Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

datluuuuuuuuuuuuuuuuuumahanda bende şimcik başleycem leslie bacımlan 5 mil yapmaye de dedim şu bacıları bi kolaçan edeyim de üle başliiiimmmm[/QUOTE]

blue normal haline dönmüşsün kız.ben kaçırmışım.çok enerijiksin ya maşallahh:))

fıstık güzel olmuş menün iyi ilerliyorsun bu hafta sonucu merak ediyorum

menün çok güzel canım.tek söyleyebileceğim fındıkları ara olarak yeseydin süper olacakmıs

bikaç video buldumda yabancı bi kadındı.türk olan varmı?

türk yok canım yabancı hatun türk yok.sesini kapat hatunun aç müziğini yap yapabildiğin kadar

7.denemeden olumsuz yanıt aldıktan sonraki ay,kendiliğinden oldu:) Hala hatırladıkça o günü, tüylerim diken diken oluyor:) İnanın her nefeste hiçbir kucağın boş kalmaması için dua ediyorum:)

Allahın hikmeti değilde nedir.Şükürler olsun

blue nasılsın bacım
ay ne bu ya hareket yapıcam diye canım çıktı

nilüferciğim çok güzel takıma ugruyorsun yazıyorsun.seni misafirmi kabul edeceğiz takıma mı girmek istersin bilemedim

canım 2 kaşık tavuklu mantarlı sote yedim boool su içtim çünkü yarın oruç tutucam borcum çok......eşim migrenin tutar aç karna niyetlenme dedi..bende yedim mecburen..

canım çok iyi etmişsin yemekle.sakın yemeden oruç tutma.ben bu sene birgün kalkamadım.niyetlendir.akşam üstü çok kıvrandım.

katılıyorum sana benim halamda 13 yıl çocuğu olmadı ve 24 kilo verdi 6 ayda arkasına hamile kaldı inanamamış hastanede onun o heycanına doktorlar hemşireler ağlamış

nasılsınız
hanımlar
ya ben şimdi 4 mil leslie
yaptım
halim kalmadı
çamaşırları
asıcam
bana karın kaslarını çalıştırcak
göbek eritcek ne tavsiye edebilirsiniz

mekik çekebilirsin canım.ben hergün 100 tane çekiyorum

ablam eşine o kadar kızdım ki.destek olacagı yerde köstek oluyor

çok badireler atlatmıssın.abla olarak senden öğreneceğimiz çok şey var.hayata sımsıkı tutunmussun.inşallah bunu da atlatırsın.sağlığına kavusursun çok geçmiş olsun

3 günde 900 gr süper süper süper cumaya daha çok gidecek inş

Son düzenleme:
naber prensescim ben de soğa suyu içiyorum sporumu yaptım birazdan kahvaltı yapıp çıkacağım geçmişe baktım eksiksiz yorumlar o yüzden saymadım yorumlar az olduğu zaman sayayım olmaz mı

takım olmasa ne olur.yanlız oldgumuz için ilk fırsatta diyetlerimizi bozarız.birbirimize olan sorumlulugumuzdan fazlaya kaçmıyoruz.yine aynı sorumluluk duygusundan sporumuzu yapıyoruz.sonra böyle güzel arkadaşlıklar kuruyoruz.hem bebek için ugraşan kaç kişi var.biribinin halinden ancak o sıkıntıları çekmiş olanlar anlar

takımdakileri mezun ederken hamile diye yazmak istiyorum.gözümde canlandırdım.heyecanlandım.düşünmesi bile güzel o günleride göreceğiz.

su için gözünün önüne bir sürahi koy.bunu içmeliyim bunu içmeliyim diye kendini yiyosun zaten sonra

dün kaçamaklar günü olmus.bugünden itibaren toparla olurmu canım

seninde kaçamaklar günün olmus.neyseki bol hareket etmişsin.baklava erimiştir inşallah bugun senden de güzel menü bekliyorum canım.

işin özü budur başaracagız başka çıkış yolu yok

canım ben diyetisyene giderken ramazan menüsü vermişti.uygula hem diyetine devam etmiş olursun hemde aç kalmazsın

iftarda 2 hurma ve 3 bardak su ile orucu açıp 1 kase çorba içiyoruz.
15 dk bekleyip yemeğimizi öyle yiyoruz.hem doyuyorsun hemde diyetini bozmamış oluyorsun.tavsiye ederim

sahurda da 5 gün kahvaltı 2 gün bulgur pilavı ayran vardı

naber prensescim ben de soğa suyu içiyorum sporumu yaptım birazdan kahvaltı yapıp çıkacağım geçmişe baktım eksiksiz yorumlar o yüzden saymadım yorumlar az olduğu zaman sayayım olmaz mı

iyiyim canım sen nasılsın?geçmişi ancak okudum geldim.

süpersin sogan suyuda çok faydalı

sana 1-2 defa yazdım ama aarada kaynadı sanırım.sayfalar bu kadar çokken sayma.saymamızın amacı zaten mesaj azlıgını göstermekti.sayfa sayısına bak.2-3 sayfa ilerlemişse günde öyle say bugunlerde maşallahımız var.Allah nazarlardan korusun takımızı

Son düzenleme:

canım kg da hemen oynama bekleme 3 gündür deli gibi spor yapıyorum.her yerimden terliyorum heryerim tutulmus bende sabah tartıldım benimde gr oynanamamış.sonra kızdım kendime hemen ne bekliyorsun diye.kg verme işi sabır işi.biz sporumuzu yapacagız.yememize dikkat edeceğiz.ve sonuçlar için sabredeceğiz.cumaya kadar tartılayacagım sende öyle yap

kendi adıma en büyük yanlışım bu oluyor.diyet yapıyorum tartılıyorum aman diyorum gitmiyor boşuna ugrasıyorum sonra veriyorum kendimi yemeye birkaç gün sonra bir daha çıkıyorum tartıya.o günden az çıkıyorum o kadar yediğim halde.vucut su mu topluyor ne.bazen vermiş olsakta hemen yansımıyor sanırım.

o yüzden sabırlı olacagız ve güzel sonuçlar alacagız inşallah

günaydın kızlarrrr,
bu gün yürüyüş yapamadım tembellik yaptım yattım biraz.
kahvaltımı çok hafif yaptım yani güne iyi başladım sayılır.
kahvaltı:
2 dilim kepekli tost ekmeği 1 yumurta küçük bir parça peynir ve domates.

şimdide ben yokken neler konuşmuşsunuz onlara bir bakimm

kızlarrr sabah sabah beni mutlu eden bir olayda uyandım ilk işim tartıya çıkmak oldu bide ne görimmm 79.500 acayip mutlu oldum.bu kilo işi çok garip yaaa bazen çok sıkı dikkat edip sporu aksatmazken kilo veremiyoruz bazende çok üzerinde durmadan kilo vermiş çıkıyoruz.tabi bunda gece uykumdan uyanıp 2 sfer tuvalete gitmemim etkisi varsa bilmiyorum.belki sadece su eksilmiştir vücudumdan ama olsun ben mutlu oldum yaaa o da yeter:)))

süpersin inşallah cuma sabahına kadar o 79 olur senin adına çok sevindim 7li rakamlara düşmüşsün bide ben düşsem

süpersin inşallah cuma sabahına kadar o 79 olur senin adına çok sevindim 7li rakamlara düşmüşsün bide ben düşsem

günaydın tuğbacım,
inşallah ama ben her cuma daha fazla çıkıyorum ne hikmetse bu kiloyu korusam o gün ona bile razıyım.
şimdi takımın iki ablasından biri olarak sorumluluk hissediyorum kızıma hatırlattığımı sizlerede hatırlatim dedim civan perçemini içiyomusunuz adet göremeyenler bakın benin kızımda çok etkisi oldu sonuçta doğal bir ot bence denemekte fayda var:)))

kızlar yaaa bendede leslie var inşallah bu akşamdan itibaren yapmaya çalışacam elimden geldiğince ama şu zumba nasıl linki olan varsa banda verse çok sevinirim bide onu denerim.

vavvvv şimdi zumba videolarına baktım brezilya hatunları nasıl döktürüyolar bayıldım valla hemde çok seksi dans ediyolar .artık akşam evin ortasında ben bunları yapmaya başlarsam kocam kadın kafayı yedi her halde 40 yaşın etkileri diycek ama ben çok sevdim çok eğlenceli deniycem kesinnnn

kahvaltın güzel.kiloda vermişsin.cumayada daha da vermiş görmek istiyorum seni

o yüzden çok sık tartılmamak gerekiyor.farkedebiliyor an an.bende cumaya kadar sıkacagım.cumartesi de regl olacagım.inşallah şişmem ve fazla çıkmam

çok hızlı ya ben yetişemedim hızına.aslında yapılabilse o daha zevkli

günaydın canlar nasılsınız bakalım??iyi haberler görüyorum kilolar verilmiş gözümüz aydın olsun

bendende bi kötü haber sol ayak bileğim burkulmuş basamıyorum üstüne çok canım acıyo
hiç sırası değildi bu şimdi..

menüme gelince;
sabah..

5i bi yerde çayımı içtim..
küçük kepekli sandviç ekmeğine labne ve haşlanmış yumurta ile haşırlanmış sandviç
bol su

şimdilik bu kdr güzeller..diğer öğünleri sora yazarım artık..öpüldünüz..

canım çok geçmiş olsun umarım kısa sürede iyileşir bileğin

menünü günde birkez yazabilirmisin.böyle takibi zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…