Şimdi ben nöbetçi zayıflayıcı olarak tüm sayfaları okudum, listem de aşağıda. Ancak bişey diyeceğim ama gülmek yok:) Ben teknoloji özürlüyümdür biraz, sadece yes ve no tuşlarını kullandığım 6 yıllık telefonumdan hoşlanmayan eşim çok lazım ya sürpriz yapıp bana dokunmatik bir telefon almış, adım sapığa çıktı resmen, kardeşime mesaj yazayım derken evsahibinin kocasını aramışım, farkında bile değilim:) Ev işine kadın çağırdım, sabah 8 de gelmiş, bebek uyanmasın diye telefonumu çaldırıyor ki apartman kapısını açayım, ben açacağım diye uğraşırken otomatik mesaj göndermişim ; "toplantıdayım, ben seni arayacağım "diye !!!!
Saat 9 oldu kadın yok, merak edip aradım, aşağıdaki dükkanda oturuyorum toplantın bitsin diye demez mi:))))))))))
Neyse, konuyu şuna getirecektim ben eski sayfaları okuyorum ya ,menülerinize yorum yapmak falan istediğimde o mesajı yanıtlıyorum, gönderince sonuncu sayfaya atıyor beni. Hadiiii kaldığın sayfayı bul yeniden:) cevaplayacağım mesajları nasıl işaretleyeceğimi bana öğretir misiniz
O zaman daha etkin olabilirim sayfada:) Adaylık süremizde veto yemeyelim sizden:)))
Bugünkü listem;
Sabah:kötü biliyorum ama canım birşey istemedi bu sabah,1 dilim kızarmış kepek ekmeği,1 haş.yumurta
Ara;1 meyve
Öğle;yoğurtlu semiz otu,1 etli kabak dolması
Ara;1 bardak süt
Akşam;1 kase çorba,2 kabak dolması, 1 kase yoğurt
Suyum da 2 litre.
quoteler mesajın başı ve sonu demekti.benim şu an yazdıgım yerde alıntıladıgın mesaj yazar.şu an solda yazan quote den sonra cevabını yazıyorsun[ /QUOTE]
alıntının arasındaki satırları silebilirsin önemli olan quoteleri ve yanındaki köşeli parantezleri bozmamakumarım yardımcı olabilmişimdir
menünüde beğendim canım.cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum
kızlar günaydınnn,güne spor yaparak başladım 45 dakika yürüyüşümü yaptım,ama kahvaltıda mahvettim herşeyi.birşeye canım çok sıkıldı o anda kaybettim kendimi ne bulduysam yedim yazsam hepiniz beni yuhlarsınız.ama olsun yazimde belki utanıp günün gerisini kurtarırım.
yürüyüşten önce 3 tane kepekli bisküi,yürüyüşten sonra 1 dilim ekmek ,peynir,1 kase aşure,akşamdan kalan 2 kaşık pilav,yine 1 dilim ekmek ve bal labne.
özellikle yediklerimin hepsini yazdım buraya bakıp belki kendimi ferenlerim diye ama benim bu kadar kiloya ulaşmamın sebebi zaten sinir stres şu an kendimle savaşıyorum ama ben bu savaşı kazanacam kızlar sizlerinde yardımlarıyla:))
başımın ağrısından iki üç günüdür spor yapamıyorum bu sabahda yapamıyacağım gibi halbuki ne kadar da istemiştim tekrar ağrıyacak gibi başım ondan spor iyice ağrıtıyor ondan dokunmucam okulda ki afacanların gürültüsü beni yeterince etkiliyecektir
aman ihmal etme. benim de sağ gözüm kanlanmış. hemen doktora gittim, gözüm mikrop kapmış uzayıp can sıkıcı olacağına bi baktır.
bu 2 güne dikkat edecem, ama şiş hissediyorum kendimi.
yeşil çaya da baya bi alıştım bu arada,
getirmemeişim bugün gidip bulayım birilerinden.
iyi gelir bana şimdi.
teşekkür ederim kaptan inş hep öğnek menü olurum şimdi hemen sabah ara öğün yapcam
canım baş ağrısı ne menem şeydir.hiç birşey istemez insanın canı.sen yediklerine dikkat et yeter
geçmiş olsun canım sanada..bende şişim galiba.inşallah cumaya ekside çıkarım değilse çok üzüleceğim
yeşil çaya alışman harikayeni favori içeceğimiz yeşil çay
bende ara öğün yapıyorum şu an.3 tane burçak bisküvi ile
kızlar günaydınnn,güne spor yaparak başladım 45 dakika yürüyüşümü yaptım,ama kahvaltıda mahvettim herşeyi.birşeye canım çok sıkıldı o anda kaybettim kendimi ne bulduysam yedim yazsam hepiniz beni yuhlarsınız.ama olsun yazimde belki utanıp günün gerisini kurtarırım.
yürüyüşten önce 3 tane kepekli bisküi,yürüyüşten sonra 1 dilim ekmek ,peynir,1 kase aşure,akşamdan kalan 2 kaşık pilav,yine 1 dilim ekmek ve bal labne.
özellikle yediklerimin hepsini yazdım buraya bakıp belki kendimi ferenlerim diye ama benim bu kadar kiloya ulaşmamın sebebi zaten sinir stres şu an kendimle savaşıyorum ama ben bu savaşı kazanacam kızlar sizlerinde yardımlarıyla:))
bundan sonra günün menüsünü seçeceğim menüler arasından
akşamki aranı çok geç yapmamıssan eğer güzel
peşpeşeydi salata az geldi de.
bende yapıyorum kaptan 5 badem ve 2 kuru incirle
bluecum sen yat kalk pepeye dua et benim oğlan ben10 bakugancı bu ara. resmen davranışları değişti çocuğumun.
uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdi ama çoook zorlanıyorum.
kızlar ben kahvaltımı 11 de yaptım da
1 bardak sütle
1 tane fırında pişmiş sigara böreği yedim ara yapmasam öğleni de geç yesem bişey olmaz dimi çok canım çekti tutamadım kendimi
doğru olabilir.arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum
ayyy örnek menü seçilmişiz aman da aman ne sevindimmm benn bak bana gene şevk geldi kaptanceğizim bak iyi akıl etmişsin valla en azından kamçılar bu bizi
çıtır bacılarım benim bugun kalktım aç karnına evi sildim süpürdüm çamaşır bulaşık derken bu saatt olmuş şimdi 5i 1 yerde çayımı içtim ve çorba içicem artık öğlen olmuş napalım bugunde böle olsun..sakat ayakla temizlik zormuş ama içim rahat etmedim napiimneyse güzeller buralardayım görüşürük
ohh ne güzel evin tertemiz olmuş. için rahatlamış. dinlen birazcık.
düzenli yesen daha iyi kanımca.
bende yapıyorum kaptan 5 badem ve 2 kuru incirle
verdin yine gazı bakıyorum. akşama sebzemi yaparım artık.
1 kuru incir 1 porsiyon meyve canım. dikkat.
kızlar ben kahvaltımı 11 de yaptım da
1 bardak sütle
1 tane fırında pişmiş sigara böreği yedim ara yapmasam öğleni de geç yesem bişey olmaz dimi çok canım çekti tutamadım kendimi
arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum
ayyy örnek menü seçilmişiz aman da aman ne sevindimmm benn bak bana gene şevk geldi kaptanceğizim bak iyi akıl etmişsin valla en azından kamçılar bu bizi
çıtır bacılarım benim bugun kalktım aç karnına evi sildim süpürdüm çamaşır bulaşık derken bu saatt olmuş şimdi 5i 1 yerde çayımı içtim ve çorba içicem artık öğlen olmuş napalım bugunde böle olsun..sakat ayakla temizlik zormuş ama içim rahat etmedim napiimneyse güzeller buralardayım görüşürük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?