Ohooo oyle baksam ne kusurlar bulurum, bakmıyorum
Giyerim pikinimi, alti ustu bir hafta deniz tatili yapicam, umurum olmaz
Sen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhhHerifim Mac izliyor
Yoo degilim
Sana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım@Fatma Girik ceydoş sen benım mesajlara uzgun koyunca ben cok korkuyom yaa
Sen oturursan gecer o kirmizilikSuzy, günesdeb suratin kizarmis
Gunes kremi surmeden cikma Kuzu
Ceydosun 15i yapinca belli olur kac yaptigimSen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhh
HrrrrCeydosun 15i yapinca belli olur kac yaptigim
Giymek istiyorsan giyersin. Milleti salla yaw
Gıyecem bu sene yuksel bel bıkını begendım hatta alayım bıran once
Daha napim la 111 kiloyla sizle yarisiyom ula@Suzan AvciArrietty_ bilmez cevap vermeyi simdi
Ben onun adina vereyim
Haset etme ne olur, calis senin de olur
Sana noli kiz bamya@Suzan AvciArrietty_ bilmez cevap vermeyi simdi
Ben onun adina vereyim
Haset etme ne olur, calis senin de olur
Ben birtane yuksek bel aldim. Rengi cok hosuma gitti. Hm denGıyecem bu sene yuksel bel bıkını begendım hatta alayım bıran once
Zeynebım ınsallah zamanla kendımı sevmeyı de oğrenıcem
Bi 15 te bana olma mi
Sana noli kiz bamya
Daha napim la 111 kiloyla sizle yarisiyom ula
Bizim metabolizma bozukArrietty_ zayıfladık demı zeyno. Gecen sene bu zamanlar 60 lardaydık. Sende bende. 66,100 ıle basladydım. 1 senede 8 kg anca
Anaam atsana bakalım. Bende yuksel bel alıcam ama memelerıde gızleyen bısey olsunBen birtane yuksek bel aldim. Rengi cok hosuma gitti. Hm den
Esimin begenmedigi
Ben bugün parkta bi yakışıklıyla yarıştım, yenmesine izin verdim:) aşık oldum galibaSen kac yaptin? Hic yakisiyormu bi kaptanaa. Bilerek yenilir bir kaptan pehhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?