Oha kizBi 15 te bana olma mi
Beterin beteri var diyorsunSana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım
Hakıkaten yaa. Yavas gıdıyo bızden. Mesela senle benım metabolizma aynı. Yavas gıdıyor ama ınsallah gerı donusu olmazBizim metabolizma bozuk
2ayda verir millet biz 1 senede
Evden çalışınca vakit artıyo demek ki ek iş avukatlık yapıyorSana noli kiz bamya
Millet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşunBizim metabolizma bozuk
2ayda verir millet biz 1 senede
Yok valla uslu uslu oturuyorum aşkitom
Kendin yuru la. 1. Ve 2. Neden 4. Ye yurutuyorlar? 3.yle derdiniz ne lenBi 15 te bana olma mi
Benim turkcem hepinizinkinden bozuk.Turkcesi yetmiyordur diye tuyo veriyorum, neticede kaptan yani, isimiz duser
Daha cok yürü
Ilk cumlende nasil heyecanlandim varyaBen bugün parkta bi yakışıklıyla yarıştım, yenmesine izin verdim:) aşık oldum galiba
Küçük bi sorun var ama , bebe beş altı yaşlarındaydı
Evden çalışınca vakit artıyo demek ki ek iş avukatlık yapıyor
Benim turkcem hepinizinkinden bozuk.
Heee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeyeMillet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşun
ben sürdüm bugün bir işe yaramadı. o sürse ne oalcak.Suzy, günesdeb suratin kizarmis
Gunes kremi surmeden cikma Kuzu
Ahahahha sakin ol shampIlk cumlende nasil heyecanlandim varya
PuhahahaMillet dediğin biziz yaw bari biz yokken konuşun
Afgesproken!Sen bana hollandaca ogret, ben sana turkce, turkcem hep pekiyiydi ayiptir solemesi
Yada 1 haftada 3 kilo almakHeee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeye
Yooo utanmıyozHeee sizsınız. Utanmıyonuz mu 2 ayda kılo vermeye
sen herşeyi unutup yanlış hesaplıyorsun kızıyorumSana yine üzgün ya bana kızgınım koyuyor derdi nedir anlamadım
Ozaman sen yürü bebegemKendin yuru la. 1. Ve 2. Neden 4. Ye yurutuyorlar? 3.yle derdiniz ne len
Cuma görüşürüz bebeeeğiiiimmmYada 1 haftada 3 kilo almak
Haşat ettin la takımıOzaman sen yürü bebegem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?