kuzucuklarım hepinizle bool bol sohbet etmek istitorum ama inanın hiç vaktim yok birkaç gün müsade az giricem şimdi ablamdayım işimiz çok sonra gürüşürük hepinizi nanaktan muck yapar selam ederim görüşmek üzere
selam kızlar nihayet gelebildim.bütün gün yönetim odasındaydım sonrada postaneye gittim yılbaşı kartlarını ve yarı yıl hesaplarını postaladım.şimdide sıra yılbaşı balosunda sitenin restoranında yılbaşı balosu hazırlıyorum neyime gerekse ben rahat duramıyorum aslında bana rahat batıyor.hadi gelin hepiniz sığarız restoranaaa:)))
bu gün neler olmuş bir bakim çok merak ettim takımın durumu ne bize kupa verdilermiiiii
prensesim süperiz bence valla biz böyle gidersek formun tozunu attırırız.napim prensesim 900 gram da iyidir demiii kendimi teselli edim.ben zaten artık çok hızlı veremiyorum 22 kiloyu verirken haftada 2 kilo verdiğim oluyordu ama artık 500 gram versem havalara uçuyorum.yaa en azından en tehlikeli kış aylarını kilo almadan geçiriyoruz bence bu harikaaaa:))
canım geçen haftada ben yüz karasıydım artık o kadarda olsun takımımıza nazar değmezhaftaya telafi edersin.
ben geldim kızlar sabah 50 dk yürüyüş yaptım yorucu bir gündü nöbetçiydim şimdide bu gün ki menüm
sabah
1 buçuk haşlama yumurta 3 kaşık patlıcan biber kavurma yoğurtlu
az peynir 3 zeytin
ara
1 elma 1 mandalin
öğle
1 kase çorba az salata
ara
bir elma
akşam
2 parça haşlama et ve yoğurt az da salata
süt içer yatarım artık
çok mu yemişim kızlar bu gün ben
,kızlar bu hafta herkes çok iyiydi ben birincilik bekliyorum inş olur eğer böyle gidersek kimseye kaptırmayız birinciliği biz ben şimdi biraz spor yapcam sizleri seviyorum
maşşallah. tebrikler kızlar.
38 paket sanayağ eder bu.ıyyy.
kızlar bu hafta yine birinciyiz hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum
kızlar bu hafta yine birinciyiz hepimizi canı gönülden tebrik ediyorum
ve kızlar bugun olanlar.saat 12 ye az kalmısken 7. takıma onaya sundum listeyi.yüzdeleride yanlış hesaplıyormusum.doğrusunu öğrendim ama düzeltemeden çıkmak zorunda kaldım.bugun açıköğretim kaydımı yenilemem gerekiyordu.sonra saat 14.00. de geldim ofise.14 den nerdeyse saat 18 e kadar her 10 dk da bir kk ya girmeye çalıştım.bürodaki tüm pclerden denedim.telimden denedim yok giremedim.gelir gelmezde listemizin kabulunu istedm.sağolsun kabul ettiler çok sevindimgeçen hafta çok emek ettik.liste geçmeseydi çok üzülecektim.gün içinde burda aktif olabilecek bir yardımcı seçelim.ben olmadıgım bu gibi durumlarda en azından listeyle ilgilenir..
ben geldim kızlar sabah 50 dk yürüyüş yaptım yorucu bir gündü nöbetçiydim şimdide bu gün ki menüm
sabah
1 buçuk haşlama yumurta 3 kaşık patlıcan biber kavurma yoğurtlu
az peynir 3 zeytin
ara
1 elma 1 mandalin
öğle
1 kase çorba az salata
ara
bir elma
akşam
2 parça haşlama et ve yoğurt az da salata
süt içer yatarım artık
çok mu yemişim kızlar bu gün ben
Hem de bayağı fark atarak 1.olmuşuz, alkış herekese:)
Canım onay hatırlatması yaptılar saat 16 gibi, sadece ben vardım sitede tesadüfen ama ben daha yazılan mesaja cevap vermeyi yeni öğrendim, paylaşım sayfası nerededir,oraya kim ne yazar bilmem mümkün değil ama yine de mesaj yazan arkadaşımıza, özelden mesaj yazarak yapabileceğim birşey var mı dedim, keşke bilseydim napıldığını mutlaka yapardım birşeyler, bence de takımdaki cengaver gençlerden bir yardımcı belirle kendine, üstelik haftanın farkla birincisi olan 4.takım liste dışında kalır mı hiç,olmaaaaaz:)Valla diğer takımlardan biri çıkıp ölüm orucuna girmezse haftaya yine birinciyiz Allah'ın izniyle:)
Bu azimle biz 2 hafta sonra röntgen filmi gibi oluruz evelallah:)
duygucugum seni ayrıca tebrik etmek istiyorum
tüm takımlar sıralamasında bireysel derecelemede 2. olmussun
kızlar hepinizi eski bir 4. takım üyesi olarak tebrik ederim.Sanırım kaptanınız "prensesperi"., seni ayrıca tebrik ederim canım , takıma can gelmiş resmen. kaptanınıza sahip çıkın kızlar bu işte kaptan gerçekten çok önemli.
hepinizi tekrar tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
kızlar hepinizi eski bir 4. takım üyesi olarak tebrik ederim.Sanırım kaptanınız "prensesperi"., seni ayrıca tebrik ederim canım , takıma can gelmiş resmen. kaptanınıza sahip çıkın kızlar bu işte kaptan gerçekten çok önemli.
hepinizi tekrar tekrar tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.
bilgili çok teşekkürler canımonlarında bana destekleri pahabiçilemez.yüzüm onlarla gülüyor artık
sende hamişsin sanırımAllahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.takımımızdaki arkadaşlarımızada nasip etsin bu güzelliği
Teşekkür ederiz bilgililgili, inşallah böyle devam ederiz:))Kaptan'ın maşallahı var haklısın:)
Kızlar şimdi çıkıyorum,bebiş yatınca menümü bildirmek üzere döneceğim:)) Görüşürüz.
bilgili çok teşekkürler canımonlarında bana destekleri pahabiçilemez.yüzüm onlarla gülüyor artık
sende hamişsin sanırımAllahım sağlıklı doğumlar nasip etsin.takımımızdaki arkadaşlarımızada nasip etsin bu güzelliği
kalkınca:
2 yudum 3ü 1 arada.
2 kayısı, bol ılık su
sabah:light peynir,5 zeytin, light süt,1,5 dilim kepek ekmeği
öğle: 1 kase yayla çorba, 4 kaşık z.ylı pırasa,1/2 kepek ekmeği
ara:4 ısırımlık lavaşa sarılı çiğ köfte
akşam:1 kase yayla çorba, 5 kaşık z.ylı pırasa(pirinci de vardı), 1 bardak evde yapılmış az şekerli vişne suyu
ara:1 mandalina,komşum kek göndermişti bir ısırımlık aldım kenarından.
2 kupa ıhlamur
2 kupa yeşil çay içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?