Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Alacağım bende ama kitap almaktan fırsat bulamıyorum zam gelcekmiş eksiklerimi tamamlıyorum

Bende hep geri gidiyorum nedense

oy oy ölüyorum
sabah reformer artı 750 ip atladım
accıkın yürüyüş yaptım geldim
onca harekete 7.000 olmuşum anca
benim bu saat düzgün saymıyor herhal

spor hocam bugün çok beğendi beni
çocuk gibi kaldın ufaldın iyice dedi
artık bacaklara yoğunlaşıp onlarıda eritecekmişiz
ama ölüyorum reformer mahvetti beni
kaç gündür komşularda elime yüzüme bakıyor cildin güzelleşti diyorlar
su içmenin artısı buda

kızlar bugün çok yoğunum ofiste tablolar az beklesin
siz yürüyün yeter ki halledicem onları
klanımı ihmal ettim bu ara ama bakıyorum müdahele gerektiren bir durum yok gayet iyisiniz aysunayy tavsannesi

Asi Matmazel ne güzel tatildesin bol bol yürü ve yüz fırsatı değerlendir
iki gündür bende normal öğün yapmadım canım çekmiyor bir şey
bugün normal kahvaltı yapayım dedim ama yine canım istemedi 3 yeşil erik attım ağzıma yetti şimdilik
mezun olana kadar ölüm orucu yapıcam
hadi öptüm hepinizi

Oyyy oyy güzel anılar canlandırmışım işte bak şu an biz öyle yaşıyoruz elimizdekinin kıymetini bilelim o halde

Çok şükür kayınvalidemin bahçesi sayesinde çocuklarım doğal beslenerek büyüyor
45 yıllık hayatımda sayılı hastalanmışımdır maşallah diyeyim kendime nazar değmesin. antibiyotik ise geçen yıl diş tedavisi sırasında doktorum vermişti onun dışında hiç kullanmadım. hep çocukken beslenmeme bağlıyorum ben bunu. rahmetli dedem eve dalak getirir. anneanneme pembe bunları vakit kaybetmeden pişir torunuma der, közde az ateş gösterilir önüme konurdu. ah be ah. bir zamanların prensesi işte böyle el oğlunun eline düştü. şaka şaka şimdi kraliçe oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…