yap bacım yap takıl leslie erisin gitsin yağlar ...vuvvvvvv süper datlummmmm.şu leslie bacınızla bende danuşacam siteyi bulldum senin tarifinle:) spor saloonun erkeklere ait olduğu günle r en azından yapcam kendileriyle birlikte spor..
takımmmm bugun nerdesiniz..sakın kendinizi koyvermeyin bu haftada güzel bir derece almalıyız
blue biraz açıldın mı?ablana gidince
bazen nedensiz canımız sıkılır bunalırız ya.bioritm düşüklüğündemiş.fal gibi birşey var.fal gibi diyorum çünkü çok inanmamakla birlikte bakıyorum arada.bioritm dogdugun günden itibaren yaşam haritası gibi birşey.dogum tarihini yazıyorsun.sana 1 aylık sonuçlar veriyor.yaz doğum tarihini bir bakayım sanada senin için neler diyecek bakalım
yap bacım yap takıl leslie erisin gitsin yağlar ...
cankuşlarım ben şimdi tartıldım ama sadece 500 gr gitmiş neden acaba böyle oldu çok şaşkınım çoook nereye gitti o 5 mil leslie ler mekikler aç yatmalar çok şaşkınım çooookkkkk
prenses ben seni sen beni takım olarak birbirimizi düşünmeyeceksek neden bu takımdayız bence takım olarak bazı şeyleri aştık benim bu takımla gerçekten ayrı bir bağ oluştu...
benden pek ümit yok ama takımımızdan çok ümitliyim çooookkkk ablişkoma geldim neşem yerinde
canım moral işi bende anlıktır bi bakmışın keyifsizim ama bik bakarsın 2 dk sonra kuş gibi uçup dans ediyorum
bak bakalım ne diyecek ama özelden at emi
öm den yolluyom hemencek
kızlar ben geldim bugün bende haberler iyi emar işini 15 gün erteledim kadın doğumcum öyle dedi çünkü sıkı durun söyüyorum iki tane nur topu gibi çift sarılı gayet iyi durumda yumurtam oluşmuş doktorum bu ay için çok umutlu birazönce çatlatma iğnemi vuruldum bundan sonra çalışmalar başlasın start verildibaş ağrımda baya geçti çok hafif var hemde kankamla konuştum o beni baya rahatlattı doktorun dediği rahatsızlıkdan arkadaşı varmış ve çok ağarmış bende onların hiçbiri yok şükür iki dk hemen teşhis koydu inanmıyorum ona daha başka doktora giderim ben allah allah sinirlendirmesin beni
tuğbacım nasılsınnn????
ayyyy inanmıyorum yaaabu habere ne kdr çok sevindiğimi anlatamam canım benim yaaaaa gözlerim yaşardı valla allahım sonunuda güzel kılsın insallah canım..allahın izniyle minişin sizinle olur..çok çok çok sevindim inankiiii....
inşallah canım benim bütün isteyenlere inş buraya kadar çok güzel bide tutarsa dadundan yenmez
kızlar ben geldim bugün bende haberler iyi emar işini 15 gün erteledim kadın doğumcum öyle dedi çünkü sıkı durun söyüyorum iki tane nur topu gibi çift sarılı gayet iyi durumda yumurtam oluşmuş doktorum bu ay için çok umutlu birazönce çatlatma iğnemi vuruldum bundan sonra çalışmalar başlasın start verildibaş ağrımda baya geçti çok hafif var hemde kankamla konuştum o beni baya rahatlattı doktorun dediği rahatsızlıkdan arkadaşı varmış ve çok ağarmış bende onların hiçbiri yok şükür iki dk hemen teşhis koydu inanmıyorum ona daha başka doktora giderim ben allah allah sinirlendirmesin beni
takımmmm bugun nerdesiniz..sakın kendinizi koyvermeyin bu haftada güzel bir derece almalıyız
burdayızzzzz.bu haftada 1.ciyiz inşallahhhhhh
tuğbacımm çoookkkk sevindim.inşallah hayırlısıyla emekleriniz boşa çıkmaz.dualarımız seninle:))))
tugba mesajlarla ilgili yazdıgım mesajı okudun mu canım.hep arada kaynıyor :44:
ay güzelim yaa haberlerinin ikisinede çok sevindim özellikle bebil için olanına inşallah emeklerinin sonucunda müjdeli haberi de verirsin bizekızlar ben geldim bugün bende haberler iyi emar işini 15 gün erteledim kadın doğumcum öyle dedi çünkü sıkı durun söyüyorum iki tane nur topu gibi çift sarılı gayet iyi durumda yumurtam oluşmuş doktorum bu ay için çok umutlu birazönce çatlatma iğnemi vuruldum bundan sonra çalışmalar başlasın start verildibaş ağrımda baya geçti çok hafif var hemde kankamla konuştum o beni baya rahatlattı doktorun dediği rahatsızlıkdan arkadaşı varmış ve çok ağarmış bende onların hiçbiri yok şükür iki dk hemen teşhis koydu inanmıyorum ona daha başka doktora giderim ben allah allah sinirlendirmesin beni
takım sessiz kalınca korkuyorum.diyetlermi bozuldu yine sessizleşecek mi diye
hangisini canım tekrar yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?