ya 3 gün annem, bugün okul,
yarın da bölümde biz bişiler götürüyoz arkadaşlarla.
yarın öğlene kısır ve mercimekli börek var.
nasıl kıvıracam bu işi kıvrım kıvrım düşünüyom şimdi.:18:
yardımmmm kızlar.
seni çok iyianlıyorum bende ankaraya gezmeye geldiğimde kendimi çok tuhaf hissetmiştimçok soguk bi il nedense ısınamadım..
bende buraya istanbuldan geldim ama öle çok çok da yadırgamadım ben ztn yıllarca avm de calıştıgım için özlem bile duymadım..hava güzel olunca hakikaten deniz kenarının yanındaki çay bahçelerinde oturmanın tadı bambaşka..beklerim canım yazın tatillerdekapım hepinize acık..
yafruuuu afferim sana iyi depişmişsin
gidiyo yağlar gidiyooooooo
öğrenci kenti tam ankara.
sağol gülüm, kendimi bi atabilsem deniz kenarlarına....yerleşmek babında.
sen cennete kavuşmuşsun zati.
kardeşim sen nerelisin peki yaaa
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan hazırlıyorlar. kilo, boy bilgileri ve çizelgeyle göstergeci seçiyorsun.
bi dosya adresi vermişti prenses aslında. ayrıntıya ihtiyaç duyarsan buluruz.
son sayfayı kaydet bi yere, sonra kullanırsın.
oluşturunca ister kodları alıp yapışturuyosun mesaj sonuna.
ya da profilindeki çizelgeye kodlardaki .png ile biten satırı yapıştırıyosun.
sen bi oluştur çizelge bölümüne bakarız canım.
çok güzel ne fazlası var ne eksiği.
haketmişsin sen o koşturmayı
sen de ben gibi düzensiz gitmişin bugün, tepetaklak olmayak.
bilirim o kreş arama stresini, kolay gelsin.
1 avucuna kaç fındık sığıyo senin.
yapmadan önce yazmıştın ya yapacam diye, o zamandan maşşallah yaparsa demiştim.
akşamı çok hafif geçiştireceksin kısırı ye bence ama börekten ne kadar az yersen o kadar az zararla kapatırsın...ya 3 gün annem, bugün okul,
yardımmmm kızlar.
çok doğru canım...canım bence sabah ekmek yemeden kahvaltı yap..
sonrada 2 kaşık kısır yarım dilimde börek yersin.
akşamıda hafif atlatırsan sanırım sıkıntı olmas
valla bende bazen geç de yatsam gecenin bi yarısı uyanıyorum ve daha uyuyamıyorumakşam erken yattım sonrada bu saatte kalktım.telefonun alarmıda sabah 06.00 ya kurulu.kalkmısken spor yapayım bari dedim.bu saatten sonra uyuyabilirsem ne ala
öhö öhö ben ankaralıyım kızlar bana görede çok sıcak çok severim ben orayı herkesin memleketi işte
geçmiş olsun canım benim inşallah önemli bişey çıkmaz bendede migren var arada bir hastanelik olup geliyorumkızlar dün kötü bir gündü o yüzden giremedim kulübe üç gündür başım ağrıyodu dün okulda tavan yaptı izin alıp doktora gittim aynı ağrı ağustos ayındada olmuştu ve yaklaşık 10 gün belki de daha fazla sürmştü ağrılar aynı olunca bide mide bulantısı vardı gittim doktora oda hemen teşhisi koydu bu bi hastalık adıda nevralji dedi hangi ağrı kesiciyi içersen iç geçmez onun bitane ilacı var dedi ama ben de çocuk tedavisi görüyorum ilaç içmemem lazım bu gün kadın doğuma yumutalara baktırmaya gitcem ona göre emar istedi doktor kızlar dua edin inş emarda kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum akşam hemen eşim dedi sen telefonla çok konuşuyorsun inş bişey çıkmaz falan beni korkuttu çok üzüldüm doktor bunun stres ve yorgunlukdan olabilceğini ama belki de o sinirlere baskı yapan bişeyde olabilir dedi ordaki sinirlerin birbirine sürtünemsinden oluyormuş ağrı offffffffffffffffffffffffff
bu arada dün ki menüm
sabah
2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin
ara yok
öğle
2 kase çorba az salata
ara elma ve süt
akşam
çok hastaydım yok okuldan geldim yattım
öhö öhö ben ankaralıyım kızlar bana görede çok sıcak çok severim ben orayı herkesin memleketi işte
kızlar dün kötü bir gündü o yüzden giremedim kulübe üç gündür başım ağrıyodu dün okulda tavan yaptı izin alıp doktora gittim aynı ağrı ağustos ayındada olmuştu ve yaklaşık 10 gün belki de daha fazla sürmştü ağrılar aynı olunca bide mide bulantısı vardı gittim doktora oda hemen teşhisi koydu bu bi hastalık adıda nevralji dedi hangi ağrı kesiciyi içersen iç geçmez onun bitane ilacı var dedi ama ben de çocuk tedavisi görüyorum ilaç içmemem lazım bu gün kadın doğuma yumutalara baktırmaya gitcem ona göre emar istedi doktor kızlar dua edin inş emarda kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum akşam hemen eşim dedi sen telefonla çok konuşuyorsun inş bişey çıkmaz falan beni korkuttu çok üzüldüm doktor bunun stres ve yorgunlukdan olabilceğini ama belki de o sinirlere baskı yapan bişeyde olabilir dedi ordaki sinirlerin birbirine sürtünemsinden oluyormuş ağrı offffffffffffffffffffffffff
bu günkü spor namına yaptığım hareketler....
5 mil leslie
60 yarım mekik
50 sağ bel basen kalça hareketi
50 sol bel basen kalça hareketi........
buna da yorum yapmazsanız hepünüzü döferim ona göre
yardımmmm kızlar.
benim oruç işi yalan oldu niyetlendim ama gece 2 de regl omuşum bu ayda bebek işi çöpe gitti peeeeeeehhhhhhhh
Eki Görüntüle 301551
şulecim bu senin için,
kızlar hepinizi beklerim benim balkondan yakamoz keyfi:))))
Eki Görüntüle 301552
kızlar buda her gün yürüyüş yaptığım en küçük kızım tarçınnnnn:))))))))))))))))
Geçmişi okudum ,geldim:)
Menümü de vereyim şimdi;
S: beyaz peynir, 2-3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,1 domates, salatalık,biber
A: 1 dilim kepek ekmeği,1 bardak ayran
Ö: yağsız hazırlanmış ıspanaklı, rokalı omlet,1 kase yoğurt
A;1 elma
Akşam: grillde yağsız pişirilmiş dana eti ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağıyla hazırladığım yeşil salata
2 litre su içtim ama yürüyüşe çıkamadım.
Kendimi çok iyi hissediyorum:) Bugün saçımı boyadım, yüzüme maske yaptım, manikür pedikür yaptım, Emel Acar'ın programı gibi bizim ev:) Dün akşam bi de şişko halimin resmini çektim, sonra bakıp ığğğğk diyeyim diye:) Yalnız resmi çekip şöyle bi alıcı gözle baktım da kendimden soğudum valla:) 20 kg lazım lazım:))
Kızlar vakit bulduğunuzda bana da çizelge için bilgi verir misinizDaha bi teşvik edici olabilir hani:)
fistiklarım bugunki menümüde yazıyım..
sabah;
5i 1yerde çayımı içtim
ardından küçük kepek ekmeği arasında labne ve haşlanmış yumurtayla sandviç
bol su
öğlen;
yeşil çay
ve yoğurdun içine 1 tane elma rendeledim yedim (çok lezzetlive çok doyurucuydu)
bol su
akşam;
1kase çorba
2 kaşık z.yağlı kabak yemeği
2 kaşıkta z.yağlı pırasa
yoğurt
bir saat sora yine yeşil çayımı içtim..akşam fazlamı yemişim yaa içime dert oldu valla =(
yemekten sora kocamla yürüyüşe çıktık ama bnm sakat bileğim eve dönüşte çok canımı yaktı =(
ona rağmen tempolu 800m falan yürüdüm.ter içinde eve geldim bide güzel duş rahatladım =)
benden bu günlük bu kdr kızlar ayağım ağrıyo artıkın yarın sabah görüşürüz cancaaazlarım hepinizi mucuk =*
kızlar bu günki iğrenç menümüde yazayım.
sabah:1 yumurta 2 dilim kepek ekmek bir parça peynir ve domates.
ara:yok
öğlen:1 yumurtayla yapılmış sucuklu omlet.1 dilim ekmek biraz peynir.
ara:2 mandalin.veeee 1 küçük kare çikolata.
akşam:1 tabak kısır ,1 kase çorba vee yine ne yazıkki 1 dilim kepek ekmek.
akşamda yine tarçınla beraber 1 saat yürüdük hatta koştuk.sıpa beni peşinden koşturdu.
kızlar bendeeeeyazayım sbah işey yemedim
öğlen 1 kase mercimek çorba
1 dilim ekmek
akşama kadar
ara öyün yok
akşam 6 da 1 tabak
karnı kara bilirmisiniz bilmem yanında 1 tabak yıldız şehriyeden makarna
sabah karın hareketleri yaptım
biraz sonrada leslie bacıyla 4 mil yapıcam
kızlar.bugün kızıma kreş aradım sabahtan cıktım evden.sonra kızımı ve annemi kayınvalidemlere bıraktım arabayla yarım saatl,k bi mesafe.okula geldim ve akşam da aynı şekilde kızımı ve annemi almaya gittim.nete pek giremedim o yüzden.
sabah;1 haş yumurta,5 zeytin,1 dilimm peynir,1 avuç fındık
öğlen;1avuc fındık,1 kase çorba,salata ve bi elma
akşam;1 kase çorba,biraz patatesli et,1 kaşık da erişte
bugün kızımın çikolatasından bi lokma aldım(
kızlar bu fındıklar ya beni tam eritecek yada tam şişirecekkkkk:)))
bu günkü spor namına yaptığım hareketler....
5 mil leslie
60 yarım mekik
50 sağ bel basen kalça hareketi
50 sol bel basen kalça hareketi........
buna da yorum yapmazsanız hepünüzü döferim ona göre
ara: 1 elma
akşam 2 kase çorba, yoğurt
ara: 1 elma
sebze yapamadım. sular kesikti.
yardımmmm kızlar.
canım bence sabah ekmek yemeden kahvaltı yap..
sonrada 2 kaşık kısır yarım dilimde börek yersin.
akşamıda hafif atlatırsan sanırım sıkıntı olmas
kızlar dün kötü bir gündü o yüzden giremedim kulübe üç gündür başım ağrıyodu dün okulda tavan yaptı izin alıp doktora gittim aynı ağrı ağustos ayındada olmuştu ve yaklaşık 10 gün belki de daha fazla sürmştü ağrılar aynı olunca bide mide bulantısı vardı gittim doktora oda hemen teşhisi koydu bu bi hastalık adıda nevralji dedi hangi ağrı kesiciyi içersen iç geçmez onun bitane ilacı var dedi ama ben de çocuk tedavisi görüyorum ilaç içmemem lazım bu gün kadın doğuma yumutalara baktırmaya gitcem ona göre emar istedi doktor kızlar dua edin inş emarda kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum akşam hemen eşim dedi sen telefonla çok konuşuyorsun inş bişey çıkmaz falan beni korkuttu çok üzüldüm doktor bunun stres ve yorgunlukdan olabilceğini ama belki de o sinirlere baskı yapan bişeyde olabilir dedi ordaki sinirlerin birbirine sürtünemsinden oluyormuş ağrı offffffffffffffffffffffffff
bu arada dün ki menüm
sabah
ara yok
öğle
2 kase çorba az salata
ara elma ve süt
akşam
şulecim benim anne babam ordulu ama ben tokat gelini ve kızıyımbiraz ilginç bi mesele bizimkisi...
ben takıma girerken ne dedim yaptım olacak leslie bacıyla görüşme halindeyim onuda ithal edicem takıma
ne demiştim yaptım dedim olacak
valla bende bazen geç de yatsam gecenin bi yarısı uyanıyorum ve daha uyuyamıyorum
:26:ama güzelim sen pek yemiyorsun çok spor yapıyorsun brde az uykuyla vücuduna zarar veriyorsun seni az çok anlayabiliyorum ama lütfen kendine biraz daha dikkat et olur mu...
hepinize günaydın tatlı cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadım hiç bi iş yapmadım
oğlum öbür odada ağlıyor
bu pepee beni deli ediyor
öğleden sonra ablama gidicem kahvaltı yapsammı bilemedim
offffffffffff
çok sıkıcı bi gün içim daraldı resmen neyse ya allah bismillah işlerimer başlayayım yoksa kasvet basacak benim kasvetli halim hiç çekilmez hadi hepinizi öptüm
mersilerden beş demet datluuuuuuuuuuuuuuummmmmmmseveyom kız ben seni....
ablacım yaa ben bugün temizlikle iştigal oldum tüm gün canım hep tatlı bişeyler çekti yemek yemek istemedi bide benim regl dönemim p yüzden tatlı krizindeyim bende canım tatlı çektikçe meyveye yöneldim aslında pek kalırili şeyler değil yediklerim ama yinede dikkat ederim artık napalım..
ablacım sen beni hiç bekleme direk nüfusuna al ...hatta evlatlık da alabilüsün sakıncası yok ...
:78:size anne diyebilirmiyim
sanada aferim tebrik eder selam ederimduygu benim bu ayki umutlarda yalan oldu sende durumlar ne bebik konusunda sende regl oldunmu
akşam kısırın yanındaki ekmek ve çikolata haricindeki herşey gayet iyi bence...
gel hayatım alırım tabi nolacakki nüfusumada kız bana anne diyim demişsinde kaç yaşındasınki,15 yaş üzeri alamıyorummmm:)))))
bellimi olur bir gün yolunuz düşer buralara belki beraber içeriz kahvelerii
biliyorum canım özellikle ekmek fazla oldu bide gece uslu durmadım k flex yedim 1 avuç sütsüz kuru meyveli kimseler duymasın ama aramızda kalsınnnn:))
öğrenci kenti tam ankara.
sağol gülüm, kendimi bi atabilsem deniz kenarlarına....yerleşmek babında.
sen cennete kavuşmuşsun zati.
bu da çooook şirin.
haketmişsin sen o koşturmayı
sen de ben gibi düzensiz gitmişin bugün, tepetaklak olmayak.
bilirim o kreş arama stresini, kolay gelsin.
1 avucuna kaç fındık sığıyo senin.
yapmadan önce yazmıştın ya yapacam diye, o zamandan maşşallah yaparsa demiştim.
şulecim hakikaten kıymetini bilmem lazım cennette oturuyorum havası güzel ,ucuz ,yaşaması kolay bir şehirdeyim.
gerçekten çocuğun içine doğdu heralde annemin kaçırdıklarını onu koşturursam anca eritiriz dedi galiba sürükledi beni peşinden.
akşam erken yattım sonrada bu saatte kalktım.telefonun alarmıda sabah 06.00 ya kurulu.kalkmısken spor yapayım bari dedim.bu saatten sonra uyuyabilirsem ne ala
prensesim sen iyce aşmışsın kendini gecenin 2 sindemi spor yaptın.maşallah sanaaaa
geçmiş olsun canım kendine dikkat et.inşallah çıkmaz kötü bişey..
bu arada dün ki menüm
sabah
ara yok
öğle
2 kase çorba az salata
ara elma ve süt
akşam
menün gayet güzel olmuş.hatta bana göre az bile siz bu yediklerinizle doyuyomusunuz yaaa benim midemmi delik neeee
hepinize günaydın tatlı cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadım hiç bi iş yapmadım
oğlum öbür odada ağlıyor
bu pepee beni deli ediyor
öğleden sonra ablama gidicem kahvaltı yapsammı bilemedim
offffffffffff
çok sıkıcı bi gün içim daraldı resmen neyse ya allah bismillah işlerimer başlayayım yoksa kasvet basacak benim kasvetli halim hiç çekilmez hadi hepinizi öptüm
blue cum bende senden beter durumdayım ev almış başını gidiyor ve ben burda dolaşıyorum ama napim burayıda bırakamıyorum gerçi bir yandanda bilgisayardan resim düzenliyorum çalışıyorum aslında ama ev çok kötü içim hiç rahat değil.
canım vakti zamanı var daha demekki üzülme hiç
manzara süper.öyle manzaralı balkonum olsa eve hiç girmembizim içinde sık sık seyre dal çay kahve keyfi yap
aslında pek köpek sevmem ama senin tarcına bayıldım.çok tatlıveterinere ne zaman götüreceksin bir daha?
sucuk ve akşam yemeğindeki ekmek olmamış.onun dışında gayet güzelbu hafta tartıda özellikle sen ve ben eksik çıkmamız lazım ona göre
canım inşallah belki bir gün kısmet olur beraber keyif yapaız denize karşı.
kızlar tarçın hiç ağzımdan düşmüyor sıkılmıyosunuz dimi tarçın muhabbetinden napimm çokk seviyorummm.prensesim tarçından önce bende aynı senin gibiydim ve üstelik çokta korkardım.ama şimdi hayatımı ele geçirdi sıpa.
hayatım onun bakımı bizden daha itinalı veteriner eve geliyor gerekmedikçe ben gitmiyorum bu gün yine gelir sanırım.zaten adamı görünce korkudan çiş yapıyor yavrum yaaaaa.
ayy kızım okuldan geldi ben çıktım byyyy...
vuvvvvvv süper datlummmmm.şu leslie bacınızla bende danuşacam siteyi bulldum senin tarifinle:) spor saloonun erkeklere ait olduğu günle r en azından yapcam kendileriyle birlikte spor..
walla canımcım ayağım hiç iyi değil noldugunu annamıyorum ama baya bi ağrıyo =(
napıcam bilmiyorum dr a da gitmek istemiyorum offffffff..
günaydın kızlarrrr,
eve daha yeni girebildim yarım saat kadar tarçınla yürüdüm,sonrada sitede yapılmasıgereken işler vardı onlarla ilgilendim,ben hiç bahsetmedim sanırım size ev hanımıyım ama oturduğum sitenin yönetim kurulu başkanıyım.230 dairelik bir site işim hiç bitmiyor çok büyük sorumluluk.şimdide keyifli bir kısmıyla uğraşıyorum işlerin 3 yıldır gelenek haline getirdim her yılbaşında tüm site sakinlerine sitenin resimlerinden oluşan yeni yıl kartı hazırlayıp postalıyorum ,şimdi onu seçmeye çalışıyorum.
sabah 3 tane burçak bisküi yeyip evden çıktım yarım saat öncede 1 dilim ekmek peynir ve 5-6 tane yer fıstığı yedim.
sizler ne yaptınız bu arada şimdi birazda geçmişi okuyup geleyim.....
prensesim sen iyce aşmışsın kendini gecenin 2 sindemi spor yaptın.maşallah sanaaaa
canım inşallah belki bir gün kısmet olur beraber keyif yapaız denize karşı.
kızlar tarçın hiç ağzımdan düşmüyor sıkılmıyosunuz dimi tarçın muhabbetinden napimm çokk seviyorummm.prensesim tarçından önce bende aynı senin gibiydim ve üstelik çokta korkardım.ama şimdi hayatımı ele geçirdi sıpa.
hayatım onun bakımı bizden daha itinalı veteriner eve geliyor gerekmedikçe ben gitmiyorum bu gün yine gelir sanırım.zaten adamı görünce korkudan çiş yapıyor yavrum yaaaaa.
ayy kızım okuldan geldi ben çıktım byyyy...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?