Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yok kız seni hafife aldığımdan değil, ben bi iki kere denedim de yapamadım tabi sen ben değilsin
Haftaya zuğaa challenge öi yapsak Aysun duymasın ama şeyini çıkarıyoruz o zaman
hehe ben trakyalıyım göbek işi toprağımda yatar benim. yapalım ama ben haftaya ne kadar aktif olurum bilmiyorum. 4 temmuz tekerlek dönmeye başlayacak tatil için. cumaya kadar halletmeliyim ki cumartesi dinlenip pazar dinlenmiş halde araba sürebileyim.

Bak yürüyüşe gidiyom, caddeden yürüyecem yağmur yağarsa dolmuşla dönmek için. Hem yürüyüp hem sizle ilgilenemem lütfen az konuşun bak

Ohıoo challenge duyan kaçıyor bu be yeeaaaa
Gidiom işte hıh

Sekillenmek en iyisi canim ,ama spora araverip tartida iyice dusmek benimde aklimda bakalim su telaslarim bitsin ne yapabilicem..
Insallh ❤

Şu an yeşile girmem için 52 olmam lazım tam başta yazdığım hedef kilom
Manyak gibi deneye deneye buldum kaç yazarsam 52 ile yeşil olurum diye
Çünkü neden manyaklık kolay deeel
yahaha bende 60 olunca yeşile dönecek sonra boyumu normal hale getireceğim böylece bmi değerimin en altında olacağım.
Ohıoo challenge duyan kaçıyor bu be yeeaaaa
Gidiom işte hıh
şimdi sen yukarıdaki mesajdan bunu mu anladın. yürü git yağmurlar yağsın tepene de dolmuş bulama inşallah.

Kayınvalidemi ve görümcemi ne tarafa koysam acep gaptanım

Kayınvalidemi ve görümcemi ne tarafa koysam acep gaptanım
hımm bak onlarla da kol çalışabilirsin... boks mesela

aklını kullan görümceni kandır yürüyelim eve dönmeden eriyelim diye kv kalsın çocuklarla
azcık yağla balla iyi ki varsınız sayenizde kendime vakit ayırıyorum de
çocukları köşelerde tembihle babaannelerinin çok sevdiği yemekleri istesinler sen yemekle uğraşma
daha ne diyim asi, çakal ol azıcıkkk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…