- 19 Eylül 2020
- 431
- 1.992
- 33
- 33
Oo başlayalım mı beraberBenimde ilgimi cekiyorr
Ben denemedim ama hık diye kitlenip kalmaktan korkuyorumBen yapamıyorum onu ya beceremedim
Birbirimizi gazlayalım bence bak ben diyorum sana
Evet içeriği sebzeli olduğu için bir de çok tok tutuyor. Bitmedi gitti zaten kızım yemedi dün, azcık bir şey kaldı onu bugün yesem mi atsam mı bilemiyorum732. ETAP ZOMBİ KLANI MENÜ VE SPOR ÇİZELGESİ
Menü tablosuyla ilgili açıklamalar
Menü ve spor sıkıntısız
Su miktarı yetersiz
Yeşillik yetersiz
Egzersiz yetersiz
Karbonhidrat fazla
Ödül : Ödül yapıldı
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Spor toplamları KumraL_KrakeR 3985 P @pisi pisi kopatim Ödül 904 P Karpuzuncekirdegi 1791 P
Karpuzuncekirdegi kinoalı pilav baya tok tuttu herhalde akşam sadece kahve içmişsin.
Ahahahhaha hayal ettim de kendimi öyle kalmış, ay kimseye açıklayamazsın da ahdjsjjsjsjBen denemedim ama hık diye kitlenip kalmaktan korkuyorum
Atma kız onu bulamayanlar var, ye gitsinEvet içeriği sebzeli olduğu için bir de çok tok tutuyor. Bitmedi gitti zaten kızım yemedi dün, azcık bir şey kaldı onu bugün yesem mi atsam mı bilemiyorum
Özel numaran mı vardı bende kız nereden pohpohlayayım@Suzan Avciaedenli Alys @esmeriiim KumraL_KrakeR hep beni ihmal ediyorsunuz beeeeeeee accık sevilmeye accık morale accık övülmeye accık pohpohlanmaya ihtiyacım vardıydı bu hafta sağol kadını çizgimden çıkardınız beni beeeee ben saksı değilim
Kızını kime bıraktın? Yanında olsa telefona bakamzdın sankiEsimin telefonundaki İnternete baglandim 5 lira borcunuz yüzünden internet alamadimyoldayim hadi iki sohbet edek
Konuş kız krakerÖzel numaran mı vardı bende kız nereden pohpohlayayımeltigiller dedik bağrımıza bastık kayboldunuz ortadan
Konuş kız kraker
Gerçi sen de son zamanlarda boşladın bizi de beyse
Bundan bizde de var benim ferrarim olduğunu bilmiyodum
Oluyo mu öyle cıkcıkcıkkkkk daha çok yaz en çok sen yazaa ne ayıptüm mesajlarınızı okuyorum herşeyden haberim var nasıl yokum kız
Tam yazacakken telefon çalıyorOluyo mu öyle cıkcıkcıkkkkk daha çok yaz en çok sen yaz
Dun erikleri fazla mi kacirdin
Bizim de geldiTam yazacakken telefon çalıyor
Bu ara herkesin beni göresi gelmiş
507159..7.Bizim de geldi
Numaranı ver la
Çok yedim çok wcye çıktımDun erikleri fazla mi kacirdin
Ahahahha kaç deneme yapmam lazım507159..7.
bende de gram oynama yok diyecektim ama hedefe ulaştım yazmışsın.ama bende 3 günde toplamda 5 cm incelme oldu. yağ eritip kasa çevirdim muhtemelen.
Düne kadar tartıda hiç değişiklik yoktu.Belden 2 cm incelmişim diğer yerlerimde aynı diye moralim tam bozulmak üzereydi ki…erik işi çözdü sanırım ceydosbende de gram oynama yok diyecektim ama hedefe ulaştım yazmışsın.ama bende 3 günde toplamda 5 cm incelme oldu. yağ eritip kasa çevirdim muhtemelen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?