- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Alacağım bende ama kitap almaktan fırsat bulamıyorumamna neyseki alçak imiş benim bahsettiğim dev erik ağacı.
ben göreceğim bakalım cuma günü yağ ve kas ne durumda.KumraL_KrakeR çok pahalı değil yahu ben b'li marketten 80 tl ye almıştım 2 yıl önce çokta memnunum.
o kadar kendimi kaybetmişim ki adımlarken geri gittiğimi fark etmeyip 2 kere kendimi pufun üstünde buldum.
Zormuydu ben yapamıyorum gerçi detoks şekerim düşüyor hemenyok kuzum haberleşmedik
telapati yaptık sanırım
ama ben sürdümedim dün
yok zor değil tadıda gayet iyiZormuydu ben yapamıyorum gerçi detoks şekerim düşüyor hemen
Oyyy oyy güzel anılar canlandırmışım işte bakKumraL_KrakeR canım ya beni nasıl geçmişe döndürdün çok fenasın. sabah kalkar elinde çay kaşığı ve tuzla kümeslere koşar tavukların altından en taze olanlardan iki tane alır offf çiğ çiğ yerdim. nasıl hasret kaldım ben buna.
eski tartınla ikisi arasında ki farkı görmen için eskisini de yanında götürmeni tavsiye ederim.
tabi ki nasıl bir nimet böyle yaşamak biliyor musun ? hele çocukların için her şey doğal ve taze.Oyyy oyy güzel anılar canlandırmışım işte bakşu an biz öyle yaşıyoruz elimizdekinin kıymetini bilelim o halde
Çok şükür kayınvalidemin bahçesi sayesinde çocuklarım doğal beslenerek büyüyortabi ki nasıl bir nimet böyle yaşamak biliyor musun ? hele çocukların için her şey doğal ve taze.
herkes sana ben kitaplara baktım ne demek sedulu için sadece bir daha bakmayacağım küstüm.Eki Görüntüle 2876138
Alys geç oldu ama temiz oldu
sedulu kitaplarımı bu sefer boydan aldım senin içün
Geçen attığım fotoda sedulum kitaplarıma bakmıştı ondan şettim ya küsme sanada gelsin karagözlümherkes sana ben kitaplara baktım ne demek sedulu için sadece bir daha bakmayacağım küstüm.
Wuhu çok güsellll çok güssseeelllEki Görüntüle 2876138
Alys geç oldu ama temiz oldu
sedulu kitaplarımı bu sefer boydan aldım senin içün
45 yıllık hayatımda sayılı hastalanmışımdır maşallah diyeyim kendime nazar değmesin. antibiyotik ise geçen yıl diş tedavisi sırasında doktorum vermişti onun dışında hiç kullanmadım. hep çocukken beslenmeme bağlıyorum ben bunu. rahmetli dedem eve dalak getirir. anneanneme pembe bunları vakit kaybetmeden pişir torunuma der, közde az ateş gösterilir önüme konurdu. ah be ah. bir zamanların prensesi işte böyle el oğlunun eline düştü.Çok şükür kayınvalidemin bahçesi sayesinde çocuklarım doğal beslenerek büyüyor
Benim seksü vücudumdan bahsediyorsun di miWuhu çok güsellll çok güssseeelll
Yok kitaplara yürüdümdüBenim seksü vücudumdan bahsediyorsun di mi
kara prizmanın ikincisi çıktı aldın mı?
%50 indirim bekliyorum ithakidenkara prizmanın ikincisi çıktı aldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?