Bende bilmiyorum kız sordumHani nerdee
Yapacam kız sabah gıdecem evı supurup ınsallah caymam cok amınnSabah ben calisiyorum. Biri durtsun amanyarin yap bi 20 len
Aman ıyı sakla delılerden bırı eksıkmesınSaklayacam kiii ama söylemem yerini hıııı konuşturamazsın beni taaammm mı
Bak beklıyorjm sabah mutlaka durt benııığğBen durterim
Anaa buna aylardır guluyom yaa denedım yapamıyom
Süpaneke dinimiz aminAllahım şu kıza bı koca verde kurtulalım
Vereyım kız baska turlu olmaz . Bugunku pıdeyı erıtmem lazım
Tamam dürtmek benim isimBak beklıyorjm sabah mutlaka durt benııığğ
Bunda az gobek olmasi lazim ondan. Deri kemikler yapamiyorAnaa buna aylardır guluyom yaa denedım yapamıyom
Bu hareketin benzeri ve daha hızlısını eva fitness yaptırıyor ve işe yarıyor. O da vietnamli
Her gün artıyor sayımız çok şükürYapacam kız sabah gıdecem evı supurup ınsallah caymam cok amınn
Aman ıyı sakla delılerden bırı eksıkmesın
Ahahahah . Ateşe baca sana bı koca lazım Allahım oda bu gece olsaaSüpaneke dinimiz amin
Benım yapmam lazımdı o zmanBunda az gobek olmasi lazim ondan. Deri kemikler yapamiyor
MuhahahahaSize doyum olmaz gidem de derin uyuyam
Atmam gereken üç kilo ödem var malum
Aaayy hazır değilim dur kızAhahahah . Ateşe baca sana bı koca lazım Allahım oda bu gece olsaa
Allah aratmasınHer gün artıyor sayımız çok şükür
Evet malesef mecburıyet 1 taneyle kurtulduguma sevınıyom ama yatın ertcem ınsallah ölüm orucu düşünüyorum
20bin adim eritirrAllah aratmasın
Evet malesef mecburıyet 1 taneyle kurtulduguma sevınıyom ama yatın ertcem ınsallah ölüm orucu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?