Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

akşam az ama o saate göre iyi. bu menüde günün menülerinde biri olmuş.

doğru olabilir.
insan düşünmeden yapamıyor tabii. ama yaptıkların illaki sana dönecek, maşşallahın var meyveciiii.
meyveciyim dimiiiiiiiiiiiiben yapamıyom meyvesiz diyette en çok zorlayan şeyler beyaz ekmek ve meyve ...yemeden durmak çok zor çoooooooooooookkkkkk

ama sadece 1 taneydi bebeğim yaaa hem akşama kadar başka bişey yemicem o kadarcıkda olsun demi zaten ekmeği tümüyle kestim onun yerine böreği yuttum
ben en son diyette olupta regl olduğum hafta 3.700 kilo gitmişti bakalım bu hafta nasıl olcek bu iş

canım çok az yemişsin ama yine tamam diyet için süperde peki ya sağlığın kendine dikkat et

canlarım ciğerlerim sorum var =)

patatesi diyette nasıl tüketebiliriz??mesela tavuğun yanına yapcak olsak??püre falan yiyebilirmiyiz?
anam çok acıktım yaa bunları yazınca şimdi gözüm döndü =)=)

canım aslında diyet için değil az yememe sebebim.iştahım kesildi.hiçbirşey yiyesim yok

canlarım ciğerlerim sorum var =)

patatesi diyette nasıl tüketebiliriz??mesela tavuğun yanına yapcak olsak??püre falan yiyebilirmiyiz?
anam çok acıktım yaa bunları yazınca şimdi gözüm döndü =)=)

canım patates diyetlerin baş düşmanı.ama tabi hayatımızdan çıkartamadıgımız zamanlarda oluyor.bu durumlarda ya fırında ya haşlanmış tüketmek en iyisi.püre de olur ama pürenin içine mümkünse tereyag ve kaşar koyma yada tadımlık koy ve tabagına az al

alda ablayı ve duyguyu listeye almayı düşünüyorum.ne dersiniz?yorumları alayım

bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım

saol tatlım zaten pek tereyağ kullanmam..kaşarda koymayı veririz
bişey daha sorsam..
meyveli soda içebilirmiyiz?

bişey daha sorsam..

kaşarda koymazsan ohh afiyet olsun.bende bugun öğlen yumurtalı maydonozlu salatasını yedim 2 kaşık

meyveli sodada calori var.mümkünse sade tercih etmeliyiz.ama geçen gün yazmıstım ya.yasak değil bu.çok seviyorsan.haftada 1-2 kere kendine ödül olarak içebilirsin

canım aslında diyet için değil az yememe sebebim.iştahım kesildi.hiçbirşey yiyesim yok
seni çok iyi anlıyorum canım ne diyelim hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbim yardımcın olsun

bişey daha sorsam..
soda ve maden suyu vücutta tuz tututyo bildirim öncesi dikkatli ol bence....

bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım
ben oylamaya katılabiliyormuyum bilmem ama fikrimi beyan edeyim yinede
duygu bence gayet aktif alda ablada takıma uyum sağladı bence ama yinede son söz sizlerin

saol canikocum gelin beraber olsun
sanada afiet olsun canım..yok çok sevmem meyveli sodayı aslında ama sorayım dedim.benım adam bayılırda o almışken 1 tane takılsam nasıl olur die sordum..
bende öğlen yemeeeeemi yidim oh çok doydum nasıda yalan

yalancı seniiiiiiiiiiiiiii
kimbilir nasılda yedin hombili gırtlak
sabahtan beri aç geziyom resmen saat 3 ü geçti dayanacam akşama ne kaldı şurda akşamda azla atlatırsam ohhhhhhhhhhhh süpppppeeeeeeeeeeeer olur

sabahtan beri aç geziyom resmen saat 3 ü geçti dayanacam akşama ne kaldı şurda akşamda azla atlatırsam ohhhhhhhhhhhh süpppppeeeeeeeeeeeer olur

ah canım napalım böle kendimizi kandırmadan olmuyo bu diyet işi
bence ufakta olsa bişey atıştır canım aç kalma süren çok uzun oluyo..bnm tavsiyem bu yönde.akşam saldırıp aç kalmaktansa ara öğünler çok mantıklı tatlışkom..

canım sabahki süt ve börek ikilisinden sonra 1 bütün narı yuttuk oğluşumla buda yeterli olur sanırım akşama kadar

ben oylamaya katılabiliyormuyum bilmem ama fikrimi beyan edeyim yinede
duygu bence gayet aktif alda ablada takıma uyum sağladı bence ama yinede son söz sizlerin

katılabiliyorsun tabi canım artık bu takımın bir üyesisin

afiyet olsun canım bişey olmaz yeterki gündüz iç.akşama kalmasın

aç kalma galeta ye büsküvi ye bişiler.duygunun dediği gibi akşama çok yemek yersin

böyle iyiyim yaaaa 3 gündür akşamlarıda güzel gidiyorum inşallah akşam eşim taze ekmekle gelmez eve yoksa sonumn olur......ben napıcam bu ekmek işini yaa meyve olayını hallettimde ekmeğide halletseydim bi........:18::18::18::18::18::18:

ben böyle durumlarda eşimi tembihlerdim.ben diyetteyim bana çikolata kek ekmek sevdiğim şeyleri alıp gelme diye.sende söyle almasın canının isteyeceği şeyleri.ekmek bu nasıl almasın dersende sofraya hiç oturmamanı tavsiye ederim.ucundan tadına bakıp yarım ekmek yediğimi bilirim

heheee zaten çözümü nasıl buldum sanıyosun masaya oturmuyorum gerçi eşim bozuluyo ama napalım çıtır gülü seven dikenine katlencek demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarım ekmek benim dişimin kovuğuna yetmez datluuuuuuuuum o derece manyak bi ekmek hastasıyım yani

yahuu sölicem sölicem 2 gündür unutuyorum..
zuladan titreşim aleti çıkardım kızlar 2 gecedir yemekten 1 saat sonra önce yarım saat dün gecede 45 dk karın,göbek ve kelça yaptım..
ayağım yüzünden yürüyemediğim için onu yapıyım bari..belkim biras olsun faydası olur..

katılım diyet gidişleri iyi bence. alalım alalım.

katılıyorum.
yoğurt falan ye bu arada uzadın resmen.

kızlar leslie den sıkılmaya başlaıştım 4 mil hızlı yaptım
vucüdumun aradağı buymuş meğer.
hopla zıpla gidiyor , güzel yani.
tavsiye ediyorum
evde gürültülü olur mu bilemedim. yarın denicem.
ama geç saatlerde yapılacak şey değil enerji istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…