Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

seni çok iyianlıyorum bende ankaraya gezmeye geldiğimde kendimi çok tuhaf hissetmiştim çok soguk bi il nedense ısınamadım..
bende buraya istanbuldan geldim ama öle çok çok da yadırgamadım ben ztn yıllarca avm de calıştıgım için özlem bile duymadım..hava güzel olunca hakikaten deniz kenarının yanındaki çay bahçelerinde oturmanın tadı bambaşka..beklerim canım yazın tatillerde kapım hepinize acık..

dersim bitti, yarım saattir okuldayım oku yaz falan,
çıkayım artık oğluşum bekler.

bu saate kadar yediklerim, çocuklar eğlence yaptılar bugün. bi hazırlık bi hazırlık.

patates salatası 4-5 kaşık vardı.
2 kurabiye
1 sigara böreği
1 bardak fanta.

akşama artık yoğurt sebzeyle bitirmem lazım günü.
çok değil bunlar belki ama istenen besinler değiller tabii.

Son düzenleme:

süper bir ara öğün hiç aklıma gelmemişti.ama güzel olur tahminim

ne dersi çalışıyorsun
az yiyosun çok spor yapıyosun, dikkat et diyorum arkadaşım.

canım ben açıköğretim okuyorum.işletme 4. sınıfım bu yıl

geçen sene ben de ip atlıyordum.10 dakika ip atlamak 45 dakika yürüyüşten daha çok terletiyordu.
pancar gibi oluyordum resmen. bi kere evde denedim ama yok bence uygun değil. parka gidiyodum ben.

bende atlamak isterim ama 5. katta ip atlasam taa 1. kattan duyulur herhalde

..hava güzel olunca hakikaten deniz kenarının yanındaki çay bahçelerinde oturmanın tadı bambaşka..beklerim canım yazın tatillerde kapım hepinize acık..

akşamı yogurtla kapatabilisen ve leslie nide yaparsan erir gider

yok canım keyifsiz değilimde ilham gelmesi lazım herzaman espiri yapsam öyle pek de tadı olmazdı değilmi ama...
datluuuuuuuuuuuuuuuuuumahanda bende şimcik başleycem leslie bacımlan 5 mil yapmaye de dedim şu bacıları bi kolaçan edeyim de üle başliiiimmmm

blue normal haline dönmüşsün kız.ben kaçırmışım.çok enerijiksin ya maşallahh:)) [/QUOTE]
sağol canım benimkisi nabza göre şerbet işi...arada yapıcamki datlu olsun demi ama

benim oruç işi yalan oldu niyetlendim ama gece 2 de regl omuşum bu ayda bebek işi çöpe gitti peeeeeeehhhhhhhh

ablacım o bende de oluyor benimde korkum geçen hafta birden düşüp bu hafta düşememek...
bu arada gözün aydın

geçmiş olsun kuşuuuuuuuuuuuuummmmnazar var bu takımda annem..........

dünkü menüleri tek tek inceledim. çok güzeldi gerçekten. hepinizi kutluyorum.

bi yerlerden tatlı kokusu aldım gerçi ama:44:
o koku benimde burnuma geldi canım çekmesin diye mandal taktım burnuma...

ben de geldim gittim hiç bişi yemeden 5 bardak su içtim.

ama biraz abardı su işi bende. almaya erinir oldum
akşam yatmadan 2 dev gibi bardak su içtim. yok yani kuruluk gitmiyor boğazımdan. tekrar içtim.
iç canım afiyet olsun su gibi aksın kilolar yolları açık olsun...

hadi yaa benim annem babam da ordulu uyyyyyyyyyyyy toprağım benim beeeeee

Blue mooncuk yaa bu lesli ne oluyo banada anlat ya kaç defa sordum bak cevap vermedin haa

canlarım kuzucuklarımmm....
şimcik bugünkü menümlen başlayayım ödevimeee:26:

sabah 10
1 ısırımcık dankek dilim kek
yarım bardak vişne suyu
1 hurma

öğlen
1 mandik 1 hurma
sonra yine 1 mandik

akşam 5
yarım armut
2 mandik -mandalina-
1 su bardağı vişne suyu

akşam 7
1 tabak mercimek çorba
1 porsiyon patates kavurma

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sabah leslie yapamadım ama iyi bi temizlik yaparak bayağı bi zorladım vücudumu cam falan sildim halı silkeledim koltuk çekyat çektim dip köşe giriştim eve
akşamda 5 mil leslie yaparsam bide mekik ve diğer hareketleri yaparsam tamamdır benim işim size kolay gelsin kuşlarım sevgi çiçeklerim hoşça kalın sağlıcakla kalın esen kalın....
akşama gelemeyebilirim şimdiden belirteyim hepinizi öptüm

Blue mooncuk yaa bu lesli ne oluyo banada anlat ya kaç defa sordum bak cevap vermedin haa

bebekim sorduğunu görmemişim anlamamışım cahilliğime ver affet beni noluuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyy
bacım leslie LESLİE SANSONE adında çıtır ve sevimli bi ablamızın biz çıtır adayları hatunlar için teeeeeeeeeee amerikalarda yapmış vede üşenmeden videolara çekmiş olduğu bi egzersiz programının adıdır...eğer yapmak ve izlemek istersen
GOOGLE amcamıza sor LESLİE SANSONE yürü ve incel programı nedir diye yaz o sana yol gösterir o yoldan DİYET CENTER olanına tıkla ordan izle ve indir olar mı bebekim açıklayıcı oldummu .........saygılar ben kaçar daka yemek yapaciin herüf gelcek yemekimi pişirem giyinip süslenem sonra onu karşılayem sonra karnımı doyurem çok acıktım ben yaaa

Ya ne b,leyim buda beni dışlıyo dedim içimden
Neyse öyle değilmiş
akşam gelll kız
ohh kocişkon yeni mi gelecek benimki gitti işe çoktan yalnızım sabaha kadar
tamam canım goggleden ararım bakalım bulalım

mervişimmm kuşummmmmmm
espiriyle karışık yazdım umarım açıklayıcı olmuşumdur acele çıkıyorum kendine iyi bak

delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
len ben ne dışlaycekmişim seni len ne zorum var senle benim kuzucum kalp kırmayı gönül konulmasını sevmem elimden geldiğince herkesle dost olup datlu datlu geçinrim allahın yarattığı her kulunu ayrı bir güzel severim ben temem mi

Pollyannacım benimm canım yaa

dünkü menüleri tek tek inceledim. çok güzeldi gerçekten. hepinizi kutluyorum.

bi yerlerden tatlı kokusu aldım gerçi ama:44:

hahaaaa burnubda ne kadar keskinmiş taaa mersinden oraya gitmişmi kokusuuu:)))

duygucum bu gün çok sevindim ama yarın ne çıkar hiç bilemiyorum inşallah cumaya bu kiloyu korurumda takıma bir faydam olur.

artık benim yaşam tarzımda bu ve hayatımda ilk defa 3 yıl aynı kiloda kaldım yani en fazla 5 kilo alıp verdim.bide yavaş yiebilsek bende biraz hızlı yiyorum.bir eksiğimde su içmiyorum ben ama bu gün en az 5 bardak su içtim.

şulecim gel canım ben mersindeyim evimde deniz kenarında şöyle balkona oturup içeriz kahvelerimizi olmadı bahçeye inip denize karşı çayda içeriz:))

31 olmuşum ben ya...hangi ara

hahaa sen 40 olda o zaman görim seniiii 31 de neymişşş....

blue moon ablam sen meyveylemi besleniyon sadece o vişne suyunda muhakkak katkı maddesi vardır ondan kalori alıpta aç kalacağına doyurucu bişeyler yesende aynı kaloriyi alsan daha iyi değilmi :)))

:)) Çok güzel bir haber bu, su mu bişeyler gitmiş iste:) Şaka şaka birden bire o kadar su gitmez zaten, ağırlığından gitmiştir mutlaka, gitsinler bir daha da gelmesinler:) Bi zayıflayayım bi daha asla bu boyuta getirmeden frenleyeceğim kilolarımı,ilk 3 kiloda alacağım tedbirimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…