Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bugun ara öğün olarak süper bi şey yaptım sizede sölemek istedim..

1 kase yoğurdun içine 1 adet yeşil elma rendeledim kabuklarıyla beraber.hem çok doyurucu hemde çok lezetli oldu..soğuk yogurt ve hafif tatlı ekşi elma çok yakıştı tavsiye eder afietler olsun dilerim

ne dersi çalışıyorsun
az yiyosun çok spor yapıyosun, dikkat et diyorum arkadaşım.

dünkü menüleri tek tek inceledim. çok güzeldi gerçekten. hepinizi kutluyorum.

bi yerlerden tatlı kokusu aldım gerçi ama:44:

ben bunu hiç duymamıstım bir bakayım netten.atlayınca aşağıya çok ses gidermi acaba.5. kattaym ben :44:

geçen sene ben de ip atlıyordum.10 dakika ip atlamak 45 dakika yürüyüşten daha çok terletiyordu.
pancar gibi oluyordum resmen. bi kere evde denedim ama yok bence uygun değil. parka gidiyodum ben.

duygucum doktor için Samsun'u da düşünebilirsin. hem yollarda eskisi gibi değil, baya fark etti diyorlar.

nasılsınız
hanımlar
ya ben şimdi 4 mil leslie
yaptım
halim kalmadı
çamaşırları
asıcam
bana karın kaslarını çalıştırcak
göbek eritcek ne tavsiye edebilirsiniz

ben de karın kaslarına yönelmeyi düşünüyorum.
elimde bi dolu cd var. bi gözden geçireyim.
bi de mekik aletim var. onu kurcam haftasonu.
zumbaya baktım, onu da denerim değişiklik olsun diye bi,
8 dakikada karın ve kalça yağlarınızı eritin diye bir link vardı ona bi bakalım. 8 Dakikada Karın ve Kalça Yağlarınızı Yakın - PcTekno.NET - YouTube
bişiler bulalım gerçekten benim bacaklarım ince zaten.

Allah bağışlasın, sağlıklı ömürler versin.
hikayenden çok etkilendim, düşündükçe ben de ürperiyorum.

doktorun ne güzel söylemiş. bizim kızlar için de bu söz kılavuz olsun.
hepimiz için aslında ya.
hepimizin başka bir hayali var .

Son düzenleme:

ben de geldim gittim hiç bişi yemeden 5 bardak su içtim.

ama biraz abardı su işi bende. almaya erinir oldum
akşam yatmadan 2 dev gibi bardak su içtim. yok yani kuruluk gitmiyor boğazımdan. tekrar içtim.

öğretmenim canımcım.

ne güzel biras yorucuda olsa çok güzel bi mesleğin var canım :)

duygucum doktor için Samsun'u da düşünebilirsin. hem yollarda eskisi gibi değil, baya fark etti diyorlar.

canım eşimin kastamonuda dayısı var..dr da işleruzarsa en azından kalıcak yerimiz olsun istedik..özel bi hastane var güzelde ilgileniyolar öle orayla basladık 1 kere insallah çok uğraşmak zorunda kalmadan kavuşuruz bebemize :)

evet ya ömürlük bir alışkanlık kazanmak için burdayız aslında.
benim bir kaç arkadaşım da oturmalarda hepsinden yemez, ne yiyecekse, ağız tadına ne uyuyorsa onu seçerek alır. yavaş mı yavaş yer bide, tadına varır.
bazen görev gibi hızlı hızlı yerim ben de. iş bitsin de aradan çıksın der gibi ya.

inş inş dua edeceğim size.bileğin nasıl geçmiş olsun.

ben karadenizliyim. ünyeliyim. Samsun'da da oturduk.
şimdi Ankara'dayım gerçi.

ahhh ahhh. şöyle deniz kenarında 1 bardak çay içsem bütün dertlerim silinir valla.
orası küçük ama burda da bişi yok.
istediğin avm ye git gel, doyurmuyor beni.
bi doğal güzellik arıyor insan ya.
ben denizi çok özlüyorum anlıcan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…