Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gelmeyeceğim dedim ama bugunkü menüyü ve sporumu yazayım

sabah 09.00 gibi

1 haşlanmıs yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 çorba kaşıgı acı sos
1 çorba kaşıgı maydonozlu çörek otlu peynir
3 zeytin

ara 13,00

10 tane badem

öğlen

1 tabak bulgur pilavı ayran 1 tane turp

ara 1 bardak daha yeşil çay

akşam 20.00 gibi kocaman bir bardak meyve suyu yapacagım.havuç yeşil elma greyfurt mandalina portakal dan hazırlayacagım.

2 lt suyumu içtim.yeşil çay 600 ml oldu.

ve bugun itibariyle leslieden vazgeçiyorum.bende cardio diye kayıtlı slim series yazıyor.30 dk ama öldürdü beni.saçlarım yıkanmıs gibi terledim.tshirtüm su gibi oldu.bol ter atmak için ondan yapacagım.bide cardio yeni demişim adına 8 dk bir video var.oda nefes nefese bıraktı beni toplamda 40 dk bundan sonra sabahları bunları yapacagım

bugun

1 mil leslie
40 dk cardio
100 mekik
100 bacak indir kaldır
10 dk bel döndürme

bugunku sporum içime sindi :81:

bu hafta bu kadar az yememizin diyetimiz üzerindeki etkilerine bir bakalım.haftaya ona göre bir yol çizelim.seninde az olmus.ben önceki diyet yaptıgımda 3 ana 3 ara öğün yapardım.saatli yerdim resmen.böyle yememizin olumsuz etkisi olmazsa sorun yok demektir az olması dışında çok güzel dengeli

alda abla okuyunca öyle mutlu oldumki senin adına 7 tüp bebekten sonra 40 yaşında anne olmussun.Allaha şükürler olsun.Allah bebegine uzun sağlıklı ömürler versin..

meraba bayanlar
ben daha sporumu yapamadım
camları sildim
odaları süpürdüm
kıyı köşe heryeri temizledim anlıcanız

yemek olarakta sabah bişey yemedim
öğlen 1tabak makarna
az önce 2 gofret yine makarna
yedim
daha diyete başlayamadım bakalım
spor yapalımda diyetede başlıcaz
bisiklet e5 dakika binecem
şimdi 8 dakikalık kaın ve kalça hareketlerini yapacam
ben gideyim daha yemekte yapıcam

ben çok aç kalınca migrenim tutuyor ve uyuyamıyorum da soluğu hastanede alıyorum ve serum yiyorum maalesef o yüzden sınırlarımı biliyorum çok aç kalmıyorum...

behzat ç. yi bizde izleriz çok keyifli oluyor..

çok güzel olmuş..

tebrikler canım buda nazarlığınmaaşallah iradene ve azmine...

nasılsınız fıstıklar napıyosunuz??

yahu kızlar bişey sorucam kilo verdikçe bu tabloda düşüşü nasıl yeniliycem ben bi türlü beceremedim ben

dün ..sabah 1 akşamda 2 mil olmak üzere 3 mil leslie yaptım fazla yapamadım migrenim tuttu...
bugünde bi aksilik olmazsa inşallah 5 mil yapıcam...

bu gün ki menüm arkadaşlar

sabah

2 dilim tam buğday ekmeği yarım salatalık
az peynir 3 zeytin tarçınlı yeşilçay

ara yok

öğlen

ton balıklı salata portakalsuyu

ara
süt bir avuç fındık

akşam

2 kepçe kuru fasülye 2 yemek kaşığı bulgur pilavı

ayrıca 40 dk hızlı tempo yürüyüş yaptım

prenses ve tuğba lütfen acil bi yorum yapın listeme çok önemli kararsızım gece geç yatıcam dayana bilirmiyim sizce.........

bu gün çok yorgunum kızlar sabah kalktım yürüşümü yaptım sonra evin camlarını sildim güneşlikler falan yıkandı onları ütüledi bu arada avm ye gittim gezdim filime gittim" dedemin insanlarına "çok güzel bi filimdi tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…