- 3 Mart 2021
- 1.883
- 8.945
- 78
- 38
Ühhüü ühhüüüüSanki kendi çok akıllıolum 6. Takımla yarışıyoruz 10 bin adım ne la
Bana böyle gel işteAy bıktım leslıden. Evde yurumeyıde sevmıyombaska bahanem kalmadı bak ustume gelme
Yürüyom zaten senin yerine iki gündür 23 yapıyom daha napam ölem miÜhhüü ühhüüüübenim halimi görsen nelerle uğraşıyorum bir bilsen kızım sen otur senin yerine de ben yürürüm derdin
Oyy ben öleemmmm kuzuuummmmmYürüyom zaten senin yerine iki gündür 23 yapıyom daha napam ölem mi
adım işi bitsin ben bunu yaparım yahu. göbek gidiyor millette baksanıza.Zuğaa ho zo ha zuğaa hooo
Tövbe de gız manyak ölmeyelim yürüyelimOyy ben öleemmmm kuzuuummmmm
Zaaa derken kalırsan öyle görürüz seniadım işi bitsin ben bunu yaparım yahu. göbek gidiyor millette baksanıza.
beni hafife alma zuzu bu göbek bu yaz gidecek o kadar . kırmızı pantolon eteğimle beyaz crop giyeceğim bitmiştir.
bahane değil zaman yarat dicemmm bendeBen mi tatil yapıyorum tatil mi beni bilemedimevden tek farkı mekan değişikliği yine iş güç çocuklar derken fırsat kalmıyor ya da hep ben bahane üretiyorum bilmiyorum yumuş yumuş oldum iyice
Boşver adımı neyim söyle bakalım Boyun 145 mi seninGadın ilk ona girdim senin yüzünden
Migren is coming ama yürümem lazım oyyyyy oooyy
Yok kız seni hafife aldığımdan değil, ben bi iki kere denedim de yapamadımbeni hafife alma zuzu bu göbek bu yaz gidecek o kadar . kırmızı pantolon eteğimle beyaz crop giyeceğim bitmiştir.
Ahchshxjdj 90 derecede yıkanınca 100 e cektim, sağolsun ceydosum kendine has yöntemlerle bi dıkı uzattıBoşver adımı neyim söyle bakalım Boyun 145 mi senin
Şu an yeşile girmem için 52 olmam lazım tam başta yazdığım hedef kilom100 cm di de dün çeke çeke uzattık
Az da ben uğraşayım üç beş Allah ne verdiyseAhchshxjdj 90 derecede yıkanınca 100 e cektim, sağolsun ceydosum kendine has yöntemlerle bi dıkı uzattı
Duydu bile deli, 5 harfli diyecem la sana adını duyunca geliyon bu neYok kız seni hafife aldığımdan değil, ben bi iki kere denedim de yapamadımtabi sen ben değilsin
Haftaya zuğaa challenge öi yapsak Aysun duymasın ama şeyini çıkarıyoruz o zaman
İki tırın arasına bağlayın beni zıt yöne gitsinlerAz da ben uğraşayım üç beş Allah ne verdiyse
3 yapma 5 yapAz da ben uğraşayım üç beş Allah ne verdiyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?