youtube a bakaydın nilü belki vardır bişey ne bileyim bende araştırıcam karın ve bel bölgesindeki yağlanmalar için bişeyler.....ya canım ben 4 mili yaptımda
bu hareketlerin bişişe yarayacağını sanmıyorum yanlızca yorgunluk oldu
karın ve kalça hareketleri bilen yokmu,
kilo vermenin pco da faydası ve bebek sahibi olmaya etkisi büyük ben 2 ayda 11 kilo verdim ve hemen hamile kaldım reglim düzene girdi eminim tuğba ve duygunun anne olmaları çok yakındır........
youtube a bakaydın nilü belki vardır bişey ne bileyim bende araştırıcam karın ve bel bölgesindeki yağlanmalar için bişeyler.....
ayyy bayıldım buna arabada bebek var ama taş bebek diyosun yanisen bebgin dolayı mı spor yapamıyordun.inşallah gönlüne göre bakıcı bulursunbakımda yapıyormussun zayıflayınca en az 10 yaş gençleşeceksin şimdiden söylüyorum.süper olacaksın
:)) Yok be bacım, tek sorun bebek olsa, köydeki hanımlar gibi sırtıma peştemalle bağlar yine gider yürürüm ben:))))Pek uslu hem benim oğlum, gıkı bile çıkmazdı sırtımda:)) Eşime "ata binmek çok zayıflatıyormuş, ata mı binsem "dedim dün, "seni bilmem de atı zayıflatacağı kesin !"dedi adam ? Onun inadına ipincecik olucam, beni gezmeye götürdüğünde oğluş olmasa da "arabada bebek var "yazmak zorunda kalacak öyle güzel olucam:)))
Sorun bebek değil yani canımcım, ben over kanseriyim,birascık da ileri evreydi başta, gebeyken yakaladı beni, bebişle birlikte kemoterapiler aldık ama sağlıkla doğurdum nihayet:) Kepçe kulakları dışında da sorunumuz yok çok şükür:)))
Şimdi paket program yapıyorum dedim ya, dökülen saçlarım çıkıyor ama eskisi gibi gür değil:) Onlara da bakım yapıyorum, cildime de, kilolarımı da verip geçmişin izlerini sileceğim:))
bugün dayanamayıp tartıldım,saat 22.00 gibi, 3 günde 900 gr vermişim, iyi di mi:))) Mihrap kalmış yerinde anlaşıldı:)
bende çok korkuyorum pco yumurtalık kanserine yatak hazırlıyo o yüzden çok sinsi bi hastalık aslında hatta doktorumda allah muhafaza bebek olmazsa erken menopoza girebilir ve hatta ilerki evrelerde over kanserine yakalanabilirsin demişti inşallah bişey olmaz
bu arada sanada geçmiş olsun bebişine de sanada rabbim öyle günler göstermesin bi daha şimdi nasılsın bi sorunun yok değilmi.
Hah işte bu, tesadüf olamazki hepsi, demek ki enteresan bi bağ var bu durumda:) Gitsin kilolar gelsin bebekler diyoruz o zaman:)
evet öyle diyoeuz bende kilo vermek istiyorum çünkü 2. bebişi istiyoruzgitsin kilolar gelsin bebişler
ayyy bayıldım buna arabada bebek var ama taş bebek diyosun yani
bende çok korkuyorum pco yumurtalık kanserine yatak hazırlıyo o yüzden çok sinsi bi hastalık aslında hatta doktorumda allah muhafaza bebek olmazsa erken menopoza girebilir ve hatta ilerki evrelerde over kanserine yakalanabilirsin demişti inşallah bişey olmaz
bu arada sanada geçmiş olsun bebişine de sanada rabbim öyle günler göstermesin bi daha şimdi nasılsın bi sorunun yok değilmi.
evet öyle diyoruz bende kilo vermek istiyorum çünkü 2. bebişi istiyoruzgitsin kilolar gelsin bebişler
Çoook iyiyim şükür:) Herşey gelip geçiyor ben de bomba gibiyim şimdi ama kontrollerimi titizlikle sürdürüyorum,tedbir iyidir
bana da tüp bebek doktorum; "kilo ver, verdiğin her kiloyu da bebeğe doğru giden yola döşediğin bir taş kabul et" demişti,bebeğe giden yolu ancak sen inşa edebilirsin ben ancak seninle yürüyebilirim o yolda ama yolun mimarı sensin, yolun sonuna ağırlaşarak değil hafifleyerek varabilirsin "demişti. Her kiloda, "bebeğe bir adım daha yaklaştım" diye düşünmeye başlamıştım, bu takım hem istediği kiloya varacak hem de bebişleri kucaklayacak inşallah:)))
Kızlar aklıma gelmişken ; Dukan Diyeti'ni okurken aklımda kalanlar olmuştu;
"zayıflamak isteyenler bulundukları ortamı çok çok sıcak tutmasınlar ve çok kalın giyinmesinler" diyordu ki vücut ısınmak için de ekstradan bir sürü kalori harcıyormuş .
"Suyu da ılık yada sıcak içmeyin" diyordu, onu da ısıtmak için enerji harcıyormuş.Ilık su sadece sabah içilmeliymiş, o da mide boş diye, sancı yaparmış ama onun dışında serin su içilecekmiş.
Ha bir de "yemek esnasında mutlaka su için" diyordu.
Çoook iyiyim şükür:) Herşey gelip geçiyor ben de bomba gibiyim şimdi ama kontrollerimi titizlikle sürdürüyorum,tedbir iyidir
bana da tüp bebek doktorum; "kilo ver, verdiğin her kiloyu da bebeğe doğru giden yola döşediğin bir taş kabul et" demişti,bebeğe giden yolu ancak sen inşa edebilirsin ben ancak seninle yürüyebilirim o yolda ama yolun mimarı sensin, yolun sonuna ağırlaşarak değil hafifleyerek varabilirsin "demişti. Her kiloda, "bebeğe bir adım daha yaklaştım" diye düşünmeye başlamıştım, bu takım hem istediği kiloya varacak hem de bebişleri kucaklayacak inşallah:)))
gerçektende öyle ablacım doktorunda ne güzel söylemiş ve motive etmiş seni..birbirimizi tanıdıkça hikayelerimizinde benzediğinin farkına varıyorum mesele tuğbayla ve duyguyla aynı yollardan geçmişiz ve hala uğraşıyoruz...
eşim bana takımın ne farkı var boğaz senin tutan sensin takım olsa ne olmasa ne diyor ...ama işte öyle değil burada anlatıp yazdıkça hem hikayelerimizle hem motive oluyoruz hemde ne bileyim daha bi bağlanıyoruz diyete ve birbirimize...
alda hoş geldin canım önce söyliyim takımın ablası bendim ama benim yaşımda birininde olması çok hoşuma gitti bende tam 40 yaşındayım:))eğer kısmetinde varsa oluyor 7. denemeden sonra diyosun süper valla.bizim takımdaki kızlara çok iyi moral oldun inşallah onlarda bir an önce alırlar bebişlerini kucaklarına.Hoşbuldum canım:)
Ben de ne nick bulmuşum ama abla da deyince alda abla bi enteresan oluyor siz alda'yı atın, takımın ağır topu ben olduğumu göre sadece abla deyin yeter:)))) olmas mı:)
7.denemeden olumsuz yanıt aldıktan sonraki ay,kendiliğinden oldu:) Hala hatırladıkça o günü, tüylerim diken diken oluyor:) İnanın her nefeste hiçbir kucağın boş kalmaması için dua ediyorum:)
sen bebgin dolayı mı spor yapamıyordun.inşallah gönlüne göre bakıcı bulursunbakımda yapıyormussun zayıflayınca en az 10 yaş gençleşeceksin şimdiden söylüyorum.süper olacaksın
:)) Yok be bacım, tek sorun bebek olsa, köydeki hanımlar gibi sırtıma peştemalle bağlar yine gider yürürüm ben:))))Pek uslu hem benim oğlum, gıkı bile çıkmazdı sırtımda:)) Eşime "ata binmek çok zayıflatıyormuş, ata mı binsem "dedim dün, "seni bilmem de atı zayıflatacağı kesin !"dedi adam ? Onun inadına ipincecik olucam, beni gezmeye götürdüğünde oğluş olmasa da "arabada bebek var "yazmak zorunda kalacak öyle güzel olucam:)))
Sorun bebek değil yani canımcım, ben over kanseriyim,birascık da ileri evreydi başta, gebeyken yakaladı beni, bebişle birlikte kemoterapiler aldık ama sağlıkla doğurdum nihayet:) Kepçe kulakları dışında da sorunumuz yok çok şükür:)))
Şimdi paket program yapıyorum dedim ya, dökülen saçlarım çıkıyor ama eskisi gibi gür değil:) Onlara da bakım yapıyorum, cildime de, kilolarımı da verip geçmişin izlerini sileceğim:))
bugün dayanamayıp tartıldım,saat 22.00 gibi, 3 günde 900 gr vermişim, iyi di mi:))) Mihrap kalmış yerinde anlaşıldı:)
alda süpersin yaaaa,arabada bebek var çok hoşuma gitti,bak yaşlarımızda yakın bende aynı yazıyı yazdırıyim kocama zaten gram versem kıskançlığından çatlıyor,çatır çatır çatlatalım onları.geçmiş olsun bu arada inşallah bir an önce tamamen atlatırsın sen hayat dolu bir insansın yazdıklarından belli yaşama sevinci ve herşeye pozitif bakabilmek bence en büyük ilacın olacak senin.bu ilacın adıda oğluşun:))
su benim uzmanlık alanım annem bana ördek derdi sofraya oturmadan midemi suyla dolduruyorum diye...
sabah kalkarım perdeleri açmak için mutfağa gider hemen suyumu içerim...gün boyu 1.5 lt lik şaşalımı yanımdan ayırmam her fırsatta suyumu içerim..afedersiniz wc den çıkınca ilk fırsatta suyumu içerim hemen ben o kadar su hastasıyım işte....
ablam yaaa benim en büyük eksiğim su içememem nolur bana sorun bu gün suyunu içtinmi yada kaçıncı bardaktasın diye:))
kilo vermenin pco da faydası ve bebek sahibi olmaya etkisi büyük ben 2 ayda 11 kilo verdim ve hemen hamile kaldım reglim düzene girdi eminim tuğba ve duygunun anne olmaları çok yakındır........
Duygucuğum, tuğbacığım kilo verişinizin size inanılmaz faydası olacak buna inanın, 7 tedaviden sonra ben ilaçları alıp alıp şiştim, her seferinde de 15 gün sırtüstü yatınca geldi kilolar,son tedavi sonrası nasıl olsa diğer tedaviye kadar bekleyeceğim, bari bu arada zayıflayayım diye düşünüp başladım,7-8 kg vermiştim az yiyip yürüyerek, ben kilo verişimin de etkili olduğunu düşünüyorum,denemeye kesinlikle değer bence:)
annemi yolcu ettim kızlar. sabah bi gelebildim, bi de şimdi.
menüm
sabah: 1 yumurta, peynir, 1dilim ekmek, 4 zeytinyağlı dolma, süt,
ara: 1 elma
öğle: 2 kase kara lahana çorbası, 2 sarma, yoğurt
akşam: 1 kase kara lahana çorbası,1 dilim su böreği,1 dilim sütlü tatlı
şimdi leslie yapcam.
yarın uzun uzun okucam bugün yazılanları.
iyi geceler.
kızlar bazı temel kurallar koyalım kendimize..psiklojik olarak da hazırlamalıyız kendimizi.nacizane fikirlerim:
biz tamam diyet yapıyoruz ama bir yaşam tarzımız var eşimiz dostumuz var.öyle ortamlara giriyoruz ki yemeden diyetteyim deyip çekilmek olmuyor.
böyle durumlarda diyette oldugunu söylemeden sofradaki yemeklerden tabaklarımızdakilerden az yemek, oyalanarak yemek.ekmek tüketmemek.yada sofraya oturmadan önce imkan olursa 2 bardak su içmek taktiklerini seçebiliriz.ve sonrasında tamam bugun bunu yiyorum ama diyetimin sonu değil deyip yediğinden keyif almak önemli.gözümüz doydugunda midemiz daha çabuk doyuyor.eğer ki suçluluk duyarsanız sizi daha çok yemeye iter bu.nasılsa kaçamak yaptım battı balık yan gider deyip daha çok yemeye sevk eder.sonraki öğünde nasılsa kaçırdım deyip dahada yersiniz.ve toparlamanız zor olabilir
kaçamaklar..hepimiz kaçamak yapacagız.robot değilizki nefsimiz var.aklımıza hep diyeti yerleştirdiğimiz için herşeyi yasaklıyoruz kendimize sonrasında yasak olan herşey cazip geliyor..bunun yerine kaçamak yapacagımız zamanı belirleyebiliriz.sabah ara öğünü yada öğleden sonraki ara öğünde tüketilebilir.şunu diyebiliriz.bu hafta hedefim 1 kg bunu verirsem ödül olarak şunu yiyeceğim diye kendimize bunun sözünü verebiliriz.tabi bahsettiğim kaçamakları abartmamak lazım.kaçamaga yönlendirmek istemem bu yazdıklarımla.mesela dün zeynep dondurma yemiş.öğleden sonraki ara öğünde.akşamda dengelemiş.diyet yapacagız diye böyle anları da kaçırmamız lazım.keyifle yiyerek zayıflamanın yollarını geliştirmeliyiz
en sık yaptıgımız hatalardan biri hafta sonları..ya eslerimiz evde oldugu için yada çalışanlar evde oldugu için hafta sonları ipin ucu kaçıyor.hafta içi de toparlamaya çalışıyoruz ama olmuyor.hafta sonlarını da en az zararla atlatmanın yoluna bakmalıyız..
ekleme yapmak isteyenlerden de görüşler bekliyorum..
şulacim allah kavuştursun
mersa yaa canım bişey sorsam..çizelgede kilo güncellemesini nasıl yapabilirim?
canım prensesin yazdığına göre değişmiş sanırım .ben kilo çizelgesinin anlatıldığı bir topik vardı ordan yapıyorum.ama şimdi nasıl yapılıyor bilmiyum.
bu arada sana hoş geldin diyememiştim .inşallah bir an önce hem kilolarını verirsin hemde bebeğini kucağına alırsın.
kızlar bende bu gün neler yaptım yazim .bu arada takım çok güzel oldu artık merak ediyorum ben yokken neler konuşuldu diye ilk fırsatta buraya oturuyorum:))
sabah toplamda 1 saat ama tarçınla yürüdüğüm için 45 dakika yürüyüş yapmış sayıyorum kendimi.
kahvaltı:çökelek salatası zeytin salatası ve ne yazıkki beyaz ekmek.
ara:ahhh ah sormayın 1 dilim baklava.(kocamın marifeti akşam almış tabi dün akşamda 2 dilim yemiştimmm)
öğlen:yok sabah geç kahvaltı ettik.
ara:2 mandalin.
akşam:1 kase domates çorbası 1 dilim ekmek ve bu biraz kötü oldu tahinli közlenmiş patlıcan.
ara:ayyyy bu galiba daha kötü oldu 1 kase patlamış mısır.
ama bütün gün çok hareketliydim kızlar bahçeye gittik mandalin topladık ,patlıcan topladım onları toplarkende kalori harcamışımdır heralde tabiki evide süpürüp sildimmm.ohh bir sürüde patlıcan közleyip buzluğa attım.bunları yaparken çok mutluydum ama şimdi çokk yorgunum.
prensesim söylediklerine aynen katılıyorum.ben 3 yıl önce böyle yaşamaya başladım ve hayattaki dönüm noktam oldu . 3 yıl öncesine kadar biraz kilo verirdim çok katı dyetlerle sonra özlem duyduğum için öyle bir saldırırdımki nasıl olsa bozdum deyip biraz daha yerdim o suçluluk duygusuyla 5 kilo verdiysem yerine 10 kilo alırdım.hayatımda ilk defa 3 yıl boyunca aynı kilo civarında geziniyorum aşırı kilo almıyorum.bazen kaçamak yaptım ama moralimi hiç bozmadım bıraktığım yerden tekrar devam ettim.gittiğim gezmelerde herkes 3 dilim börek yiyorsa ben 1 dilim yedim,vee 22-23 kilo verdim.bide hayatımdan diyetteyim sözcüğünü nerdeyse kaldırdım.artık daha sağlıklı besleniyorum diyorum.
5 mil leslie mi yaptım
şimdi
40 yarım mekik
40 sağ basen çalışması
40 sol basen çalışması
20 oklova hareketi yaptım
sabah yapamamıştım spor onun acısıda çıktı yarın oruçluyum dolayısıyla kaçamak ve yemek yemekte yok hatta bu hafta aksilik olmazsa full oruçlu olabilirim ...inşallah akşamları ipin ucunu kaçırmam ...
bekle beni bildirim günübulumun geliyooooooooooorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?