Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zaman carki serisini satmadim mesela, servet yatirmistim zamaninda cunku

Senin gibi kiymet bilecek birine verirdim ama gerçekten
Onu da %50 den almıştım insan satabilir mi kız onu
Ama satacağım kitaplarım var çok kargocuya gitmeye üşendiğim için kolilerde bekliyor

Onu da %50 den almıştım insan satabilir mi kız onu
Ama satacağım kitaplarım var çok kargocuya gitmeye üşendiğim için kolilerde bekliyor
hibe et kuzum her dönem bir yerlerde kütüphane yapılıyor ben elden çıkarmak istediklerimi öyle yapıyorum. yaklaşık 3 ay önce hatay'ın bir köyünde kuruluyormuş ona yolladım. ondan önce erçiş'te kuruluyormuş ona yolladım.

Ben yeni sayilirim ama bence her zaman cok iyi spor yapiyorsunuz ,yag oraninin cok cok az oldugunu dusunuyorum su icmenin hem cilde hem tartiya etksiide cok büyük..
Bu hafta klanin sporsonuncusu ben olurum aysunayy la beraber beni yediniz
Simdi valizler icin son eksikleri gozden gecirdim kalkip zumba yapicam aksamda adim niyetim var..
Hava cok bozdu Cocuklarin ikiside atesli gibi ,hastalanmadan atlattirmam lazim

Kütüphaneye uygun olur mu bilemedim.Edebi metinler değil genç yetişkin çoğunlukta.
Ya şöyle evden gelip alabilcek biri olsa verirdim taşımak çok zor geliyor bana

Buralardayım Kaptanım doğru didin tamda yarış zamanına denk geldi ama 10.000 adım altına düşmedim gaptanım bıngıl bıngıl bıngıldayan yağlarımnan nerelere giderim boşlamadım buralardayım sadece reklam arası verdim valla eltim için bişey diyemem o aramızda kalsın accık delidir

Eklentiler

• IMG_20210623_120142.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 27
yok canım yağ oranım %30 larda 25-28 yeter sana demişti diyetisyenim daha yolum var
ramazan ve taşınma derken ara vermiştim spor derslerine
daha bir kaç haftadır başladım sayılır
kilo verme sürecinde sporun etkisi daha az diyet daha önemli denir
ama sporla daha kalıcı ve incelerek kilo veriyorsun
ve kesinlikle daha dinç oluyorsun
Geçmiş olsun umarım hastalanmadan atlatır kuzular

Sanki kendi çok akıllı olum 6. Takımla yarışıyoruz 10 bin adım ne la

Kütüphaneye uygun olur mu bilemedim.Edebi metinler değil genç yetişkin çoğunlukta.
Ya şöyle evden gelip alabilcek biri olsa verirdim taşımak çok zor geliyor bana
yazılan her eser kıymetlidir canım edebi değer aramamak lazım.
Zaman carkinin yeni bahari var bende de ingilizce pdf olarak.
Tr de en son basimi yoktu, ne aramistim zamaninda.
o da çıktı ülkemizde canım haklısın çok geç çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…