Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gece mayismisim simdi yazacagim

Günaydın kızlar
Gece oğlan uyandı sohbet edesi tuttu bir saat oturduk anlattı dinledik
Kahvemi içiyorum ki beynim bi kendine gelsin heyoo buradasın yaşıyorsun hadi kalk ne duruyorsun desin diye bekliyorum
Beynin demezse ben varimHadi kalk kalkkkk oturmak zamanı değil..cumartesi hepinize izin verecem aksama kadar yatin..ama simdi degil ha yarin da olmaz

Neden kendine böyle karbonhidrat dolu menü yaparak yazık ediyorsun ?
Yediklerin adet olarak bakılınca çok çok az ama içerikleri hiç güzel değil.
O yumurtanın yanına sadece simit yemek yakıştı mı ? Mis gibi yeşillikler domates salatalık varken.
Hele mısır hem de bir koçan vücuda şeker ve karbon yükledin.
Akşam bamya yanına salata olsa.
Su miktarın hazır artmaya başlamışken daha sağlıklı gıdalara yönelmelisin.
Bu hafta çok simit tükettin bir de.

Günaydın kızlar
Gece oğlan uyandı sohbet edesi tuttu bir saat oturduk anlattı dinledik
Kahvemi içiyorum ki beynim bi kendine gelsin heyoo buradasın yaşıyorsun hadi kalk ne duruyorsun desin diye bekliyorum
Hayırlı sabahlar Allah herkesin evladını bağışlasın çocuklar ebeveynlerini çok yoruyolar ama coook tatlılar onlar için yorulmaya değiyo gercekten

borek yarismasindan mi buldun tarifi

valla bana bile borek yaptiracaklar zalimlar

Gunaydin bebe
Yuruyusun faydalari :)
Ilk adim yarisimizda da olmustu boyle seyler
ya ama bana neden böyle olmuyor yenim ediyorum her sabah kalkıyorum dün çok iyiydin ceydoş tartı bugün gösterecek diyorum. mübarek sabitlenmiş gibi 71 gösteriyor ne aşağı ne yukarı. gece yatarken bakıyorum 71,4 dersinki 1 kilo gidecek hayır gitmiyor gitmiyor iyice sinir olmaya başladım.
Günaydın kizlar...
Bu grubun adı "VUR DEYİNCE ÖLDÜREN" grubu olsun.

Adımlarınıza bakarken gözlerim portledi yahu.

Yarısma bitince de makul sayıdaki adımlarla devam edilir inşallah.
ay yokkk bu hafta yaşadığım stresi bir ben bilirim. normalde yürüdüğüm yeter bana. olağan dışı bir durum gerçekleşmediği sürece

6.takim Günaydın sampiyonlar diyerekten mesajlar atıyorlar.. neler oluyor yani çeteleyi tutan varsa soylesin
bugün ve yarın var daha işi sıkı tutmak lazım atak yapabilirler. farkımızın çok fazla olduğunu sanmıyorum. ama varsa bir deli hemen baksın adımlarına diğerlerinin. aedenli ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…