Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Uzak mi arasi kac adim etti
Yakınmış ya yarım saat gidiş yarım saat dönüş
Doymadım bi de evden tepeprime a yürüdüm o da git gel 1 saat oldu işte iki saat yörüyüş yaptım hala daha az adımım olmaz olsun böyle saat de adımsayar da yettiniz canıma haa walk walk nasırlarım azdı

hehe bende aynısını düşünüyordum. cuma akşamı evde yoğun pedikür seansım var zaten yaralarda fena azıcık bakım olur.
Kendi adimim bitti
CEYDOS senin icin 15bin e basladim simdi
duştan çıktım kuzum bayılmadan. azıcık bulantım var onu da atlatırsam bende sayı arttıracağım kısmet olursa. soğutamadım kendimi buzdolabına giresim var.

Bence Zorlama Ceydos ya

Bu arada 30dk da 4500 attim ama kostum 10dk filan.
Kendi adimimi tamamlamak icindi o.
Simdi tin tin 5. Hizda yuruyorum

kız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.
Ne kadan kotu?
Yuruyom iste ben senin icin
Balkona tasidim yurume bandini. Günde 2 defa yer degistiriyoruz. Sefilim

Cidden isin zor.
Korona bana yaradi, evden calistigim icin pizza da yesem kendim yaptim, disarida yemekten cok daha saglikli oldu.

Senin durumunu ben anliyorum cok. Farkli taktikleri denemeye calis yine de, sevecegin ve uzun vadede devam edecegin bir yontem bulmaya calismak en onemlisi. Bu arada bir diyetisyenle de çalışabilirsin. H3RA_ in diyetisyeni gibi birisi mesela, hani kisiye ozel calisanlardan, tek bir yöntemi zorlamayanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…