Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

vuvvvvvv süper datlummmmm.şu leslie bacınızla bende danuşacam siteyi bulldum senin tarifinle:) spor saloonun erkeklere ait olduğu günle r en azından yapcam kendileriyle birlikte spor..
yap bacım yap takıl leslie erisin gitsin yağlar ...

cankuşlarım ben şimdi tartıldım ama sadece 500 gr gitmiş neden acaba böyle oldu çok şaşkınım çoook nereye gitti o 5 mil leslie ler mekikler aç yatmalar çok şaşkınım çooookkkkk

mersa abla ben yaştan kaybediyom canım 23 yaşımdayım ...

prenses ben seni sen beni takım olarak birbirimizi düşünmeyeceksek neden bu takımdayız bence takım olarak bazı şeyleri aştık benim bu takımla gerçekten ayrı bir bağ oluştu...

blue biraz açıldın mı?ablana gidince

bazen nedensiz canımız sıkılır bunalırız ya.bioritm düşüklüğündemiş.fal gibi birşey var.fal gibi diyorum çünkü çok inanmamakla birlikte bakıyorum arada.bioritm dogdugun günden itibaren yaşam haritası gibi birşey.dogum tarihini yazıyorsun.sana 1 aylık sonuçlar veriyor.yaz doğum tarihini bir bakayım sanada senin için neler diyecek bakalım

canım moral işi bende anlıktır bi bakmışın keyifsizim ama bik bakarsın 2 dk sonra kuş gibi uçup dans ediyorum
bak bakalım ne diyecek ama özelden at emi
öm den yolluyom hemencek

canım bende gece bile leslie yapıyorum.vücut böyle işte.hemen yansımıyor kg.sende yine 500 gr gitmiş görünüyormus bende oda yok.aynı görünüyor.canımızı sıkmayacagız.kglardan daha inatçı olacagız.elbet yüzümüz gülecek tartıda

evet canım.aynen öyle.ben herkesi ayrı ayrı seviyorum.süperiz

benden pek ümit yok ama takımımızdan çok ümitliyim çooookkkkablişkoma geldim neşem yerinde

bugun 500 gr gider cumaya daha fazla üsülme sen

canım moral işi bende anlıktır bi bakmışın keyifsizim ama bik bakarsın 2 dk sonra kuş gibi uçup dans ediyorum
bak bakalım ne diyecek ama özelden at emi
öm den yolluyom hemencek

valla iyiymişsin sen.benim moralim bozuksa bozuk gider :44:

kızlar ben geldim bugün bende haberler iyi emar işini 15 gün erteledim kadın doğumcum öyle dedi çünkü sıkı durun söyüyorum iki tane nur topu gibi çift sarılı gayet iyi durumda yumurtam oluşmuş doktorum bu ay için çok umutlu birazönce çatlatma iğnemi vuruldum bundan sonra çalışmalar başlasın start verildi baş ağrımda baya geçti çok hafif var hemde kankamla konuştum o beni baya rahatlattı doktorun dediği rahatsızlıkdan arkadaşı varmış ve çok ağarmış bende onların hiçbiri yok şükür iki dk hemen teşhis koydu inanmıyorum ona daha başka doktora giderim ben allah allah sinirlendirmesin beni

ayyyy inanmıyorum yaaa bu habere ne kdr çok sevindiğimi anlatamam canım benim yaaaaa gözlerim yaşardı valla allahım sonunuda güzel kılsın insallah canım..allahın izniyle minişin sizinle olur..çok çok çok sevindim inankiiii....

inşallah canım benim bütün isteyenlere inş buraya kadar çok güzel bide tutarsa dadundan yenmez

senin artık hiç sinirlenmemen lazım.sakın stres yapma tuttu tutacak diye.relax olman önemli. hayırlısıyla olur inşallah.çok ama çoooookkkk sevindim :124::124::124::124:

takımmmm bugun nerdesiniz..sakın kendinizi koyvermeyin bu haftada güzel bir derece almalıyız

burdayızzzzz.bu haftada 1.ciyiz inşallahhhhhh

tuğbacımm çoookkkk sevindim.inşallah hayırlısıyla emekleriniz boşa çıkmaz.dualarımız seninle:))))

ay güzelim yaa haberlerinin ikisinede çok sevindim özellikle bebil için olanına inşallah emeklerinin sonucunda müjdeli haberi de verirsin bize
biliyormusun ben tek yumurtayla hamile kalmıştım senin iki yumurta ve iki kat şansın var rabbim yüzüne güler inşallah...

duygucum ben dualarımda seni de hiç unutmuyorum allahım seninde yüzünü güldürsün tez zamanda canımcım...

takım sessiz kalınca korkuyorum.diyetlermi bozuldu yine sessizleşecek mi diye

kız sus ağzından yel alsın diyetler tam gaz süper süper süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…