Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Düne kadar tartıda hiç değişiklik yoktu.Belden 2 cm incelmişim diğer yerlerimde aynı diye moralim tam bozulmak üzereydi ki…erik işi çözdü sanırım ceydos
çok mutlu oldum senin adına. çocukluk tecrübelerimden ağaçtan yenen eriğin böyle etkiler yaptığını biliyorum. kontrolsüzce yiyorsun. yalnız dikkat erik ağacına ulaşman için iki katlı kümesin üstüne çıkman gerekiyorsa ağırlıktan kümes çökebiliyor. kendini 2,5 mt aşağıda her yerin sıyrık içinde bulabiliyorsun.

Erik ağaçları çok alçaktı ceydosum beni düşündüğün için çok sağol
Ahh hangisinden toplasam diye şaşırdm o kadar çok erik ağacı vardı ki konrolümü kaybetmişim yarısını mideye indirimişim

Özel numaran mı vardı bende kız nereden pohpohlayayım eltigiller dedik bağrımıza bastık kayboldunuz ortadan

Kızını kime bıraktın? Yanında olsa telefona bakamzdın sanki
Arkadaşıma biraktim 2.annesi cok orda hem canlı dersi de var..arkadasin yasit kizi da var ne yapcam yanımda otursun evde miss gibi

amna neyseki alçak imiş benim bahsettiğim dev erik ağacı.
Kas oranin artmis olabilir mi ? Su akilli tartilardan oranlarini gorebilsen guzel olurdu
ben göreceğim bakalım cuma günü yağ ve kas ne durumda. KumraL_KrakeR çok pahalı değil yahu ben b'li marketten 80 tl ye almıştım 2 yıl önce çokta memnunum.
Yok anam çıkmıyor benden 30
12bin attım dün ama gece 11de başladım filmin karşısında koştum.Ayağımın altındaki halı kaymış nasıl odaklandıysam
o kadar kendimi kaybetmişim ki adımlarken geri gittiğimi fark etmeyip 2 kere kendimi pufun üstünde buldum.

Saatimin sarjini bulamiyorum ya.
Kaldi adim isi. Telefonu tasimiyorum pek zaten dogru da degil sallasan adim yaziyor.
bu mesaja dün yanıt yazacaktım bugün gene kontrol edeyim ben mi yanlış biliyorum dedim. dün gece adım sayım sıfırlandı. akşamdan beri kaç kere elime aldım. ama adım sayım hala sıfır gösteriyor çünkü telefonla adım atmadım. senin kullandığın programdan kaynaklı olabilir mi?

O tartıya sahip bir zengo yok yakınımda
Alys ferrarinle bana bi akıllı tartı getiriver kız

Haftaya annemlere gecicem bende simdiden siparis verdim bakalim ne gostercek ccok merak ediyorum

Elde tutunca benimkide hic saymiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…