Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aminnnn tatlım.süper olmuş menün erim erim gitsin yağların inşallah

canım noldu bıdıkın kreş işi?
menüne gelince sankim aşure bi öğünde kalsaymış dahamı iyi olurmuş ne..neyse napalım arada oluyo böle kaçamak afiet olsun..

şulecim hızlı leslie yi nerden indirdin ben bulamıyorum bi türlü

menün hafif olmuş canım güzel bence..

duygu ve alda abla bence takımda olmalı bu hafta benim oyum evet canlarım
bende evet diyorum bence bu haliyle takım oturmuş durumda zaten

bugün ki menüm canlarım

sabah

1 buçuk haşlama yumurta az peynir
yeşil çay

ara
2 incir ve 5 badem

öğle

1 kepçe kuru fasülye ayran

ara

bir elma

akşam

bir tabak kapak yemeği ve az yoğurt
çok güzellllleferim sana gıııııııııııııı
bu menüde güzel bence

:26::26::26::26::26::26::26:acaba ne desem ne desemmm fena değil desem aşure aklıma takıldı ama yinede geçtin benden

sabah 10
1 dilim fırında pişmiş sigara böreği
1 bardak süt

saat 12
yarım nar

saat 5 te
2 tane bebe bisküvi
1 tane mandalina

arada 1 ısırımlık caramio çikolata

akşam 20:30-alışverişten ancak gelebildik-
1 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık taze fasulye

Good!wery good..
güzel olmuş canım menün gerçi sen sabah biras şikayet etmiştin ama olsun akşamda hafif olmuş afiet olsun cancanım..

canım noldu bıdıkın kreş işi?
menüne gelince sankim aşure bi öğünde kalsaymış dahamı iyi olurmuş ne..neyse napalım arada oluyo böle kaçamak afiet olsun..

bencede çok çok oldu çok mutsuzum o yüzden..kreş iki gün deneyecez.bakalım benm cadı inşallah cadılığını göstermez.yarar inşallah sakinleşir inşallah.
kalorili şeyler ama çok az tadımlık yemişsin..güzel olmuş dozunda

:26::26::26::26::26::26::26:acaba ne desem ne desemmm fena değil desem aşure aklıma takıldı ama yinede geçtin benden[/QUOTE]

yok be yav hiçte güzel deil ama yarın söz size bununn acısı cıkacak

:26::26::26::26::26::26::26:acaba ne desem ne desemmm fena değil desem aşure aklıma takıldı ama yinede geçtin benden

yok be yav hiçte güzel deil ama yarın söz size bununn acısı cıkacak[/QUOTE]

hayırlı olsun o zmn küçük cadının yeni okulu kalıcı olur insallah
acısını çıkarıcam die açlık grevine girmede canım..hafif ama öğünlerinde yemeye çalış bence..

Good!wery good..
güzel olmuş canım menün gerçi sen sabah biras şikayet etmiştin ama olsun akşamda hafif olmuş afiet olsun cancanım..

oooooooo my godso,thank you wery much my friends

Öğrendim galiba benden çekeceğiniz var bundan sonra:)
Semizotunu çok severim, Antep'liler pirpirim derler semiz oyuna ve çiğden domatesli salatasını yaparlar yazın, ekşili falan, çok da güzel olur.Yoğurtluyu da çiğden yaptım, gerçekten güzel oldu:)

Canım sıkılınca ben de deli gibi yemek yerim, sonrası da pişmanlık oluyor tabii:)
Ama öyle çok yükle geziyoruz ki şimdi canım sıkılınca yemek yemeye yöneleceğim zaman şöyle düşünüyorum; oğluşum 1 yaşında ve 12 kg, onu kucağıma aldığımda en fazla 10 dakika tutabiliyorum, belim ağrıyor, yoruyor beni ağırlığı, vermem gereken 20 kg düşününce 2 tane umut taşıyorum kucağımda hem de boş yere, onları yere bıraktığımda kimbilir ne kadar rahatlayacağım diyorum. Stresten yiyeceğin zaman seni bundan vazgeöirecek birşey düşünmelisin :)

arkadaşlar regl döneminde tartıda 1 kilo fazla çıkmak diye bişey varmı dün ablam ve eltisi söyledi siz ne düşünüyosunuz bu konuda eğer öyleyse ben 1.5 kilo vermiş oluyorum

Daha fazla bile çıkılır Bluecuğum, ben regl olduğum dönemlerde 2 kg dan fazla farkederdi ama mens dönemi sonrası hemen düşerdi tekrar.

Canımcım patatesi haşla ve çatalla ez iyice, çok az yağda kurusoğanı pembeleştir, azıcık salça ekle ve ezdiğin patatesleri ekleyerek iyice karıştır, baharat olarak sadece karabiber koy, yoğurtla güzel oluyor.Hani fırın dışında da pişirmek istersin diye, nacizane.

alda ablayı ve duyguyu listeye almayı düşünüyorum.ne dersiniz?yorumları alayım

bu arada zaynep hala yardımcımısın canım sen?yardımcımı bildirmem gerekiyor sanırım

Hehehehe alın alın, ben sizi her hafta takımlar birincisi yapıcam:)))

duygu ve alda abla bence takımda olmalı bu hafta benim oyum evet canlarım

Tuğbacım kucak dolusu teşekkür:)

Ben Cuma Günü başlamıştım diyete, bugün 5.günümü bitirmiş oldum, 5.gün menüm de aşağıda.
Bu hafta diyet başlangıcı hep hızlı olur ya malum, onun avantajıyla ilk haftalık 2-2,5 kg gibi bir kayıp bekliyorum,inşallah sonraki günlerde de, az az da olsa, duraksamadan minik minik gider kilolar:)

Sabah;beyaz peynir,3 zeytin,1 dilim kepek ekmeği,domates
Ara;1 bardak süt
Öğle; 1 kase yeşil mercimekli bulgur pilavı, yoğurt
Ara;2 portakal
Akşam;ızgara balık, az yağlı mevsim salatası

2 litre su içtim. Ve bugün ilk defa, 2 fincan yeşil çay içtim:)

Gündüzleri eşim yok,işe başlayana kadar da evdeyim gün içinde sizinle sakin sakin sohbet ederiz diye hayal ediyordum ama Umut'ta bugünlerde deli bir bilgisayar ve telefon merakı var, masaya oturduğum anda, kucağıma gelmek için deli gibi ağlamaya başlıyor, alınca da durmadan tuşlara basıp karıştırıyor :)
Günde de 2 saat uyuyor, o arada ben de ancak yemek yapıyorum vs.
Onu gece uyutunca girebildim kaç gündür, yanlış anlamayın olur mu

Son düzenleme:

ablacım gece giripte telafisini yaptıktan sonra bi sorun yok bence.benmde minik bş canavarım var.helede bluenun yolladığı avatrları görünce deli oluyo anne bak böle yapıo şöle yapıo die kucağımdan inmiyo.çoğunlukla o yüzedn actığım gibi geri kapatıyorum veya yarım cvblar veriyorum.seni çok ii anlıyorum oyüzden.

harika canım.çözüm bulmussun yürüyemeyişine inşallah faydasını görürsün

çtır gülü seven dikenine katlanır ha allam ya

bu arada prenses incir yeme demişsin de ben onu yumurtlama mı kolaylaştırsın diye yiyorum biliyorsun öyle bir özelliği var yoksa çok yemek istediğimden değil mecbur olduğumdan yiyorum herşey bebiş için

ben demedim canım.bence tüketebilirsin helede arada hiç sakıncası yok yumurtlama içinde yiyorsan hiç aksatma bence

o zaman benim salataların hiç zararı yok bana birgün önceden haşlanıyor iş yerine getirmek için iyiymiş

güzel canım menün.yeşil çayın fazlasıda zarar olur herhalde herşey gibi.fayda saglayacagına dokunmasın dikkat et

süper olmuş canm

bugün benm de böle bi günümdü.nasıl telafi yapacam bilmiyorum ve kendimi durduramıyorum.karaty felan yalan olduuu

canım hemen bugunden itibaren sıkarak toparlayabilirsin altı üstü 2 kase aşure.spor yapmıssan erimiştir

canım hiççç moralini bozma toparlamak istiyorsan toparlarsın hemencik.sadece diyetine sahip çık 2 kase aşure seni alt etmesin

Son düzenleme:

bugün yine aynı 2 menüyü ve alda ablanın menüsünü begendim

akşam yemeği için bir geç saat olmus.akşam yediklerin güzel spor yaptın mı?

güzel tarif teşekkürler

canımcım herkes gelebildiği kadar burda.sen üzülme.menünü paylaş geldiğinde geçmişi oku zaten takımı takip etmiş olursun

ve benim dünüm

sabah 1 kase kflakes
ara 1 tane yagsız galeta
öğlen yumurtalı bol maydonozlu patates salatası ekmek yemedim 1 bardak çay
ara yok
akşam 1 bardak yeşil çay,3 kaşık ucundan tadına baktım aşure,8 tane badem yedim

iş çıkışı arkadaşımla buluştuk benim evi gittik.oda diyetteymiş yeşil çay yaptım o arada komsu asure getirmiş tadımlık yedim

asure ayıda yeni girdi ya.kendim evde pişirmiyorum bilerek.oldu olmadı tadına bakarken dünyaları yiyorum :18:

sabah 30 dk cardio ve 100 mekik çektim

akşam yemeğinde evde yapılmış az şekerli 1 bardak vişne suyu içmiştim,yazmayı unutmuşum.
bili kapattıktan sonra eşim mandalina getirdi. yarım mandalina yedim.

canım aşure fazla kaçmış ama bu kadar karalar bağlama, kaçamaklar diyetlerin tadı tuzu.

şulecim hızlı leslie yi nerden indirdin ben bulamıyorum bi türlü
ben arkadaşımdan aldım. indirdiği linklerde silinmiş.
Walk at Home | #1 Walk Fitness by Leslie Sansone sitesine bir bak.

akşamla güzel bitmiş günün.

.kreş iki gün deneyecez.bakalım benm cadı inşallah cadılığını göstermez.yarar inşallah sakinleşir inşallah.
kızın alışır kreşe kısa sürede, ama hemen sakinlik getireceği fazla iyimser bir yaklaşım gibi. çocuk için zor bir süreç kreşe alışma, anne için de tabii. kaç yaşındaydı kızın.

evet benimde sırtım ağrıyor. kiloları versem bi hafiflesem rahatlıcak.

dünkü leslieden sonra gözümün önünde incecik bir Şule belirdi. hedef göründü anlıcanız. ben de böyle durumlarda o görüntüye odaklancam.

menün güzel, istediğin zaman gel canım siteye hepimizin bir düzeni var sonuçta.

güzel canım menün.yeşil çayın fazlasıda zarar olur herhalde herşey gibi.fayda saglayacagına dokunmasın dikkat et

doğru söylüyosun

bugün günüm iyi başladı erken yattım dinlenmiş kalktım.
tartılar da benden yanaydı. yarına bu hafta ulaşmayı düşündüğüm kiloyu görürüm inş.
67.1dim sabah. pek bi keyiflendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…