Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ya 3 gün annem, bugün okul,
yarın da bölümde biz bişiler götürüyoz arkadaşlarla.
yarın öğlene kısır ve mercimekli börek var.
nasıl kıvıracam bu işi kıvrım kıvrım düşünüyom şimdi.:18:
yardımmmm kızlar.

canım bence sabah ekmek yemeden kahvaltı yap..
sonrada 2 kaşık kısır yarım dilimde börek yersin.
akşamıda hafif atlatırsan sanırım sıkıntı olmas

ya burda o kadar çok zamanım geçiyor ki, küçük göbüşümün ben acıktım beni besle seslerini hiç duymuyom bile.

sağolun ya.

ve iyi geceler.

akşam erken yattım sonrada bu saatte kalktım.telefonun alarmıda sabah 06.00 ya kurulu.kalkmısken spor yapayım bari dedim.bu saatten sonra uyuyabilirsem ne ala

öhö öhö ben ankaralıyım kızlar bana görede çok sıcak çok severim ben orayı herkesin memleketi işte

kızlar dün kötü bir gündü o yüzden giremedim kulübe üç gündür başım ağrıyodu dün okulda tavan yaptı izin alıp doktora gittim aynı ağrı ağustos ayındada olmuştu ve yaklaşık 10 gün belki de daha fazla sürmştü ağrılar aynı olunca bide mide bulantısı vardı gittim doktora oda hemen teşhisi koydu bu bi hastalık adıda nevralji dedi hangi ağrı kesiciyi içersen iç geçmez onun bitane ilacı var dedi ama ben de çocuk tedavisi görüyorum ilaç içmemem lazım bu gün kadın doğuma yumutalara baktırmaya gitcem ona göre emar istedi doktor kızlar dua edin inş emarda kötü bişey çıkmaz çok korkuyorum akşam hemen eşim dedi sen telefonla çok konuşuyorsun inş bişey çıkmaz falan beni korkuttu çok üzüldüm doktor bunun stres ve yorgunlukdan olabilceğini ama belki de o sinirlere baskı yapan bişeyde olabilir dedi ordaki sinirlerin birbirine sürtünemsinden oluyormuş ağrı offffffffffffffffffffffffff

bu arada dün ki menüm

sabah

2 haşlama yumurta az peynir 3 zeytin

ara yok

öğle

2 kase çorba az salata

ara elma ve süt

akşam

çok hastaydım yok okuldan geldim yattım

yafruuuu afferim sana iyi depişmişsin
gidiyo yağlar gidiyooooooo
depişmişim demi vurdum yağların gözene gözüne depmükleri şimdide erimesin görücem onları...bu arada benim giden o üç kilo hemen belimi ince göstermeye başladı fazla yemek yiyip midem de dolmadığı için karnım ve mide kısmım da baya ufaldı

şulecim benim anne babam ordulu ama ben tokat gelini ve kızıyım biraz ilginç bi mesele bizimkisi...
ben takıma girerken ne dedim yaptım olacak leslie bacıyla görüşme halindeyim onuda ithal edicem takıma
ne demiştim yaptım dedim olacak

akşamı çok hafif geçiştireceksin kısırı ye bence ama börekten ne kadar az yersen o kadar az zararla kapatırsın...

çok doğru canım...

akşam erken yattım sonrada bu saatte kalktım.telefonun alarmıda sabah 06.00 ya kurulu.kalkmısken spor yapayım bari dedim.bu saatten sonra uyuyabilirsem ne ala
valla bende bazen geç de yatsam gecenin bi yarısı uyanıyorum ve daha uyuyamıyorum
:26:ama güzelim sen pek yemiyorsun çok spor yapıyorsun brde az uykuyla vücuduna zarar veriyorsun seni az çok anlayabiliyorum ama lütfen kendine biraz daha dikkat et olur mu...

öhö öhö ben ankaralıyım kızlar bana görede çok sıcak çok severim ben orayı herkesin memleketi işte
tuğbişi altın kafese koymuşlar illede vatanım demiş...

geçmiş olsun canım benim inşallah önemli bişey çıkmaz bendede migren var arada bir hastanelik olup geliyorum
çok üzüldüm ve umarım hayırlı sonuçlarla gelirsin...
o eşini de döferim haaa ne demekmiş telle konuşuyon ondan olabilir öyle diyeceğiine hiç bişeyin yok datlum gülümn taşı sıksan suyunu çıkarıyon turp gibin hatunsun baş ağrısıda neymişl dese yaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh bu erkekler hiç adam olmaycekler heralde...........

bu arada dün ki menüm

sabah

ara yok

öğle

2 kase çorba az salata

ara elma ve süt

akşam

hiç bişey yemeden nasıl iyileşeceksin öyleyse beğenmedim menünü

hepinize günaydın tatlı cadılarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadım hiç bi iş yapmadım
oğlum öbür odada ağlıyor
bu pepee beni deli ediyor
öğleden sonra ablama gidicem kahvaltı yapsammı bilemedim
offffffffffff
çok sıkıcı bi gün içim daraldı resmen neyse ya allah bismillah işlerimer başlayayım yoksa kasvet basacak benim kasvetli halim hiç çekilmez hadi hepinizi öptüm

tabikii öledir canım benım ama ben öle üstün körü gezdiğim için bana öle gelmişti..havada çok soğuktu pek bişey anlayamamıştım anlıycannn.artık bi dahakine insallah

canım çok çokçok geçmiş olsun..stres yapma boşma moralini sakin dur bakalım hemen öle umutsuzca konusma lütfen..hele bi emar çekilsin bakalım öle bakmakla teşhis konulmaz hemen..üzülme emi?allah şifa versinn..

vuvvvvvv süper datlummmmm.şu leslie bacınızla bende danuşacam siteyi bulldum senin tarifinle:) spor saloonun erkeklere ait olduğu günle r en azından yapcam kendileriyle birlikte spor..

ucusundan acık acık yiyiver snede tatlım.al eline 1,5 litarelik su şişeni su iç su iç 1 lokma al ağzına:))

benim oruç işi yalan oldu niyetlendim ama gece 2 de regl omuşum bu ayda bebek işi çöpe gitti peeeeeeehhhhhhhh

canım vakti zamanı var daha demekki üzülme hiç

Eki Görüntüle 301551

şulecim bu senin için,
kızlar hepinizi beklerim benim balkondan yakamoz keyfi:))))

manzara süper.öyle manzaralı balkonum olsa eve hiç girmem bizim içinde sık sık seyre dal çay kahve keyfi yap

Eki Görüntüle 301552

kızlar buda her gün yürüyüş yaptığım en küçük kızım tarçınnnnn:))))))))))))))))

aslında pek köpek sevmem ama senin tarcına bayıldım.çok tatlı veterinere ne zaman götüreceksin bir daha?

ablacıgım menün harika cumaya yüzün gülecek inşallah

Kızlar vakit bulduğunuzda bana da çizelge için bilgi verir misiniz Daha bi teşvik edici olabilir hani:)

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

canım burdan bakabilirsin

canım akşam gayet güzel hiç fazla değil.aç kalırsak kaçamaga yöneliriz.en geç 19,30 a kadar yemeğimizi yiyebiliriz gönül rahatlıgıyla.sebzede yemişsin zaten.bileğine dikkat et aman canım.birkaç yürüyüşe çıkma istersen.zorlayıp daha kötü olmasından korkuyorum..

sucuk ve akşam yemeğindeki ekmek olmamış.onun dışında gayet güzel bu hafta tartıda özellikle sen ve ben eksik çıkmamız lazım ona göre

gayet güzel canım

canım menün güzel.diyetlerde fındık tavsiye ediliyor sağlıklı sonuçta tek yapman gereken ara öğün olarak tüketmek.bide bir avuç değilde en fazla 15 tane.değilse şişirir

walla canımcım ayağım hiç iyi değil noldugunu annamıyorum ama baya bi ağrıyo =(
napıcam bilmiyorum dr a da gitmek istemiyorum offffffff..

vayyy vayyyy vayyy süperiz

ara: 1 elma
akşam 2 kase çorba, yoğurt
ara: 1 elma

sebze yapamadım. sular kesikti.

akşam menünü özellikle bekliyordum.leslie yaptın mı?yapmıssan erimiştir yediklerin

duygunun dediklerine katılıyorum.yavaş ye hem gözün hem miden doyar

canım çok geçmiş olsun.umarım sonuçların iyi çıkar.ne zaman çıkacak sonuçların buraya yaz hemen merak ediyorum

bu arada dün ki menüm

sabah

ara yok

öğle

2 kase çorba az salata

ara elma ve süt

akşam

az ama güzel

elbet bugunleride atlatacagım beni düşündüğün için teşekkürler

canım nazar duası oku hem kendine hem bebişine.ablana gitmen iyi olmus kafan dağılır

günaydın kızlarrrr,
eve daha yeni girebildim yarım saat kadar tarçınla yürüdüm,sonrada sitede yapılmasıgereken işler vardı onlarla ilgilendim,ben hiç bahsetmedim sanırım size ev hanımıyım ama oturduğum sitenin yönetim kurulu başkanıyım.230 dairelik bir site işim hiç bitmiyor çok büyük sorumluluk.şimdide keyifli bir kısmıyla uğraşıyorum işlerin 3 yıldır gelenek haline getirdim her yılbaşında tüm site sakinlerine sitenin resimlerinden oluşan yeni yıl kartı hazırlayıp postalıyorum ,şimdi onu seçmeye çalışıyorum.

sabah 3 tane burçak bisküi yeyip evden çıktım yarım saat öncede 1 dilim ekmek peynir ve 5-6 tane yer fıstığı yedim.

sizler ne yaptınız bu arada şimdi birazda geçmişi okuyup geleyim.....

vuvvvvvv süper datlummmmm.şu leslie bacınızla bende danuşacam siteyi bulldum senin tarifinle:) spor saloonun erkeklere ait olduğu günle r en azından yapcam kendileriyle birlikte spor..

spor salonuna mı yazıldın

walla canımcım ayağım hiç iyi değil noldugunu annamıyorum ama baya bi ağrıyo =(
napıcam bilmiyorum dr a da gitmek istemiyorum offffffff..

canım bir doktora görün.çatlak olur en basitinden sen üstüne bastıkça büyük daha çok sıkıntı olur.görün için rahat eder

senin yaptıgın iş gerçekten büyük iş yalnız herkesin başa çıkacagı şey değil 230 daireyle 230 kişiyle ugraşmak

canım kızmet inşallah olur.ben isterim burdaki herkesle tanışıp gerçekte kaynaşmayı.belki bir gün nasip olur
hazır gece uyanmısken yapayım dedim.artık iş çıkışıda en az yarım saat yürüyeceğim
kendi adıma tarcından sıkılmıyorum sen foto koydukçada sevesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…