mesajlara cevap yazıyorum sonra menümü yazmayı unutuyorum.
benim dünkü menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane yagsız galeta
öğlen 2 kaşık kısır çay marul
ara 1 yagsız galeta yine
akşam işten çıkınca 1 saat yürüdüm markete gittim.saat 9 da marketi yerleştirip oturabildim.o saatte de yemek istemedim.1 mandalina 1 elma
bugun sabah spor yapamadım off günüm oldu.
meyveciyim dimiiiiiiiiiiiidoğru olabilir.
insan düşünmeden yapamıyor tabii. ama yaptıkların illaki sana dönecek, maşşallahın var meyveciiii.
afiyet olsun
yap tabi sebzeden güzel bişey varmı?
akşam yediklerin geç olmamıs güzel olmus afiyet olsun
ye sen börekleri ye
canım o kişiden kişiye değişir.evet öyle birşey var.regl olduktan sonra kilon direkt düşüyor tartıda.ama bu bazısında 1 kg olur bazısında 300 gr olur.ben geçn yıl diyetisyene gittiğimde 500 gr kg dan düşmüş görünüyordum ama ölçümlerde vücudumun 1,5 kg su tuttugu bile çıkmıstı.yani bilemeyiz azmedeceğiz sabredeceğiz.elbet sonuçlarını alacagız
canım çok az yemişsin ama yine tamam diyet için süperde peki ya sağlığınmesajlara cevap yazıyorum sonra menümü yazmayı unutuyorum.
benim dünkü menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane yagsız galeta
öğlen 2 kaşık kısır çay marul
ara 1 yagsız galeta yine
akşam işten çıkınca 1 saat yürüdüm markete gittim.saat 9 da marketi yerleştirip oturabildim.o saatte de yemek istemedim.1 mandalina 1 elma
bugun sabah spor yapamadım off günüm oldu.
ama sadece 1 taneydi bebeğim yaaa hem akşama kadar başka bişey yemicem o kadarcıkda olsun demi zaten ekmeği tümüyle kestim onun yerine böreği yuttum
ben en son diyette olupta regl olduğum hafta 3.700 kilo gitmişti bakalım bu hafta nasıl olcek bu iş
canım çok az yemişsin ama yine tamam diyet için süperde peki ya sağlığınkendine dikkat et
canlarım ciğerlerim sorum var =)
patatesi diyette nasıl tüketebiliriz??mesela tavuğun yanına yapcak olsak??püre falan yiyebilirmiyiz?
anam çok acıktım yaa bunları yazınca şimdi gözüm döndü =)=)
canım patates diyetlerin baş düşmanı.ama tabi hayatımızdan çıkartamadıgımız zamanlarda oluyor.bu durumlarda ya fırında ya haşlanmış tüketmek en iyisi.püre de olur ama pürenin içine mümkünse tereyag ve kaşar koyma yada tadımlık koy ve tabagına az al
saol tatlım zaten pek tereyağ kullanmam..kaşarda koymayı veririz
bişey daha sorsam..
meyveli soda içebilirmiyiz?
seni çok iyi anlıyorum canım ne diyelim hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim yardımcın olsuncanım aslında diyet için değil az yememe sebebim.iştahım kesildi.hiçbirşey yiyesim yok
soda ve maden suyu vücutta tuz tututyo bildirim öncesi dikkatli ol bence....saol tatlım zaten pek tereyağ kullanmam..kaşarda koymayı veririz
bişey daha sorsam..
meyveli soda içebilirmiyiz?
ben oylamaya katılabiliyormuyum bilmem ama fikrimi beyan edeyim yinedealda ablayı ve duyguyu listeye almayı düşünüyorum.ne dersiniz?yorumları alayım
bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım
kaşarda koymazsan ohh afiyet olsun.bende bugun öğlen yumurtalı maydonozlu salatasını yedim 2 kaşık
meyveli sodada calori var.mümkünse sade tercih etmeliyiz.ama geçen gün yazmıstım ya.yasak değil bu.çok seviyorsan.haftada 1-2 kere kendine ödül olarak içebilirsin
saol canikocumgelin beraber olsun
sanada afiet olsun canım..yok çok sevmem meyveli sodayı aslında ama sorayım dedim.benım adam bayılırda o almışken 1 tane takılsam nasıl olur die sordum..
bende öğlen yemeeeeemi yidim oh çok doydumnasıda yalan
yalancı seniiiiiiiiiiiiiii
kimbilir nasılda yedin hombili gırtlak
sabahtan beri aç geziyom resmen saat 3 ü geçti dayanacam akşama ne kaldı şurda akşamda azla atlatırsam ohhhhhhhhhhhh süpppppeeeeeeeeeeeer olur
canım sabahki süt ve börek ikilisinden sonra 1 bütün narı yuttuk oğluşumla buda yeterli olur sanırım akşama kadarah canım napalım böle kendimizi kandırmadan olmuyo bu diyet işi
bence ufakta olsa bişey atıştır canım aç kalma süren çok uzun oluyo..bnm tavsiyem bu yönde.akşam saldırıp aç kalmaktansa ara öğünler çok mantıklı tatlışkom..
ben oylamaya katılabiliyormuyum bilmem ama fikrimi beyan edeyim yinede
duygu bence gayet aktif alda ablada takıma uyum sağladı bence ama yinede son söz sizlerin
saol canikocumgelin beraber olsun
sanada afiet olsun canım..yok çok sevmem meyveli sodayı aslında ama sorayım dedim.benım adam bayılırda o almışken 1 tane takılsam nasıl olur die sordum..
bende öğlen yemeeeeemi yidim oh çok doydumnasıda yalan
sabahtan beri aç geziyom resmen saat 3 ü geçti dayanacam akşama ne kaldı şurda akşamda azla atlatırsam ohhhhhhhhhhhh süpppppeeeeeeeeeeeer olur
katılabiliyorsun tabi canım artık bu takımın bir üyesisin
afiyet olsun canım bişey olmazyeterki gündüz iç.akşama kalmasın
aç kalma galeta ye büsküvi ye bişiler.duygunun dediği gibi akşama çok yemek yersin
böyle iyiyim yaaaa 3 gündür akşamlarıda güzel gidiyorum inşallah akşam eşim taze ekmekle gelmez eve yoksa sonumn olur......ben napıcam bu ekmek işini yaa meyve olayını hallettimde ekmeğide halletseydim bi........:18::18::18::18::18::18:
heheee zaten çözümü nasıl buldum sanıyosun masaya oturmuyorum gerçi eşim bozuluyo ama napalım çıtır gülü seven dikenine katlencek demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ben böyle durumlarda eşimi tembihlerdim.ben diyetteyim bana çikolata kek ekmek sevdiğim şeyleri alıp gelme diye.sende söyle almasın canının isteyeceği şeyleri.ekmek bu nasıl almasın dersende sofraya hiç oturmamanı tavsiye ederim.ucundan tadına bakıp yarım ekmek yediğimi bilirim
katılım diyet gidişleri iyi bence. alalım alalım.alda ablayı ve duyguyu listeye almayı düşünüyorum.ne dersiniz?yorumları alayım
bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım
katılıyorum.ah canım napalım böle kendimizi kandırmadan olmuyo bu diyet işi
bence ufakta olsa bişey atıştır canım aç kalma süren çok uzun oluyo..bnm tavsiyem bu yönde.akşam saldırıp aç kalmaktansa ara öğünler çok mantıklı tatlışkom..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?