Vallaha mı. O zaman tamam. 1:30 saat yurusem 10 bın olur gerısını evde yaparım20bin adim eritirr
Bugün yapar miyim dedim de, inanılmaz yorulmusum, 22.800 oldu, hadi az az daha diye 200 adimi sürünerek attimOzellikle persembe cuma 30 un altında sayi görmek istemiyorum bak ona göre ayarlasın herkes kendini
Seni seviremVallaha mı. O zaman tamam. 1:30 saat yurusem 10 bın olur gerısını evde yaparım
1.30 da güneş olur kız.. Sabah 7 de cik senVallaha mı. O zaman tamam. 1:30 saat yurusem 10 bın olur gerısını evde yaparım
Yatana kadar cis yaparsin bekle resim atma dahaBugün yapar miyim dedim de, inanılmaz yorulmusum, 22.800 oldu, hadi az az daha diye 200 adimi sürünerek attim
Yatana kadar cis yaparsin bekle resim atma daha
Ben senı daha cok sevırem dönyanın en gözel garısıSeni sevirem
Saat olarak degıl kız1.30 da güneş olur kız.. Sabah 7 de cik sen
Seni gecmem lazim. 30 yapamGeen cis beybi
HaaaBen senı daha cok sevırem dönyanın en gözel garısı
Saat olarak degıl kıztoplam bir buçuk saat yurusem dıyom
Tamam sabah benı durtmeyı unutma. Şurda yurumek ısteyen bı garıban vardı dürtemde sevaba gırem deHaaabir buçuk saat tam 10 bin adim ediyor evet tamam oldu
Saol kuzum. Normal canim. Kucuk beben varbu hafta spor adim olsun sadece bikerede bi yenelim yaw
aedenli bizi gecmismi kizz
PuhahahahahhahaBeni bireysel olarak gecmisligi var,
Ondan sonra da 3 kg odemi oldu nur topu gibi iste
Allahin sopasi yok
Ben sinir olup xledim
Iyi geceler kuzucuk. Yenmeden uyumaIyı geceler cağnımm kızlar ben yatıyorum demek ısterdım ama yatmıyorum yatamıyooorumm. Koca kişisiyle pişti oynıyakta yeneyım oyle yatayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?