Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün ki menüm canlarım

sabah

1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay

ara
2 incir ve 5 badem

öğle

1 kepçe kuru fasülye ayran

ara

bir elma

akşam

bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt

bu arada prenses incir yeme demişsin de ben onu yumurtlama mı kolaylaştırsın diye yiyorum biliyorsun öyle bir özelliği var yoksa çok yemek istediğimden değil mecbur olduğumdan yiyorum herşey bebiş için

kızlar bugünkü menümü yazıyımm..

sabah;(geç kaldım biras o yüzden)
5i 1yerde çayımı içtim
1 kase bol acılı limonlu çorba
bol su

arada;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kabak
bol su

akşam;
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık arpa pilav
ayran
havuç salatası

(yemekler 1er kaşık z.yağ ile yapılmıştır..)
1 saat sonra yeşil çayımı içicem ve titreşim aletiyle 1 saat titretcem kendimi işte böle cancanlar..

menün güzelmiş canım sıkma canını bence zaten suanda çokta yapma spor..dinlen bol bol suanda spor zamanı değil..

ggüzel olmuş canım menün bakalım bugün iikimizin menüsü yine en iyi menü seçilcek mi

çok güzel incirine laf ettim ama bu menü kaldırmış.
zaten bebiş içinse ye anam bacım ye.
başın nasıl. benim başım ağrıyor. tv de gördüm sırayla iki elin baş parmakla işaret parmağı arasında bi noktayı 2 dakika sıkıyorlar.
bu durumda vucüt ağrı kesici salgılıyormuş. kısa sürüyo etkisi denedim bu akşam.

Son düzenleme:

güzel menülü güzel...

menüler iyide spor yapamadım kaç gündür canlarım ya kilo vermeyeceğim diye aklım gidiyor 1 buçuk versem süper olur

ya menülerin çok güzel gidiyor, bu menülerle illaki kilo kaybedersin biraz zaman uzar, o da değer di mi ama.

sizi gidiler bize de yer açın bakalım şu günün menüsünde morale ihtiyacım var.

Son düzenleme:
canlarım ciğerlerim sorum var =)

patatesi diyette nasıl tüketebiliriz??mesela tavuğun yanına yapcak olsak??püre falan yiyebilirmiyiz?
anam çok acıktım yaa bunları yazınca şimdi gözüm döndü =)=)

tatlım her diyetisyen bi laf atıyo ortalığa ama en son dinlediğim şöle deemiştiatatesi haşlayıp bi gün dolapta bekletince nişasta yapısı bozuluyomuş.ozaman rahatca salata yapıop yiyebilirmişis.daha önce ve bu kadaının dedğine göre sıcak patates kana hızlı karışıyomuş o yüzden sıcak yenmemeliymiş.püreyi de tavsiye etmedi.:))bildiğim bu

menüm
sabah: light peynir,1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: light peynir, 1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 10-15 fındık
akşam: 10 kaşık yoğurtlu kabak, biraz daha yoğurt
ara: 2 kuru kayısı

bugün yeşil çayı abarttım 4 kupa oldu.
akşam da ıhlamur,tarçın, nar çiçeği, karanfil, zencefil, kiraz sapı koyduğum çaydan içtim.
o kiraz sapı gibi oluruz inş.

çok saol canım ilgine..kimse önermedi zaten patatesi bende vazgeçtim yemekten

güzel menüymüş canım afiet bal şeker olsun

süper olmuş canm

bugün benm de böle bi günümdü.nasıl telafi yapacam bilmiyorum ve kendimi durduramıyorum.karaty felan yalan olduuu

kızlar duygu ve aldayı tabiki takımda istiyorum.böle kanlı canlı üyeleri nerde bulalım bi daha:)))

bugün ben berbadım.kızım için yeni bi kreşle görştm.dolayısıyla onlarla sabah10,30 da evden cıktık.öğlen onları bırakıp kankama ve ordan okula geldim.akşam eve ve ardından yemek sonrabuzdolabını temizledim mutfağı yerleştirdim perdeleri cıkar felan baya yoruldum...dolayısıyla spora zamanım kalmadı
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir,5 zeytin;domates bi çatal tahin helvası

öğlen;1 kase kuru fasulye,1 ayran,yarım kase aşure

akşam;1 kase kurufasulye,1 kase yoğurt,yarım kase aşure

ara bi mandalina.çok şişimmm yarın ac yatp kalkmam lazım.ağlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…