arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum
bugün ki menüm canlarım
sabah
1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay
ara
2 incir ve 5 badem
öğle
1 kepçe kuru fasülye ayran
ara
bir elma
akşam
bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt
ggüzel olmuş canım menün bakalım bugün iikimizin menüsü yine en iyi menü seçilcek mikızlar bugünkü menümü yazıyımm..
sabah;(geç kaldım biras o yüzden)
5i 1yerde çayımı içtim
1 kase bol acılı limonlu çorba
bol su
arada;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kabak
bol su
akşam;
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık arpa pilav
ayran
havuç salatası
(yemekler 1er kaşık z.yağ ile yapılmıştır..)
1 saat sonra yeşil çayımı içicem ve titreşim aletiyle 1 saat titretcem kendimiişte böle cancanlar..
ggüzel olmuş canım menün bakalım bugün iikimizin menüsü yine en iyi menü seçilcek mi
bugün ki menüm canlarım
sabah
1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay
ara
2 incir ve 5 badem
öğle
1 kepçe kuru fasülye ayran
ara
bir elma
akşam
bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt
kızlar bugünkü menümü yazıyımm..
sabah;(geç kaldım biras o yüzden)
5i 1yerde çayımı içtim
1 kase bol acılı limonlu çorba
bol su
arada;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kabak
bol su
akşam;
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık arpa pilav
ayran
havuç salatası
(yemekler 1er kaşık z.yağ ile yapılmıştır..)
1 saat sonra yeşil çayımı içicem ve titreşim aletiyle 1 saat titretcem kendimiişte böle cancanlar..
menüler iyide spor yapamadım kaç gündür canlarım ya kilo vermeyeceğim diye aklım gidiyor 1 buçuk versem süper olur
güzel menülü güzel...
ya menülerin çok güzel gidiyor, bu menülerle illaki kilo kaybedersin biraz zaman uzar, o da değer di mi ama.
sizi gidiler bize de yer açın bakalım şu günün diyetinde morale ihtiyacım var.
canlarım ciğerlerim sorum var =)
patatesi diyette nasıl tüketebiliriz??mesela tavuğun yanına yapcak olsak??püre falan yiyebilirmiyiz?
anam çok acıktım yaa bunları yazınca şimdi gözüm döndü =)=)
tatlım her diyetisyen bi laf atıyo ortalığa ama en son dinlediğim şöle deemiştiatatesi haşlayıp bi gün dolapta bekletince nişasta yapısı bozuluyomuş.ozaman rahatca salata yapıop yiyebilirmişis.daha önce ve bu kadaının dedğine göre sıcak patates kana hızlı karışıyomuş o yüzden sıcak yenmemeliymiş.püreyi de tavsiye etmedi.:))bildiğim bu
menüm
sabah: light peynir,1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: light peynir, 1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 10-15 fındık
akşam: 10 kaşık yoğurtlu kabak, biraz daha yoğurt
ara: 2 kuru kayısı
bugün yeşil çayı abarttım 4 kupa oldu.
akşam da ıhlamur,tarçın, nar çiçeği, karanfil, zencefil, kiraz sapı koyduğum çaydan içtim.
o kiraz sapı gibi oluruz inş.
canım ya biz size yetişebilmek için sıkıyoruz bu kdr kendimizi
süper olmuş canmmesajlara cevap yazıyorum sonra menümü yazmayı unutuyorum.
benim dünkü menüm
sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane yagsız galeta
öğlen 2 kaşık kısır çay marul
ara 1 yagsız galeta yine
akşam işten çıkınca 1 saat yürüdüm markete gittim.saat 9 da marketi yerleştirip oturabildim.o saatte de yemek istemedim.1 mandalina 1 elma
bugun sabah spor yapamadım off günüm oldu.
kızlar günaydınnn,güne spor yaparak başladım 45 dakika yürüyüşümü yaptım,ama kahvaltıda mahvettim herşeyi.birşeye canım çok sıkıldı o anda kaybettim kendimi ne bulduysam yedim yazsam hepiniz beni yuhlarsınız.ama olsun yazimde belki utanıp günün gerisini kurtarırım.
yürüyüşten önce 3 tane kepekli bisküi,yürüyüşten sonra 1 dilim ekmek ,peynir,1 kase aşure,akşamdan kalan 2 kaşık pilav,yine 1 dilim ekmek ve bal labne.
özellikle yediklerimin hepsini yazdım buraya bakıp belki kendimi ferenlerim diye ama benim bu kadar kiloya ulaşmamın sebebi zaten sinir stres şu an kendimle savaşıyorum ama ben bu savaşı kazanacam kızlar sizlerinde yardımlarıyla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?