ben karadenizliyim. ünyeliyim. Samsun'da da oturduk.
şimdi Ankara'dayım gerçi.
ahhh ahhh. şöyle deniz kenarında 1 bardak çay içsem bütün dertlerim silinir valla.
orası küçük ama burda da bişi yok.
istediğin avm ye git gel, doyurmuyor beni.
bi doğal güzellik arıyor insan ya.
ben denizi çok özlüyorum anlıcan.
dersim bitti, yarım saattir okuldayım oku yaz falan,
çıkayım artık oğluşum bekler.
kızlar bugun ara öğün olarak süper bi şey yaptım sizede sölemek istedim..
1 kase yoğurdun içine 1 adet yeşil elma rendeledim kabuklarıyla beraber.hem çok doyurucu hemde çok lezetli oldu..soğuk yogurt ve hafif tatlı ekşi elma çok yakıştı tavsiye eder afietler olsun dilerim
ne dersi çalışıyorsun
az yiyosun çok spor yapıyosun, dikkat et diyorum arkadaşım.
geçen sene ben de ip atlıyordum.10 dakika ip atlamak 45 dakika yürüyüşten daha çok terletiyordu.
pancar gibi oluyordum resmen. bi kere evde denedim ama yok bence uygun değil. parka gidiyodum ben.
..hava güzel olunca hakikaten deniz kenarının yanındaki çay bahçelerinde oturmanın tadı bambaşka..beklerim canım yazın tatillerdekapım hepinize acık..
dersim bitti, yarım saattir okuldayım oku yaz falan,
çıkayım artık oğluşum bekler.
bu saate kadar yediklerim, çocuklar eğlence yaptılar bugün. bi hazırlık bi hazırlık.
patates salatası 4-5 kaşık vardı.
2 kurabiye
1 sigara böreği
1 bardak fanta.
akşama artık yoğurt sebzeyle bitirmem lazım günü.
çok değil bunlar belki ama istenen besinler değiller tabii.
yok canım keyifsiz değilimde ilham gelmesi lazım herzaman espiri yapsam öyle pek de tadı olmazdı değilmi ama...tahini içinden cıkarsan süper olmöuş.oda kötü bi yağ olduğu sanmıyorum:))günün güzeel geçmiş.mutlu olmuşsun önemli olan bu bence.baklava kaçamağıda o kadar hareketin içinde eminim eriyip gitmiştir...süper işte tüm mesele bu:))
spor süper olmuş.elindeki imkanlarla sınırları zorlamak die ben buna derim.bu arada bluemoon dünden beri pek bi keyifsiz yazıyosun.sen normalde daha canlısındır.her yazdığına ince esprilerine gülerdim.keyfin mi yok?
datluuuuuuuuuuuuuuuuuum ahanda bende şimcik başleycem leslie bacımlan 5 mil yapmaye de dedim şu bacıları bi kolaçan edeyim de üle başliiiimmmm
benim oruç işi yalan oldu niyetlendim ama gece 2 de regl omuşum bu ayda bebek işi çöpe gitti peeeeeeehhhhhhhhtakım olmasa ne olur.yanlız oldgumuz için ilk fırsatta diyetlerimizi bozarız.birbirimize olan sorumlulugumuzdan fazlaya kaçmıyoruz.yine aynı sorumluluk duygusundan sporumuzu yapıyoruz.sonra böyle güzel arkadaşlıklar kuruyoruz.hem bebek için ugraşan kaç kişi var.biribinin halinden ancak o sıkıntıları çekmiş olanlar anlar
takımdakileri mezun ederken hamile diye yazmak istiyorum.gözümde canlandırdım.heyecanlandım.düşünmesi bile güzel o günleride göreceğiz.
su için gözünün önüne bir sürahi koy.bunu içmeliyim bunu içmeliyim diye kendini yiyosun zaten sonra
dün kaçamaklar günü olmus.bugünden itibaren toparla olurmu canım
seninde kaçamaklar günün olmus.neyseki bol hareket etmişsin.baklava erimiştir inşallahbugun senden de güzel menü bekliyorum canım.
işin özü budurbaşaracagız başka çıkış yolu yok
canım ben diyetisyene giderken ramazan menüsü vermişti.uygula hem diyetine devam etmiş olursun hemde aç kalmazsın
iftarda 2 hurma ve 3 bardak su ile orucu açıp 1 kase çorba içiyoruz.
15 dk bekleyip yemeğimizi öyle yiyoruz.hem doyuyorsun hemde diyetini bozmamış oluyorsun.tavsiye ederim
sahurda da 5 gün kahvaltı 2 gün bulgur pilavı ayran vardı
ablacım o bende de oluyor benimde korkum geçen hafta birden düşüp bu hafta düşememek...kızlarrr sabah sabah beni mutlu eden bir olayda uyandım ilk işim tartıya çıkmak oldu bide ne görimmm 79.500 acayip mutlu oldum.bu kilo işi çok garip yaaa bazen çok sıkı dikkat edip sporu aksatmazken kilo veremiyoruz bazende çok üzerinde durmadan kilo vermiş çıkıyoruz.tabi bunda gece uykumdan uyanıp 2 sfer tuvalete gitmemim etkisi varsa bilmiyorum.belki sadece su eksilmiştir vücudumdan ama olsun ben mutlu oldum yaaa o da yeter:)))
günaydın canlar nasılsınız bakalım??iyi haberler görüyorum kilolar verilmiş gözümüz aydın olsun
bendende bi kötü habersol ayak bileğim burkulmuş basamıyorum üstüne çok canım acıyo
hiç sırası değildi bu şimdi..
menüme gelince;
sabah..
5i bi yerde çayımı içtim..
küçük kepekli sandviç ekmeğine labne ve haşlanmış yumurta ile haşırlanmış sandviç
bol su
şimdilik bu kdr güzeller..diğer öğünleri sora yazarım artık..öpüldünüz..
o koku benimde burnuma geldi canım çekmesin diye mandal taktım burnuma...dünkü menüleri tek tek inceledim. çok güzeldi gerçekten. hepinizi kutluyorum.
bi yerlerden tatlı kokusu aldım gerçi ama:44:
iç canım afiyet olsun su gibi aksın kilolar yolları açık olsun...ben de geldim gittim hiç bişi yemeden 5 bardak su içtim.
ama biraz abardı su işi bende. almaya erinir oldum
akşam yatmadan 2 dev gibi bardak su içtim. yok yani kuruluk gitmiyor boğazımdan. tekrar içtim.
ahhh ahhh. şöyle deniz kenarında 1 bardak çay içsem bütün dertlerim silinir valla.
Blue mooncuk yaa bu lesli ne oluyo banada anlat ya kaç defa sordum bak cevap vermedin haa
bebekim sorduğunu görmemişim anlamamışım cahilliğime ver affet beni noluuuuuuuuuuuuuuyyyyyyyyy
bacım leslie LESLİE SANSONE adında çıtır ve sevimli bi ablamızın biz çıtır adayları hatunlar için teeeeeeeeeee amerikalarda yapmış vede üşenmeden videolara çekmiş olduğu bi egzersiz programının adıdır...eğer yapmak ve izlemek istersen
GOOGLE amcamıza sor LESLİE SANSONE yürü ve incel programı nedir diye yaz o sana yol gösterir o yoldan DİYET CENTER olanına tıkla ordan izle ve indir olar mı bebekim açıklayıcı oldummu .........saygılar ben kaçar daka yemek yapaciin herüf gelcek yemekimi pişirem giyinip süslenem sonra onu karşılayem sonra karnımı doyurem çok acıktım ben yaaa
mervişimmmkuşummmmmmm
espiriyle karışık yazdım umarım açıklayıcı olmuşumdur acele çıkıyorum kendine iyi bak
delüüüüüüüüüüüüüüüüüüYa ne b,leyim buda beni dışlıyo dedim içimden
Neyse öyle değilmiş
akşam gelll kız
ohh kocişkon yeni mi gelecek benimki gitti işe çoktan yalnızım sabaha kadar
tamam canım goggleden ararım bakalım bulalım
delüüüüüüüüüüüüüüüüüü
len ben ne dışlaycekmişim seni len ne zorum var senle benim kuzucum kalp kırmayı gönül konulmasını sevmem elimden geldiğince herkesle dost olup datlu datlu geçinrim allahın yarattığı her kulunu ayrı bir güzel severim ben temem mi
dünkü menüleri tek tek inceledim. çok güzeldi gerçekten. hepinizi kutluyorum.
bi yerlerden tatlı kokusu aldım gerçi ama:44:
günaydın canlar nasılsınız bakalım??iyi haberler görüyorum kilolar verilmiş gözümüz aydın olsun
bendende bi kötü habersol ayak bileğim burkulmuş basamıyorum üstüne çok canım acıyo
hiç sırası değildi bu şimdi..
menüme gelince;
sabah..
5i bi yerde çayımı içtim..
küçük kepekli sandviç ekmeğine labne ve haşlanmış yumurta ile haşırlanmış sandviç
bol su
şimdilik bu kdr güzeller..diğer öğünleri sora yazarım artık..öpüldünüz..
evet ya ömürlük bir alışkanlık kazanmak için burdayız aslında.
benim bir kaç arkadaşım da oturmalarda hepsinden yemez, ne yiyecekse, ağız tadına ne uyuyorsa onu seçerek alır. yavaş mı yavaş yer bide, tadına varır.
bazen görev gibi hızlı hızlı yerim ben de. iş bitsin de aradan çıksın der gibi ya.
31 olmuşum ben ya...hangi ara
canlarım kuzucuklarımmm....
şimcik bugünkü menümlen başlayayım ödevimeee:26:
sabah 10
1 ısırımcık dankek dilim kek
yarım bardak vişne suyu
1 hurma
öğlen
1 mandik 1 hurma
sonra yine 1 mandik
akşam 5
yarım armut
2 mandik -mandalina-
1 su bardağı vişne suyu
akşam 7
1 tabak mercimek çorba
1 porsiyon patates kavurma
:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
sabah leslie yapamadım ama iyi bi temizlik yaparak bayağı bi zorladım vücudumu cam falan sildim halı silkeledim koltuk çekyat çektim dip köşe giriştim eve
akşamda 5 mil leslie yaparsam bide mekik ve diğer hareketleri yaparsam tamamdır benim işim size kolay gelsin kuşlarım sevgi çiçeklerim hoşça kalın sağlıcakla kalınesen kalın....
akşama gelemeyebilirim şimdiden belirteyim hepinizi öptüm
kızlarrr sabah sabah beni mutlu eden bir olayda uyandım ilk işim tartıya çıkmak oldu bide ne görimmm 79.500 acayip mutlu oldum.bu kilo işi çok garip yaaa bazen çok sıkı dikkat edip sporu aksatmazken kilo veremiyoruz bazende çok üzerinde durmadan kilo vermiş çıkıyoruz.tabi bunda gece uykumdan uyanıp 2 sfer tuvalete gitmemim etkisi varsa bilmiyorum.belki sadece su eksilmiştir vücudumdan ama olsun ben mutlu oldum yaaa o da yeter:)))
Eki Görüntüle 301552
kızlar buda her gün yürüyüş yaptığım en küçük kızım tarçınnnnn:))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?