Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ediyorum valla evde iki boy var onlardan çektiğimi çekmedim töbe şu yaşımda
ne olmuş azıcıktan fazla hareketliyse ne olmuş başına buyruk ve özgürse söyle bana. hayatlarına girdikleri insanı mutlu edecekler ama hiç canları sıkılmayacak partnerlerinin.

ne olmuş azıcıktan fazla hareketliyse ne olmuş başına buyruk ve özgürse söyle bana. hayatlarına girdikleri insanı mutlu edecekler ama hiç canları sıkılmayacak partnerlerinin.
Analarına çektiriyorlar imanım gevredi hiç övemeyeceğim zalım koçları

Analarına çektiriyorlar imanım gevredi hiç övemeyeceğim zalım koçları
annem derdiki sen bu evden git ben herkese kına dağıtıp münasit taraflarımı bile kınalayacağım. arkandan da davul zurna çaldıracağım. ne oldu peki evlendiğimden beri günde 10 kere arıyor. şişşşt kıymetini bil çocuklarının.

Ahahhahahahha akıllı olun uleeeyyynnn
Herkesin hayatında bir Koç olmalı

Saçmalama la
İki aydır burdayım ilk defa saçmaladın
Özüne dööönn
Manyak garı
Ne ıkı ayı lan aylardr burdasın
Anaaaa ceydoooş harıkasın kız buneee maşalahh valla takdır ettımmm senı
Her sakallıyı deden sanma yavrum :)
Orda yazan şeyler belkimmmm doğru deeeel
Hayır benım anlamadıgım sen mesun olmak ıstemıyonmuda vkı ını kırmızıya cevırıyon manyk
Valla ben tatilde 24 saat yicem nekadar yiyebilirimki ama olsunn yicemm. Turkiyenin yemeklerini ozledimm
Nereye gelecen tatılde. İzmire gelsene

Alanyaaaa gelecem sonra da Gonyaya gidecem. Ama orda kalirmiyim bilmiyorum. Sklirim orda araba kiralar gezerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…