Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tuğbacım napıyosun?

nolucak bizim sonumuz böle..allah en kısa zamanda bebiklerimizi versede rahatlasak
tedavin ne boyutta??

şuan yumurta takibi yaptırıyorum canım bu ilk ayım iki yumurtam görünüyordu salı günü tam büyüyüp büyümedikleri belli olacak bakalım hayırlısı olur inş senin ne boyutta canım

gayet güzel olmuş canım afiet olsun bol bol yağlar gitsin insallah

şuan yumurta takibi yaptırıyorum canım bu ilk ayım iki yumurtam görünüyordu salı günü tam büyüyüp büyümedikleri belli olacak bakalım hayırlısı olur inş senin ne boyutta canım

canım valla bende geçen gün çantalarımı düzenlerken içinden eski raporlar çıktı en son dr a gittiğimin üstünden 5 ay geçmiş.bu arada ne bebek var nede sanırım bi düzelme anlıycaan bende bi gelişme yok.nedense içimden hiç dr a gitmekte gelmiyo..en son gittiğimde yumurtaların oluştuğunu bi sıkıntı olmadıgını sölemişti dr bende ona güvenerek seebepsiz bi bekleme içindeyim nolucak bilmiyorum canım...

gidecem dedim ama gidemedim hala burdayım aklım burda hep

spora gerek kalmamış baya hareket etmişsin.evinde mis gibi olmus.güle güle otur

canım zaten saatte geç olmus hafif bişeylerle geçiştirmeye çalış bence..salata çorba vs.. bnm fikrim bu yönde..

bende aynı düşüncedeyim

canım madem öle bari meyve falan yeseydin..

şu çizelgeyle ilgili bi soru sormuştum canım bana yardımcı olurmusun?

canım çizelgeleri ben anlamıyorum artık.eskiden kolaycacık hallediliyordu.şimdi zor değişiyor sanırım.forumda birkaç yere bakınayım.bulunca link veririm

menün gayet güzel yürüyüşte yapmıssın süper

tebrikler canım buda nazarlığınmaaşallah iradene ve azmine...

teşekkürler canım

kahvaltın az olmus.akşam yemeğinde bulgur pilavı tercih etmen süper.menün süper yürüyüş süper.bu hafta bir 2 kg daha giderse senin kadar bende sevinirim

Son düzenleme:

canım hangi ildesin sen tüp bebek yaptırmayı düşünmüyormusun tabi durumun varsa

canım yaa işin o boyutunu hiç düşünmedim..
ben 2 kere kimyasal gebelik geçirdim yani gebelik oluştugu için dr bunun iyi oldugunu söledi o yüzden şimdilik beklemedeyim canım..bu arada sinopta yaşıyorum..

pardon canım ili söylemiştin ben yaza yaptırmayı düşünüyorum yaza kadar yumurta takibi ve zayıflamayla geçer yazın beniim de tatil oluyor araştırdım ya istanbul acı badem yada bursa acıbedemde yaptırcam ama inş o safaya gelmeden bu kilolarım giderken bebişimi de kollarıma alırım

ayy canım yaa insallah insallahh isteyen herkesin basına..bende o yüzden kilo vermek istiyorum söle bi 6-7 kilo vereyim tekrardan detaylı bi inceleme için gidicem dr a..benim bulundugum ildeki dr lara pek güvenim yok bende yakınımızda olan başka bi ile gitmek zorundayım..kastamonuda dr um var mecburenyine yollara düşücez canım..herşeyin hayırlısı..

kızlar benm canavar gelmeden menümü yazayım:
sabah 2 yumurtayla menemen 5 zeytin salatalık ve bi dilim peynir,1avuç fındık

öğlen:2 küçük paraca tavuk,1 kase çorba ,salata, 2 kaşık yoğurt,1avuç fındık

akşam;1 küçük parca tavuklı mantarlı kaşarlı bi yemek.ama küçük tabağa ve az yedim.günümü kapattım.bugün spor yapamadım.ama temizlik yaptım baya bi yoruldum :)

zumbayı ben beceremedim ya çok hızlı bende dans etmeyi seviyorum ama tempo çok yüksek.eğer başarabilirsen süper ter attırır daha bulamazsan istersen ben cd ye çekip yollayabilirim sana
bikaç video buldumda yabancı bi kadındı.türk olan varmı?

süper ya maşallah yılmamışsın ve uğramışsın.Allah bağışlasın acısını göstrermesin

menün güzel olmuş :)geç kalktığın için böle az öğün galiba?benm de çok şükür güzeldi.darısı yarına

nasılsınız
hanımlar
ya ben şimdi 4 mil leslie
yaptım
halim kalmadı
çamaşırları
asıcam
bana karın kaslarını çalıştırcak
göbek eritcek ne tavsiye edebilirsiniz

alda abla hoşgeldin aramıza kendiliğinden mi oldu yoksa 7. tüp bebekde mi

Hoşbuldum canım:)
Ben de ne nick bulmuşum ama abla da deyince alda abla bi enteresan oluyor siz alda'yı atın, takımın ağır topu ben olduğumu göre sadece abla deyin yeter:)))) olmas mı:)

7.denemeden olumsuz yanıt aldıktan sonraki ay,kendiliğinden oldu:) Hala hatırladıkça o günü, tüylerim diken diken oluyor:) İnanın her nefeste hiçbir kucağın boş kalmaması için dua ediyorum:)

Duygucuğum, tuğbacığım kilo verişinizin size inanılmaz faydası olacak buna inanın, 7 tedaviden sonra ben ilaçları alıp alıp şiştim, her seferinde de 15 gün sırtüstü yatınca geldi kilolar,son tedavi sonrası nasıl olsa diğer tedaviye kadar bekleyeceğim, bari bu arada zayıflayayım diye düşünüp başladım,7-8 kg vermiştim az yiyip yürüyerek, ben kilo verişimin de etkili olduğunu düşünüyorum,denemeye kesinlikle değer bence:)

nasılsınız
hanımlar
ya ben şimdi 4 mil leslie
yaptım
halim kalmadı
çamaşırları
asıcam
bana karın kaslarını çalıştırcak
göbek eritcek ne tavsiye edebilirsiniz
yürü be nilüm kim tutar seni erisin gitsin kilocuklar finita gibin hatunlar olak zaten çıtırız şimdi tam piliç olalım demi yaaa

ablacım senii çok iyi anlıyorum senin kadar olmasada bende çok uğraştım 3 ay yumurtlama takinbi denedim ara verip aşılamaya geçecektik ki ara verdiğimiz ay kendiliğimden hamile kalmışım şükür rabbime dileyen herkese nasip etsin annelik duygusunu

blue nasılsın bacım
ay ne bu ya hareket yapıcam diye canım çıktı

datluuuuuuuuuuuuuuuuuumahanda bende şimcik başleycem leslie bacımlan 5 mil yapmaye de dedim şu bacıları bi kolaçan edeyim de üle başliiiimmmm

kilo vermenin pco da faydası ve bebek sahibi olmaya etkisi büyük ben 2 ayda 11 kilo verdim ve hemen hamile kaldım reglim düzene girdi eminim tuğba ve duygunun anne olmaları çok yakındır........

ya canım ben 4 mili yaptımda
bu hareketlerin bişişe yarayacağını sanmıyorum yanlızca yorgunluk oldu
karın ve kalça hareketleri bilen yokmu,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…