bunu ıstıyooommm benn
Buna düştümbunu ıstıyooommm benn
Gordugun gıbı az yemeyıncede olmuyooo bak yıyorum dıye yerımde saydımSasmissen duzgun yeeee. Az yemekle olmaz. Sporda yaparsan bitti gitti istee. Maynak maynak seylere takilma
Oyyyy guzelmıss. Senın meme taş galıbaAy kalmamis benimkinden
Aradim taradim benzeri varmi diye
Ustu boyle gibi
Askili ortasinda minik detayi var
Eki Görüntüle 2876537
Altida boyle
Eki Görüntüle 2876538
Kocayi kudurtacak maynakbunu ıstıyooommm benn
Cixxx kendim dalacamAdres vereyim, kafama hollandaca gramer kitabi firlatirsin protesto olarak
Nıye loo ben bayıldım alacağğğmm bunu. Zaten benım memeyı anca bu saklarKiz bunla gunese cikilmaz evde mi giycen
11 hazirandan beri 71 kg dayım canım atlamadı gitti.Bizim metabolizma bozuk
2ayda verir millet biz 1 senede
Anaam atsana bakalım. Bende yuksel bel alıcam ama memelerıde gızleyen bısey olsunonlarda sarkık cunku
Valla oda ne dedı bılıyomusunKocayi kudurtacak maynak
Ben de bayıldım çiçaaaamm giy kız eş kişisi çatlasınNıye loo ben bayıldım alacağğğmm bunu. Zaten benım memeyı anca bu saklar
Ayy olursun sende ya merak etme burdaki kızların azimleriyle hirslariyla seni tığ gibi yapacaklar bak gör63 kiloda olsam
Senin gibi rahatlikla ucabilirdim
Gece gece ekmekle banmak da olmaz şimdi barmak kullanın lütfen sıfır kalori sıfır şeker glutensiz korucu ve katkı maddesi içermezHepimiz yedik kafayı, dibini sıyırıyoruz
Ama cok sexyValla oda ne dedı bılıyomusun
İllleee dıkkat cekmek zorundamısın herseyde
Kaydettım ceydoşum yapacam hergun ıse yarar ınsallah11 hazirandan beri 71 kg dayım canım atlamadı gitti.
Eki Görüntüle 2876533
20 25 cm bir top alıyorsun kollarını 80 derecelik açıyla yanlara açıyorsun avuç içlerinle topu sıkıp bırakıyorsun.topu gevşetirken burnundan nefes alıp sıkarken nefesini ağzından çok yavaş bırakıyorsun. nefesi alman vermen 8-10 sn arasında olmalı parmak uçları daima yukarıyı göstermeli hareketi doğru yapıyorsan koltuk altlarında derin bir boşluk hissetmen gerekiyor. bunu hissetmiyorsan açını ayarlamaya çalış. bu hareketi 15 kere tekrar et. sonra pozisyonu bozmadan parmak uçların karşıyı gösterecek şekilde bir duruş al aynı nefes şekliyle hareketi yap. mutlaka avuç içleri ile sıkmalısın parmaklarınla değil.
Ohaaa işe yarar mıııı11 hazirandan beri 71 kg dayım canım atlamadı gitti.
Eki Görüntüle 2876533
20 25 cm bir top alıyorsun kollarını 80 derecelik açıyla yanlara açıyorsun avuç içlerinle topu sıkıp bırakıyorsun.topu gevşetirken burnundan nefes alıp sıkarken nefesini ağzından çok yavaş bırakıyorsun. nefesi alman vermen 8-10 sn arasında olmalı parmak uçları daima yukarıyı göstermeli hareketi doğru yapıyorsan koltuk altlarında derin bir boşluk hissetmen gerekiyor. bunu hissetmiyorsan açını ayarlamaya çalış. bu hareketi 15 kere tekrar et. sonra pozisyonu bozmadan parmak uçların karşıyı gösterecek şekilde bir duruş al aynı nefes şekliyle hareketi yap. mutlaka avuç içleri ile sıkmalısın parmaklarınla değil.
Ya canim mesele farkli yontemler degil ki,Cidden isin zor.
Korona bana yaradi, evden calistigim icin pizza da yesem kendim yaptim, disarida yemekten cok daha saglikli oldu.
Senin durumunu ben anliyorum cok. Farkli taktikleri denemeye calis yine de, sevecegin ve uzun vadede devam edecegin bir yontem bulmaya calismak en onemlisi. Bu arada bir diyetisyenle de çalışabilirsin. @neutral in diyetisyeni gibi birisi mesela, hani kisiye ozel calisanlardan, tek bir yöntemi zorlamayanlardan.
yeğenlerimden biri sıfır sayısal zekaya sahip neredeyse sıkışınca ne bileyim ben sayısal zekam yok ki benim beni böyle şeylerle yormayın diyor sende onun gibisin.Benim zekamla bi derdin mi var bu kadar verrmiş Allah kadınceğiz napsın
Sen mınıcıksın kız d cup nasıl kullanıyon. Kac bedenOhaaa işe yarar mıııı
Benim de sarkık yad cup kullanıyorum
Yala gitsin tabaaaGece gece ekmekle banmak da olmaz şimdi barmak kullanın lütfen sıfır kalori sıfır şeker glutensiz korucu ve katkı maddesi içermez
Pek bi fantaziiii kizbunu ıstıyooommm benn
Yoo bol fazladan deri var. Napam, giymiyem miGordugun gıbı az yemeyıncede olmuyooo bak yıyorum dıye yerımde saydım
Oyyyy guzelmıss. Senın meme taş galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?