canım çok geçmiş olsunumarım kısa sürede iyileşir bileğin
menünü günde birkez yazabilirmisin.böyle takibi zor olur
şuleciğimmmm napıyosun sesın çıkmıyooo????
okudum da geldim. gün yoğundu bu saat oldu işte.
günaydın kızlar.önce geçmişi okudum geldim
bugun sabah yine 06,00 da uyandım.yeşilçayımı içtim.ders çalıştım baya bi.sonrasında kahvaltı yaptım.menülerimi yazamıyorum kızlar.kaptanım bide ama kötü örnek olmak istemiyorum.bugunlerde sadece yaşacak kadar yiyorum o yüzden utandıgıma yazamıyorum ama bugun güzel kahvaltı ettimonu yazabilirim
ben bunu hiç duymamıstım bir bakayım netten.atlayınca aşağıya çok ses gidermi acaba.5. kattaym ben :44:
nasılsınız
hanımlar
ya ben şimdi 4 mil leslie
yaptım
halim kalmadı
çamaşırları
asıcam
bana karın kaslarını çalıştırcak
göbek eritcek ne tavsiye edebilirsiniz
çalışıyomusun canım sen?
Hoşbuldum canım:)
Ben de ne nick bulmuşum ama abla da deyince alda abla bi enteresan oluyor siz alda'yı atın, takımın ağır topu ben olduğumu göre sadece abla deyin yeter:)))) olmas mı:)
7.denemeden olumsuz yanıt aldıktan sonraki ay,kendiliğinden oldu:) Hala hatırladıkça o günü, tüylerim diken diken oluyor:) İnanın her nefeste hiçbir kucağın boş kalmaması için dua ediyorum:)
Çoook iyiyim şükür:) Herşey gelip geçiyor ben de bomba gibiyim şimdi ama kontrollerimi titizlikle sürdürüyorum,tedbir iyidir
bana da tüp bebek doktorum; "kilo ver, verdiğin her kiloyu da bebeğe doğru giden yola döşediğin bir taş kabul et" demişti,bebeğe giden yolu ancak sen inşa edebilirsin ben ancak seninle yürüyebilirim o yolda ama yolun mimarı sensin, yolun sonuna ağırlaşarak değil hafifleyerek varabilirsin "demişti. Her kiloda, "bebeğe bir adım daha yaklaştım" diye düşünmeye başlamıştım, bu takım hem istediği kiloya varacak hem de bebişleri kucaklayacak inşallah:)))
su benim uzmanlık alanım annem bana ördek derdi sofraya oturmadan midemi suyla dolduruyorum diye...
sabah kalkarım perdeleri açmak için mutfağa gider hemen suyumu içerim...gün boyu 1.5 lt lik şaşalımı yanımdan ayırmam her fırsatta suyumu içerim..afedersiniz wc den çıkınca ilk fırsatta suyumu içerim hemen ben o kadar su hastasıyım işte....
öğretmenim canımcım.
duygucum doktor için Samsun'u da düşünebilirsin. hem yollarda eskisi gibi değil, baya fark etti diyorlar.
prensesim söylediklerine aynen katılıyorum.ben 3 yıl önce böyle yaşamaya başladım ve hayattaki dönüm noktam oldu . 3 yıl öncesine kadar biraz kilo verirdim çok katı dyetlerle sonra özlem duyduğum için öyle bir saldırırdımki nasıl olsa bozdum deyip biraz daha yerdim o suçluluk duygusuyla 5 kilo verdiysem yerine 10 kilo alırdım.hayatımda ilk defa 3 yıl boyunca aynı kilo civarında geziniyorum aşırı kilo almıyorum.bazen kaçamak yaptım ama moralimi hiç bozmadım bıraktığım yerden tekrar devam ettim.gittiğim gezmelerde herkes 3 dilim börek yiyorsa ben 1 dilim yedim,vee 22-23 kilo verdim.bide hayatımdan diyetteyim sözcüğünü nerdeyse kaldırdım.artık daha sağlıklı besleniyorum diyorum.
ne güzel biras yorucuda olsa çok güzel bi mesleğin var canım :)
canım eşimin kastamonuda dayısı var..dr da işleruzarsa en azından kalıcak yerimiz olsun istedik..özel bi hastane var güzelde ilgileniyolar öle orayla basladık 1 kere insallah çok uğraşmak zorunda kalmadan kavuşuruz bebemize :)
inş inş dua edeceğim size.bileğin nasıl geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?