Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kanka olsun artıda çıkmakdan iyiydir 100 gr yine iyidir

günayydıınn kızlar

öncelikle hepinizi kocaman öpüyorum tebrik ediyorum bu hafta listemiz yine süper herkesin yüzü gülmüş

alda güzel bir başlangıç oldu inşallah daha güzel sonuçlarla yüzün gülecek

mersa canım bugun şişsindir belki yine görürsün o rakamı hiçç üzülme

tugba gayet güzel vermişsin.zaten sağlıklı kg vermek istiyorsan haftada 1-1,5 arası vermen gerekir.o kadar tedaviye ragmen süper sonuç

zeynep canım son 2-3 günde biraz bozmustun ama artıda çıkmamanda bir başarı.haftaya güzel sonuçlar alacagına toparlanacagına inanıyorum

şuleciğim çok birşey yazmaya gerek yok istikrarlı gidiyorsun harikasın

Son düzenleme:

Sizi seviyorum kızlar:) İradenizi ve azminizi ayakta alkışlıyorum:)

kg yüzdesi hesaplama şu şekilde

geçen hafta 80 kiloyduk diyelim bu hafta 78....giden 2 kilo verdiğimiz kiloyu 100sayısıyla çarpıyoruz 2x100=200

çıkan sonuçu geçen haftaki kiloya bölüyoruz 200/80=%2.5...........işte yüzde sonucumuz......

şule yüzde hesaplamayı öğrenmişsin olmus bu hafta

Mersacığım, 900 gr haftalarca veremediği zamanlar oluyor insanın, haftada 1 yeter de artar bile, az olsun sağlıklı olsun.
Hem bazı sebeplerle şişlik vs olabiliyor da biliyorsun.

Tedavideki ilaçların etkisine rağmen kilo vermen ne kadar güzel ki o ilaçlar kullanıldıkları dönemde vücut dengesini altüst ederler,tebrik ediyorum:)

alda abla süper vermişsin tebrik ediyorum seni çok güzel

E ilk hafta avans veriyo bünye, haftaya olan maçlara bakiciz şimdi:)

Sağol Periciğim, öğrendim, haftaya yüzdeyle bildiririm:)

günün menüleri

Son düzenleme:
kızlar çok mutlu olarak kilomu bende bildiriyim..

başlangıç: 83
bugün: 80
hedef: 59

way bee süpermiş emeklerimize deyiyo sanırım..hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum

bugunku menün güzel ama sabah yeşil fasulye ne alaka anlamadım

bugün başım iyiydi şimdi sporumu yapcam insan sporu özler mi ya ben özledim valla şimdi bincem yürüyüş bandına vurcam kırbacı vurcam kırbacı

kanka bende yapsammı yoksa evemi girişsem bilemedim.sabah yarım saat yürüdüm acep yitermi?gerçi bugünki kaçamaklarla dünyanın capını yürüsem fışşşşş

bende örnek menü olmak istiyorum ama ikimizin menülerde az gidiyor zor

Evet 36 dk yürüyüş yaptım tam 200 kalori yaktım sonra da 30 mekik artık mekik de çekcem

ara yok leslie var. 4 mil hızlı leslie yaptım. test ettim onayladım evde de oluyormuş.
2 kupa yeşil çay içtim bugun

sen bunun en güzel örneği oldunhiç bırakma.şu an metabolizman hızlı yemeni de düzene sokunca patır patır düşüyor kg ların.alver sakın yapma.sonra benim gibi vermen güçlerşir.bi seferde kurtul şu kg lardan korumaya al

Periciğim akşam yediğin seni tutuyor mu? Acıkmadın mı yatana kadar

erken yatıyorum canım akşamları.o yüzden hafif atlatmaya çalışıyorum

canım menün sabah harici gayet güzel.sporda yapmıssın bu hafta çok daha güzel geçecek senin için

Son düzenleme:
**4.takım 234. ETAP **

mersa(81,0/80,1/0,9/%1,11) :81::81::81::81:
PrensesPeri(81,7/81,0/0,7/%0,86) :81:
tugba8424(101,7/100,5/1,2/ %1,18)
zeynepece2009 (77,8/77,7/0,1/%0,13) artıda çıkmadıgın için dans eden koydum sanada
suleoz(67,7/66,9/0,8/%1,18):81::81::81::81:
BLUEmoon2009(67,9
duyguyildiray( 83,0/80,0/3,0/%3,61)YENİ ÜYE hedef:59
alda(85,0/82,6/2,4/%2,82)YENİ ÜYE hedef:67

4.Takim ortalaması

Son düzenleme:
Günaydın:)
Gayet güzel bence, tebrik ediyorum, yola devam:)
teşekkür ederim ablası. iyi günümüzdeyiz hepimiz.

çok güzel başladın ablası

arkadaşlara katılıyorum, senin için çok güzel bir sonuç. bütün dengen değişiyor ne de olsa.

evet canım. çok meraklıyım ama grup kilo ortalaması da yüzdeler ortalamasıyla mı hesaplanıyor.

günün menüleri

UÇUYORUMMMM.
duygucum seni iki kez kutluyorum canım.

alıp verme pişmanlığını iyi biliyorum ben de maalesef. ben doğumdan eve geldiğimde 67 kilo idim ah güzelim.ah
kafa işte yeni yeni çalışmaya başladı

hayirci cumalar kizlar..onay alabilirmiyim

***7.TAKIM 234.Etap***

kırmızıgül06(72.9/71.2/1.7/2.33%)
nev81 (74/0.6/73.4/%0.81)
İpekyol51(75/75/0/0%)
aysen34(66.8/1.0/65.8/1.50%)
SAPHIRA(90.4/0.9/89.5/% 1 )
saferan(119.8/119.8/0/%0)
kayramin(72.8/0.3/72.5/0.41)
Shopaholic(83/0.3/82.7/0.36%)

7.takım yüzde ortalaması : 0.80%

blue nerdesin ee hadi güzelim..öğlen dışarı çıkacagım ne zaman geleceğim belli değil.liste kaldı gitti.nerdesin nerdeeee..

blue nerdesin ee hadi güzelim..öğlen dışarı çıkacagım ne zaman geleceğim belli değil.liste kaldı gitti.nerdesin nerdeeee..

başlangıç kilo:71.600
şimdiki kilo:67.500
giden :0.200gr
geçen haftaki kilo:67.900
hedef:63 kilo

kaptan kuşum ancak gelebildim kayınvalidem bende nete giremiyorum pek kusura bakmayın lütfen

Son düzenleme:
arkadaşlar çarşamba günü 700 gr eksideydim ama 2 gündür kabızlık ve şişkinlik problemim var hatta o derece ki dün leslie yapamadım çarşamba günüde ancak 2 mil yapabildim bi atlatsam güzel düşüş olacak umarım yani inşallah

eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhh be maaşallah benim çıtır hatunlarıma süpper süpper süpersiniz
şu anda takımın yüz karası durumundayım resmen
duygucum bence bu haftanım 1 . si sensin alda ablacım seni de tebrik ederim
alda abla mersa abla tuğba ve tüm takım arkadaşlarım hepinize tebrikler umarım benim yüzümden 1.liği kıl payı kaçırmayız yoksa çok üzülücem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…