Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ve kızlar bugun olanlar.saat 12 ye az kalmısken 7. takıma onaya sundum listeyi.yüzdeleride yanlış hesaplıyormusum.doğrusunu öğrendim ama düzeltemeden çıkmak zorunda kaldım.bugun açıköğretim kaydımı yenilemem gerekiyordu.sonra saat 14.00. de geldim ofise.14 den nerdeyse saat 18 e kadar her 10 dk da bir kk ya girmeye çalıştım.bürodaki tüm pclerden denedim.telimden denedim yok giremedim.gelir gelmezde listemizin kabulunu istedm.sağolsun kabul ettiler çok sevindim geçen hafta çok emek ettik.liste geçmeseydi çok üzülecektim.gün içinde burda aktif olabilecek bir yardımcı seçelim.ben olmadıgım bu gibi durumlarda en azından listeyle ilgilenir..

aman canm uzak kaldıgın sürede diyetini bozma

canım bu metabolizmayla alakalı.sende benim gibi alver yapmıssan seninde metabolizman bozulmustur benim gibi zor veriyorsun.ama 900 de süper bence.az verelim sağlıklı kalıcı verelim

gayet güzel canım menün

kızlar bu hafta herkes çok iyiydi ben birincilik bekliyorum inş olur eğer böyle gidersek kimseye kaptırmayız birinciliği biz ben şimdi biraz spor yapcam sizleri seviyorum
,

bu haftada aldık canım birinciliği.yeni hedefimiz gelecek hafta inşallah sonraki haftalardada alırız
maşşallah. tebrikler kızlar.
38 paket sanayağ eder bu.ıyyy.

8 kişiden 38 paket sanayag eridi gitti bu hafta

Canım onay hatırlatması yaptılar saat 16 gibi, sadece ben vardım sitede tesadüfen ama ben daha yazılan mesaja cevap vermeyi yeni öğrendim, paylaşım sayfası nerededir,oraya kim ne yazar bilmem mümkün değil ama yine de mesaj yazan arkadaşımıza, özelden mesaj yazarak yapabileceğim birşey var mı dedim, keşke bilseydim napıldığını mutlaka yapardım birşeyler, bence de takımdaki cengaver gençlerden bir yardımcı belirle kendine, üstelik haftanın farkla birincisi olan 4.takım liste dışında kalır mı hiç,olmaaaaaz:)Valla diğer takımlardan biri çıkıp ölüm orucuna girmezse haftaya yine birinciyiz Allah'ın izniyle:)
Bu azimle biz 2 hafta sonra röntgen filmi gibi oluruz evelallah:)

Bana hiç de çok gelmedi, yoğurt ve salatayı barındıran bir menü güzeldir, et de haşlama,meyveni de yemişsin daha ne olsun:)

Hem de bayağı fark atarak 1.olmuşuz, alkış herekese:)

evet canım büyük farkla Allah azmimizi söndürmesin..

ilgilenmen düşünmen yeter çok teşekkür ederim

şu röntgene de çok güldüm

kızlar hepinizi eski bir 4. takım üyesi olarak tebrik ederim. Sanırım kaptanınız "prensesperi"., seni ayrıca tebrik ederim canım, takıma can gelmiş resmen. kaptanınıza sahip çıkın kızlar bu işte kaptan gerçekten çok önemli.

hepinizi tekrar tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

bilgili çok teşekkürler canım onlarında bana destekleri pahabiçilemez.yüzüm onlarla gülüyor artık

sende hamişsin sanırım Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.takımımızdaki arkadaşlarımızada nasip etsin bu güzelliği

Teşekkür ederiz bilgililgili, inşallah böyle devam ederiz:))Kaptan'ın maşallahı var haklısın:)

Son düzenleme:
menümüde bildiriyim kızlar..

sabah;
5i 1 yerde çay
2dilim kepekli ekmek arası labne ve azcık acı sos
bol su

öğlen;
yeşil çay
2 kaşık z.yğlı karnıbahar
1kase yogurt
bol su

akşam;
yarım kase tarhana çorbası
tadımlık karnıbahar
1tane ufak z.yğlı biber dolması
yoğurt
su

yeşil çayımıda içtim bugunlukte benden bu kdr artık..mutlu bir gün ve güzel bi cuma geçirdik ne güzel oldu yaahu

Kızlar şimdi çıkıyorum,bebiş yatınca menümü bildirmek üzere döneceğim:)) Görüşürüz.

sağol canım teşekkür ederim. isteyen herkes istediği zaman yaşar bu duyguyu dilerim.

Teşekkür ederiz bilgililgili, inşallah böyle devam ederiz:))Kaptan'ın maşallahı var haklısın:)

evet canım maşallahı var kaptanınızın o yüzden onu hiç üzmeyin. ayrıca hepiniz süpersiniz paylaşım falan süper maşallah :)

ayy ne güzel darısı başımıza insallah yaa
bilgili bizede sürtün yaaa bizim içinde dua et olurmu canım..hayırlı doğumlar olsun sanada insallah..

çok sevindim.süper bir takım olduk.
duygucum seni ayrıyetten ve tekrardan kutluyorum canımcım.

kalkınca:
2 yudum 3ü 1 arada.
2 kayısı, bol ılık su
sabah:light peynir,5 zeytin, light süt,1,5 dilim kepek ekmeği
öğle: 1 kase yayla çorba, 4 kaşık z.ylı pırasa,1/2 kepek ekmeği
ara:4 ısırımlık lavaşa sarılı çiğ köfte
akşam:1 kase yayla çorba, 5 kaşık z.ylı pırasa(pirinci de vardı)
ara:1 mandalina,komşum kek göndermişti bir ısırımlık aldım kenarından.
2 kupa ıhlamur
2 kupa yeşil çay içtim

menüm bu şekilde oluştu bugün. vişneyi unutmuşum yine.ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…