Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün yine aynı 2 menüyü ve alda ablanın menüsünü begendim
ayyy gene sevindirik oldum çoookk merci bacım..

valla sizi bu aşureler yakıyo ha neyseki sevmem kendilerini..aşureyi eliyorum onun dısında çok güzel olmuş cancağazım

oy çoklugu ile duygu ve alda yarın listedesiniz

yarın sabahtan gelip kg bildiremeyecek olanlar bugunden yazsınlar

çok teşekkür ederiz insallah yüzünüzü kara çıkarmayız fıstıklar..

canım ablam sana katılıyorum ilk hafta birden gidiyo kilolar umarım yarın sende bende takımda da iyi düşüşler görürüz ......
menüne gelince beğendim valla
yaa bu sıralar eşim nette fazla takılmamdan şikayetçi kızlar benimde kusuruma bakmayın gündüz geldiğimde kimse olmuyo geceleri geliyorum yine kimsecikler yok biraz idare edin sonra acısını çıkarırım inşallah

anam ben avatarımı değiştirmekle iyi etmişim öyleyse o avatarlarıda prenses beğendi diye kullanıyodum kız ama komik oluyo benim velettte çok seviyo onlariiiiiiiii

diyet için süper sağlık için kötü kulağını çekicem en sonunda ona göre cadıııııııı

bugün günüm iyi başladı erken yattım dinlenmiş kalktım.
tartılar da benden yanaydı. yarına bu hafta ulaşmayı düşündüğüm kiloyu görürüm inş.
67.1dim sabah. pek bi keyiflendim.

hadi hadi iyisin iyisin iyisin sen kendini bilirsin bilirsin bilirsin
sevgi dolu birisin birisin birisin herşeyin en iyisini hakedersin gözün aydın hanııııııııııııııııııım

kızlar kahvaltı yapmadım daha ablam aşure yapıcak onu yiyicem birazdan işlerimi bitirmek üzereyim akşam sadece 2 mil yapabildim midem bulandı bıraktım bugün bi tartılayım diyorum bakalım son durum ne bildirim öncesi hepinizi öpüyorummmmmmmmmmm
mersa abla geçmişten kaldıramadın başını gelince selamımı al cancağızım olarmı

selam kizlar bu gun hafif kahvaltimi yaptim ama gune yagmurla basladigimiz icin yuruyus yapamadim.simdi cikmam lazim bir ara yine ugrarimmmm:)))

ayyy gene sevindirik oldum çoookk merci bacım..

valla sizi bu aşureler yakıyo ha neyseki sevmem kendilerini..aşureyi eliyorum onun dısında çok güzel olmuş cancağazım

aşure çok severim.yine tuttum kendimi koca kaseyi yemedim sadece ucundan tadına baktım

benim için kullanmıssın çok sağol
diyeti düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor.bu kadar oluyor

**4.takım 234. ETAP **

mersa(81,0/
PrensesPeri(81,7/
tugba8424(101,7/
zeynepece2009 (77,8/
suleoz(67,7/
BLUEmoon2009(67,9
duyguyildiray( YENİ ÜYE hedef:
alda( YENİ ÜYE hedef:

4.Takim ortalaması

alda ve duygu yarın diyete başladıgınız kg, yarın sabah çıktıgını kg ve hedefinizi yazabilirmisiniz..

hepimizin yarın yüzü güler inş

selam kızlar ben geldim hemen menümü yazayım inş beğenilir

sabah
2dilim tambuğday kurutulmuş az peynir 3 yeşil zeytin 3 yemek kaşığı kavurma az yeşil fasülye

ara yok

öğle yarım tabak yeşil fasülye ayran

ara elma

akşam
yarım tabak pırasa az yoğurt

süt içcem yatcam

bugün başım iyiydi şimdi sporumu yapcam insan sporu özler mi ya ben özledim valla şimdi bincem yürüyüş bandına vurcam kırbacı vurcam kırbacı

oo yarın büyük gün yani he büyük bi zevkle yazarız tabi canım..

canım afiet olsun menün güzel olmuş..yarına güzel bi hazırlık olmuş

bugün başım iyiydi şimdi sporumu yapcam insan sporu özler mi ya ben özledim valla şimdi bincem yürüyüş bandına vurcam kırbacı vurcam kırbacı
kanka bende yapsammı yoksa evemi girişsem bilemedim.sabah yarım saat yürüdüm acep yitermi?gerçi bugünki kaçamaklarla dünyanın capını yürüsem fışşşşş

yarın 2 kilo daha bekliyorum yavrummm

amin inşallahu taalaaaa:) pek bi korklmakla beraber sabırsızlıkla bekliyorum.ama tartım err umarım yarın arkadaşta tartılmayı unutmam

menücüğümüde yazıım barii..

sabah;
5i 1yerde çay
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına labne ve acı sos
1 bardak süt
bol su

öğlen;
yeşil çay
1 kasık tavuk sote
1 kase yoğurt
1 adet galeta
bol su

akşam;
2 kasık z.yğlı karnıbahar yemeği
1.5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karşk tahıllı ekmek
bol su

bu saatten sonrada yeşil çayımı ve bol suyumu içmeye devam ederim..
yarında kilocuğumu bildiririm

>>bildirim kaç gibi yapılıyo kızlar?saat önemlimi?

blue cummm
canim yaa gormemisim kusuruma bakma.simdi gordum ve selamini zevkle aldim canim.bu gun islerim vardi fazla giremedim.butun gun yagmur yagdi yuruyuste yapamadimmm.

kizlar bende bu gun yediklerimi yaziyim
kahvaltieynir ekmek 2 dilim 5 tane zeytin domates.
ara:yok
oglen:1 dilim ekmek labne ve bal.
ara:susamli biskui 5 tane cok akikmistim.
aksam:1 kase sebze corbasi ve hamsi birazda acik ekmek salata.

yaaa kaptanim prensesim benimde bir gun ornek menum olacakmi cok kiskaniyorum menusu ornek secilenlerii bende istiyorummmmm))

çok güzel olmuş canım menün afiyet bal şeker olsun yağ olmasın

canım sanırım sabah 11 e kadar bildirsen iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…