Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar günaydınnn,güne spor yaparak başladım 45 dakika yürüyüşümü yaptım,ama kahvaltıda mahvettim herşeyi.birşeye canım çok sıkıldı o anda kaybettim kendimi ne bulduysam yedim yazsam hepiniz beni yuhlarsınız.ama olsun yazimde belki utanıp günün gerisini kurtarırım.
yürüyüşten önce 3 tane kepekli bisküi,yürüyüşten sonra 1 dilim ekmek ,peynir,1 kase aşure,akşamdan kalan 2 kaşık pilav,yine 1 dilim ekmek ve bal labne.
özellikle yediklerimin hepsini yazdım buraya bakıp belki kendimi ferenlerim diye ama benim bu kadar kiloya ulaşmamın sebebi zaten sinir stres şu an kendimle savaşıyorum ama ben bu savaşı kazanacam kızlar sizlerinde yardımlarıyla:))

ablacıgım her mesajın sağ alt köşesinde alıntı ile cevapla var.onun yanındada baloncuk gibi bişey var.artı işareti var üzerinde.hangi mesajlara cevap yazacaksan o mesajlar için o artı olan kısmı tıklıyorsun.en son sayfaya geldin artık cevap yazacaksın.sayfanın altında konuya cevap ver var.ona tıkladıgında tüm işaretlediğin mesajlar aşagıdaki gibi çıkar önüne.

menünüde beğendim canım.cuma günü güzel sonuçlar bekliyorum

bunları hespini kahvaltıda yemeyi nasıl başardın pilav aşure ne alaka bal labne ohhhh ceza veriyorum sana.öğleden sonra 1 saat daha yürüyüş.anca erir.

bide kahvaltı konusunda anlaşalım seninle.sabah kahvaltı yumurta peynir kepek ekmeği yiyeceksin.bisküviyi çıkart kahvaltıdan.ara olarak yiyebilirsin onuda en fazla 3 tane

canım baş ağrısı ne menem şeydir.hiç birşey istemez insanın canı.sen yediklerine dikkat et yeter

aman ihmal etme. benim de sağ gözüm kanlanmış. hemen doktora gittim, gözüm mikrop kapmış uzayıp can sıkıcı olacağına bi baktır.

bu 2 güne dikkat edecem, ama şiş hissediyorum kendimi.

geçmiş olsun canım sanada..bende şişim galiba.inşallah cumaya ekside çıkarım değilse çok üzüleceğim

yeşil çaya da baya bi alıştım bu arada,
getirmemeişim bugün gidip bulayım birilerinden.

iyi gelir bana şimdi.

yeşil çaya alışman harika yeni favori içeceğimiz yeşil çay

teşekkür ederim kaptan inş hep öğnek menü olurum şimdi hemen sabah ara öğün yapcam

bende ara öğün yapıyorum şu an.3 tane burçak bisküvi ile

bende yapıyorum kaptan 5 badem ve 2 kuru incirle

günaydın abla aşure ve pilav bozmuş ama o kadar da vahim değil biraz hareket ve diğer öğünleri hafif tut eritirsin

bundan sonra günün menüsünü seçeceğim menüler arasından

verdin yine gazı bakıyorum. akşama sebzemi yaparım artık.

akşamki aranı çok geç yapmamıssan eğer güzel

peşpeşeydi salata az geldi de.

sen de cezanı çeek, kendini de yoğurda kabağa vur gitsin.

1 kuru incir 1 porsiyon meyve canım. dikkat.

bluecum sen yat kalk pepeye dua et benim oğlan ben10 bakugancı bu ara. resmen davranışları değişti çocuğumun.
uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdi ama çoook zorlanıyorum.

bluecum sen yat kalk pepeye dua et benim oğlan ben10 bakugancı bu ara. resmen davranışları değişti çocuğumun.
uzaklaştırmaya çalışıyorum şimdi ama çoook zorlanıyorum.

oyyy canım yaa ben 10 çocuklar için çok sakıncalı ben pepee yide izletmeyecektim ama pepee pedegoglar eşliğinde hazırlandığı için müsade veriyorum bence hemen uzaklaştır oğlunu yada o kanalı sil gerçekten olumsuz etkili bir çizgi dizi............

kızlar ben kahvaltımı 11 de yaptım da
1 bardak sütle
1 tane fırında pişmiş sigara böreği yedim ara yapmasam öğleni de geç yesem bişey olmaz dimi çok canım çekti tutamadım kendimi

arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum

ayyy örnek menü seçilmişiz aman da aman ne sevindimmm benn bak bana gene şevk geldi kaptanceğizim bak iyi akıl etmişsin valla en azından kamçılar bu bizi

çıtır bacılarım benim bugun kalktım aç karnına evi sildim süpürdüm çamaşır bulaşık derken bu saatt olmuş şimdi 5i 1 yerde çayımı içtim ve çorba içicem artık öğlen olmuş napalım bugunde böle olsun..sakat ayakla temizlik zormuş ama içim rahat etmedim napiim neyse güzeller buralardayım görüşürük

kızlar ban çıkıyorum minnak kuşumun pepee saati geldi onunla birlikte izliyoruz sonra görüşürüz inşallah...........

arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum
doğru olabilir.
insan düşünmeden yapamıyor tabii. ama yaptıkların illaki sana dönecek, maşşallahın var meyveciiii.

ohh ne güzel evin tertemiz olmuş. için rahatlamış. dinlen birazcık.
düzenli yesen daha iyi kanımca.

afiyet olsun

verdin yine gazı bakıyorum. akşama sebzemi yaparım artık.

1 kuru incir 1 porsiyon meyve canım. dikkat.

yap tabi sebzeden güzel bişey varmı?
akşam yediklerin geç olmamıs güzel olmus afiyet olsun

kızlar ben kahvaltımı 11 de yaptım da
1 bardak sütle
1 tane fırında pişmiş sigara böreği yedim ara yapmasam öğleni de geç yesem bişey olmaz dimi çok canım çekti tutamadım kendimi

ye sen börekleri ye

canım o kişiden kişiye değişir.evet öyle birşey var.regl olduktan sonra kilon direkt düşüyor tartıda.ama bu bazısında 1 kg olur bazısında 300 gr olur.ben geçn yıl diyetisyene gittiğimde 500 gr kg dan düşmüş görünüyordum ama ölçümlerde vücudumun 1,5 kg su tuttugu bile çıkmıstı.yani bilemeyiz azmedeceğiz sabredeceğiz.elbet sonuçlarını alacagız

ohh beşi biyerde yaksın yaglarını

mesajlara cevap yazıyorum sonra menümü yazmayı unutuyorum.
benim dünkü menüm

sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane yagsız galeta
öğlen 2 kaşık kısır çay marul
ara 1 yagsız galeta yine
akşam işten çıkınca 1 saat yürüdüm markete gittim.saat 9 da marketi yerleştirip oturabildim.o saatte de yemek istemedim.1 mandalina 1 elma

bugun sabah spor yapamadım off günüm oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…