menüm
sabah: light peynir,1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 2 dilim ekmek
ara: 1 elma
öğle: light peynir, 1 br. yarım yağlı süt, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 1 elma, 10-15 fındık
akşam: 10 kaşık yoğurtlu kabak, biraz daha yoğurt
ara: 2 kuru kayısı
bugün yeşil çayı abarttım 4 kupa oldu.
akşam da ıhlamur,tarçın, nar çiçeği, karanfil, zencefil, kiraz sapı koyduğum çaydan içtim.
o kiraz sapı gibi oluruz inş.
kızlar duygu ve aldayı tabiki takımda istiyorum.böle kanlı canlı üyeleri nerde bulalım bi daha:)))
bugün ben berbadım.kızım için yeni bi kreşle görştm.dolayısıyla onlarla sabah10,30 da evden cıktık.öğlen onları bırakıp kankama ve ordan okula geldim.akşam eve ve ardından yemek sonrabuzdolabını temizledim mutfağı yerleştirdim perdeleri cıkar felan baya yoruldum...dolayısıyla spora zamanım kalmadı
sabah 1 dilim ekmek 2 dilim peynir,5 zeytin;domates bi çatal tahin helvası
öğlen;1 kase kuru fasulye,1 ayran,yarım kase aşure
akşam;1 kase kurufasulye,1 kase yoğurt,yarım kase aşure
ara bi mandalina.çok şişimmm yarın ac yatp kalkmam lazım.ağlamak istiyorum
şulecim hızlı leslie yi nerden indirdin ben bulamıyorum bi türlükatılım diyet gidişleri iyi bence. alalım alalım.
katılıyorum.
yoğurt falan ye bu arada uzadın resmen.
kızlar leslie den sıkılmaya başlaıştım 4 mil hızlı yaptım
vucüdumun aradağı buymuş meğer.
hopla zıpla gidiyor , güzel yani.
tavsiye ediyorum
evde gürültülü olur mu bilemedim. yarın denicem.
ama geç saatlerde yapılacak şey değil enerji istiyor.
menün hafif olmuş canım güzel bence..menüm
akşam da ıhlamur,tarçın, nar çiçeği, karanfil, zencefil, kiraz sapı koyduğum çaydan içtim.
bende evet diyorum bence bu haliyle takım oturmuş durumda zatenduygu ve alda abla bence takımda olmalı bu hafta benim oyum evet canlarım
çok güzelllllbugün ki menüm canlarım
sabah
1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay
ara
2 incir ve 5 badem
öğle
1 kepçe kuru fasülye ayran
ara
bir elma
akşam
bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt
bu menüde güzel bencekızlar bugünkü menümü yazıyımm..
sabah;(geç kaldım biras o yüzden)
5i 1yerde çayımı içtim
1 kase bol acılı limonlu çorba
bol su
arada;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kabak
bol su
akşam;
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık arpa pilav
ayran
havuç salatası
(yemekler 1er kaşık z.yağ ile yapılmıştır..)
1 saat sonra yeşil çayımı içicem ve titreşim aletiyle 1 saat titretcem kendimiişte böle cancanlar..
kızlar duygu ve aldayı tabiki takımda istiyorum.böle kanlı canlı üyeleri nerde bulalım bi daha:)))
bugün ben berbadım.kızım için yeni bi kreşle görştm.dolayısıyla onlarla sabah10,30 da evden cıktık.öğlen onları bırakıp kankama ve ordan okula geldim.akşam eve ve ardından yemek sonrabuzdolabını temizledim mutfağı yerleştirdim perdeleri cıkar felan baya yoruldum...dolayısıyla spora zamanım kalmadı
sabah 10
1 dilim fırında pişmiş sigara böreği
1 bardak süt
saat 12
yarım nar
saat 5 te
2 tane bebe bisküvi
1 tane mandalina
arada 1 ısırımlık caramio çikolata
akşam 20:30-alışverişten ancak gelebildik-
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye
canım noldu bıdıkın kreş işi?
menüne gelince sankim aşure bi öğünde kalsaymış dahamı iyi olurmuş ne..neyse napalım arada oluyo böle kaçamakafiet olsun..
kalorili şeyler ama çok az tadımlık yemişsin..güzel olmuş dozundasabah 10
1 bardak süt
saat 12
yarım nar
saat 5 te
2 tane bebe bisküvi
1 tane mandalina
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye
:26::26::26::26::26::26::26:acaba ne desem ne desemmm fena değil desem aşure aklıma takıldı ama yinede geçtin benden
Good!wery good..
güzel olmuş canım menün gerçi sen sabah biras şikayet etmiştin ama olsun akşamda hafif olmuş afiet olsun cancanım..
oooooooo my godbencede çok çok olduçok mutsuzum o yüzden..kreş iki gün deneyecez.bakalım benm cadı inşallah cadılığını göstermez.yarar inşallah sakinleşir inşallah.
kalorili şeyler ama çok az tadımlık yemişsin..güzel olmuş dozunda
öncelikle ablacım cevaplamak istediğin mesajı işaretlemek için hani sayfanın yanında alıntı yap tuşu varya onun yanındaki tuşa basıp o msjı ekliyoruz sonra istediğimiz sayıda msja ulaşınca konuya cevap ver e tıklayıp cvp veriyouzumarım açıklayıcı olmuşumdur:26:
:26:menüne gelince bence gayet güzel heleki semiz otu kısmına bayıldımsaçlarını da dert etme sen neler için sabretmişin ve başarmışsın bi bunun için mi sabredemiyeceksin sabrının sonu her daim selamet olsun
aldacım çok hoşsun yaaa,
en güzelini yapıyosun bende bu ara saldım kendimi günlerdir eşofmanla dolaşıyorum.birazda moralim bozuk ama bu gün senden feyz alıp saçlarımı yapacam makyajımıda yapacam giyinip süslenip gezecem.akşamda kocamın karşısına oturup onu çatıt çatır çatlacammmmmm
sen benden daha uzunsun benim boyum 1.65 kilomda 80 civarı gidip geliyor demekki hemen hemen aynıyız yaşlarımızda yakın.bende yarışmaya mersinden katılıyorum yarışmacı arkadaşlarada başarılar diliyorummmmmm
canım eminim yeni çıkan saçların çok daha gür çok daha parlak olacak istediğin renge boyat keyfini sür inşallah.
ayyy alda bende aynen senin gibiyim bende benim kızlaradan heveslenip kendime şu klavyeli internetli felan telefonlardan aldım almaz olaydım.bütün rehberi kaybettim nasıl yaptıysam kimsenin adı çıkmıyor bazen sessize alıyormuşum bilmeden millet arıyor beni bulamıyor.bende hergün bir macera yaşıyorum.ama senin toplantı işi süper olmuş,çok güldüm .mesaj işinide prenses peri anlatmış sana yine yapamazsan yardımcı oluruz.
menünde gayet iyi olmuş.
kızlar günaydınnn,güne spor yaparak başladım 45 dakika yürüyüşümü yaptım,ama kahvaltıda mahvettim herşeyi.birşeye canım çok sıkıldı o anda kaybettim kendimi ne bulduysam yedim yazsam hepiniz beni yuhlarsınız.ama olsun yazimde belki utanıp günün gerisini kurtarırım.
yürüyüşten önce 3 tane kepekli bisküi,yürüyüşten sonra 1 dilim ekmek ,peynir,1 kase aşure,akşamdan kalan 2 kaşık pilav,yine 1 dilim ekmek ve bal labne.
özellikle yediklerimin hepsini yazdım buraya bakıp belki kendimi ferenlerim diye ama benim bu kadar kiloya ulaşmamın sebebi zaten sinir stres şu an kendimle savaşıyorum ama ben bu savaşı kazanacam kızlar sizlerinde yardımlarıyla:))
arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum
canım patates diyetlerin baş düşmanı.ama tabi hayatımızdan çıkartamadıgımız zamanlarda oluyor.bu durumlarda ya fırında ya haşlanmış tüketmek en iyisi.püre de olur ama pürenin içine mümkünse tereyag ve kaşar koyma yada tadımlık koy ve tabagına az al
alda ablayı ve duyguyu listeye almayı düşünüyorum.ne dersiniz?yorumları alayım
bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım
duygu ve alda abla bence takımda olmalı bu hafta benim oyum evet canlarım
Ben Cuma Günü başlamıştım diyete, bugün 5.günümü bitirmiş oldum, 5.gün menüm de aşağıda.
Bu hafta diyet başlangıcı hep hızlı olur ya malum, onun avantajıyla ilk haftalık 2-2,5 kg gibi bir kayıp bekliyorum,inşallah sonraki günlerde de, az az da olsa, duraksamadan minik minik gider kilolar:)
Sabah;beyaz peynir,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,domates
Ara;1 bardak süt
Öğle; 1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı, yoğurt
Ara;2 portakal
Akşam;ızgara balık, az yağlı mevsim salatası
2 litre su içtim. Ve bugün ilk defa, 2 fincan yeşil çay içtim:)
Gündüzleri eşim yok,işe başlayana kadar da evdeyim gün içinde sizinle sakin sakin sohbet ederiz diye hayal ediyordum ama Umut'ta bugünlerde deli bir bilgisayar ve telefon merakı var, masaya oturduğum anda, kucağıma gelmek için deli gibi ağlamaya başlıyor, alınca da durmadan tuşlara basıp karıştırıyor :)
Günde de 2 saat uyuyor, o arada ben de ancak yemek yapıyorum vs.
Onu gece uyutunca girebildim kaç gündür, yanlış anlamayın olur mu
yahuu sölicem sölicem 2 gündür unutuyorum..
zuladan titreşim aleti çıkardım kızlar 2 gecedir yemekten 1 saat sonra önce yarım saat dün gecede 45 dk karın,göbek ve kelça yaptım..
ayağım yüzünden yürüyemediğim için onu yapıyım bari..belkim biras olsun faydası olur..
heheee zaten çözümü nasıl buldum sanıyosun masaya oturmuyorum gerçi eşim bozuluyo ama napalım çıtır gülü seven dikenine katlencek demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yarım ekmek benim dişimin kovuğuna yetmez datluuuuuuuuum o derece manyak bi ekmek hastasıyım yani
bu arada prenses incir yeme demişsin de ben onu yumurtlama mı kolaylaştırsın diye yiyorum biliyorsun öyle bir özelliği var yoksa çok yemek istediğimden değil mecbur olduğumdan yiyorum herşey bebiş için
tatlım her diyetisyen bi laf atıyo ortalığa ama en son dinlediğim şöle deemiştiatatesi haşlayıp bi gün dolapta bekletince nişasta yapısı bozuluyomuş.ozaman rahatca salata yapıop yiyebilirmişis.daha önce ve bu kadaının dedğine göre sıcak patates kana hızlı karışıyomuş o yüzden sıcak yenmemeliymiş.püreyi de tavsiye etmedi.:))bildiğim bu
menüm
süper olmuş canm
bugün benm de böle bi günümdü.nasıl telafi yapacam bilmiyorum ve kendimi durduramıyorum.karaty felan yalan olduuu
bugün ki menüm canlarım
sabah
1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay
ara
2 incir ve 5 badem
öğle
1 kepçe kuru fasülye ayran
ara
bir elma
akşam
bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt
kızlar bugünkü menümü yazıyımm..
sabah;(geç kaldım biras o yüzden)
5i 1yerde çayımı içtim
1 kase bol acılı limonlu çorba
bol su
arada;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı kabak
bol su
akşam;
2 kaşık tavuk sote
2 kaşık arpa pilav
ayran
havuç salatası
(yemekler 1er kaşık z.yağ ile yapılmıştır..)
1 saat sonra yeşil çayımı içicem ve titreşim aletiyle 1 saat titretcem kendimiişte böle cancanlar..
Ara;1 bardak süt
Ara;2 portakal
sabah 10
1 bardak süt
saat 12
yarım nar
saat 5 te
2 tane bebe bisküvi
1 tane mandalina
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye
Canımcım patatesi haşla ve çatalla ez iyice, çok az yağda kurusoğanı pembeleştir, azıcık salça ekle ve ezdiğin patatesleri ekleyerek iyice karıştır, baharat olarak sadece karabiber koy, yoğurtla güzel oluyor.Hani fırın dışında da pişirmek istersin diye, nacizane.
Gündüzleri eşim yok,işe başlayana kadar da evdeyim gün içinde sizinle sakin sakin sohbet ederiz diye hayal ediyordum ama Umut'ta bugünlerde deli bir bilgisayar ve telefon merakı var, masaya oturduğum anda, kucağıma gelmek için deli gibi ağlamaya başlıyor, alınca da durmadan tuşlara basıp karıştırıyor :)
menüm
ben arkadaşımdan aldım. indirdiği linklerde silinmiş.şulecim hızlı leslie yi nerden indirdin ben bulamıyorum bi türlü
akşamla güzel bitmiş günün.sabah 10
1 bardak süt
saat 12
yarım nar
saat 5 te
2 tane bebe bisküvi
1 tane mandalina
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye
kızın alışır kreşe kısa sürede, ama hemen sakinlik getireceği fazla iyimser bir yaklaşım gibi. çocuk için zor bir süreç kreşe alışma, anne için de tabii. kaç yaşındaydı kızın..kreş iki gün deneyecez.bakalım benm cadı inşallah cadılığını göstermez.yarar inşallah sakinleşir inşallah.
evet benimde sırtım ağrıyor. kiloları versem bi hafiflesem rahatlıcak.Canım sıkılınca ben de deli gibi yemek yerim, sonrası da pişmanlık oluyor tabii:)
Ama öyle çok yükle geziyoruz ki şimdi canım sıkılınca yemek yemeye yöneleceğim zaman şöyle düşünüyorum; oğluşum 1 yaşında ve 12 kg, onu kucağıma aldığımda en fazla 10 dakika tutabiliyorum, belim ağrıyor, yoruyor beni ağırlığı, vermem gereken 20 kg düşününce 2 tane umut taşıyorum kucağımda hem de boş yere, onları yere bıraktığımda kimbilir ne kadar rahatlayacağım diyorum. Stresten yiyeceğin zaman seni bundan vazgeöirecek birşey düşünmelisin :)
menün güzel, istediğin zaman gel canım siteye hepimizin bir düzeni var sonuçta.Ben Cuma Günü başlamıştım diyete, bugün 5.günümü bitirmiş oldum, 5.gün menüm de aşağıda.
Bu hafta diyet başlangıcı hep hızlı olur ya malum, onun avantajıyla ilk haftalık 2-2,5 kg gibi bir kayıp bekliyorum,inşallah sonraki günlerde de, az az da olsa, duraksamadan minik minik gider kilolar:)
Ara;1 bardak süt
Ara;2 portakal
güzel canım menün.yeşil çayın fazlasıda zarar olur herhalde herşey gibi.fayda saglayacagına dokunmasın dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?