
canım vallahi hiç bilmiyorum ki ne kdr ses olur..benim alt katım boş o yüzden mantıklı geldi bana..
bugüne gelince bayaa aktif bigün geçirdim..eşim evde oldugu için zaten öğlene kdr uyumuşuz :)
sonra kalkıp bi geç kehvaltı yaptık..ardındanda dısarı cıktık bugun heryere yürüyerek gittik bayaa yürümüşüz valla ayaklarım ağrımış..havada güzeldi bi çay bahçesinde oturduk güzeldi günümüz..hee bu arada atlama ipimide aldım hem dijital göstergesi var hemde bayaa uygundu fiyatı..
bugünki menüme gelince..
sabah (yani öğlen)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
labne peynir
ve süt
arada..
1 bardak yeşil çay
yarım saat sora..
1 ekşi yeşil elma
akşam..
çok az z.yağlı menemen
1 dilim tahıllı ekmek
acı biber
bol su
şimdide 5i bi yerde çayımı içiyorum..
bugunlük bu kadar canlarım..sizlerinde menüleriniz ve sporlarınız bayaa iyi gidiyo maşallah.. darısı basıma insallah
ben çok aç kalınca migrenim tutuyor ve uyuyamıyorum da soluğu hastanede alıyorum ve serum yiyorum maalesef o yüzden sınırlarımı biliyorum çok aç kalmıyorum...ya sorma dün ben 2 de yemek yemiştim.akşam başım ağırmaya başladı bi elma yemiştim halbuki sonra ve dondurma.ama akşam yemek yemeyince ağrı kesici bi yere kadar etkiledi gece 12 de başım çatlıyodu açım die dolandım ama yemedim.yatmanın en güsel çare olduğunu düşündüm ve zorla uyuttum kendimi:))
behzat ç. yi bizde izleriz çok keyifli oluyor..dışarı çıkmak canım istemedi.temizlik yaptım şimdide leslie mi yapacagım.radyo açmak için nete baglandım sizede bakayım dedim.akşam gelmem artık.bugun tv keyfi yapacagım.şarkı yarışmasını izleyeceğim sonra da behsat ç. izleyeceğim.yarın görüşürüz.öpüorum hepinizi
çok güzel olmuş..Haftasonunun 2.günü, ben yine geç geldim:)
3.gün diyetim;
Sabah-Öğle arası;Şekersiz çay
1 haşlanmış yumurta
3-4 zeytin
domates-salatalık-yeşil biber
Geç kahvaltı edince ara yemedim.
Akşam;4-5 yemek kaşığı z.yağlı barbunya
1 kase yoğurt
1 kase çorba
İyi geçti çok şükür:)
Geçmişi de okuyacağım şimdi, yarın evde ve yalnızım, daha sık ve düzenli yazarım.
Umarım pazar sizin için de güzel geçmiştir:)
tebrikler canım buda nazarlığıngelmeyeceğim dedim ama bugunkü menüyü ve sporumu yazayım
sabah 09.00 gibi
1 haşlanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 çorba kaşıgı acı sos
1 çorba kaşıgı maydonozlu çörek otlu peynir
3 zeytin
ara 13,00
10 tane badem
öğlen
1 tabak bulgur pilavı ayran 1 tane turp
ara 1 bardak daha yeşil çay
akşam 20.00 gibi kocaman bir bardak meyve suyu yapacagım.havuç yeşil elma greyfurt mandalina portakal dan hazırlayacagım.
2 lt suyumu içtim.yeşil çay 600 ml oldu.
ve bugun itibariyle leslieden vazgeçiyorum.bende cardio diye kayıtlı slim series yazıyor.30 dk ama öldürdü beni.saçlarım yıkanmıs gibi terledim.tshirtüm su gibi oldu.bol ter atmak için ondan yapacagım.bide cardio yeni demişim adına 8 dk bir video var.oda nefes nefese bıraktı benitoplamda 40 dk bundan sonra sabahları bunları yapacagım
bugun
1 mil leslie
40 dk cardio
100 mekik
100 bacak indir kaldır
10 dk bel döndürme
bugunku sporum içime sindi :81:
ben bunu hiç duymamıstım bir bakayım netten.atlayınca aşağıya çok ses gidermi acaba.5. kattaym ben :44:
canım vallahi hiç bilmiyorum ki ne kdr ses olur..benim alt katım boş o yüzden mantıklı geldi bana..
bugüne gelince bayaa aktif bigün geçirdim..eşim evde oldugu için zaten öğlene kdr uyumuşuz :)
sonra kalkıp bi geç kehvaltı yaptık..ardındanda dısarı cıktık bugun heryere yürüyerek gittik bayaa yürümüşüz valla ayaklarım ağrımış..havada güzeldi bi çay bahçesinde oturduk güzeldi günümüz..hee bu arada atlama ipimide aldım hem dijital göstergesi var hemde bayaa uygundu fiyatı..
bugünki menüme gelince..
sabah (yani öğlen)
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tahıllı ekmek
labne peynir
ve süt
arada..
1 bardak yeşil çay
yarım saat sora..
1 ekşi yeşil elma
akşam..
çok az z.yağlı menemen
1 dilim tahıllı ekmek
acı biber
bol su
şimdide 5i bi yerde çayımı içiyorum..
bugunlük bu kadar canlarım..sizlerinde menüleriniz ve sporlarınız bayaa iyi gidiyo maşallah.. darısı basıma insallah
bu da güzel bir menü bence...
şimdilik menüm -yediklerim
öğlen
biraz patates kızartma
3 tane yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı şekersiz pekmez
3 bardak şekersiz çay
boool su çeyrek nar
ara 1 armut
yarım dürüm -çiğ köfteli-
bi ısırımlık çikolata.....
su
kızlar bu menüye göre akşam yemeği yesem mi çok acil bi cvp yazın ilk kim okursa....yoksa böyle bitecek günüm....
öğlen
biraz patates kızartma
3 tane yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
boool su çeyrek nar
ara 1 armut
su
kızlar bu menüye göre akşam yemeği yesem mi çok acil bi cvp yazın ilk kim okursa....yoksa böyle bitecek günüm....
canım zaten saatte geç olmus hafif bişeylerle geçiştirmeye çalış bence..salata çorba vs.. bnm fikrim bu yönde..
sağol canım saat 8 oldu artık sadece su ve çay içerim artık ...bu akşamda böyle olsun bakalım ......canım zaten saatte geç olmus hafif bişeylerle geçiştirmeye çalış bence..salata çorba vs.. bnm fikrim bu yönde..
sağol canım saat 8 oldu artık sadece su ve çay içerim artık ...bu akşamda böyle olsun bakalım ......
canım madem öle bari meyve falan yeseydin..
şu çizelgeyle ilgili bi soru sormuştum canım bana yardımcı olurmusun?
alda abla okuyunca öyle mutlu oldumki senin adına7 tüp bebekten sonra 40 yaşında anne olmussun.Allaha şükürler olsun.Allah bebegine uzun sağlıklı ömürler versin..
canım zaten saatte geç olmus hafif bişeylerle geçiştirmeye çalış bence..salata çorba vs.. bnm fikrim bu yönde..
bluemoon çorba iç çok az olmuş
öğlen
biraz patates kızartma
3 tane yeşil zeytin
3 bardak şekersiz çay
boool su çeyrek nar
ara 1 armut
su
çorba iç canım benim çok az olmuş
alda abla hoşgeldin aramıza kendiliğinden mi oldu yoksa 7. tüp bebekde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?