Gel sana bi kahve yapayım çiçeğim sinirlerin yatışsın gerilmişsinBennn bizzama kaptanim bu salmiyo bizi
A diyom ADIMMMMM cevapliyor
B diyom ADIMMM cevapliyor
Bos bos oturunca huzursuz oturuyomruyamda bile aysunu gorecem yaw
Ediyorum valla evde iki boy var onlardan çektiğimi çekmedim töbe şu yaşımdaHahahaha ikisi arasında gelebiliyorsan iyi, ya ilk fotoya dönüp öyle kalsan
Aynı biz
Kıramaz ki kıramaz ki
Aşkım bana kıyamaz ki
Sen koçlara laf mı ediyon bakim
Aaaaayyy gurban ol sen koçlara beeeEdiyorum valla evde iki boy var onlardan çektiğimi çekmedim töbe şu yaşımda
Az bile ediyorum demi bu kizlaraPardon da adim yarisi isteyen kimdi
inşallah tez vakitte hamile kalırsın (hayırlısıylaaa) da bizi bi salarsınAz bile ediyorum demi bu kizlara
Valla cok iyi yapiyorBennn bizzama kaptanim bu salmiyo bizi
Bugun kac kez sana saati sordum cevaplanmadin farketmedim sanmaBennn bizzama kaptanim bu salmiyo bizi
Cuma son. O günün adimlari sayip saliyoruzBiz cuma da yarışıyor muyuz yrın son mu
Enerjim bitirmeyeyim ona göre
Cuma da var cok yorma kendini bugun 25 olsun yarinn 30 cuma 35Biz cuma da yarışıyor muyuz yrın son mu
Enerjim bitirmeyeyim ona göre
Arabada beş evde on beşCuma da var cok yorma kendini bugun 25 olsun yarinn 30 cuma 35
tamamdır kaptanceeeeğziiiimmmm uy seni yirim yeeaaCuma son. O günün adimlari sayip saliyoruz
MaynakGel sana bi kahve yapayım çiçeğim sinirlerin yatışsın gerilmişsin️
edit: masaj da yaparım rahatlarsın (güzel masaj yaparım ama sonu düz biter bak beklentiye girme)
Aman duruşun olsa ne olur 145 boyun varAaaaayyy gurban ol sen koçlara beeebi duruşumuz var bizim hayatım herkes anlamaz
Amenninşallah tez vakitte hamile kalırsın (hayırlısıylaaa) da bizi bi salarsın
Gicikligina soylemicem la. 23.59u bekleee yani sizde 00.59Bugun kac kez sana saati sordum cevaplanmadin farketmedim sanmagözüm üstünde
Gel gelMaynak
Her sakallıyı deden sanma yavrum :)Aman duruşun olsa ne olur 145 boyun var
Afiyet olsun bitanemmmmGel gel
Sağol ballıııımmmmm beraber olsunAfiyet olsun bitanemmmm
Dedeeeee dedeciiiim dedeye sahip çıkın dedeyeeHer sakallıyı deden sanma yavrum :)
Orda yazan şeyler belkimmmm doğru deeeel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?