BeyinnEt demeyın yaaa ben bıldıgın bı hayvana dalabılırım o kadar sevıyorum. Et iikembe kelle dıl yanak beyın neresı olursaaa
Uzak mi arasi kac adim ettiKentparktan Armada ya yürüyorumcağniimm arabamı bırakıp ehuhe beni de kendinize benzettiniz ya
Güzel tavsiyeler gaptanım valla doğru diyosun ha çakallık yapmam azıcıkhımm bak onlarla da kol çalışabilirsin... boks mesela
aklını kullan görümceni kandır yürüyelim eve dönmeden eriyelim diye kv kalsın çocuklarla
azcık yağla balla iyi ki varsınız sayenizde kendime vakit ayırıyorum de
çocukları köşelerde tembihle babaannelerinin çok sevdiği yemekleri istesinler sen yemekle uğraşma
daha ne diyim asi, çakal ol azıcıkkk...
Cağğnım ladym Bi sen varsın zatii geni seven düşünenYürümekten bir seye vakit kalmadi
Yoksa ben ilgilenecektim senle, walk walk walk dediler hep
Yavv hee heeeBiz sana kizmayalim diye bize kiziyon. Kaybolan sensin cadaloz
Baslaylimm sen benaedenli Gobekleri olcelim
Puhahahahaha
MuhteşemEki Görüntüle 2587953 Eki Görüntüle 2587954
moral fotosu ekleyeyim hepimize sonra spora gideyim.ilk foto 2010 yılından ikinci foto ekim 2019 olabiliyor.
Harika bir değişim olmuş.o başkası işte bende her yıl çıkıyor. sonra ilk fotoya dönüyorum.
Bize benzemeyen bizden değildir deli de değildir, akıllı sevmiyokkkkkKentparktan Armada ya yürüyorumcağniimm arabamı bırakıp ehuhe beni de kendinize benzettiniz ya
O kadar çok konuşuyorum ki sana öyle geliyorNe ıkı ayı lan aylardr burdasın
Olmak istiyorum işte hızlansın süreç diye kırmızı görünce gaza gelirimHayır benım anlamadıgım sen mesun olmak ıstemıyonmuda vkı ını kırmızıya cevırıyon manyk
Sanırsın İstanbul trafiği bu ne yaaa
çok teşekkür ederim canım
ay ceydoş bunların bazılarını hoca yaptırıyor ağırlıklarla
En guzelı alanyada nereye gıdeceksın. Bızde tatıle o tarafa gıdelım dedıkte yoll sevmıyorum yaaAlanyaaaa gelecem sonra da Gonyaya gidecem. Ama orda kalirmiyim bilmiyorum. Sklirim orda araba kiralar gezerim
Vallah bayılırımBeyinn
Manyak yaO kadar çok konuşuyorum ki sana öyle geliyoryarın dolacak kız iki ayım
Olmak istiyorum işte hızlansın süreç diye kırmızı görünce gaza gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?