kızlar günaydın.dün menümü yazacaktım ama kızım izin vermedi.9,30 da uyuttum onu.kreşe gittiği için yoruluyo ve gündüzde akşamda erken yatıyo.pc de onun odada olduğu içn kk ya giremedim.
dünki menüm:sabah:2 kaşık kavurma,5 yeşilzeytin,menemn,2 kaşık yeşilfasulye,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,yarım simit :))
öğlen yarım kase yeşilfasulye,1 ayran ,1 küçük ıspanaklı börek,2 sıkım mercimek köfte
akşam;1 portakal,1 elma
dün sabah yarım saat akşam yarım saat yürüdüm.12 dakka bisiklet ağırlık mekik çalıştım.
bu hafta 4 gün sıktım kendimi 3 günde yedim deli gibi yine ve sonuç 100 gr vermişim.77,7yim prenses.of puf off of of of
**4.takım 234. ETAP **
mersa(81,0/80,1/0,9/%1,11) :81::81::81::81:
PrensesPeri(81,7/81,0/0,7/%0,86):81:
tugba8424(101,7/100,5 /1,2/ %1,18)gayet güzel bence
zeynepece2009 (77,8/77,7/0,1/%0,13)artıda çıkmadıgın için dans eden koydum sanada
suleoz(67,7/66,9/0,8/%1,18):81::81::81::81:
BLUEmoon2009(67,9
duyguyildiray( YENİ ÜYE hedef:
alda(85,0/82,6/2,4/%2,82)YENİ ÜYE hedef:67
4.Takim ortalaması
kızlar her cuma olduğu gibi yine fazla çıktım 3 gün önce 79.500 düm bu gün 80.100 geldim yinede allah bereket versin diyelim 900 gram gitmiş.bu gün yönetim odasında çok işim var çıkmam lazım yine uğrarım byyyy:)))
ben geldim arkadaşlar büyük gün tahminime göre az vermişim spor yapamadım bide sanırım ilaçlar beni şişirdi biraz bu yumurtlama hapı ve çatlatma iğnesi onları vurulunca sanki böyle kasıklarım şişti verdiğim kilo 1,2 kg bu hafta iki basamaklılara inmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı
alda abla süper vermişsin tebrik ediyorum seni çok güzel
kg yüzdesi hesaplama şu şekilde
geçen hafta 80 kiloyduk diyelim bu hafta 78....giden 2 kilo verdiğimiz kiloyu 100sayısıyla çarpıyoruz 2x100=200
çıkan sonuçu geçen haftaki kiloya bölüyoruz 200/80=%2.5...........işte yüzde sonucumuz......
şule yüzde hesaplamayı öğrenmişsin olmus bu hafta
Sağol Periciğim, öğrendim, haftaya yüzdeyle bildiririm:)
sabah;
5i 1yerde çay
2 dilim kepekli tost ekmeği arasına labne ve acı sos
1 bardak süt
bol su
öğlen;
yeşil çay
1 kasık tavuk sote
1 kase yoğurt
1 adet galeta
bol su
akşam;
2 kasık z.yğlı karnıbahar yemeği
1.5 kaşık bulgur pilavı
1 dilim karşk tahıllı ekmek
bol su
bu saatten sonrada yeşil çayımı ve bol suyumu içmeye devam ederim..
yarında kilocuğumu bildiririm
menümm
kalkınca2 kayısı, koca bardak ılık su
sabah: light peynir, 5 zeytin, 1 dilim ekmek
ara: 1/2 mandalina, 1/2 portakal
öğle: 1 yumurta, 1 dilim ekmek,süt
ara:1/2 mandalina, 1/2 portakal
ara: 1 avuç fındık, 1/3 kase yoğurtlu kabak
akşam: 1 kase çorba, 4 kaşık pırasa
ara yok leslie var. 4 mil hızlı leslie yaptım. test ettim onayladım evde de oluyormuş.
2 kupa yeşil çay içtim bugun
selam kızlar ben geldim hemen menümü yazayım inş beğenilir
sabah
2dilim tambuğday kurutulmuş az peynir 3 yeşil zeytin 3 yemek kaşığı kavurma az yeşil fasülye
ara yok
öğle yarım tabak yeşil fasülye ayran
ara elma
akşam
yarım tabak pırasa az yoğurt
süt içcem yatcam
bugün başım iyiydi şimdi sporumu yapcam insan sporu özler mi ya ben özledim valla şimdi bincem yürüyüş bandına vurcam kırbacı vurcam kırbacı
kanka bende yapsammı yoksa evemi girişsem bilemedim.sabah yarım saat yürüdüm acep yitermi?gerçi bugünki kaçamaklarla dünyanın capını yürüsem fışşşşş
kizlar bende bu gun yediklerimi yaziyim
kahvaltieynir ekmek 2 dilim 5 tane zeytin domates.
ara:yok
oglen:1 dilim ekmek labne ve bal.
ara:susamli biskui 5 tane cok akikmistim.
aksam:1 kase sebze corbasi ve hamsi birazda acik ekmek salata.
yaaa kaptanim prensesim benimde bir gun ornek menum olacakmi cok kiskaniyorum menusu ornek secilenlerii bende istiyorummmmm))
Evet 36 dk yürüyüş yaptım tam 200 kalori yaktım sonra da 30 mekik artık mekik de çekcem
ara yok leslie var. 4 mil hızlı leslie yaptım. test ettim onayladım evde de oluyormuş.
2 kupa yeşil çay içtim bugun
Periciğim akşam yediğin seni tutuyor mu? Acıkmadın mı yatana kadar
kızlar günaydın.dün menümü yazacaktım ama kızım izin vermedi.9,30 da uyuttum onu.kreşe gittiği için yoruluyo ve gündüzde akşamda erken yatıyo.pc de onun odada olduğu içn kk ya giremedim.
dünki menüm:sabah:2 kaşık kavurma,5 yeşilzeytin,menemn,2 kaşık yeşilfasulye,1 dilim peynir,2 dilim ekmek,yarım simit :))
öğlen yarım kase yeşilfasulye,1 ayran ,1 küçük ıspanaklı börek,2 sıkım mercimek köfte
akşam;1 portakal,1 elma
dün sabah yarım saat akşam yarım saat yürüdüm.12 dakka bisiklet ağırlık mekik çalıştım.
bu hafta 4 gün sıktım kendimi 3 günde yedim deli gibi yine ve sonuç 100 gr vermişim.77,7yim prenses.of puf off of of of
teşekkür ederim ablası. iyi günümüzdeyiz hepimiz.Günaydın:)
Gayet güzel bence, tebrik ediyorum, yola devam:)
Kızlar bana sayfaya girdiğimden beri bıkmadan usanmadan birşeyler öğretmek zorunda kalıyorsunuz farkındayımÇok teşekkür ediyorum öncelikle. Son bir isteğim daha olacak; hanginizin zamnı müsaitse bana kilo kaybının yüzde hesabını izah ederse çok sevinirim.
Geçmişte anlatılmıştı, o sayfayı bulmaya çalıştım ama bulamadım
Ben 85 kg ile başladım geçen cuma.
Bu sabah 82,6 kg çıktım,ilk haftanın avantajıyla:)
Yüzde işini de öğretirseniz o şekilde bildiririm ben de ,olur mu?
Ben de çoook büyük heyecanla bekliyorum bugünün neticelerini:)
kızlar her cuma olduğu gibi yine fazla çıktım 3 gün önce 79.500 düm bu gün 80.100 geldim yinede allah bereket versin diyelim 900 gram gitmiş.bu gün yönetim odasında çok işim var çıkmam lazım yine uğrarım byyyy:)))
arkadaşlara katılıyorum, senin için çok güzel bir sonuç. bütün dengen değişiyor ne de olsa.ben geldim arkadaşlar büyük gün tahminime göre az vermişim spor yapamadım bide sanırım ilaçlar beni şişirdi biraz bu yumurtlama hapı ve çatlatma iğnesi onları vurulunca sanki böyle kasıklarım şişti verdiğim kilo 1,2 kg bu hafta iki basamaklılara inmeyi çok isterdim ama kısmet olmadı
kg yüzdesi hesaplama şu şekilde
geçen hafta 80 kiloyduk diyelim bu hafta 78....giden 2 kilo verdiğimiz kiloyu 100sayısıyla çarpıyoruz 2x100=200
çıkan sonuçu geçen haftaki kiloya bölüyoruz 200/80=%2.5...........işte yüzde sonucumuz......
şule yüzde hesaplamayı öğrenmişsin olmus bu hafta
günün menüleri
sen bunun en güzel örneği oldunhiç bırakma.şu an metabolizman hızlı yemeni de düzene sokunca patır patır düşüyor kg ların.alver sakın yapma.sonra benim gibi vermen güçlerşir.bi seferde kurtul şu kg lardan korumaya al
UÇUYORUMMMM.
duygucum seni iki kez kutluyorum canım.
:
blue nerdesin ee hadi güzelim..öğlen dışarı çıkacagım ne zaman geleceğim belli değil.liste kaldı gitti.nerdesin nerdeeee..
eeeeeeeeeeeeehhhhhhhhh be maaşallah benim çıtır hatunlarıma süpper süpper süpersiniz**4.takım 234. ETAP **
mersa(81,0/80,1/0,9/%1,11) :81::81::81::81:
PrensesPeri(81,7/81,0/0,7/%0,86):81:
tugba8424(101,7/100,5/1,2/ %1,18)
zeynepece2009 (77,8/77,7/0,1/%0,13)artıda çıkmadıgın için dans eden koydum sanada
suleoz(67,7/66,9/0,8/%1,18):81::81::81::81:
BLUEmoon2009(67,9
duyguyildiray( 83,0/80,0/3,0/%3,61)YENİ ÜYE hedef:59
alda(85,0/82,6/2,4/%2,82)YENİ ÜYE hedef:67
4.Takim ortalaması
başlangıç kilo:71.600
şimdiki kilo:77.500
giden :0.200gr
geçen haftaki kilo:77.900
hedef:63 kilo
kaptan kuşum ancak gelebildim kayınvalidem bende nete giremiyorum pek kusura bakmayın lütfen
sulanmış demekki hala şoktayımda ben bu kiloyu görünce canım o 67.500 olucakbeynim sulandı kız bu nebugun 67.50 musun 77 nerden çıktı :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?