Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Bugün zumba zumba zumba ohhh kahvaltıdan sonra açayım bir saatlik tanju üzerine de jj patlattım mı öğlene kadar oyalanırım.
Vücudum sıkılaşmaya başladı bu kadar adımdan sonra göbek eridi biraz daha. Yürüyüş gerçekten etkili sıkılaşma konusunda

Eridik bittik yeter da, cumartesi olsun daha da yurumeyecem, her yere ferrarimle gidicem

Gunaydin kizlar
Bugun izin gunum
Bol yurumezsem aysunayy beni kovalar
Cocuklari yollayim az uzanip kalkacagim. Disarida islerim var zaten

@AKovser gecmis olsun canim
Iyi olda, geri gel.
Tabi demek yarin çalışacaksın kaptanim..belkim yürüyemezsin bugn 30 olur o

Sen şimdi boşver salon kadını çizgini de neredesin sen ? De bakayım. Kaç gündür menü yaz git. Adım yarışlarına katılma ooohh ne güzel Kilo verince boşlanıyor mu buralar Hani N Nalyeccc eltinde geliyordu mesaj yazıp kayboldu ?

Esimin telefonundaki İnternete baglandim 5 lira borcunuz yüzünden internet alamadimyoldayim hadi iki sohbet edek
Tempolu yürürken nasıl telefon bakıyorsun kız
Ben tempom düşmesin diye ellemem hiç müzik açarım en çılgınından hareketlisinden koşmaya yakın yürürüm hatta aralarda koşarım güzel nabız yükseltip yağ yakma odaklı giderim.

Dun kaldırımdan dusuyordum
Bizim stad bomboş oluyor..sağa sola seke seke yürüyorum benkosar adim yuruyemem de hızlı tempo iste..o yüzden elimde bakiyorum sık sık.

Yoldayim derken Ankara yolundayım simdi arabayla gidiyorum..yaya demistim ama kısmet olmadi

Aaa evet doktora gidecektin. Ankara girişinde indirsin seni eşin yaya olarak devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…