Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya canım ben 4 mili yaptımda
bu hareketlerin bişişe yarayacağını sanmıyorum yanlızca yorgunluk oldu
karın ve kalça hareketleri bilen yokmu,
youtube a bakaydın nilü belki vardır bişey ne bileyim bende araştırıcam karın ve bel bölgesindeki yağlanmalar için bişeyler.....

kilo vermenin pco da faydası ve bebek sahibi olmaya etkisi büyük ben 2 ayda 11 kilo verdim ve hemen hamile kaldım reglim düzene girdi eminim tuğba ve duygunun anne olmaları çok yakındır........

Hah işte bu, tesadüf olamazki hepsi, demek ki enteresan bi bağ var bu durumda:) Gitsin kilolar gelsin bebekler diyoruz o zaman:)

Kızlar aklıma gelmişken ; Dukan Diyeti'ni okurken aklımda kalanlar olmuştu;
"zayıflamak isteyenler bulundukları ortamı çok çok sıcak tutmasınlar ve çok kalın giyinmesinler" diyordu ki vücut ısınmak için de ekstradan bir sürü kalori harcıyormuş .
"Suyu da ılık yada sıcak içmeyin" diyordu, onu da ısıtmak için enerji harcıyormuş.Ilık su sadece sabah içilmeliymiş, o da mide boş diye, sancı yaparmış ama onun dışında serin su içilecekmiş.
Ha bir de "yemek esnasında mutlaka su için" diyordu.

su benim uzmanlık alanım annem bana ördek derdi sofraya oturmadan midemi suyla dolduruyorum diye...
sabah kalkarım perdeleri açmak için mutfağa gider hemen suyumu içerim...gün boyu 1.5 lt lik şaşalımı yanımdan ayırmam her fırsatta suyumu içerim..afedersiniz wc den çıkınca ilk fırsatta suyumu içerim hemen ben o kadar su hastasıyım işte....

alda hoş geldin canım önce söyliyim takımın ablası bendim ama benim yaşımda birininde olması çok hoşuma gitti bende tam 40 yaşındayım:))eğer kısmetinde varsa oluyor 7. denemeden sonra diyosun süper valla.bizim takımdaki kızlara çok iyi moral oldun inşallah onlarda bir an önce alırlar bebişlerini kucaklarına.

annemi yolcu ettim kızlar. sabah bi gelebildim, bi de şimdi.

menüm

sabah: 1 yumurta, peynir, 1dilim ekmek, 4 zeytinyağlı dolma, süt,
ara: 1 elma
öğle: 2 kase kara lahana çorbası, 2 sarma, yoğurt
akşam: 1 kase kara lahana çorbası,1 dilim su böreği,1 dilim sütlü tatlı

şimdi leslie yapcam.
yarın uzun uzun okucam bugün yazılanları.
iyi geceler.

kızlar bende bu gün neler yaptım yazim .bu arada takım çok güzel oldu artık merak ediyorum ben yokken neler konuşuldu diye ilk fırsatta buraya oturuyorum:))

sabah toplamda 1 saat ama tarçınla yürüdüğüm için 45 dakika yürüyüş yapmış sayıyorum kendimi.
kahvaltı:çökelek salatası zeytin salatası ve ne yazıkki beyaz ekmek.
ara:ahhh ah sormayın 1 dilim baklava.(kocamın marifeti akşam almış tabi dün akşamda 2 dilim yemiştimmm)
öğlen:yok sabah geç kahvaltı ettik.
ara:2 mandalin.
akşam:1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek ve bu biraz kötü oldu tahinli közlenmiş patlıcan.
ara:ayyyy bu galiba daha kötü oldu 1 kase patlamış mısır.

ama bütün gün çok hareketliydim kızlar bahçeye gittik mandalin topladık ,patlıcan topladım onları toplarkende kalori harcamışımdır heralde tabiki evide süpürüp sildimmm.ohh bir sürüde patlıcan közleyip buzluğa attım.bunları yaparken çok mutluydum ama şimdi çokk yorgunum.

kilo vermenin pco da faydası ve bebek sahibi olmaya etkisi büyük ben 2 ayda 11 kilo verdim ve hemen hamile kaldım reglim düzene girdi eminim tuğba ve duygunun anne olmaları çok yakındır........

bizim için söledikleriniz bütün iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim size..
sizinde desteklerinizle insallah vericez kiloları alıcaz bebikleri kucaklarımıza..
eksik olmayın emi

sule cim allah kavuştursun.
menün çok güzel olmuş . börek dışında, ama ekmek yememişsin onuda ekmek yerine sayarsın sadece fazladan yağ almış sayılırsın.

prensesim söylediklerine aynen katılıyorum.ben 3 yıl önce böyle yaşamaya başladım ve hayattaki dönüm noktam oldu . 3 yıl öncesine kadar biraz kilo verirdim çok katı dyetlerle sonra özlem duyduğum için öyle bir saldırırdımki nasıl olsa bozdum deyip biraz daha yerdim o suçluluk duygusuyla 5 kilo verdiysem yerine 10 kilo alırdım.hayatımda ilk defa 3 yıl boyunca aynı kilo civarında geziniyorum aşırı kilo almıyorum.bazen kaçamak yaptım ama moralimi hiç bozmadım bıraktığım yerden tekrar devam ettim.gittiğim gezmelerde herkes 3 dilim börek yiyorsa ben 1 dilim yedim,vee 22-23 kilo verdim.bide hayatımdan diyetteyim sözcüğünü nerdeyse kaldırdım.artık daha sağlıklı besleniyorum diyorum.

şulacim allah kavuştursun

mersa yaa canım bişey sorsam..çizelgede kilo güncellemesini nasıl yapabilirim?

canım prensesin yazdığına göre değişmiş sanırım .ben kilo çizelgesinin anlatıldığı bir topik vardı ordan yapıyorum.ama şimdi nasıl yapılıyor bilmiyum.
bu arada sana hoş geldin diyememiştim .inşallah bir an önce hem kilolarını verirsin hemde bebeğini kucağına alırsın.

hmm peki o zmn canım çok saol..
olsun ne demek hiç önemli değil ama HOŞBULDUM tabiikii
insallah canım aminn..verelimde şu kiloları alalım bebikleri kucağımıza..

5 mil leslie mi yaptım
şimdi
40 yarım mekik
40 sağ basen çalışması
40 sol basen çalışması
20 oklova hareketi yaptım

sabah yapamamıştım spor onun acısıda çıktı yarın oruçluyum dolayısıyla kaçamak ve yemek yemekte yok hatta bu hafta aksilik olmazsa full oruçlu olabilirim ...inşallah akşamları ipin ucunu kaçırmam ...
bekle beni bildirim günü bulumungeliyooooooooooorrrrrrrr

Son düzenleme:

tahini içinden cıkarsan süper olmöuş.oda kötü bi yağ olduğu sanmıyorum:))günün güzeel geçmiş.mutlu olmuşsun önemli olan bu bence.baklava kaçamağıda o kadar hareketin içinde eminim eriyip gitmiştir...

süper işte tüm mesele bu:))

spor süper olmuş.elindeki imkanlarla sınırları zorlamak die ben buna derim.bu arada bluemoon dünden beri pek bi keyifsiz yazıyosun.sen normalde daha canlısındır.her yazdığına ince esprilerine gülerdim.keyfin mi yok?

günaydın günaydın günaydın mutlu güzel bir hafta bizlerle olsun

sabah 06,00 da kalkıp cardioları yaptım.her yanım tutkun.leslieden sonra bu çok hızlı geldi sanırım hamlık oldu

cumaya tartıda yüzüm gülsün istiyorum.hepimizin yüzü gülsün istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…