Kolumda saatın ısı çıkmıs yaa abıye gıyecem ben kolla
Oğlen yuruyuse gıderken saatı takmadım ız yapıyor dıye telefonda. Eve gelınce saatı taktım yarısı da orda napacuuukk sımdı
Gecer mı cıdden ben denıse gıdeyım bu hafta o zamn. Ustsuz guneslensem yerıdır pikini izi istemıomGecer on dakikalik guneslenme ile ya.
Seksulu poz
kız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.
Gecer mı cıdden ben denıse gıdeyım bu hafta o zamn. Ustsuz guneslensem yerıdır pikini izi istemıom
o da zor be. bulantım hala devam ediyor. kusacak kadar değil ama keşke öyle olsa rahatlardım. eve ekmek vs de almıyorum ağzıma atsam bir yudum belki yatıştıracak. olsun ya ne kadar fazla o kadar iyi çok değil daha 3000 yapsam içim rahat edecek. koşmakta istiyordum yine 23 gibi o iptal bugünNe kadan kotu?
Yuruyom iste ben senin icin
Balkona tasidim yurume bandini. Günde 2 defa yer degistiriyoruz. Sefilim
nazarlık olarak kalsın canım emeklerinin deliliKolumda saatın ısı çıkmıs yaa abıye gıyecem ben kolla
Oğlen yuruyuse gıderken saatı takmadım ız yapıyor dıye telefonda. Eve gelınce saatı taktım yarısı da orda napacuuukk sımdı
Atarım kızz sen yeterkı isteBize de foto atarsin
He sonra beyaz ışığı görürümsabunu butun koymak gerek sanırım ancq gıder
Adım yazıyor olmasak sureklı takmıycam ama mecburnazarlık olarak kalsın canım emeklerinin delili
Suan ne durumda kiz bi deEhem eheeem
Yarın sanatsal bi çalışma yapayım da
Ona göre şiiiiiidelim şeyi
-Izmi? Len sende yardimKızlar bakıyorum dünya turunu tamamlamaya az kalmış ha gayret endonezyaya vardınız mı
🖐Ahhahahahahhahahaha evde deneyiniz mi
Garagozlum gaddar olma kendine kizzkız bu şekilde kalırsa kafayı yerim skorum çok kötü bugün ben kendimi biliyorum. vicdanen kötü hissetmektense 2000 3000 yapmam lazım daha.
Ne guzel iste. Gurur duy. Siz popo buyutuyonuz ben spor yapiyomKolumda saatın ısı çıkmıs yaa abıye gıyecem ben kolla
Simdi eve girdim@Suzan Avci nerdesin
İşte o ışıgın sonunda senı beklıyor olacagımHe sonra beyaz ışığı görürüm
Atarım kızz sen yeterkı isteaglama annemm sende gell yaaaw
Geliyommmm bebişiiiimmİşte o ışıgın sonunda senı beklıyor olacagım
Boşver kız olmasın. Zayflamışız o kadar ben herseyımı bastan almaya razıyım.Ben abiye giymicem nasilsa, takarim askilari
O degil de benim bikininin alti ustu farkli bedendi normalde, şimdi altini degistirmek gerekecek bak, ustu olsun ama lutfen, meme kalmadi ama
Soylememmm 2,5 saatim var daha. Sen yorgunsun kaptanim yaw. Otur dinlen. Bebeler uyumusken. Herifine cilve yap. Bandin ustunde ne isin varKac yaptin suzy
Boşver kız olmasın. Zayflamışız o kadar ben herseyımı bastan almaya razıyım.
hem benım bir bıkınım bılem yok11 yıldr mayo gıyıyorum. O kadar özledım ama sımdıde karnım sarkık catlak
Herifim Mac izliyorSoylememmm 2,5 saatim var daha. Sen yorgunsun kaptanim yaw. Otur dinlen. Bebeler uyumusken. Herifine cilve yap. Bandin ustunde ne isin var
Giymek istiyorsan giyersin. Milleti salla yawBoşver kız olmasın. Zayflamışız o kadar ben herseyımı bastan almaya razıyım.
hem benım bir bıkınım bılem yok11 yıldr mayo gıyıyorum. O kadar özledım ama sımdıde karnım sarkık catlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?