çok mutlu oldum senin adına. çocukluk tecrübelerimden ağaçtan yenen eriğin böyle etkiler yaptığını biliyorum. kontrolsüzce yiyorsun. yalnız dikkat erik ağacına ulaşman için iki katlı kümesin üstüne çıkman gerekiyorsa ağırlıktan kümes çökebiliyor. kendini 2,5 mt aşağıda her yerin sıyrık içinde bulabiliyorsun.Düne kadar tartıda hiç değişiklik yoktu.Belden 2 cm incelmişim diğer yerlerimde aynı diye moralim tam bozulmak üzereydi ki…erik işi çözdü sanırım ceydos
Erik ağaçları çok alçaktı ceydosum beni düşündüğün için çok sağolçok mutlu oldum senin adına. çocukluk tecrübelerimden ağaçtan yenen eriğin böyle etkiler yaptığını biliyorum. kontrolsüzce yiyorsun. yalnız dikkat erik ağacına ulaşman için iki katlı kümesin üstüne çıkman gerekiyorsa ağırlıktan kümes çökebiliyor. kendini 2,5 mt aşağıda her yerin sıyrık içinde bulabiliyorsun.
O tartıya sahip bir zengo yok yakınımdaKas oranin artmis olabilir mi ? Su akilli tartilardan oranlarini gorebilsen guzel olurdu
Arkadaşıma biraktim 2.annesi cok ordaÖzel numaran mı vardı bende kız nereden pohpohlayayımeltigiller dedik bağrımıza bastık kayboldunuz ortadan
Kızını kime bıraktın? Yanında olsa telefona bakamzdın sanki
Arkadaşıma biraktim 2.annesi cok ordahem canlı dersi de var..arkadasin yasit kizi da var ne yapcam yanımda otursun evde miss gibi
Kac adim attin da zalim yapti kizGönaydınnnn rüyamda kadın öldürdüm
Bu walking dead beni zalım yaptı
Yok anam çıkmıyor benden 30Kac adim attin da zalim yapti kizbugun 30 yapacan herhal
amna neyseki alçak imiş benim bahsettiğim dev erik ağacı.Erik ağaçları çok alçaktı ceydosum beni düşündüğün için çok sağol
Ahh hangisinden toplasam diye şaşırdm o kadar çok erik ağacı vardı ki konrolümü kaybetmişim yarısını mideye indirimişim
ben göreceğim bakalım cuma günü yağ ve kas ne durumda.Kas oranin artmis olabilir mi ? Su akilli tartilardan oranlarini gorebilsen guzel olurdu
o kadar kendimi kaybetmişim ki adımlarken geri gittiğimi fark etmeyip 2 kere kendimi pufun üstünde buldum.Yok anam çıkmıyor benden 30
12bin attım dün ama gece 11de başladım filmin karşısında koştum.Ayağımın altındaki halı kaymış nasıl odaklandıysam
yok kuzum haberleşmedikNedir bu yeşil çay detoksu bakim
H3RA_ kaptanımda da gördüm beraber mi yapıyorsunuz? Ama hiç öyle bir yazışma hayırlamıyorum
Ahhaaj unutamamıs ıkı gozumun manyağaa
bu mesaja dün yanıt yazacaktım bugün gene kontrol edeyim ben mi yanlış biliyorum dedim. dün gece adım sayım sıfırlandı. akşamdan beri kaç kere elime aldım. ama adım sayım hala sıfır gösteriyor çünkü telefonla adım atmadım. senin kullandığın programdan kaynaklı olabilir mi?Saatimin sarjini bulamiyorum ya.
Kaldi adim isi. Telefonu tasimiyorum pek zaten dogru da degil sallasan adim yaziyor.
amna neyseki alçak imiş benim bahsettiğim dev erik ağacı.
ben göreceğim bakalım cuma günü yağ ve kas ne durumda.KumraL_KrakeR çok pahalı değil yahu ben b'li marketten 80 tl ye almıştım 2 yıl önce çokta memnunum.
o kadar kendimi kaybetmişim ki adımlarken geri gittiğimi fark etmeyip 2 kere kendimi pufun üstünde buldum.
Burdayım krakerim
Elde tutunca benimkide hic saymiyorbu mesaja dün yanıt yazacaktım bugün gene kontrol edeyim ben mi yanlış biliyorum dedim. dün gece adım sayım sıfırlandı. akşamdan beri kaç kere elime aldım. ama adım sayım hala sıfır gösteriyor çünkü telefonla adım atmadım. senin kullandığın programdan kaynaklı olabilir mi?
eski tartınla ikisi arasında ki farkı görmen için eskisini de yanında götürmeni tavsiye ederim.Haftaya annemlere gecicem bende simdiden siparis verdim bakalim ne gostercek ccok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?