Demek 71 kilo geçmişin uzun süreli olmuş ki, bedenin hatırlamış.11 hazirandan beri 71 kg dayım canım atlamadı gitti.
Eki Görüntüle 2876533
20 25 cm bir top alıyorsun kollarını 80 derecelik açıyla yanlara açıyorsun avuç içlerinle topu sıkıp bırakıyorsun.topu gevşetirken burnundan nefes alıp sıkarken nefesini ağzından çok yavaş bırakıyorsun. nefesi alman vermen 8-10 sn arasında olmalı parmak uçları daima yukarıyı göstermeli hareketi doğru yapıyorsan koltuk altlarında derin bir boşluk hissetmen gerekiyor. bunu hissetmiyorsan açını ayarlamaya çalış. bu hareketi 15 kere tekrar et. sonra pozisyonu bozmadan parmak uçların karşıyı gösterecek şekilde bir duruş al aynı nefes şekliyle hareketi yap. mutlaka avuç içleri ile sıkmalısın parmaklarınla değil.
borek yarismasindan mi buldun tarifi
valla bana bile borek yaptiracaklar zalimlar
çok hem de ilk sabit kilolarımdan biriydi bu 13 yaşımdan 18 yaşıma kadar kaldım bu kiloda. sonra hep dönüp dolaştığım geri geldiğimde bu. cuma geçsin bende yemeyi planlıyorum. şimdi riske atmayayım en azından sabit gidiyorum. geçen yıl yumurta orucu yapmış ve takılmamıştım ama bu sefer çok zorladı. bundan korkuyordum zaten. yarın ziyafet hazırlayayım kendimeDemek 71 kilo geçmişin uzun süreli olmuş ki, bedenin hatırlamış.
Moral bozmadan ve vücut şaşırtarak devam etmelisin.
Eşim 3 hafta veya 1 ay kadar takılmıştı. 1.5 gün canının çektiği herşeyi yedi. Sonra aynen devam etti, kilolar tıkır tıkır gitti.
Bende takılma hiç olmadı. Ama az ama çok hep verdim.
Çünkü duraklamaya fırsat vermemek için, ara ara öğünlerin yerlerini değiştirdim.
Et vs genelde akşam yerken, öğlene çektim. Üst üste iki gün kadar, fazla değil.
Artık hangisi içine sinerse...
Zaten makul sayıda dedim şekerim.ya ama bana neden böyle olmuyor yenim ediyorum her sabah kalkıyorum dün çok iyiydin ceydoş tartı bugün gösterecek diyorum. mübarek sabitlenmiş gibi 71 gösteriyor ne aşağı ne yukarı. gece yatarken bakıyorum 71,4 dersinki 1 kilo gidecek hayır gitmiyor gitmiyor iyice sinir olmaya başladım.
ay yokkk bu hafta yaşadığım stresi bir ben bilirim. normalde yürüdüğüm yeter bana. olağan dışı bir durum gerçekleşmediği sürece
vallahi öyle olacak yan gel ceydoş diyorum. sabit kalmamın en büyük nedenlerinden biride bu çünkü benim bedenim en azından bacaklarım hemen kas yapıyor. iç bacak dışında şu an taş gibiler kollarımda sarkmalar vardı mesela cumartesi bugün arasında neredeyse sıfırlandı. sadece göbek bölgemde çok yavaş oluyor gelişmeler.Zaten makul sayıda dedim şekerim.
Böyle olunca genelde bıkkınlık oluyor ve "Tarlada bostan, yan gel yat Osman" moduna geçiliyor.
Pek çok kisi eklemlerini ve kaslarını hirpaladigiyla kalıyor.
Gözlemlerim genelde bu yönde.
İnşaallah bu defa böyle olmaz...
Cok guzel tarifler var bu hafta yapmam ama haftaya misafirlerr yaparim diye düşünüyorum
sana nefis bir tarif bırakıyorum. pişmiş mantar sevmeyen küçük kızım bile bayılıyor bunaben bu hafta cocuklara yapicam galiba, benimkiler cok seviyor borek, hazir aliyorum cogusu, kendim bir deneyeyim kolaylarindan bakalim,
artik cok ozenmiyorum da riskli zamanlari gectim, yoksa ben de cok sevverim borek ve asla hayir diyemezdim.
Sakin Haa! Ceydos kendini Osman moduna sokmasın, çilekeş Anadolu anası olarak bu defa makul adımlarla devam etsin.vallahi öyle olacak yan gel ceydoş diyorum. sabit kalmamın en büyük nedenlerinden biride bu çünkü benim bedenim en azından bacaklarım hemen kas yapıyor. iç bacak dışında şu an taş gibiler kollarımda sarkmalar vardı mesela cumartesi bugün arasında neredeyse sıfırlandı. sadece göbek bölgemde çok yavaş oluyor gelişmeler.
cici spor ayakkabısı aldım bugün gelecek ona bağlı tüm ruh durumum. eğer ayağıma olur ve beğenirsem tutmayın beni. son iki çıkışımdaki yaraların acıması hala devam ediyor.Sakin Haa! Ceydos kendini Osman moduna sokmasın, çilekeş Anadolu anası olarak bu defa makul adımlarla devam etsin.
Gecmis olsun canim
Cok gecmis olsun canim...
atlatamadın kuzum bu illeti sen. üzülüyorum haline. içtiğin suya ingiliz karbonatı koysana belki faydası olur. vücut dengelerini düzenler.Çok sağolun kızlar
Onu sorma, ayaciklarimdan çok çektim. Uzuunn zamandır S.k.c...marka ayakkabılarla çaresini buldum. Pamuklara sarılmış hissi, yumuşacık.cici spor ayakkabısı aldım bugün gelecek ona bağlı tüm ruh durumum. eğer ayağıma olur ve beğenirsem tutmayın beni. son iki çıkışımdaki yaraların acıması hala devam ediyor.
menü gayet güzel seni niye alıntıladığımı unuttum
su 2,5 olsaymış keşke
Geçmiş olsun canım
petibör gözüme battı sadece
Alys taner reglisi olana bitter ısmarlıyo aklında olsun
yarım tavuk
söylüyorum sana sabahları zeytinyağı iç diye
bir karışımın içinde iç en azından
sabah ki ılık suya katsaydın mesela azıcıkta limon sıksaydın gideri olurdu
görümceyi kandırdın sanırım
atlatamadın kuzum bu illeti sen. üzülüyorum haline. içtiğin suya ingiliz karbonatı koysana belki faydası olur. vücut dengelerini düzenler.
o marka ile kızım seçmelere katılmıştı. ciddi anlamda performansını yükseltti. okulunda standart spor ayakkabı kullanıldığı için evde bıraktı ama denedim bana büyük geliyor. bende ondan alayım dedim önce uzun zamandır gönlümde s.l.m.n yatıyordu onu aldım. bakalım nasıl sonuç alacağım.Onu sorma, ayaciklarimdan çok çektim. Uzuunn zamandır S.k.c...marka ayakkabılarla çaresini buldum. Pamuklar sarılmış hissi, yumuşacık.
Ellerine sağlık kaptanım su konusuna bir çözüm bulamadım henüz bir odada 4 kişiyiz maske çıkarmak yasak deve gibi hörgücümden de su çekemiyorum tüm gün susus oturuyorum. Ama bugün bir çare bulucam.Vampirellalar Klani Menü ve Spor Takibi
Vampirellalar Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Sali Carsamba Persembe Spor Puani Adim Sayisi @emell_ / /
/
/ / / 2.718 39.485 @_Vera_ / /
/
/ / ⚠ / ⚠ 1.890 50.860 @matilda34 / /
/
/ / 640 15.906 @caroline84 / / /
/ ⚠
/ ⚠ / ⚠ / ⚠ 1.871 41.520
@_Vera_ & @caroline84 : Cok az su iciyorsunuz: Dengeli menü
: Fazla karbonhidratli / Yetersiz menü
: Yeterli su miktari
⚠ : Yetersiz su miktari
: Fazla Karbonhidrat telafisi
: Gec Bildirim
: Ödül
: Görselli adim bildirimleri tabloya ekleniyor
@matilda34 : Nerelerdesin
O da güzel. Özellikle dağda bayırda zemin tutuşu harika...İyi günlerde giy canım.o marka ile kızım seçmelere katılmıştı. ciddi anlamda performansını yükseltti. okulunda standart spor ayakkabı kullanıldığı için evde bıraktı ama denedim bana büyük geliyor. bende ondan alayım dedim önce uzun zamandır gönlümde s.l.m.n yatıyordu onu aldım. bakalım nasıl sonuç alacağım.
bir çözüm buldum ben sana ama teknik gerektiriyor biraz. bir pet şişe alıyorsun üstüne 4-5 mm 'lik bir delik açıyorsun. minik bir bez torbaya koyup o torbayı beline bağlıyorsun. bu ilk aşama sonra pet shoptan bir akvaryum hortumu yada eczaneden serum hortumu alıyorsun. 1,5 mt lik bunu şişeye açtığın delikten sokup kıyafetinin içinden geçirip kulağına bantlayıp ağzına yakın mesafede maskenin içne kadar getiriyorsun. susadıkça maskeyi çıkarmadan dilinle yakalayıp hüpletiyorsun. nasıl ?Ellerine sağlık kaptanım su konusuna bir çözüm bulamadım henüz bir odada 4 kişiyiz maske çıkarmak yasak deve gibi hörgücümden de su çekemiyorum tüm gün susus oturuyorum. Ama bugün bir çare bulucam.
sağol canım. ben hep outdoor tercih ederdim soğuk iklimlerde yaşadığım için bu sefer tercihim koşu yürüyüş ve ılıman iklim odaklı oldu.O da güzel. Özellikle dağda bayırda zemin tutuşu harika...İyi günlerde giy canım.
günaydın kızlarr.....Bikini gonderin de gozumuz gonlumuz acilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?