Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kanalları gezerken rastlamıştım, tanrım beni baştan yarat programlarından biriydi, 1 hafta boyunca saçını makyajını ,değiştiriyolar falan ama enteresan olan zayıflasın diye 6 gün de spor salonuna götürüyorlar, sanki 80 kg girip 55 kg çıkacakmış gibi:) Türkan Şoray'ın Ediz Hun'la öyle bi filmi vardı, otelde 3 gün kalıyorlardı ,şişman ve çirkin sekreter leyla 3 gün spor yapıp katalog mankeni oluyordu:)
Ben de öyleyim şimdi, arap yağı bol bulunca misali neremi bulduysam kremlenip maske yapıp duruyorum:)

Ben İstanbul2dayım,cuma günü tartıldığımda 85 kg idim,çok uzun da sayılmam 1,68 boyum.Bakalım bu cuma kaç çıkacağım:) Kilo vermem çok kolay olmayacak bu kez zira menapoza girdim geçen sene ama yine de metabolizmal hızım yaşıtlarıma göre iyi, ümitliyim yani:)

Sen nerede yaşıyorsun? Çalışıyor musun?

İnşallah çok güzel haberler alacağız:) Her cuma günü ikiniz için de özellikle ismen dua edeceğim,Allah büyük kızlar, dolduruverecek kucaklarınızı o kadar inanıyorum ki buna:) Hadi hayırlısı, Allah'ım duysun sesinizi..

alda abla hayırlı olsun pro olmuşsun ne ara oldun beyaaaa
seni gidi seniiiiiiiiiiiiii önce pro oldun sonrada çıtır olcen dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi hayırlısı olsun bakalım

çokomellerim eti puflarım bu geceki spor faslım

leslie bacım canım kankamla 5 mil yaptım
90 tanede yarım mekik çektim

midem bulandı daha fazla bişey yapamadım neyse önümdeki maçlara bakarım artıkın napayım

Son düzenleme:
Şimdi ben nöbetçi zayıflayıcı olarak tüm sayfaları okudum, listem de aşağıda. Ancak bişey diyeceğim ama gülmek yok:) Ben teknoloji özürlüyümdür biraz, sadece yes ve no tuşlarını kullandığım 6 yıllık telefonumdan hoşlanmayan eşim çok lazım ya sürpriz yapıp bana dokunmatik bir telefon almış, adım sapığa çıktı resmen, kardeşime mesaj yazayım derken evsahibinin kocasını aramışım, farkında bile değilim:) Ev işine kadın çağırdım, sabah 8 de gelmiş, bebek uyanmasın diye telefonumu çaldırıyor ki apartman kapısını açayım, ben açacağım diye uğraşırken otomatik mesaj göndermişim ; "toplantıdayım, ben seni arayacağım "diye !!!!
Saat 9 oldu kadın yok, merak edip aradım, aşağıdaki dükkanda oturuyorum toplantın bitsin diye demez mi:))))))))))
Neyse, konuyu şuna getirecektim ben eski sayfaları okuyorum ya ,menülerinize yorum yapmak falan istediğimde o mesajı yanıtlıyorum, gönderince sonuncu sayfaya atıyor beni. Hadiiii kaldığın sayfayı bul yeniden:) cevaplayacağım mesajları nasıl işaretleyeceğimi bana öğretir misiniz
O zaman daha etkin olabilirim sayfada:) Adaylık süremizde veto yemeyelim sizden:)))

Bugünkü listem;
Sabah:kötü biliyorum ama canım birşey istemedi bu sabah,1 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 haş.yumurta
Ara;1 meyve
Öğle;yoğurtlu semiz otu,1 etli kabak dolması
Ara;1 bardak süt
Akşam;1 kase çorba,2 kabak dolması, 1 kase yoğurt
Suyum da 2 litre.

alda abla hayırlı olsun pro olmuşsun ne ara oldun beyaaaa
seni gidi seniiiiiiiiiiiiii önce pro oldun sonrada çıtır olcen dimiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
hadi hayırlısı olsun bakalım

Ya Pro olursam belki daha kolay öğrenirim sitenin işleyişini diye düşündüm:))
Bi çıtır olcam bi çıtır olcam tanıyamayacaklar beni:) Saçlarım çıkınca da hayatımda ilk kez platin gibi bi tona boyatacağım, of of of bi ben bi kibariye:))

öncelikle ablacım cevaplamak istediğin mesajı işaretlemek için hani sayfanın yanında alıntı yap tuşu varya onun yanındaki tuşa basıp o msjı ekliyoruz sonra istediğimiz sayıda msja ulaşınca konuya cevap ver e tıklayıp cvp veriyouz umarım açıklayıcı olmuşumdur:26:

:26:menüne gelince bence gayet güzel heleki semiz otu kısmına bayıldım saçlarını da dert etme sen neler için sabretmişin ve başarmışsın bi bunun için mi sabredemiyeceksin sabrının sonu her daim selamet olsun

abla menün gayet güzel olmuş bu hafta vercen inş

başımın ağrısından iki üç günüdür spor yapamıyorum bu sabahda yapamıyacağım gibi halbuki ne kadar da istemiştim tekrar ağrıyacak gibi başım ondan spor iyice ağrıtıyor ondan dokunmucam okulda ki afacanların gürültüsü beni yeterince etkiliyecektir

güldürdün beni Allah da seni güldürsün.

walla canımcım ayağım hiç iyi değil noldugunu annamıyorum ama baya bi ağrıyo =(
napıcam bilmiyorum dr a da gitmek istemiyorum offffffff..

aman ihmal etme. benim de sağ gözüm kanlanmış. hemen doktora gittim, gözüm mikrop kapmış uzayıp can sıkıcı olacağına bi baktır.

takımmmm bugun nerdesiniz..sakın kendinizi koyvermeyin bu haftada güzel bir derece almalıyız
bu 2 güne dikkat edecem, ama şiş hissediyorum kendimi.

Son düzenleme:
inş şule ama sanmıyorum bu hafta bir kaç gün spor yapamadım hastaydım ya 2 kilo gitmemiş olabilir ben 1,5 da raıyım

olsun, sağlığımız herşeyden önde gider. iyileş de. benim de boğazım acıyor. Ankara 2 gündür ılık. alışkın değilim ya tokundu.
tabii hava almak için kendimi hemen dışarı attım diyemiyom ama 15-20 dakika dışarda kaldım bee. nanemollayım galiba birazcık.

yeşil çaya da baya bi alıştım bu arada,
getirmemeişim bugün gidip bulayım birilerinden.

iyi gelir bana şimdi.

bu kilonun sevdiğim tek yönü arkadan görüntü.
1-2 kilo daha verince balon gibin sönerler.

bundan sonra günün menüsünü seçeceğim menüler arasından

sabah ve akşam da ara ekleseymiş(hastanede oldugu için görmezlikten geliyorum) örnek bir menü

06.12.2011 in en güzel menüleri

sabah

2 dilim kurutulmuş tam buğday ekmeği
az peynir bir salatalık yeşil çay

ara yok

öğlen

tavuksuyu çorbası bir kutu ayran

ara
birbardak süt

akşam

az hamsi buğlama ve salata

duygunun menüsünüde begendim bugun 2 tane örnek menümüz var

aldacım çok hoşsun yaaa,
en güzelini yapıyosun bende bu ara saldım kendimi günlerdir eşofmanla dolaşıyorum.birazda moralim bozuk ama bu gün senden feyz alıp saçlarımı yapacam makyajımıda yapacam giyinip süslenip gezecem.akşamda kocamın karşısına oturup onu çatıt çatır çatlacammmmmm
sen benden daha uzunsun benim boyum 1.65 kilomda 80 civarı gidip geliyor demekki hemen hemen aynıyız yaşlarımızda yakın.bende yarışmaya mersinden katılıyorum yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyorummmmmm
canım eminim yeni çıkan saçların çok daha gür çok daha parlak olacak istediğin renge boyat keyfini sür inşallah.

ayyy alda bende aynen senin gibiyim bende benim kızlaradan heveslenip kendime şu klavyeli internetli felan telefonlardan aldım almaz olaydım.bütün rehberi kaybettim nasıl yaptıysam kimsenin adı çıkmıyor bazen sessize alıyormuşum bilmeden millet arıyor beni bulamıyor.bende hergün bir macera yaşıyorum.ama senin toplantı işi süper olmuş,çok güldüm .mesaj işinide prenses peri anlatmış sana yine yapamazsan yardımcı oluruz.
menünde gayet iyi olmuş.

akşam yediklerini öğlen yemiş olsan daha iyi olurmus.ve sabah dengeli bir kahvaltı şart.haftada 3 gün haşlanmış yumurta tavsiye ederim.peyniri yarım yağlı beyaz,tulum peyniri,çökelek mi diyorlar tuzsuz peynir var ondan yesen daha güzel olur.bunu aslında tüm takım için yazdım

akşamki aranı çok geç yapmamıssan eğer güzel

baya spor yapmıssın yediklerin erimiştir inşallah

ablacıgım spor yaparak güzelleşeceksin zaten.o maskelerde güzelliğine güzellik katacak.sen sadece inan ve sabret herşey çok daha güzel olacak

benim matabolizmamda yavaşlada al ver mahvettim kendimi

süper süper süper

teşekkür ederim kaptan inş hep öğnek menü olurum şimdi hemen sabah ara öğün yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…