aldacım süpersin,menün harika kendinle ilgilenmende çok iyi olmuş.kendini çok daha iyi hissetmişsindir.emel acarın programı hangi kanalda ben hiç denk gelmedim .benim 22-23 kilo fazla halimle nerdeyse hiç resmim yok şimdi keşke çekinseymişim diyorum saklanırdım fotoğraf makinası görünce.sen kaç kilosun şimdi bide hangi şehirdesin .ayyy çokmu meraklıyım neeee:???????????
kızlar ben geldim bugün bende haberler iyi emar işini 15 gün erteledim kadın doğumcum öyle dedi çünkü sıkı durun söyüyorum iki tane nur topu gibi çift sarılı gayet iyi durumda yumurtam oluşmuş doktorum bu ay için çok umutlu birazönce çatlatma iğnemi vuruldum bundan sonra çalışmalar başlasın start verildibaş ağrımda baya geçti çok hafif var hemde kankamla konuştum o beni baya rahatlattı doktorun dediği rahatsızlıkdan arkadaşı varmış ve çok ağarmış bende onların hiçbiri yok şükür iki dk hemen teşhis koydu inanmıyorum ona daha başka doktora giderim ben allah allah sinirlendirmesin beni
alda abla hayırlı olsun pro olmuşsun ne ara oldun beyaaaa
seni gidi seniiiiiiiiiiiiii önce pro oldun sonrada çıtır olcen dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi hayırlısı olsun bakalım
Şimdi ben nöbetçi zayıflayıcı olarak tüm sayfaları okudum, listem de aşağıda. Ancak bişey diyeceğim ama gülmek yok:) Ben teknoloji özürlüyümdür biraz, sadece yes ve no tuşlarını kullandığım 6 yıllık telefonumdan hoşlanmayan eşim çok lazım ya sürpriz yapıp bana dokunmatik bir telefon almış, adım sapığa çıktı resmen, kardeşime mesaj yazayım derken evsahibinin kocasını aramışım, farkında bile değilim:) Ev işine kadın çağırdım, sabah 8 de gelmiş, bebek uyanmasın diye telefonumu çaldırıyor ki apartman kapısını açayım, ben açacağım diye uğraşırken otomatik mesaj göndermişim ; "toplantıdayım, ben seni arayacağım "diye !!!!
Saat 9 oldu kadın yok, merak edip aradım, aşağıdaki dükkanda oturuyorum toplantın bitsin diye demez mi:))))))))))
Neyse, konuyu şuna getirecektim ben eski sayfaları okuyorum ya ,menülerinize yorum yapmak falan istediğimde o mesajı yanıtlıyorum, gönderince sonuncu sayfaya atıyor beni. Hadiiii kaldığın sayfayı bul yeniden:) cevaplayacağım mesajları nasıl işaretleyeceğimi bana öğretir misiniz
O zaman daha etkin olabilirim sayfada:) Adaylık süremizde veto yemeyelim sizden:)))
Bugünkü listem;
Sabah:kötü biliyorum ama canım birşey istemedi bu sabah,1 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 haş.yumurta
Ara;1 meyve
Öğle;yoğurtlu semiz otu,1 etli kabak dolması
Ara;1 bardak süt
Akşam;1 kase çorba,2 kabak dolması, 1 kase yoğurt
Suyum da 2 litre.
Şimdi ben nöbetçi zayıflayıcı olarak tüm sayfaları okudum, listem de aşağıda. Ancak bişey diyeceğim ama gülmek yok:) Ben teknoloji özürlüyümdür biraz, sadece yes ve no tuşlarını kullandığım 6 yıllık telefonumdan hoşlanmayan eşim çok lazım ya sürpriz yapıp bana dokunmatik bir telefon almış, adım sapığa çıktı resmen, kardeşime mesaj yazayım derken evsahibinin kocasını aramışım, farkında bile değilim:) Ev işine kadın çağırdım, sabah 8 de gelmiş, bebek uyanmasın diye telefonumu çaldırıyor ki apartman kapısını açayım, ben açacağım diye uğraşırken otomatik mesaj göndermişim ; "toplantıdayım, ben seni arayacağım "diye !!!!
Saat 9 oldu kadın yok, merak edip aradım, aşağıdaki dükkanda oturuyorum toplantın bitsin diye demez mi:))))))))))
Neyse, konuyu şuna getirecektim ben eski sayfaları okuyorum ya ,menülerinize yorum yapmak falan istediğimde o mesajı yanıtlıyorum, gönderince sonuncu sayfaya atıyor beni. Hadiiii kaldığın sayfayı bul yeniden:) cevaplayacağım mesajları nasıl işaretleyeceğimi bana öğretir misiniz
O zaman daha etkin olabilirim sayfada:) Adaylık süremizde veto yemeyelim sizden:)))
Bugünkü listem;
Sabah:kötü biliyorum ama canım birşey istemedi bu sabah,1 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 haş.yumurta
Ara;1 meyve
Ara;1 bardak süt
Suyum da 2 litre.
bunu da çok beğendim. gitti gitti 2 kilo daha gitti vallahi tubişim
Bugünkü listem;
Ara;1 meyve
Ara;1 bardak süt
Suyum da 2 litre.
walla canımcım ayağım hiç iyi değil noldugunu annamıyorum ama baya bi ağrıyo =(
napıcam bilmiyorum dr a da gitmek istemiyorum offffffff..
bu 2 güne dikkat edecem, ama şiş hissediyorum kendimi.takımmmm bugun nerdesiniz..sakın kendinizi koyvermeyin bu haftada güzel bir derece almalıyız
inş şule ama sanmıyorum bu hafta bir kaç gün spor yapamadım hastaydım ya 2 kilo gitmemiş olabilir ben 1,5 da raıyım
sabah
2 dilim kurutulmuş tam buğday ekmeği
az peynir bir salatalık yeşil çay
ara yok
öğlen
tavuksuyu çorbası bir kutu ayran
ara
birbardak süt
akşam
az hamsi buğlama ve salata
sabah;
5i 1yerde çayımı içtim.sora..
2 dilim tahıllı ekmek
üzerine labne
ve birascık acı ezme..
süt
arada;
yeşil çay
öğlen;
elmalı yoğurt
akşam;
1 kase çorba
4 kaşık z.yğlı sebze yemeği
bol su
Kanalları gezerken rastlamıştım, tanrım beni baştan yarat programlarından biriydi, 1 hafta boyunca saçını makyajını ,değiştiriyolar falan ama enteresan olan zayıflasın diye 6 gün de spor salonuna götürüyorlar, sanki 80 kg girip 55 kg çıkacakmış gibi:) Türkan Şoray'ın Ediz Hun'la öyle bi filmi vardı, otelde 3 gün kalıyorlardı ,şişman ve çirkin sekreter leyla 3 gün spor yapıp katalog mankeni oluyordu:)
Ben de öyleyim şimdi, arap yağı bol bulunca misali neremi bulduysam kremlenip maske yapıp duruyorum:)
Ben İstanbul2dayım,cuma günü tartıldığımda 85 kg idim,çok uzun da sayılmam 1,68 boyum.Bakalım bu cuma kaç çıkacağım:) Kilo vermem çok kolay olmayacak bu kez zira menapoza girdim geçen sene ama yine de metabolizmal hızım yaşıtlarıma göre iyi, ümitliyim yani:)
Sen nerede yaşıyorsun? Çalışıyor musun?
Bugünkü listem;
Ara;1 meyve
Ara;1 bardak süt
Suyum da 2 litre.
kızlar bende bu gün yediklerimi yazim:
sabah:3 tane burçak bisküi.
ara:1 dilim ekmek ve peynir.
öğlen:yemedim.
ara:yine 1 dilim ekmek ve kaşar.
akşam:5 kaşık patlıcanlı pirinç pilavı,2 kaşık kabak musakka.
allahım lütfen başka bişey yemiyimmmmm:18:
çok yoğun bi gündü kızlar.
menümü yazayım sonra gelirim inş
sabah 1 kaşık yeşil mercimek, 2 bardak yarım yağlı süt
öğle 1 börek, 2 kaşık kısır, bol marul, çatal ucu aşure
akşam tavuklu salata
ara 1 elma, 2-3 kaşık yeşil mercimek(börek harcı),10 fındık
kızlargeçmişe çok dönüp herkesin yazdığını okumaya fırsatım olmadı bugün.kızım ve kocam olacak herif pek fırsat vermedi.
sabah:2 dilim peynir 5 zeytin,1 avuç fındık,2 yumurta
öğlen;2 küççücük kurabiye5 sarma(kankamın yokluğu menümdede hissedildi)
akşam;biraz mantarlı tavuk ve yanına yoğurt.6 fındık
40 dk yürüdüm.10 dakka bisiklete bindim.mekik ve ağırlık çalıştım.
Kanalları gezerken rastlamıştım, tanrım beni baştan yarat programlarından biriydi, 1 hafta boyunca saçını makyajını ,değiştiriyolar falan ama enteresan olan zayıflasın diye 6 gün de spor salonuna götürüyorlar, sanki 80 kg girip 55 kg çıkacakmış gibi:) Türkan Şoray'ın Ediz Hun'la öyle bi filmi vardı, otelde 3 gün kalıyorlardı ,şişman ve çirkin sekreter leyla 3 gün spor yapıp katalog mankeni oluyordu:)
Ben de öyleyim şimdi, arap yağı bol bulunca misali neremi bulduysam kremlenip maske yapıp duruyorum:)
Ben İstanbul2dayım,cuma günü tartıldığımda 85 kg idim,çok uzun da sayılmam 1,68 boyum.Bakalım bu cuma kaç çıkacağım:) Kilo vermem çok kolay olmayacak bu kez zira menapoza girdim geçen sene ama yine de metabolizmal hızım yaşıtlarıma göre iyi, ümitliyim yani:)
çokomellerim eti puflarım bu geceki spor faslım
leslie bacım canım kankamla 5 mil yaptım
90 tanede yarım mekik çektim
midem bulandı daha fazla bişey yapamadım neyse önümdeki maçlara bakarım artıkın napayım
bundan sonra günün menüsünü seçeceğim menüler arasından
sabah ve akşam da ara ekleseymiş(hastanede oldugu için görmezlikten geliyorum) örnek bir menü
06.12.2011 in en güzel menüleri
duygunun menüsünüde begendim bugun 2 tane örnek menümüz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?