Amiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk aminKizlar hepiniz bi amin diyin.
canim skldi moralim
Bozuldu.
Suzinin dilegini kabul et yarabbim diyin hele
Hosbuldum bebeem
Yaptım kız dururmuyumGecmis yapma @esmeriiimgecmis bitirdiginde uyuraun zaten
He esmerim gecmis yapmaya geliyo zatiGecmis yapma @esmeriiimgecmis bitirdiginde uyuraun zaten
Heeehh Geldi diğer deliAmiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk amin
Hosbuldum bebeem
Amiiiinnn. Allahım suzinin dileğini kabul et. Banada bır vılla nasıp et cokk amin
Hosbuldum bebeem
Kendinle gotureydinHeeehh Geldi diğer deli
Ben gidiyom sopamı da alam
Takıma sahip çıkın gız, en çok da Aysun’a saaap çıkın
Bana da istediğime göre bi koca lazımaminnn. 4. Takimin kizlarina saglik, huzur, mutluluk versin insalah
Sopanı almıyacan laan saklıyacanHeeehh Geldi diğer deli
Ben gidiyom sopamı da alam
Takıma sahip çıkın gız, en çok da Aysun’a saaap çıkın
Heeeeeh Aysun’un eline verdin kendini resmen, o iyi dürter seniSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
Sabah ben calisiyorum. Biri durtsun amanSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
Hani nerdeeKim o ha ha ha yapan be
Saklayacam kiii ama söylemem yerini hıııı konuşturamazsın beni taaammm mıSopanı almıyacan laan saklıyacan
Allahım şu kıza bı koca verde kurtulalımBana da istediğime göre bi koca lazım
Bu gece şartı yok ama uzatmasın yine de
Vereyım kız baska turlu olmaz . Bugunku pıdeyı erıtmem lazımHeeeeeh Aysun’un eline verdin kendini resmen, o iyi dürter senirüyana girerse Şaşırma
PuhahahahahhaBana da istediğime göre bi koca lazım
Bu gece şartı yok ama uzatmasın yine de
Ben durterimSabah benı dürtün. Ordaaaa bir saha vaar uzakta gtmesekte yurumesektee o saha bızım sahamızdır. Teee oraya gıdecem ama dürtülmem lazım
Kim o ha ha ha yapan be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?